Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 aug 28, 08:42:11 » |
|
Egy szép napon belebotlottam a Jetix-en a Naruto anime-be és aztán nem volt megállás. Kutakodtam hogyan tudnék több infót szerezni róla és a Google-on ráakadtam a erre a honlapra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meti119
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 aug 29, 09:33:43 » |
|
háááááát éééén azt hiszem egy már nem létező narutos oldalon (measzerk.g-portal.hu) egy fórumot olvasgattam és ott volt hogy a naruto-kun.hu a világ legismertebb magyar narutoval foglalkozó oldala ugy kóboroltam ide és azt hiszem azóta nem is voltam más narutos lapon jah és arra az oldalra pedig a google vezetett mikor naruto animet kerestem.. mostanába meg mineren meg videoplayeren nézem..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 29, 09:35:50 írta meti119 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 aug 29, 11:26:51 » |
|
Én az unokatesómtól tom az oldalt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kas
Chuunin
Nem elérhető
naruto-arena player
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 okt 26, 14:53:08 » |
|
Egyik este haverommal msn-eztem aki mondta h megy a jetixen 1 jó ninjás anime, én megnéztem és nagyon megtetszett 2 nap se kellett és már ott pihent a gépemen az addig megjelent összes része 1 hét alatt végignéztem az egész narutot + pár shippus részt is Az oldalt pedig a google dobta ki
|
|
|
Naplózva
|
D & C rank missions: 10/10 B rank missions: 11/11 A rank missions: 12/12 S rank missions: 5/7 Shippuuden missions: 29/31 teams: Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
|
|
|
TrickSha))e
Újonc
Nem elérhető
Tricky
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 okt 31, 23:25:36 » |
|
hmm... ismerős dolgok Hétfő este, kollégium, mindenki unja magát, Dani teszi fel a kérdés: Mit csináljunk???? Erre valaki, nézzünk mesét! Erre mi: MIII VAAN??? oszt lementünk mesét nézni... miért is ne, kifogtuk a Naruto-t... mindenkinek megtetszett, így egyszerre négy ember függő lett, ezután, elkezdem kutakodni, és rátaláltam az oldalra! azóta sem bántam, meg
|
|
|
Naplózva
|
...I Only Fight For myself...\'n\'...I Only Love Myself...
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 nov 01, 09:37:21 » |
|
Ez tök jó.Én így tudtam meg:Egyszer valamikor még tavaly lehetett,még amikor Temari-san nem volt Radnótis,még általánosba járt akkor egyik szünetben vagy egyik hétvégén,éppen átmentem a szobájába megnézni mitcsinál.Mit látnak szemeim egy Narutós Fórumon beszélget.Arra gondoltam akkor magamban:Miért nem szólt nekem,ha Narutós oldal.Odamentem mellé és nagyon megtetszett a honlap.Aztán másodjára a rangokat szúrtam ki,kérdezem tőle mi az.Éppen asszem választ írt.Ő meg elmagyarázott nekem mindent,hogy kell regisztrálni meg minden.Azóta is ismerem a fórumot,de ez a kedvencem egyben.Hihetetlen,hogy ő ekkor regisztrált:2008 márc 30,18:47:47.Én meg: 2008 máj 02, 12:08:42.Volt a két idő közt elég különbség ahhoz,hogy érdekesnek tartsam azt,hogy nekem több hsz-m van mint Temari-san nővéremnek.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 nov 08, 20:37:19 » |
|
Néztem a tv-ben a Narutot S nagyon megtetszett a története! Így böngésztem a google-ben és rátaláltam erre az oldalra! Örömömre!!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 nov 11, 22:42:45 » |
|
Én barátom ajánlására találtam rá az oldalra de utána elfelejtettem és a goggleban is megtaláltamxd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 nov 22, 13:10:34 » |
|
Én is mint sokan mások a google segítségével találtam rá az oldalra nem is tudom mi lenne nélküle velem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Letta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 nov 29, 22:11:19 » |
|
én nekem egy ismerős mutogatta de nem nagyon érdekelt . Aztán itt van ez az új naruto szinkron és halottam hogy valaki itt közzé tett párat. El olvastam- agyvérzést kaptam{Előd Botond,Csongor Kata}na mindeggy aztán tovább nézegettem az oldalt és meg tetszett
|
|
|
Naplózva
|
LETTA
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 dec 01, 13:15:31 » |
|
Unatkoztam éjszaka, aztán a neten keresgéltem animés fórumokat, ahol éjszaka is van élet. 4 fórumból a Naruto-kun fórumon nem volt kihaltság éjjel 2-kor. x') Regisztráltam, aztán eldumáltam néhány éjjeli bagollyal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 dec 06, 13:29:22 » |
|
Egy Narutós FRPG-n ajánlották, köszi utólag is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joji20
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 dec 21, 18:55:36 » |
|
Én elkeztem nézni a narutot és mikor, nővérem bekötette a netet ő talált rá az oldara és megmutatta nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 dec 23, 22:04:50 » |
|
Infoórákon való karaoke a naruto openningekből és endingekből!És nézem a feliratot készítette... Innentől szerintem mindenki gondolja:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 dec 28, 13:27:35 » |
|
Én a keresgéltem a neten egy jó kis naruto oldalt és hála istenek megtaláltam a legjobbat.
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
|