Huhh, hát az elég bonyolult. Kezdem a legelején.

Bekötötték nálunk a kábel tv-t, és a Dzsetikszen ment a Naruto. Kezdetben csak húgom nézte, mert nekem nem tetszett, h Naruto állandóan vinnyogott. xD Utána az egyik részben megláttam Sasuke-t. Onnastól kezdve én is leültem nézni. xD
Hugi elkezdte keresni a különböző videómegosztó portálokon a részeket, de az elejétől a végéig nem találta meg. Én pusztán véletlenül akadtam rá a Shippuuden első részére vp-n. Megnéztem. Jobban tetszett, mint a part1, mert ugye abban már "nagyobbak" a szereplők. A part1-gyel mit sem törődve elkezdtem nézni a shippuudent. Az egyik résznél láttam, hogy írta a részeket feltöltő gyerek, hogy le kell törölnie az összes eddig feltöltött epizódot, mert másképp rendőrségre kerül az ügy, ugyanis az oldal, ahonnan a felirat való, fellépett a felirat engedély nélküli felhasználása ellen.

Az azutáni részeknél láttam, h oda volt írva, h "a Naruto-kun engedélyével". Én meg kíváncsi voltam, h kik azok a kocogok, akik nem engedik, hogy feltegyék a feliratukkal a vidiket. xD
Amikor rákerestem az oldalra, ismerős volt a design. Aztán rájöttem, h jártam már itt azelőtt, csak nem tetszett, mert alapvető infókat kerestem az animéről (amiről ugye akkoriban semmit nem tudtam), de nem találtam. xD
Miután befejeztem az animét vp-n, kíváncsi voltam a folytatásra. Megtudtam, h a manga sokkal előrébb jár, mint az anime. Így regeltem az oldalra. Letöltögettem a mangákat szép sorjában.
Közben pedig megismertem az oldalt, illetve az egész NKW-nek a hátterét. Megtudtam, hogy ez "csak" egy rajongói oldal, "olyan", mintha g-portálos lenne, azzal a különbséggel, hogy sokkal több embernek szól, sokkal precízebb, jobb a kiadott munka, drágább a fenntartása, és még sorolhatnám. Szóval megértettem, hogy miért hiányos 1-2 rész, hogy miért nem örültetek, amikor engedély nélkül használtál a munkáitokat, és rájöttem, h nem is vagytok kocogok. xD