24 nov 30, 22:35:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogy találtál rá az oldalra?  (Megtekintve 64139 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Ichigo Dave
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 08 aug 28, 08:42:11 »

Egy szép napon belebotlottam a Jetix-en a Naruto anime-be és aztán nem volt megállás. Kutakodtam hogyan tudnék több infót szerezni róla és a Google-on ráakadtam a erre a honlapra
Naplózva
meti119
Újonc
*

« Válasz #121 Dátum: 08 aug 29, 09:33:43 »

háááááát éééén azt hiszem egy már nem létező narutos oldalon (measzerk.g-portal.hu) egy fórumot olvasgattam és ott volt hogy a naruto-kun.hu a világ legismertebb magyar narutoval foglalkozó oldala ugy kóboroltam ide és azt hiszem azóta nem is voltam más narutos lapon   Kúl jah és arra az oldalra pedig a google vezetett mikor naruto animet kerestem.. mostanába meg mineren meg videoplayeren nézem..
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 29, 09:35:50 írta meti119 » Naplózva
Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #122 Dátum: 08 aug 29, 11:26:51 »

Én az unokatesómtól tom az oldalt
Naplózva
kas
Chuunin
*

naruto-arena player

« Válasz #123 Dátum: 08 okt 26, 14:53:08 »

Egyik este haverommal msn-eztem aki mondta h megy a jetixen 1 jó ninjás anime, én megnéztem és nagyon megtetszett Mosolyog 2 nap se kellett és már ott pihent a gépemen az addig megjelent összes része Mosolyog 1 hét alatt végignéztem az egész narutot + pár shippus részt is Mosolyog
Az oldalt pedig a google dobta ki Mosolyog
Naplózva

D & C rank missions: 10/10
B rank missions:   11/11
A rank missions:   12/12
S rank missions:   5/7
Shippuuden missions:  29/31

teams:
Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura  // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
TrickSha))e
Újonc
*

Tricky

« Válasz #124 Dátum: 08 okt 31, 23:25:36 »

hmm... ismerős dolgok
Hétfő este, kollégium, mindenki unja magát, Dani teszi fel a kérdés: Mit csináljunk???? Gondolkozik Erre valaki, nézzünk mesét! Erre mi: MIII VAAN??? Ohh My God
oszt lementünk mesét nézni... miért is ne, kifogtuk a Naruto-t... mindenkinek megtetszett, így egyszerre négy ember függő lett, ezután, elkezdem kutakodni, és rátaláltam az oldalra! azóta sem bántam, meg Pontosan
Naplózva

...I Only Fight For myself...\'n\'...I Only Love Myself...

Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #125 Dátum: 08 nov 01, 09:37:21 »

Ez tök jó.Én így tudtam meg:Egyszer valamikor még tavaly lehetett,még amikor Temari-san nem volt Radnótis,még általánosba járt akkor egyik szünetben vagy egyik hétvégén,éppen átmentem a szobájába megnézni mitcsinál.Mit látnak szemeim egy Narutós Fórumon beszélget.Arra gondoltam akkor magamban:Miért nem szólt nekem,ha Narutós oldal.Odamentem mellé és nagyon megtetszett a honlap.Aztán másodjára a rangokat szúrtam ki,kérdezem tőle mi az.Éppen asszem választ írt.Ő meg elmagyarázott nekem mindent,hogy kell regisztrálni meg minden.Azóta is ismerem a fórumot,de ez a kedvencem egyben.Hihetetlen,hogy ő ekkor regisztrált:2008 márc 30,18:47:47.Én meg: 2008 máj 02, 12:08:42.Volt a két idő közt elég különbség ahhoz,hogy érdekesnek tartsam azt,hogy nekem több hsz-m van mint Temari-san nővéremnek.
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Shainingu
Chuunin
*

« Válasz #126 Dátum: 08 nov 08, 20:37:19 »

Néztem a tv-ben a Narutot  S nagyon megtetszett a története! Így böngésztem a google-ben és rátaláltam erre az oldalra! Örömömre!! Nevet
Naplózva

\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\"
\\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #127 Dátum: 08 nov 11, 22:42:45 »

Én barátom ajánlására találtam rá az oldalra de utána elfelejtettem Nevetés a goggleban is megtaláltamxd
Naplózva
mates07
Akadémiai tanár
*

« Válasz #128 Dátum: 08 nov 22, 13:10:34 »

Én is mint sokan mások a google segítségével találtam rá az oldalra nem is tudom mi lenne nélküle velem. Nevet
Naplózva
Letta
Újonc
*

« Válasz #129 Dátum: 08 nov 29, 22:11:19 »

én nekem egy ismerős mutogatta de nem nagyon érdekelt . Aztán itt van ez az új naruto szinkron és halottam hogy valaki itt közzé tett párat. El olvastam- agyvérzést kaptam{Előd Botond,Csongor Kata}na mindeggy aztán tovább nézegettem az oldalt és meg tetszett
Naplózva

LETTA
Zato-7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #130 Dátum: 08 dec 01, 13:15:31 »

Unatkoztam éjszaka, aztán a neten keresgéltem animés fórumokat, ahol éjszaka is van élet. 4 fórumból a Naruto-kun fórumon nem volt kihaltság éjjel 2-kor. x') Regisztráltam, aztán eldumáltam néhány éjjeli bagollyal.  Kúl
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #131 Dátum: 08 dec 06, 13:29:22 »

Egy Narutós FRPG-n ajánlották, köszi utólag is.  Kúl
Naplózva

joji20
Újonc
*

« Válasz #132 Dátum: 08 dec 21, 18:55:36 »

Én elkeztem nézni a narutot és mikor, nővérem bekötette a netet ő talált rá az oldara és megmutatta nekem.
Naplózva
itachicrying
Gennin
*

« Válasz #133 Dátum: 08 dec 23, 22:04:50 »

Infoórákon való karaoke a naruto openningekből és endingekből!És nézem a feliratot készítette... Innentől szerintem mindenki gondolja:D
Naplózva
rocklee1992
Gennin
*

« Válasz #134 Dátum: 08 dec 28, 13:27:35 »

Én a keresgéltem a neten egy jó kis naruto oldalt és hála istenek megtaláltam a legjobbat. Nevet
Naplózva

" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins