Aes Sedai
|
|
« Válasz #885 Dátum: 11 szep 03, 21:42:39 » |
|
Jaja, cigányok szerepelnek benne és még sajnálni is kell őket. Meg ilyen nácis baromság az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #886 Dátum: 11 szep 04, 20:08:13 » |
|
A Brotherhood-ot nem rég vittem ki én is, nagyon tetszett, a simába meg belekezdtem de meguntam mert a brotherhoodot jobbnak találtam mivel azzal kezdtem!! A filmeket nem néztem de nem is érdekelnek, de kár hogy nincs folytatása, az egész mangának amiben már Al az alkahesztriával foglalkozik Ed meg körbe utazza isten tudja miért a világot, azok is biztos érdekesek lennének!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 20:10:51 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #887 Dátum: 11 szep 05, 21:56:15 » |
|
Szóval ha kihagyom a filmet és azonnal folytatom a Brotherhood-dal, akkor az nembaj? Amúgy a movie kötődik egyáltalán a mangához?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #888 Dátum: 11 szep 05, 22:24:43 » |
|
A movienak az ég egy adta világon semmi köze a mangához. Mindazonáltal én ajánlom a moviet is. Jó lezárása a sima FMA-nak és bár történelmileg nem pontos de attól még egyáltalán nem rossz movie. Utána kezdj bele a BH-ba szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #889 Dátum: 11 szep 05, 22:29:24 » |
|
Ha nincs köze, akkor is megnézem, főleg, hogy Aes mondta a náci cuccot, azért már csak megéri
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #890 Dátum: 11 szep 06, 08:00:54 » |
|
Egyáltalán nem rossz? Hát valóban nem rossz, hanem még annál is rosszabb. Nem lezárása az semminek, csak az én életemnek lett az majdnem. xDD Amúgy ha valakit érdekel, itt a véleményem részletesen a movieről, amit közvetlenül a végig nézése után írtam: Csak klikk a dátumra. Akkor még nagyon a hatása alatt voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #891 Dátum: 11 szep 06, 13:18:01 » |
|
Elolvastam, hát nem vicc, többen is lehúzták, nem csak te Aes Utána vki írta, hogy lesz FMA BH movie, ez igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #892 Dátum: 11 szep 06, 16:03:53 » |
|
Igen, igaz, Japánban már le is adták július 2-án. Fullmetal Alchemist: Milos no Sei-Naru Hoshi. Elsőre nem tűnik rossznak, majd meglátjuk, ha egyben lesz. Szerk: Wikipedia szerint jövő tavasszal lesz DVD és Blu-Ray kiadás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 06, 17:04:10 írta rencsacsa »
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #893 Dátum: 11 szep 06, 18:11:49 » |
|
Már vártam a filmet majd most fogom harmadjára megnézni a Bh-t és végre a 64.rész magyar lesz eddig csak felirattal néztem meg most már ideje volt hogy magyarul is lássam:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #894 Dátum: 11 szep 07, 17:14:35 » |
|
Hát... én megnéztem ígyis-úgyis, de inkább maradok Paku Romi verziójánál (Edward seiyuuja) De most kövezzen meg, aki akar, a történelmi dolgoktól eltekintve szerintem nem volt rossz - legalábbis nem olyan szinten - a film, a sorozatból magából leginkább a fillereket és a "jajelcsesztükmagunkat10évemileszmost?!!" típusú részeket láttam, tehát magából a tesói szeretetből amit egyrészt ábrázolni is akart, sokkal több jelenik meg a filmben. Valamint ez volt az első anime, ahol találkoztam a tuberkulózissal, amire egy bizonyos film még rá is tett, és azóta akarok minden sztorimba egy tbc-s karit^^ Ez mondjuk egy olyan Bh-fan véleménye, aki nem látta 100 százalékban a sorit, ha megnézem, lehet, h változik, ez esetben szintén megkövezhet, aki akar. A filmet meg várom ám ezerrel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 07, 17:17:27 írta feradraco »
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #895 Dátum: 11 szep 13, 16:38:30 » |
|
Már vártam a filmet majd most fogom harmadjára megnézni a Bh-t és végre a 64.rész magyar lesz eddig csak felirattal néztem meg most már ideje volt hogy magyarul is lássam:D Hogy tudsz egy ilyen jó szinkronnal ellátott animét, elrontani azzal hogy magyarul nézed meg? Én egy Fullmetal Alchemist moovit se tudtam megnézni. Miután láttam az animét, teljesen fel voltam háborodva így nem szenteltem idő a filmre, és anélkül néztem meg a BH-t aminek úgy örültem hogy a manga alapján ment, hogy megint bele szerettem, és megint pityeregtem a szomorú részeknél, főleg az elején.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #896 Dátum: 11 szep 13, 18:17:05 » |
|
Én a filmet képtelen voltam megnézni, 40 perc után kinyomtam, aztán letöröltem, egy hulladék a film... Úgyhogy Aes igazad volt minden szempontból
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 13, 20:35:35 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #897 Dátum: 11 szep 14, 07:41:06 » |
|
Samdav! Én szóltam. Persze nekem is szóltak anno, és én se hallgattam a jó szóra. Sőt én végigszenvedtem az egészet. Hogy tudsz egy ilyen jó szinkronnal ellátott animét, elrontani azzal hogy magyarul nézed meg?
Ez a kérdés már bennem is felötlött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #898 Dátum: 11 szep 14, 09:19:10 » |
|
40 perc után ki is kapcsoltam, nem is érdekelt a vége, vontatott, majd elaludtam, tényleg csak a harcjelenetek miatt volt jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #899 Dátum: 11 szep 14, 09:25:17 » |
|
Én végigszenvedtem. Igazi hős vagyok De közben a falat kapartam. Bááár sztem az eleje volt a legdurvább az a szekeres rész. A végén volt harc az egész korrekt volt, csak addigra az ember már a fél életét elveszítette. Nézd a Bh-t, az az igazi FMA élmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|