Nah,a Brotherhood is kivégezve:D
Ez is nagyon jó volt,
talán jobb mint az eredeti:D
Az első 20-25 rész jobb volt a simában,ahogy bemutatták a múltjukat,meg amikor megjegyzéseket tettek Ed méretére xD
Kár hogy ezt minimálisra vették a Brotherhoodban..
Ami jobb volt a bh-ban: Az openingek nagyon jók(legalábbis az elsőhöz képest),a vége jól lett megcsinálva,nekem tetszett. Amit Ed meg Winry művel ott az utolsó részben az nagyon komoly volt
Plusz még tetszett a történet alakulása. Ha jól tudom,ez ment a manga szerint,látszik rajta:D Illetve a legtöbb karaktert jobban bírtam itt.
Ez főleg a Humunculusokra igaz. Envy-t nagyon megkedveltem,akárcsak Greed-et.A sima szériában egyedül Gluttony meg Lusth-ot(asszem ő volt az a nő)bírtam,itt őket pont nem. Az hogy Selim homonculus volt,nagyon meglepett és jó húzás is volt. Mustangot már az eredeti történetben is bírtam,itt viszont ő volt a kedvencem:D Főleg az Envy elleni harca alatt... Amilyen fejeket vágott én Envy helyében nem a számat jártattam volna,hanem azon gondolkoztam volna hogy merre szaladjak xD.
Meg amit még bírtam,a két Xingi karakter:D Lin valami nagyon nagy arc volt
Tudnék még írni,de lusta vagyok,és a fele még hátravan xD
Negatívumok: Al karaktere. Nem tudom miért de itt nagyon idegesített..A személyisége is meg ez a "kör nélkül transzmutálok" dolog is.. Ez engem nagyon zavart. Ez Ed specialitása volt,Al-nak minek kell képesnek lennie rá...Az még egy dolog hogy Izumi tudja használni,ha már a mestere nem olyan nagy baj.. Na mindegy.
Gluttony hangja is jobb volt az eredetiben,de ez zavar a legkevésbé.
Meg ami még idegesített(vagyis nem idegesített csak jobb volt az eredetiben): Ed jószívűsége/naívsága. Szép meg nemes dolog hogy senkit nem akart elintézni,de azért illett volna rendesen harcolni,írtani az ellenséget. Mondjuk "apát" elintézte,és Pride-dal is foglalkozott ennek örültem.(más kérdés hogy ott ha a robbantós gyerek nem szól bele esélye se lett volna)
Összességében kap nálam egy 9,5 pontot a 10-es listán... bár ha az alap kapott kilencet akkor inkább egy 10-11-et xD
A fogalmazásért bocsánat,hajnali negyed kettőkor ennyire telik^^"
Egyébként valaki priviben le tudja írni hogy hány Ova készült?
Azt már leszűrtem a komikból hogy készült 1 movie,de a véleményekbe is beleolvastam,nem tudom érdemes-e megnézni xD