Hehe hát igen ezt én mondtam
büszkén kihúzom magam
De nekem nem muszáj hogy Ichigo legyen a képen most is olyanra szavaztam amin nem Ichigo volt, én általában nem karakter szerint döntök de Nnoitra az az egy más téma nálam
A mostani résztvevők közül akik megragatták a figyelmemet:
Milkoma: Nagyon szépen kivitelezett manga szinezés tényleg tetszett ahongy egyszerűen élővé varázsoltál egy képet gyönyörű lett
Stihl: Szépen rajzolsz! nem tudom hogy másoltad vagy magadtól csináltad de minden esetre szép lett a Kenpachi, bár nekem kicsit szélesnek tűnik az álla, és azt azért megkérdezném hogy hogy-hogy ilyen vadember kezelett hegyes körömmel? Nem néz ki rosszul de nem tudom valahogy nem illik anyira hozzá.
Kathalyn: Ha nem lett volna anyira pixeles a kép akkor szép lett volna... Pedig tök tetszett ahogy Orihimét árnyékoltad...
Kakas Krisztián: Hát csak anyit hogy nem tudom mindenkinek más az ízlése és ezt tiszteletben tartom, de szerintem anyira nem kiemelkedő hogy enyi szavazatot kapjon... (eleve volt már egy másik teljesen ugyan ilyen rajz csak az övé szines...)
Bíró Gréti: Szép lett, tényleg én szeretem az ilyet amikor az egész fekete fehér, és csak a szeme szines nagyon jól néz ki, szép az árnyékolás is de gondolom volt egy adott kép amit néztél... de attól függetlenül nagyon tetszik
Pintér László: Nagyon érdekes a képed... valahogy megtuttál fogni pont egy olyan pillanatot ahol jó ha így nem is tudom hogy ha így ecsetesek a vonások (
) tetszett szépen tudsz festeni, érdekes kép lett
A másik szériáról anyit hogy már 3-om személy van nálom akiről nem tudok dönteni
ezek pedig:Gyöngyösi Péter; Homola Gábor; Pozsgai Barnabás ezek közül nem tudok dönteni sehogy se
(ha a fentiekben valakit is megsértettem attól elnézést kérek)