hagam
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 12 márc 16, 15:39:29 » |
|
te jó isten ez mekkora rész volt:D még is lesz benne valami h Inori fog meghalni:D Amnael te meg kezdhetek élesíteni a pengéd a készítőkre:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #136 Dátum: 12 márc 16, 15:41:18 » |
|
Puszta kézzel megyek ^^ Nemsokára fent lesz a felirat is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagam
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 12 márc 16, 15:55:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 12 márc 16, 17:09:27 » |
|
Hihetetlen rész volt azt hittem nem tudják fokozni és a legvége előtt még mindig képesek rá. Gai rohadt idegesítő patkány és egyre, csak fokozódik az iránta érzett ellenszenvem egyáltalán nem zavarna, ha a véres testdarabjait láthatnám. Shu harca hengerelt, csak a szememet kapkodtam. Nagyon várom az utolsó részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagam
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 12 márc 16, 18:15:57 » |
|
Számból vetted ki a szót Train, kíváncsi vagyok h evvel a részel adtak-e esélyt a 2.évadra amiben shu próbálja megmenteni inorit, vagy így akarják kiiktatni inorival együtt manát:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #140 Dátum: 12 márc 16, 18:24:05 » |
|
Hát ott volt az a kisvirág, szal szerintem megcsinálják az epic "Inori majd jól magához tér, mert Shu szólítja őt" dolgot, Shu végez Manával, Gai meg mint láttuk kb már maga is meg akart halni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagam
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 12 márc 16, 20:12:55 » |
|
ha így lesz akkor az anime 9/10, (jobban szeretnék 1 happy endet) vagy h mind a 2 meghaljon a végén:D vmi ilyen címszóval : nincs már szükség se Adámra se Évára:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 12 márc 16, 23:19:34 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:49:50 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #143 Dátum: 12 márc 22, 09:07:08 » |
|
Nagy rész volt annyi szent. Az egész animében engem a rajzolás és a szinek világa fogott meg. S persze mindegyik részben majdnem van egy kis harc rész, s a végére még egy, s ez arra sarkal mindenkit, hogy várja a következő részt.
Legalább Shu nem maradt fél-kezes. De kiváncsi leszek a végére, hiszen Mana vérszerinti testvére Shunak, és bár most "egymás" ellen fognak harcolni, nem hiszem, hogy odáig fajulna a dolog hogy megöljék egymást. Viszont Gai... hát nem is tudom, nekem eléggé úgy tűnik, hogy szinte teljesen magánál van, és emlékszik mindenre. Csak a hajszíne más és a jobb szeme. Hát Inori... most ezek szerint újjá született benne Mana, vagyis teljesen olyánná vált a teste is.
Kár, hogy mostmár csak 1 rész várható, szívesen várnék második évadott is, de nem csak úgy bele a vakvilágba, hogy legyen egy fiú, meg egy lány, szerelmesek lesznek és akkor néha void-al harcolnak.
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #144 Dátum: 12 márc 22, 09:57:35 » |
|
Ma este érkezik az új rész, természetesen használható verzió ismét csak este 2-3 óra körül lesz, jelenlegi beosztásom szerint már holnap kora délelőtt lesz felirat! És hát reméljük, hogy fergeteges lesz a befejezés!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #145 Dátum: 12 márc 22, 23:48:58 » |
|
Na hát én végeztem az utolsó rész fordításával. Hamarosan elérhető lesz mindenkinek. Ami a részt illeti: Jól indult, de nem tetszett a végeredmény(mint azt már megemlítettem régebben -.-) Köszi mindenkinek, aki nézte és izgatottan várta az új részeket+feliratokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #146 Dátum: 12 márc 23, 06:12:05 » |
|
Nagyon szépen köszönjük Amnael!!! Mivel én nagy Code geass fan vagyok, állandóan követtem itt az eseményeket, csak még nem néztem bele. Sajnálom ha nem olyan a vége, mint amilyennek lennie kellett volna, lehet a végén bele se kezdek, de akkor is köszi minden munkát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 12 márc 23, 12:33:48 » |
|
Nekem is úgy tűnik hogy megvakult... Végülis valamit valamiért... A világ megmentéséért a szerelme életével, és a szeme világával fizetett... Nekem tetszett a befejezés... A jövő egy voidok nélküli világ... Nem lesz folytatás... Amúgy a feliratban van pár helyesírási hiba, ami jellemző mind a 22 részre, és az utolsó epizódnál pár szövegrészlet nem lett lefordítva... Ha van rá igény utólektorálok... (saját részre biztos belenyúlok, mert így nem akarom kiírni a feliratot... ) Bocs a kritikáért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 12 márc 23, 12:45:39 » |
|
Hmm nem volt rossz, de őszintén nem erre a befejezésre számítottam. Gondoltam, hogy Inori az életével fog fizetni viszont, úgy gondoltam, hogy Shura is hasonló sors vár számomra ez lett volna a megfelelő végkifejlet. Összességében, így is nagyon tetszett az egész sorozat és utólag is köszönöm a feliratot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|