Cartnecker
|
|
« Dátum: 11 okt 14, 14:36:35 » |
|
Új projekt a Naruto-Kunon! A tegnapi Japán premier után megérkezett az első rész hozzánk is. A magyar felirat is hamarosan elkészül. ^^
Történetünk Tokyoban játszódik. Az évszám: 2039. Miután egy eddig ismeretlen vírus, a "Veszett Karácsony" felütötte a fejét 2029-ben, Japánt egy multinacionális szervezet, a GHQ vette irányítása alá. Főhősünk, Ouma Shuu egy 17 éves fiú, aki kerüli a bonyodalmakat. De egy nap az élete mindörökre megváltozik, mikor találkozik a fiatal tini bálvánnyal, Yuzuriha Inorival. Inori valójában egy gerilla szervezet tagja, akik véget nem érő harcot folytatnak a kormány ellen. Vajon képes lesz főhősünk túlélni az előtte álló veszedelmeket? Vajon a lázadók sikerrel járhatnak a kormány ellen? (- leírás: Amnael)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 06:52:46 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 okt 14, 14:41:52 » |
|
kiváncsi vagyok rá előre is köszi a forditást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 okt 14, 15:43:49 » |
|
Már az első résztől imádom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 okt 14, 19:47:31 » |
|
Mikor megnéztem az első részt egyből a Code Geass jutott az eszembe, amit egyébként imádok szóval tuti nézni fogom ezt a projekteteket is. Viszont itt a csávó nem olyan okos mint Lulu. Mindenesetre várom már a következő részeket és köszi a fordítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 okt 14, 19:49:41 » |
|
Mikor megnéztem az első részt egyből a Code Geass jutott az eszembe, amit egyébként imádok
Te vagy az én emberem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 okt 14, 19:52:16 » |
|
Mikor megnéztem az első részt egyből a Code Geass jutott az eszembe, amit egyébként imádok
Te vagy az én emberem de tényleg így van, nagyon hasonlít rá csak raktak de egy adag dalt, ami már a kedvencek közé került
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 okt 14, 20:04:34 » |
|
Hát nálam az anime szó= a Code Geass-el, szal nem kell magyarázni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 okt 14, 20:19:21 » |
|
Nem rosz anime... Igaz hogy hajaz a CG-re, de egész nézhető... (Nem néztem már hónapok óta animét, de erre kíváncsi voltam, és bejön... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 okt 15, 12:22:58 » |
|
Nekem is elnyerte a tetszésem, habár én nem vettem észre olyan nagy mértékű hasonlóságot a CG-vel. Az opening meg egyszerűen annyira megfogott, hogy fél óráig csak azt hallgattam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 okt 15, 13:06:21 » |
|
Nekemis is bejött igy az 1. rész után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 okt 15, 16:28:15 » |
|
Norby-kun, akkor az openingre ugyanúgy reagáltunk én még most szedtem le, hogy megnézzem, de már fél órája nem jutottam tovább az openingnél xD naggyon hatásos. a részt meg estére csak sikerül megnézni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 okt 15, 17:22:09 » |
|
Tényleg jó, csak éppenséggel nem találtam normális minőséget, és a fél óra hallgatástól (a lövöldözések, meg a csattanások, meg a mit t'om én milyen hangok miatt) a fejem már hasogat , de a fő az, hogy jó anime és a fejfájást majd csillapítom valami gyógyszerrel, és hallgatom tovább a zenét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TexA86
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 okt 16, 19:21:45 » |
|
Sziasztok, én is megnéztem és libabőrös lettem, annyira megtetszett. Szintúgy főleg az Op.-je. Esetleg nem talált róla valaki eredetit? Vagy nem e tudja valaki az előadót és a címet? Tudom, elég korai rákérdezni hiszen most jelent meg, de gondoltam teszek egy próbát.
|
|
|
Naplózva
|
Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban! Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!! És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!! Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 okt 16, 19:28:46 » |
|
Én próbáltam, de szerintem a dal külön az animéhez készült. Szerintem majd ha lesz OST CD, azon rajta lesz tisztán^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 okt 16, 20:22:42 » |
|
Ha jól tudom jön majd ki rendes cd nov-ben, amin rajta lesz az is, már meg nem mondom hol olvastam, napokig kerestem én is mindenhol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|