24 nov 22, 22:57:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Guilty Crown - befejezett  (Megtekintve 50186 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

A fantom tag

« Válasz #105 Dátum: 12 feb 25, 09:27:53 »

Mert zakkant vagy Shiro-kun!  ikszdé
Naplózva

drakehun
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #106 Dátum: 12 feb 26, 23:06:40 »

Én sem értem, mert se Shu se Mana nem hordozták magukban a képességeket.Shu akkor kapta meg ezt az erőt mikor meg akarta menteni Inori-t és eltört a zsebében levő kis fiola.Mana pedig ha jól szűrtem le kapcsolatba került azzal a kővel amiből a gyűrűket is el akarták készíteni és az fertőzte meg.A Void képességhez meg annyit, hogy kétlem, hogy meglenne még neki, hisz Daath-nak és most már Gai-nak is a jobb kezében van az erő de Shu-nak már nincs jobb keze.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #107 Dátum: 12 feb 27, 11:47:55 »

Előbb-utóbb nyilván visszatér Shu képessége valamilyen formában, mert a mostani állapotában egyáltalán nem versenyképes a konkurenciával szemben. Viszont meglepődtem mennyire nem törődött azzal, hogy a teste valamelyest megrövidült inkább az összetört lelkiállapotával volt elfoglalva Nevet. Túlzottan nem tetszett, hogy magába fordulva neki állt nyávogni én még mindig teljes mértékben helyesnek tartottam a szelektáláson alapuló rendszerét. Inorit leszámítva most egyedül van Shu mint a kisujja szóval nem tudom mihez kezd, de muszáj összeszednie magát, hiszen nem várhatja, hogy bárki is most ápolgassa a nyamvadt, megtépázott lelkét, bár Inori megtette, úgyhogy ezen is túl vagyunk. Gai mostani személyisége számomra végtelenül irritáló. Mindenesetre várom a folytatást.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 11:50:03 írta Train » Naplózva
drakehun
Újonc
*

« Válasz #108 Dátum: 12 márc 02, 14:59:13 »

Igazad lett Train tényleg visszakapta az erejét de azért jól sejtettem hogy ha ez be is következik akkor az az utolsó Void Genome miatt lesz és nem a saját képessége miatt.Azért meg kell hagyni már az 1. rész óta érdekelt, hogy mi a fene lehet Shu Voidja de most már legalább ezt is tudom.Eléggé jóra sikeredett a vége és végre Segai is megpusztult (már elnézést de nagyon nem csíptem).
Naplózva

Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

A fantom tag

« Válasz #109 Dátum: 12 márc 02, 15:30:36 »

Segai szerintem hatalmas figura volt! Igaz gonosz, de a kiszámíthatatlan őrültsége külön színt vitt nem egy esetben a dolgokba, szeressem az ilyen karaktereket  kacsint
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #110 Dátum: 12 márc 02, 16:10:45 »

Tetszett a mai rész. Már régóta azt vártam, hogy Shu így (vagy ehhez hasonlóan) viselkedjen.
Amikor elkezdtek "focizni" a Void Genome-mal akkor már tudtam, hogy úgy is az övé lesz Nevet
Gai viszont csalódást okozott. Mert azt hittem, hogy irányítják vagy legalábbis befolyásolják, de nagyon úgy néz ki, hogy teljesen saját akaratából csinálja ezt az egészet. A "jó" Gai szimpatikusabb volt (bár amikor kinyírta azt a kis csajt már akkor is gázos volt a jelleme)

Nagy volt ahogy leszedte Soutáról a "rákot".

Kíváncsian várom, hogy vajon ő is fogja-e látni az emberek szívében lakozó voildot az előhívásuk nélkül is.
Érdekes csaták/csata lesz még itt a végén, remélem jól fogják megoldani Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #111 Dátum: 12 márc 02, 18:23:59 »

Kicsit kár hogy Segai már most meghalt, még egy darabig maradhatott volna. :/ Ahogy Amnael is írta kis színt vitt az animébe. Egyébként Shu voidjának nem igazán értem a képességét. Oké hogy "magára vállalta" a rákot, de gondolom nem csak erre jó. Kíváncsi vagyok hogy fogja még felhasználni.
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Miyoshi
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Super Junior E.L.F <3

« Válasz #112 Dátum: 12 márc 02, 20:08:21 »

Nem nagy kedvvel kezdtem el nézni a részt, mert azt gondoltam, hogy megint a számomra teljesen negatív Shu-t fogom látni. Kezdtem egyre jobban "elhidegülni" ettől az animétől, majd mikor már azt hittem, hogy nem a kedvencem, benyomnak egy ilyen részt. O__O 16:36-óta hideg futkos a hátamon. (és persze, a kedvenc ost-omat is újra hallhattam, amivel még epicebb lett az egész.) Nagyon örülök annak, hogy Shu számomra szimpatikus énje visszatért. Gai meg... hogy őszinte legyek, sose bírtam igazán. Nagyképűnek is tűnt, unszimpatikus is volt, most meg végképp nem jön be. Várom már az anime utolsó részeit, és remélem, hogy nem rontják el, vagy hagyják befejezetlenül.
Naplózva

Elsősorban Super Junior E.L.F, SNSD Sone, BigBang VIP, SHINee Shawol, egyszóval hatalmas K-PoP fan.
dert
Gennin
*

« Válasz #113 Dátum: 12 márc 02, 21:23:00 »

.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:51:49 írta dert » Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #114 Dátum: 12 márc 03, 00:42:00 »

Amilyen nyögvenyelősen indult a végére megint tátva maradt a szám. Epic rész volt Shu valami hihetetlen durva volt ezt az énjét még nem láttam, de nagyon szimpatikus. Shu voidja meg áldás és egyben átok is azt hiszem. Nagyon várom a folytatást.
Naplózva
robozsog
Gennin
*

« Válasz #115 Dátum: 12 márc 03, 22:45:44 »

Most akkor valószínűleg Shu-nak van a legerősebb void-ja? Hisz elnyel mindent és használni tudja. Remélem a végén nem hal meg és összejön Shu meg Inori, de ezt nehezen tudom elképzelni, így hogy rajta van a "rák".  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 22:50:58 írta robozsog » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #116 Dátum: 12 márc 04, 09:25:20 »

Shunak nagyon durva a voidja... De elérte azt, ami az elejétől akart lenni... Kemény, határozott... Nekem Aya reakciói érdekesek ha Shuról van szó... Túlzott rajongás... Gondolkozik
Naplózva
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

A fantom tag

« Válasz #117 Dátum: 12 márc 04, 09:47:56 »

Én ezt annak tudom be Aya-tól, hogy kicsit ilyen főnök komplexus Nevet Ott volt neki Gai, de ő meghalt kicsit, az új az meg nem az igazi és hát Shu vette át a helyét, szóval ő az új ideál... smirksweat
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #118 Dátum: 12 márc 04, 12:01:47 »

Na meg megkapta Shutól azt, amire a legjobban vágyott... A saját lábára állhatott...
Naplózva
herbel111
Újonc
*

« Válasz #119 Dátum: 12 márc 05, 21:26:03 »

Ez jó rész volt Mosolyog
Mondjuk azért az elég nagy teher ha mások "rákját" hordozza majd.Kár,valszeg az lesz a vége hogy meghal a főhős,és kb. minden happy.Utálom az ilyen történeteket Nevet Blazer drive,satan666,stb. és ez is nagyon így áll Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins