25 feb 17, 04:16:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Guilty Crown - befejezett  (Megtekintve 51489 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

A fantom tag

« Válasz #90 Dátum: 12 feb 17, 18:52:46 »

Gai nem vágta volna le Shu karját  Gondolkozik
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #91 Dátum: 12 feb 17, 19:01:25 »

Gai nem vágta volna le Shu karját  Gondolkozik

Ez megeshet, de mivel meghalt, és csak így becsöppent Shu "királyságába" bizti irányítják, de szerintem attól még félig meddig önmaga, ha nem is teljesen. ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

A fantom tag

« Válasz #92 Dátum: 12 feb 17, 20:59:29 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=e6rAhmVu0DU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=e6rAhmVu0DU</a>
Naplózva

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #93 Dátum: 12 feb 17, 21:09:23 »

Ez a Gai lehet a régi Gai reinkarnációja, mint Inori Manának. Csak itt a személyiség változás mellett megmaradtak az emlékek is. vagy legalább is néhány.

Csak én érzem úgy, hogy Arisa kezd hasonlítani Manára? Nem is tudom, de mint ha ugyan olyan aurája lenne, a tekintete a jelleme valamelyest..stb

A rész pedig nem volt jó, vagy nagyszerű. Inkább euforikus káosz, összeszorul a gyomrom, de vidám vagyok és reszketek a félelemtől ám ez csodálattal tölt el érzés.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #94 Dátum: 12 feb 17, 22:00:54 »

Nagyon nem tudom kifejezni, de ez a rész teljesen epic volt. Azt hiszem Shu úgynevezett királysága befuccsolt, viszont Shu szánalmas kis játékszerei megdöbbentőek voltak nagyképűsködnek, mintha az erőnek valami új szintjére léptek volna közbe nélküle apró kis magatehetetlen rovar volt mindegyik. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy félkarral erejétől megfosztva még is mi a rossebet kezd, ahogy most fest mint egy pók lábak nélkül Nevet. Bekövetkezett a teljes értékű káosz valami hihetetlen látványt nyújtott az egész. Epekedve várom a folytatást.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 22:03:55 írta Train » Naplózva
hagam
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #95 Dátum: 12 feb 18, 04:17:40 »

valahogy operálni fognak a karjával és vissza is fog térni szerintem az ereje a 22rész végére, ott az anyja majd az munkálkodik titokban, most inorival mi a rákság lett, most átlett döfve? vagy nem tudta shu kihúzni teljesen a  voidját?
szerintem, most arisa ba van mana, mikor átszurkálta a karját inori akkor átterjedt.
Naplózva
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

A fantom tag

« Válasz #96 Dátum: 12 feb 18, 10:14:17 »

Gai voidja hívta elő Inoriét, de Shu annyira ledöbbent, hogy eszébe sem jutott, hogy használja.
Naplózva

hagam
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #97 Dátum: 12 feb 18, 14:31:29 »

így mostmár tiszta:D kösz
Naplózva
boki
Újonc
*

« Válasz #98 Dátum: 12 feb 20, 15:49:49 »

szerintem Shunak új karja lesz, meg hát az openingben is valami új karja van és szerintem az erejét is vissza kapja valahogy
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #99 Dátum: 12 feb 20, 19:36:46 »

Ez a rész epic volt! Shu királysága eddig tartott. A volt elnök asszony kicsit ravasz, hogy megzsarolta már a szemüveges srácot, egy éjszakai "kalandal" meg pénzt is kap, hogy puccsot tervezen Shu ellen ikszdé. Most, hogy Shu elvesztette a karját meg az erejét mit fog csinálni? Sejtelmem sincs, hogy ezek után mi fog történi. Nagyon várom már a kövi részt.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #100 Dátum: 12 feb 20, 21:58:30 »

Ezt Shu felfoghatja úgynevezett büntetésképp a királyságáért tudta, hogy mit kockáztatott és ez nem maradhatott következmények nélkül semmiképp. Shuban gondolom ezután végbemegy a teljes katarzis. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mihez kezd, mert egy pillanat leforgása alatt összeomlott minden. Az események forgataga most vett nagyon érdekes fordulatot. Eddig is tetszett ez az anime, de most az utóbbi részek némelyikébe egyenesen beleborzongtam. Szóval tűkön ülve várom a folytatást.
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #101 Dátum: 12 feb 24, 16:22:30 »

Furcsa ez a Gai, valamiért mintha a régi lenne, de nem az igazi. Mintha elgondolkodott volna azon, hogy szegény Shu-nak levágta a karját... én legalábbis ez éreztem rajta.
Kár, hogy nem igazán mutattak róla semmit. o.o csak hogy gonosz lett  ikszdé

S Inori pedig.. hűűű. Micsoda ereje van, de mi is lehet ő igazán? Mert ember, biztos nem. Esetleg egy mesterséges valaki....

De ami érdekel, hogy mit adott oda Shunak Inori a végén?? Olyan mintha valami.. kis mütyűr lenne, vagy valami fegyver, vagy kulcs??

Módosítva: -->> Egyébként Shu-t nem igazán rázta meg, hogy nincsen karja.  ikszdé S amit elvártam volna, hogy feleszméljen a dolgokra, valahogy számomra elmaradt. Például eszébe juthatott volna Gai is, hogy h-h ÉL?!
Vagy valami hasonló.. de megint magát sajnáltatta.
S a többiek, hogy hogy nem mentek Shu után? például Ayase, vagy akárki. Hiszen másokhoz elég "csúnyán" viselkedett, de velük attól még nem.
Hát nagyon kiváncsi vagyok, mi sül ki az egészből.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 16:34:09 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
dert
Gennin
*

« Válasz #102 Dátum: 12 feb 24, 19:42:24 »

.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:52:23 írta dert » Naplózva
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

A fantom tag

« Válasz #103 Dátum: 12 feb 24, 21:32:18 »

Egyedül annyiban értek egyet, hogy egy kicsit elcseszték ezt a "lépcsős" végjátékot  Neeem
Viszont alapjában véve, legalább nem látom 10 résszel előre, hogy mi is fog történni, mert már hányok attól, hogy 100-ból 99 animénél/sorozatnál/filmnél ez történik....
Hogy nincs szerethető karakter? Ez az, végre nem egy nyáladzós fan service valami, amiktől már a fejem verem a falba!
A sok elvarratlan szál meg szokásos az ilyen animékben:
1: Próbál mindvégig lázban tartani
2: Nyitva hagyja a kaput egy esetleges második évadra, illetve azok a jó történetek, amik meghagynak pár dolgot a rajongónak, "Döntsd el te magad" alapon  kacsint

Én a nagyfater akcióján néztem egy nagyot, Inori nem feltétlenül lepett meg, igaz én ehhez hasonlót kb 2 rész múlva vártam tőle. A Funeral Parlor fel fogja keresni Shu-t(vagy pont fordítva), ha másért nem is, csak hogy megbosszulják Gai meggyalázását.
Gai meg nem önmaga, megvannak az emlékei, de valószínűleg azok sem az igaziak, full agymosott szegény...  ? utsó részben majd pár pillanatra magához tér ?
De valóban érdekes kérdés: Shu mit kezd fél karral?  Gondolkozik Lesznek még itt érdekes dolgok és előre megjegyezném:
A Happy End is nézőpont kérdés  Kúl
Naplózva

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #104 Dátum: 12 feb 24, 23:41:11 »

Elmegy rabolni.  Pojén

Szerintem még mindig megvan neki a void képessége, csak esetleg rá kell jönni, be kell gyakorolnia, hogy másik kézzel is működjön.

Mana volt aki előidézte az apokalipszis vírust, Shunak van a void ereje. Az apokalipszis vírus és a void közel áll egymáshoz, ahogyan Mana és Shu. 

Mindkét szülő elég nagy koponyának számít(ott) Vagy önmagukat oltották be, vagy a magzatokat, hogy majd az utód(aik)ban megjelenjen a képesség.

...miért is írtam le ezt a gondolatmenetet? Technikai KO....mindegy, majd valamikor eszembe jut. Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins