corbec
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #195 Dátum: 12 nov 07, 19:54:00 » |
|
király fejezet volt ez lett a kedvencem, az új gólem meg jó zúzós lett. Meg azt akarom kérdezni hogy az ki fog derülni hogy miből készülnek a gólemek mármint valami speciális dologból (mert van egy tippem hogy miből kikből ) vagy egyszerű kőből?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 19:54:44 írta corbec »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #196 Dátum: 12 nov 07, 19:59:25 » |
|
Nos "egyszerű" kőnek azért nem mondanám, de legjobban majd a 12. Gólem Poseideon kapcsán lesz látható a dolog. De tulajdonképpen simán csak földből/kőből stb. Ezért is barnák. -Bár valójában van egy másik titkos összetevő is, de azt nem lőném le előre. Egyébként az eredeti kanjik a Gólem szóra "Sár/föld+báb" vagyis "Sárbáb"-nak (Doroningjo) nak hívják őket japánul. Valószínűleg azért, mert a Gólem az nem japán szó és nekik nincs rá hasonló. Talán a shikigami, de az picit más.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 20:02:10 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
corbec
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #197 Dátum: 12 nov 07, 20:07:30 » |
|
Így már világos ,köszi a választ . Akkor annyit korrigálnék hogy van egy tippem a titkos összetevőre .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #198 Dátum: 12 nov 08, 13:36:54 » |
|
Hmmm meghalt a "tüzmágus". Pedig általában föhös vér van az ereikben ami mindentöl megvédi öket, de ha csak mellékszereplök akkor ök is hamar meghalnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #199 Dátum: 12 nov 08, 20:58:52 » |
|
Nem tudom szoktátok-e a főoldalon olvasni a dobott shurikeneket. Mindenesetre volt 1 a héten, amin jót mulattam. Még ha igaza is van, azért talán mégsem kéne plagizálással vádolni.... A Narutot-t ^^ Ugyanis az jött ki késöbb. (Persze nyilván nem erről van szó, de azért vicces, hogy egyesek mekkora Naruto elvakultak)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 08, 21:02:30 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #200 Dátum: 12 nov 08, 21:04:42 » |
|
Ezt pont láttam. Nyugi, több 10ezer között mindig akad pár debil
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #201 Dátum: 12 nov 09, 22:11:24 » |
|
Azért ez a páros átdöfés igencsak kalsszikus jelenet Szerintem ha jól megnéznék még jó sokban találnánk, nem csak a Narutóban
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #202 Dátum: 12 nov 09, 23:07:40 » |
|
Ugy emlékszem hogy egy okori történetben is volt most magas az alkohol szintem szoval ha hülyén magyarazáok a gonosz alkohol az oka: Az agörög hös aki össze vissza kalandozot, majd hazament és a sok ellenséges nemes átakarta venni a birodalma felett a hatalmat. De bezárta az összeset egy szobába (jo sokan voltak és mind fegyvertelenül) akkor a föhös a fiával elkezdte ölni öket, az egyik fögonosz menekült az ajto felé, de zárva volt. Mivel ennek a fögonosznak volt egy szolgálocsaj szeretöje amikor meghalotta a harcok zaját oda rohant, és mondta neki a gonosz hogy nyissa ki az ajtot kiynitotta de abba a pilanatba a gonoszt, az ajtot és annak a tul oldalon lévü nöt is átdöfte a lándzsa. the end
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #203 Dátum: 12 nov 09, 23:15:20 » |
|
Az véletlenül nem az Odüsseia végén van? De amúgy kezdünk rohadtul off-ba menni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 09, 23:18:28 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #204 Dátum: 12 nov 12, 18:42:36 » |
|
jáááj eszméletlenül várom minden hétfőn a hoshi no samidarét , mostmár jobban érdekel mint a naruto. sajnos a mostani rész nem tetszett .. időhúzásnak szaglik nekem az előző résznél a színes képek megzavartak, és először nem is olvastam tovább, pedig megérte, mert az egész eddigi sorozat legszebb része volt , nagyon tetszett ^^ köszönöm a fordítást , csak így tovább és kitartást , igyekszem kitartani én is hogy ne olvassam előre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #205 Dátum: 12 nov 12, 21:18:49 » |
|
Szerintem pedig pont, hogy kellett egy lélegzetnyi szünet mielőtt belekezdenek egy új szálba, mert gondolom, majd ők ketten lesznek a másik két mitikus bestia.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 12, 21:20:20 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #206 Dátum: 12 nov 12, 23:04:28 » |
|
gekigun houtenjin mit jelent magyarul? szotározásbol erre jutottam: geki: drama,play gun: army, force houten: code of law jin: isten
Következö fejezetröl irnék tippeket hogy mi lesz, de mivel belefutottam egy spoielrbe és tudmo hogy ki lesz a mitikus, igy spoiler irom:
SPOILER SPOILER
Mivel tudom hogy a kigyos csaj lesz a mitikus lovag igy, Anima nem mondta hogy a gyöztes kapja az eröt. Logikus hogy a gyengébbnek adja hogy erösebb legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #207 Dátum: 12 nov 13, 07:59:58 » |
|
Igazából a japán megfelelőkre Exkirion tudna pontosabb választ adni, én nem nagyon bízok a szótárazgatós módszerben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #208 Dátum: 12 nov 13, 10:24:25 » |
|
Az aragamira nem találtam annó jó fordítást ezért az nem volt benne, de szerintem ebből csak lemaradt is azért maradt ki. A japánom nem elég szupi, hogy biztosat mondjak,
De Az aragami """"elvileg"""" amennyire én tudom: "A lángok ura" A Gekigun houtenjin pedig ""ha"" minden igaz valami olyasmi, hogy: "A mennyek királyának serege"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 13, 14:09:39 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
lordog
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 12 nov 13, 15:20:37 » |
|
Nem Menyek királyi strázsásai (lándzsásai ha jól tudodom stráza ezt jelenti )?
|
|
|
Naplózva
|
2012? Világ vége na gyere csak túl éllek
|
|
|
|