tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #45 Dátum: 11 szep 06, 12:13:48 » |
|
na nekem is sikerült, és most értem haza suliból, kicsit pihenek aztán megpróbálom azt a cápát legyőzni a survivalnál eléggé profi lehet aki az utolsót is simán megcsinálja
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #46 Dátum: 11 szep 06, 20:15:24 » |
|
Nah Andor megkérdeztem /w [játékos neve] [amit írni akarsz] /j [ha már írtál annak a játékosnak ugyannak szól ez a szöveg] félreértés elkerüléseképp ne írjátok a szögletes zárójelet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #47 Dátum: 11 szep 06, 21:29:33 » |
|
Nagyon szépen köszönöm Am sikerült átverekednem magamat az első survival-on a másodiknál 1 csík és beérek -.-" Am második sokkal könnyebb mint első csak ott első sebnél halál Am kéne csinálni 1 jó kis szobát Pl hétvégén mert akkor sztem mindenki ráér majd én csinom és Magyarok lesz a szoba név és Guild a jelszó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 11 szep 07, 10:36:06 » |
|
én a 4. survivalnál tartok, ami eléggé nehéz, és idegesítő "-.- hogy van az a polip, amelyik az 1.-nél is van, lövi ránk a villámokat, + csapdák is jönnek, közben mögöttünk jön a csaja, vagy felesége nem tudom, és kilapít minket ha utolér minket
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #49 Dátum: 11 szep 07, 12:13:05 » |
|
Mindenki ily pro? Én még az "esper" polipot se gyűrtem le . Amúgy majd ha játszok akkor belépek a guildba. (LHatsu még mindig a nevem )
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #50 Dátum: 11 szep 07, 12:30:55 » |
|
Oké majd beveszünk minden magyart,vagyis akit csak lehet. Mikor tudsz leghamarabb fellépni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #51 Dátum: 11 szep 07, 12:43:00 » |
|
Andor, mi már csinálunk sokszor szobát, és a neve mindig Magyarok vagy Magyar volt, a jelszava hun <-Guild helyett ezt használd Lehet a guildben feladatokat csinálni, aminek az a lényege, hogy pl az egyik feladatban le kell győzni a bosst 3 céhtárssal. Ezekért kapunk céhexpt amivel majd szintet lép, és a farmba már rakhatunk cuccokat ezzel persze a céh keresettsége is sokkal nagyobb lesz szólok nektek ha megvannak az emberek feladathoz. (nem kötelező)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #52 Dátum: 11 szep 07, 13:16:33 » |
|
Én jövök szívesen feladatozni majd ha kell . Jól hangzik . Bár tuti én fogom elszúrni legtöbbször de legalább röhöghettek rajtam . Megpróbálok még ma csatlakozni, csak sok dolgom van >.<.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #53 Dátum: 11 szep 07, 13:59:34 » |
|
Ez jól hangzik és az lenne a még jobb ha azt a survivalt tudnánk 3-an megcsinálni amit amúgy egyedül kellene és megadná Mert akkor végig vihetnénk a polipostól kezdve (nem mintha nem lenne kész de mindegyiket megcsináljuk egyszer az rohadt jó lenne mert nem lenne uncsi meg a guild is több exp-t kapna )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 07, 14:00:07 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #54 Dátum: 11 szep 07, 14:41:22 » |
|
Rikan nincs azon semmi vicces,ha valaki elront valamit. Nah végre meg van a 2. emberem,erre várok vagy 2hete...1. volt az Apollo most meg vettem egy Charliet,remélem sokra mentem vele. Amugy a játékos nevem:Kiraly(nagyon régi )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 11 szep 07, 15:42:53 » |
|
nem tudjátok, hogy a Dr. Hell küldetéseit mikortól tudom megpróbálni? amúgy nem nehéz megcsinálni a survival küldiket, csak rákell jönni, hogy mikor mi jön. 1.-nél pl azokat az X-eket kell megjegyezni, meg ugye ügyesség is kell hozzá, az igaz xD 2. az könnyű, csak kikell kerülni azokat a hengereket, vagy miket, a kis meteorokra nem kell annyira figyelni, mert azok általában csak átpattognak feletted. a cápásnál érdemes takarékoskodni a dash energiával, mert ha beleesel a vízbe, és ott van már a cápa, akkor bekell dasholnod, hogy ne egyen meg. és én most tartok ott, hogy a 2 polip között kell eljutnom a pálya végére, ami eléggé nehéz. tele van minden csapdákkal, lövi rám az áramot, közben hátulról ki akar lapítani a felesége, vagy csaja
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #56 Dátum: 11 szep 07, 16:31:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #57 Dátum: 11 szep 07, 16:50:14 » |
|
Ingyen GP? De fain . Remélem hamar leírod a módját, hogyan lehet szerezni mert most inspiráltál rá . Majd ha hazaértem akkor nekiülök az 1. survivalnak, de előtte belépek a céhbe .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #58 Dátum: 11 szep 07, 16:58:17 » |
|
tkrisz igazad van de mégsem olyan könnyű mert miánst eltalál a meteor vagy a henger vége Most eljutottam az utolsó csíkhoz már láttam a cél egyenest és nem eltapostak?-.-"" Am ingyen gp az nekem is jöhetne de jobban örülnék treyman elmondaná hogy lehet minecrafton ingyen prémium tagságot szerezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 11 szep 07, 17:28:44 » |
|
én is ink az ingyen minecraft prémiumnak örülnék jobban na az elöbb játszottam picit, nekem ez az alibabás tetszett a legjobban eddig, tökjó na, már nagyon közel járok a 4. survival végéhez, de nagyon nehéz >.< mert 3 negyedénél elkezdenek forogni körbe a villámok, és nehéz azokon átjutni, utána meg nagyon sok villám jön, majd megint elkezdenek forogni, és középen kell átjutni 1 kis részen, közben meg még ott is jönnek a villámok, ha meg ugrok, akkor még kisebb az esély arra, hogy átjutok. de legalább már eljutottam az utolsó csík közepéhez ha vki survival 4-ezne: érdemes az elején amennyire csak lehet közel menni a vörös poliphoz, mert általában hátra szokott ugrani, ha túl közel vagy hozzá, és így növekszik a tér a 2 polip között EDIT: na sikerült túljutnom a survival 4-en nagy nehezen ez a survival 5 se vmi könnyű, mert jönnek felénk az úthengerek, vagy mik azok, nekünk meg pont arra kell futnunk, mert mögöttünk meg jön annak a felesége "-.- nem igaz hogy nem tudják megtervezni olyanra, hogy ne párosával legyenek xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 08, 15:10:48 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
|