Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #105 Dátum: 12 júl 18, 09:44:10 » |
|
Figyi Hidan nem olyan okos simán ki lehet játszani ha ellene lévő shinobinak van esze akkor simán legyőzi ugyan is csak le kell vágni a fejét és vége. Ha nincs neki ott Kakuzu akkor nem tudja összevarni Meg a fegyvere se valami gyors.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 12 júl 18, 09:56:34 » |
|
De az Akatsukiba a legerősebb Itachi utána egyértelmű hogy Tobi. Azért azt nem mondanám. Jelenleg kb. senki nem tudja eldönteni, hogy Pein/Nagato jobb e mint itachi. Szóval én nem jelenteném ki, hogy itachi után tobi a legjobb hisz ha felkéne állítani top2es akatsukit akkor lehet, hogy itachit beelőzné Pein/Nagato, de ez nem biztos. Szóval én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy Pein/Nagato, Itachi,Tobi a legerősebb akatsuki viszont ha sasuket is nézzük akkor már FMS-el őt tenném be hisz az egy dolog, hogy itachira hagyta a feladatott meg ráhallgatott, de ez nem azt jelenti, hogy FMS-es sasuke kikapott volna itachitól szimplán csak annyit, hogy hallgatott a bátyjára mert tisztelte őt és elismerte, hogy több információja van mint neki. Na, de ez túl hosszasan sikeredet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 12 júl 18, 10:11:56 » |
|
Szerintem bárki megölheti Hidant. Mondjuk nem pont megöli, de elkapja.Egy okosabb ninja simán rájön kapásból, hogy közelharcos, már csak a kasza láttán is. Ha nem ér utol, vagy nem kap el full semmi esélye. Mivel szegénykém buta mint a föld, nem fog jutsut használni a rituálén kívűl. Shikamaru ellen sem ért volna semmit, ha nem fogyasztja le a Chakráját.Olyan ninját kell ellene küldeni aki okos. Ennyi.
Ezen kívűl, mondjuk Sakura nem érne ellene sokat. Elkapja, megvágja, vér ... vége. Nézzük százalékkal a nyerési esélyeket Vegyük sorban:
Shikamaru: 75% Haku: 70% Kankuro: 90% Sasori: 90% Deidara: 100% Pein, és a csapat: 100% Nagato egymagában: 100 Konan: 75% Kakuzu: 87% Zetsu: Van vére csórikámnak egyáltalán? De azért 67% Itachi: 120% Sakura: 67% Ino 40% xD Choji: 45% Kakashi: 100% Naruto: Mostani alakban: 100% Meg se sebezné... Régebben: 80% Kurenai: Halálra genjutsuzza szegényt... 90% Asuma: 60% (Úgy hogy tud a képességéről) Úgy hogy nem: 10% Zabuza: 70% Gaara: 100% Temari: 80% Danzou: 89% Sasuke: Most: 100% Régebben: 81% Hinata: Szegénykém szerencsétlen, és Hidan nem is nagyon Chakrázik... De 100%-ban védett a Byakugan végett... Pár jó ütéssel: 67% Neji: Majdnem mint Hinata csak fejlettebb alakban: 75% Shino: Megbogarássza: 87% Tsunade : 90% Csak mert erősebb mint Sakura.. Orochimaru: 100% Jiraiya: 90% Raikage: 100% Meg sem karcolná Oonoki: 100% Mei: Nem sokat láttunk tőle szerintem de mivel Kage nem gyenge... Habár a mangában némelyest mutatott...: 100% Karin: -1000% Suigetsu: 100% Juugo: 70% Lee: 60% Gai:70%
Ha valakit kihagytam... Bocsi..
Ezek csak puszta következtetések, képességek alapján ('!') A százalék azt jelzi, mennyi esélyük van hidan ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 12 júl 18, 10:16:11 » |
|
AyeAsakami kár, hogy nem te írod a mangát pedig akkor nem lenne kérdés, hogy ki erősebb ki nem hisz százalékokba megadnád a karakterek erejét:) Azok között lenne csak kérdés akik ugyan olyan százalékot kapnak. Kishimoto is remélem lesz ilyen kedves és manga végeztével felállítja véleménye szerint a top10es erősségi listát a narutoba valamint bemutatja majd madara vs hashirama és rikodou vs juuby harcot is:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 12 júl 18, 10:19:39 » |
|
Ez alsó hangon is úgy hülyeség, ahogy van. Közelharcban Hidan iszonyat jó, Lajhár és Asuma együttes támadásait úgy hárította, hogy öröm volt nézni és még támadni is volt ideje közben. Távharcosok itt nem érnek semmit ellene, kivéve ha szél elemű, az legalább vág... Aki közelharcos, és nem legalább Lee szintű (kapuk nélkül), meg halálra van ítélve, ennyi a történet. Asuma is befürdött, holott a védők egyike volt... Shikamaru meg tegye össze a 2 pici kezét, hogy Pein visszahívta akkor Hidant Kakuzuval, mert szétszabdalták volna a kis habtestét felmentősereg ide vagy oda... Zetsut raknám egyébként a leggyengébb posztra, a spórás jutsu hasznos ugyan, de ezen kívül semmi jelentős. Jah csak némi ész és erő és hárítás... utóbbi 2 megvan Hidannak is, ráadásul a fej/egyéb végtag levágáson kívül mindegy mit csinálnak vele, meg sem érzi. A tagnak a gerince lett átdöfve, és franc baja se lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 11:38:31 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 12 júl 18, 10:30:55 » |
|
Nektek szórakozás belémkötni? ^^ Kis butus trollok.
Mint már írtam ez csak puszta következtetés, a képességek alapján. Jaj ugyanmár, egy közelhacos is érhet Hidan ellen jó sokat. ésszel, és némi erővel. Csak a cspásokat kell hárítani, és eltalálni. Ugyan már, csak nem olyan erős hidan. Én meg leszarom hogy Shikamaru "habtestét" szétszedték volna. A Uchihád habtestét is megették volna, csak más karakterek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #111 Dátum: 12 júl 18, 10:35:05 » |
|
AyaseAkami néhány nem igazán reális de mivel sokat dolgoztál a hsz-en nem fikázlak Sztem Zetsu a leggyengébb (Karinon kívül de neki nem a harc a dolga) még akkor is ha fekete-fehér egybe van olvadva és úgy harcol... Bár az igaz hogy nehezen lehet őket megölni. Sztem ez az erősorrend: 1. Tobi: Lehet régen megizzadt volna a Peinek ellen de most nem hiszem... 2. Pein: Na ő nem szórakozik nagyon erős 3. Itachi: Kemény csávó kár hogy beteg lett 4. Kisame: Ő olyan mint egy tank és brutál sok chakrája van 5. Orochimaru: Szinte halhatatlan és mindig okoz valami meglepetést 6. Sasori: Elég elvetemült és sztem nem mutatott meg mindent 7. Sasuke: Bár ez nem biztos 8. Deidara: Őt nem tartom sokra a látottak alapján 9. Kakuzu: Az 5 elem miatt veszélyes 10. Hidan: a halhatatlanság nagy erő... plusz nem genin képességekkel rendelkezik enyhén szólva 11. Suigetsu: Tőle nem sokat láttam ezért került ide 12. Juugo: Ha begurul tud egy-két trükköt 13. Konan: Nem mutatott sokat... Ha nincs előkészített terepen annyira nem erős 14. Zetsu: Szívós meg minden ő inkább kém és takarító... De azért Karint elverné xD 15. Karin: Egy chakra érzékelő nem sokat ér a harcban Ha valami nem tetszik tessék belekötni úgyis unatkozom De hozzáteszem ez csupán az én véleményem amit leírtam...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 10:38:32 írta alig33 »
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 12 júl 18, 14:53:50 » |
|
Nincs leggyengébb...Karin is nagyon szuper képezségekkel rendelkezik a maga módján...Mondhatni elég ritka az ilyen.Mindegyik Akatsuki tag jó valamire ,az hogy most perpill mindenki a harcokra gondol.De figyelembe kell venni azt is hogy Karin hányszor mentette meg Saske életét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #113 Dátum: 12 júl 18, 15:04:12 » |
|
Igen, csak nem abban a kérdésbe, hogy ki a leggyengébb. Tegyük fel például hanataro-t (blícs) megmentette párszor ichigo életét, akkor most ő erős, vagy mi? Nem az volt a kérdés, hogy ki milyen hasznos, hanem, hogy ki milyen erős. Attól, hogy gyógyítani tud, attól még gyenge.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #114 Dátum: 12 júl 18, 15:07:47 » |
|
Egyértelműen Karin, nem is tud harcolni, csak chakraérzékelő és tud adni a másiknak chakrát. Amúgy Kabutót kihagytad a listából, vele már 16an voltak akatsukisok, bár a taka 4tagja csak névleg az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #115 Dátum: 12 júl 18, 19:03:25 » |
|
Kabuto akatsuki tag volt? mikor?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #116 Dátum: 12 júl 18, 19:11:42 » |
|
1. Miert kell minden nyamvatt karaktert aki kacuki kopenyt viselt akatsukisnak nyilvanitani pl.: karin, sasuke, jugo, karin 1. Miert kell olyan szavazast inditani amejiknek egyertelmu az eredmenye 3. Mifele emberek nem valasztottak karint?
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #117 Dátum: 12 júl 18, 19:13:46 » |
|
Öhhmmmm...... Két 1. írtál egymás alá és nincs kettes. Egyébként Karinra szavaztam.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #118 Dátum: 12 júl 18, 21:05:23 » |
|
hát Sasuke, Jugo, Suigetsu és Karin tényleg beléptek az Akatukiba addig amíg levadásszák killer beet és cserébe kapnak egy bijuut, és amúgy aki az egyenruhában van az tag, különben mi értelme lenne amúgy ha jól emlékszem a Raikage kísérői még mondták is Narutonak h Sasuke belépett az Akatsukiba
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #119 Dátum: 12 júl 21, 18:23:18 » |
|
Kabuto akatsuki tag volt? mikor? Segítette az akatsukit Orochimaru parancsára és infókat gyűjtött róla(közbe Sasorinak is infókat adott, h ne keltsen gyanút). Ettől még nem lenne, de most meg Tobival egyesítette erejét, a háború papíron akatsuki és az egyesült shinobi haderő harca, na most kérdés ilyenkor akatsuki tagnak számít-e valaki? Szerintem igen, nem a köpeny vagy egy eskü miatt lesz valaki valaminek a tagja. Egyébként a taka még kevésbé számít akatsukisnak, ők csak a nyolcfarkú ellen mentek akatsuki utasításra és azt is elbaltázták. Sasuke megölt 3akatsukist, az egyiknek ellopta a szemét, szép kis tag mondhatom:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|