Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #120 Dátum: 12 júl 22, 12:19:54 » |
|
Takát én se raktam volna bele de tök mindegy. Kedvenc szervezetem volt az Akatsuki csak sajnos már sokan meghaltak belőle.. azért még mindig érdekelne Zetsu mikre is képes vagy csak ennyire mint amit eddig megtudtunk? Egyébként meg semmit se tudunk róla.. azért jelöli mindenki a leggyengébbnek.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #121 Dátum: 12 júl 23, 23:48:20 » |
|
Takát én se raktam volna bele de tök mindegy. Kedvenc szervezetem volt az Akatsuki csak sajnos már sokan meghaltak belőle.. azért még mindig érdekelne Zetsu mikre is képes vagy csak ennyire mint amit eddig megtudtunk? Egyébként meg semmit se tudunk róla.. azért jelöli mindenki a leggyengébbnek.
Gyenge is, Sasukénak fehér zetsu 1csapás volt, fekete zetsut, az erősebbet pedig mei győzte le, aki a mostani kagék között az egyik leggyengébb. Fa elem, sokszorozódás, regenerálódás, másolás, chakraszívás ennyit tudnak, de mindet nagyon gyenge szinten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #122 Dátum: 12 júl 23, 23:56:16 » |
|
Én úgy emlékszem nem mei győzte le, hanem a kardforgató aki mindig vele van,
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 12 júl 24, 00:43:51 » |
|
Ilyen harcban lehet, hogy gyengének tűnik de kémkedésre, lopakodásra és rajtaütésre a legideálisabb. Esély sem lenne védekezni ellene ha nem vagy villámgyors. Mindenkinek megvan az egyedi képessége és erőssége. Azt kijelenteni, hogy melyik ilyen vagy olyan erős nem éppen kedvező. Még Karin is erős a maga nemében, hiszen már távolról megérzi ha valaki közelít hozzá. Lazán kikerüli és teszi a dolgát. Az, hogy közvetlen csatában nem elég erős csak egy dolog. Ő szenzorként, elemzőként és gyógyítóként segíti a társait a győzelemhez. Tehát alapvetően csapatjátékos és nem egyéni. Mennyivel nehezebb vagy könnyebb dolga lenne a csapatnak ha egy ilyen személy is a csapattal tart. Ezen értékes képességeiért és az általa szerzett információkért viszont a csapat tagjai tegyenek meg mindent a biztonsága érdekében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #124 Dátum: 12 júl 24, 17:29:46 » |
|
Ilyen harcban lehet, hogy gyengének tűnik de kémkedésre, lopakodásra és rajtaütésre a legideálisabb. Esély sem lenne védekezni ellene ha nem vagy villámgyors. Mindenkinek megvan az egyedi képessége és erőssége. Azt kijelenteni, hogy melyik ilyen vagy olyan erős nem éppen kedvező. Még Karin is erős a maga nemében, hiszen már távolról megérzi ha valaki közelít hozzá. Lazán kikerüli és teszi a dolgát. Az, hogy közvetlen csatában nem elég erős csak egy dolog. Ő szenzorként, elemzőként és gyógyítóként segíti a társait a győzelemhez. Tehát alapvetően csapatjátékos és nem egyéni. Mennyivel nehezebb vagy könnyebb dolga lenne a csapatnak ha egy ilyen személy is a csapattal tart. Ezen értékes képességeiért és az általa szerzett információkért viszont a csapat tagjai tegyenek meg mindent a biztonsága érdekében.
Hasznos, de nem erős. A háborúba stratégák is kellenek, mint pl Shikamaru apja, de őt sem hívjuk erősnek, ugyanez vonatkozik a kémekre, felderítőkre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 12 júl 24, 17:41:14 » |
|
Ez attól függ mit tartasz erőnek. Tonnát emelni vagy ellopni netán meggyilkolni valakit. Lehetsz nagyon erős ha a hátadba szúrnak egy kunait. Akkor fel kell tenni a kérdést, most ki az erős? Minden képesség egy erő. Az a kérdés, hogy ki mit kultivál alapjában. ha valaki harcos az azért választja ezt az utat mert ehhez van tehetsége, adottsága. Ha varázsló lesz valakiből az pedig ugyan ezen okokból választja azt az utat. Mindegyiküknek megvan a maga képessége a másikkal szemben, egyszóval nyugodtan hívhatjuk erőnek az ilyen adottságokat. Igaz, ennek eldöntését az emberek különbözősége határozza meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #126 Dátum: 12 júl 25, 10:36:45 » |
|
Mindegyik tag valamiben jobb mint a másik mert arra specializált. Viszont ha tényleg az erő a kérdés akkor tényleg Zetsu a leggyengébb
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #127 Dátum: 12 aug 01, 09:01:33 » |
|
Nektek szórakozás belémkötni? ^^ Kis butus trollok. ...
Moderátor: Attól, hogy valaki nem ért egyet veled, még nem hibás. Ne minősíts másokat, ha te sem vagy makulátlan az adott téren. Választ nem várok, csak a szabályok betartását.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kurama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 12 aug 11, 18:44:45 » |
|
Egyértelműen Karin. Aki Zetsut tartja leggyengébbnek sztem alaptalanul teszi mivel igazából nem tudjuk pontosan mire is képes (leszámítva azt az 1-2 dolgot amit Zetsu (nem Yoropico) csinált, ill. h betud bújni a fába). Hidanról meg csak annyit, h lehet h szétrobbantották, de nem halt meg és 1 csepp vér az ellenféltől (ami még a 10 farkú is lehetne, ha feltámasztanák) és kampó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #129 Dátum: 12 aug 11, 18:48:24 » |
|
Azért azt megnézném, hogy hogyan vág meg egy bijuut Hidan .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #130 Dátum: 12 aug 11, 18:52:38 » |
|
Hát a Kétfarkút is legyőzte valahogy. Bár akkor Kakuzu is ott volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #131 Dátum: 12 aug 11, 18:56:52 » |
|
Jó, de akkor végülis a kétfarkú Jinchuurikija ellen harcoltak még ha kétfarkú formában is volt. Egy Jinchuuriki nélküli ilyen chakralényt nem tudom elképzelni, hogy megvágjon és vért szerezzen tőle. Mondjuk igaz, hogy a Nyolcfarkútól is láthattuk, hogy "tudnak" vérezni . Hát azért ez egy elég érdekes dolog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 12 aug 11, 18:59:23 » |
|
Hát sokadszorra csak sikerül vhogy . És persze lehet olyat is mondani h elkapja 1 genjutsu és akk mit csinál?! x) De akk is vegyétek figyelembe, h Karin csak gyógyítani és érzékelni tud (a mutatottak alapján), szal nála mindenféleképpen erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 12 aug 29, 21:01:19 » |
|
háát szegény Karin elég rendesen le lett szavazva.xd Pedig neki nem a harc a feladata Ő egy szenzor ninja , és a csakraérzékelés megy neki.. Jah meg a kis 'Szaszke' harapdálja h meg gyógyuljon.
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #134 Dátum: 12 aug 29, 21:17:24 » |
|
igen de ha választani kell, hogy ki a leggyengébb akkor az bizony ő... sajnos mert én nagyon bírom xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|