Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 12 máj 22, 17:26:01 » |
|
igen de ha Hidan egyszer elkap valakit akkor annak 100% hogy lőttek 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
nb940612
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 12 máj 22, 17:38:42 » |
|
Igen így nagy a dilemma mert Hidan tényleg erős hisz S osztályú bűnöző meg halhatatlan és a véreddel együtt az életed is elveszi.
Viszont ha elég képzett az illető és el tudja kerülni azt hogy vért szerezzen tőle Hidan akkor más a helyzet. És ezt jó reflekszekkel és taijutsuval, ninjutsuval vagy genjutsuval meg lehet csinálni. Mondjuk Zetsun is agyaltam de ő vele kapcsolatban még sok a kérdés hogy mire is képes ha igazán harcol ezért nem mondtam őt.
Ha az eredeti Akatsukit vesszük akkor Hidan, ha sasukét és a többit is belevesszük akkor Karin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 12 máj 22, 18:08:57 » |
|
Ha belevesszük az Emó és fangirl + még két őrült csapatot, akkor Karin.
De ha persze azt nézzük, Hidan nem olyan erős.Ha a vért megszerzi, meghalsz, viszont ez könnyen elkerülhető, például egy báb technikás ellen semmit nem ér.Meg nem is olyan okos...Áh mindegy, sok dolognak össze kell jönnie hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 12 máj 22, 19:33:15 » |
|
Meg kell a rituálé is amikor olyan jelet rajzol és lenyeli a vért akkor is elég ha kivered a kezéből a kaszát csak azért erős mert ott van vele Kakazu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nb940612
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 12 máj 22, 20:17:30 » |
|
Magától is erős mert különben nem lenne Akatsuki tag csak mivel gondolom eddig bevált nála a vérét veszem és megölöm dolog így nem nagyon gyúrt több képesség kifejlesztésére. A többi Akatsukisnak több különleges jutsuja és képessége van ezért jobbak mint Hidan.Ettől függetlenül még ő is erős csak az Akatsukiban van az utolsó helyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeiGaara
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 12 jún 02, 16:15:32 » |
|
Zetsu! Ő inkább kém, de abban nagyon jó! Bírom  Karin sem egy nagy harcos, de igazából minden Akatagnak megvan hogy miben jó és miben nem.
|
|
|
Naplózva
|
Fogd be, vagy MEGÖLLEK! A robbantás...MŰVÉSZET!
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 12 jún 02, 19:32:43 » |
|
Hidan erős szerintem attól függetlenül hogy vért kell szerezni hogy k.o-zni tudjon,és ha bábmester vagy vmilyen szinten azt is ki lehet játszani... Karin nem volt sokáig akatsuki tag szal nem tom... de sztem ő a leggyengébb... csak érzi a chakrát de nagyon ütőképes... Zetsu inkább tényleg kém 
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 12 jún 14, 10:43:23 » |
|
Sztem is Hidan a legkevésbé erős én így fogalmaznék mivel aki akatsukis tag az már eleve erős különben nem lenne tag. És Hidan nem valami észkombájn egy tapasztalt és viszonylag erős ninja képes elbánni vele legalábbis darabokra vágni hogy ne tudjon ugrálni. 
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 12 jún 15, 10:29:07 » |
|
Szerintem mivel az Akatsukiban mineódenki erős, így a Hebiből kell választani. Sasuke biztos nem, ő aa legjobb  . Suigetsu, és Juugo sem gyenge, úgyhogy én Karinra szavazok.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 12 jún 15, 10:49:22 » |
|
Az átlag ninjákhoz képest erősek, egy Chuunin, vagy Genin ellen. Ha úgy vesszük, Deidara legyőzéséhez (először) egy Kagéra (Gaara), és egy Jouninra (Kakashi) volt szükség. És én úgy néztem, hogyha mindenki számára kedvező környezetben van.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 12 jún 17, 09:44:49 » |
|
Hidan-t sem olyan könnyű legyőzni ha az ellenfél nem tud a képességéről. ( lásd Asuma esete).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 12 jún 21, 19:51:51 » |
|
A leggyengébb tag az nem kérdéses hogy karin. De ha a régi tagokat vesszük akkor nincs közöttük nagyon gyengék. Mindegyik akatsuki tag nagyon erős csak közöttük akkor melyik a leggyengébb? Vegyük sorra őket: - Nagato: 6 úttal 6 emberre is kell egyszerre figyelnie az ellenfelének. Mindegyik test veszélyes képességekkel rendelkezik ezért nem alábecsülendők. - Itachi: Kíváló Ms használó és tsukoyomi-val sok embert egy erős genjutsuba ejthet. - Konan: Veszélyes nő. A saját gyengeségét az előnyére fordíthatja. Tűz robbanó klónokkal is támadhat. Gyengéje csak a tűz és víz lehet valamilyen eséllyel. - Tobi: Megjátssza a hülyét és ezért sok ember lebecsüli. Ha komolyan is veszi akkor is ott van neki a teleportációs képessége és ezzel embereket és tárgyakat is elteleportálhat. - Kakuzu: 5 szíve van és 5 elemet kombinálhat ami veszélyes eredményt produkálhat. Mellesleg gyengébbeknek 5x kell megölni. - Hidan: Ha senki nem tud a képességéről akkor a legveszélyesebb. De ha tudnak akkor már nagy hátrányban van. Mellesleg levághatják a fejét. - Kisame: Egy veszélyes ellenfél mert bármilyen lehetetlen csatából is győztesen kijöhet. Mégpedig a samehada miatt. Magában is veszélyes a jutsui miatt. - Deidara: Veszélyes távol harcos. A közelharcosoknak nincs sok esélyük ellene. A távol harcosoknak is meggyűlik a bajuk vele. - Sasori: Kiváló bábjutsu használó. Bár oda kell figyelnie az erős hatású távoli jutsuk használói ellen.
Szerintem sok jó harcosuk van de akit a leggyengébbnek tartok közöttük az sasori vagy hidan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 12 jún 21, 20:00:34 » |
|
Igaz hát. Az, hogy Sakura és Chyio viszonylag könnyedén legyőzte őt nem jelent semmit. Ők fel voltak készülve: Sakura az ellenmérgekkel, az öregasszony pedig Sasori technikáinak ismeretével. Ha csak úgy véletlenszerűen találkoztak volna és teljesen felkészületlenül ütköztek volna meg, akkor a Duónak nem sok esélye lett volna. Sasori-t én semmiképpen nem mondanám a leggyengébbnek. De azért a top 4 leggyengébben nálam is benne van 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 20:02:21 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 12 júl 17, 15:51:57 » |
|
Szavazásnál egyértelmű hogy Karin a leggyengébb de ha nem vesszük azt hogy a Taka csatlakozott az Akatsukihoz akkor szerintem a leggyengébb az Hidan. De őt azért mondom mert ha tudják hogy mi a képesség akkor nagyon könnyen megverik, ráadásul ha nem lenne halhatatlan elég gyenge lenne meg hát elég forrófejű eszét nem is használja csak megye előre ez lenne a vesztesége. Sasorit meg ne mondjátok gyengének mert Chiyo is megmondta a harc végén hogy furcsán harcolt szerinte csak hagyta magát, szerintem van benne valami. Sakura meg Chiyo legyőzi azt a Sasorit aki fiatalabb korábban megölte a legerősebb Kazekagát? Vicc.. Szóval Sasori nem gyenge nagyon erős..  Legerősebb bábjátékos. De az Akatsukiba a legerősebb Itachi utána egyértelmű hogy Tobi.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 12 júl 18, 09:10:42 » |
|
csak az a baj, hogy hiába ismerik Hidan képességét sokat nem tudnak kezdeni vele... Shikamarunak is csak azért sikerült legyőznie mert a kagemane no jutsu-val irányítani tudta... és mivel halhatatlan nem sokra mennek azzal ha átszúrják vagy ilyesmi és közel se mehetnek hozzá nehogy vért szerezzem tőlük... szóval azért én nem mondanám gyengének 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
|