Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #255 Dátum: 13 dec 09, 19:23:34 » |
|
Itt a bizonyítékom: http://www.mangareader.net/beelzebub/231/12 4-6. képkocka; nem részletezném.
|
|
|
Naplózva
|
Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette. G.B.Shaw
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #256 Dátum: 13 dec 09, 22:27:08 » |
|
Jaj, tudtam én, hogy elkerülte a figyelmemet ^^' Okés, szerintem csak szimplán "emberiességből" vitte el Furuichit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 22:28:33 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #257 Dátum: 13 dec 10, 20:39:20 » |
|
Akkor jó. Már kezdtem megijedni, hogy valami jellemfejlődés lesz a vége, és a két Hilda-személyiség egybeforr, vagy mi. Habár nekem jó így, ahogy van, mégha galibákat is okoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #258 Dátum: 13 dec 14, 21:16:03 » |
|
A friss fejezetről pár szösszenetet: http://mangafox.me/manga/beelzebub/vTBD/c232/1.htmlJohan feljebbvalói, a 3 "Darwin" terve hibába ütközött ha jól értettem. Azt akarták, hogy Sátánt, aki valószínűleg Fujival kötött szerződést, összeeresztik Beelzével, ezzel háborút kirobbantva. A hiba csupán az, hogy Beelze visszament a Démonvilágba az anyjával, így Sátán minden gond nélkül rászabadíthatja a poklot a Földre. Arról is szó volt, hogy Beelze és Sátán ereje az egekben van a többi Főbűn Démonaihoz képest, valamint Beelze ereje teljesen felébredt. Gyanítom a Nene-szobor még csak a kezdet a rossz dolgok sorozatában.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 14, 21:17:53 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #259 Dátum: 13 dec 15, 15:49:49 » |
|
Az a három öreg... Nem túl barátságosak. Van egy olyan érzésem, hogy a tervük nem lesz keresztülvéve, mert Valaki(k) még rájönnek, hogy nem képesek egymás ereje nélkül élni. Nenéről én azt hittem, kővé lett változtatva... De amúgy hol van/hová tűnt/mivé lett a lakosság??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #260 Dátum: 13 dec 15, 16:03:44 » |
|
Nene egyértelműen kővé lett változtatva. Azt hittem a Nene-szobor nem okoz félreértéseket. Kő --> Kővé Változtatás --> Medúza?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #261 Dátum: 13 dec 15, 20:15:42 » |
|
Nem is okozna, ha... nem lennék kimerült. (vagy a szőkeségem magyarázza? ezt már sosem tudom meg. ) Viszont ezt a medúza-dolgot nem értem, ki tudnád fejteni, kérlek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #262 Dátum: 13 dec 15, 20:39:21 » |
|
Azt tudjuk, hogy vannak Démonok plusz "Csillagszellemek" is. Elviekben semmi akadálya annak, hogy legyen egy Medúza nevű démon, ami a nevéhez méltóan képes arra, hogy kővé változtasson másokat. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #263 Dátum: 13 dec 15, 20:43:45 » |
|
A friss fejezetről pár szösszenetet: http://mangafox.me/manga/beelzebub/vTBD/c232/1.htmlJohan feljebbvalói, a 3 "Darwin" terve hibába ütközött ha jól értettem. Azt akarták, hogy Sátánt, aki valószínűleg Fujival kötött szerződést, összeeresztik Beelzével, ezzel háborút kirobbantva. A hiba csupán az, hogy Beelze visszament a Démonvilágba az anyjával, így Sátán minden gond nélkül rászabadíthatja a poklot a Földre. Arról is szó volt, hogy Beelze és Sátán ereje az egekben van a többi Főbűn Démonaihoz képest, valamint Beelze ereje teljesen felébredt. Gyanítom a Nene-szobor még csak a kezdet a rossz dolgok sorozatában. Darwin Amúgy tényleg Saotoménak lehet mégis csak igaza lesz, hogy nagy háborút indíthat Ogával, csak ezt nem Takamiyára kell érteni, hanem Fujira Szerintem az lesz, hogy most Fuji és Sátán tombolnak a Földön és ezt látván Oga elmegy mégis csak Beelzéért a Démonvilágba, hogy visszaszerezze és lenyomja Fujit. Röviden, ahogy Shiharu is írta, itt nem lesz vége Oga és Beelze kapcsolatának A medúzás dolog nemrossz elképzelés. Kezd így kicsit a görög mitológiára hajlani a manga, ami tök jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #264 Dátum: 13 dec 16, 23:21:27 » |
|
Himekawának milyen frizurája van? Ugy értem hogy hivják ezt a stilust? Mint pl az afro, mohawk vagy a raszta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #265 Dátum: 13 dec 16, 23:38:52 » |
|
Ha nem tévedek, akkor Pompadour a stílus neve. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #266 Dátum: 13 dec 16, 23:55:58 » |
|
Jaja, pompadour másnéven kefehaj, mint pölö Kubawarának a YYH-ból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #267 Dátum: 13 dec 18, 21:47:58 » |
|
http://mangafox.me/manga/beelzebub/vTBD/c232/8.htmlÚjraolvasva a fejezetet gondoltam felteszem ezt a látszólag jelentéktelen kérdést. A középső panelen az Tojo lenne? Ha igen, akkor miért vágták be? Látszólag semmi értelme nem volt, hacsak nem azt látjuk, ahogy éppen Tojo is áldozatául esik a kővé változtatásnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 18, 21:49:41 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #268 Dátum: 13 dec 18, 22:21:29 » |
|
Szerény véleményem szerit -ugyanis sz előző oldalon az Ishiyamát is ábrázolják- éppen a "mesterműve" bukását szemléli, és valami olyasmit gondolhat, hogy melyik patkány verhette szét azt már megint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #269 Dátum: 13 dec 20, 16:27:03 » |
|
Kijött az új fejezet: http://www.mangareader.net/beelzebub/233Azt a rohadt! Azt a rohadt! Úristen! Megjelent Fuji! *.* Nagyon keményen néz ki, kicsit Tojóra hajaz arcra, amit sejtettem, Fúúú, de ez a fejezet valami állati volt. Áhhh, a végére tette fel arra a bizonyos i betűre a pontot Félig-meddig bejött a jóslatotok ezzel a kövé változtatással meg Tojóval kíváncsi leszek mi történt ott (remélem nem változott kővé ő is, mert így Oga eléggé nagy slamasztikában van, mégha ott van Furuichi a zsepikkel is), és az egész mögött úgy néz ki Fuji áll. Sokszor volt már, hogy izgultam, illetve vártam a kövi fejezetet, de ez most nagyon-nagyon várós, főleg Fuji miatt, hogy mit tud, és milyen erős (nyílván nagyon), de kíváncsi vagyok a részletekre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|