samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #225 Dátum: 13 okt 09, 23:23:59 » |
|
Ugyanaz a helyzet, mint a One Piece-ben Law-val és Luffy-val, elején azt hinné az ember, hogy hátba támadja, de mi van ha nem? Ha csak ellenségem ellensége a barátom címszóval tényleg le akarják nyomni a Salamon Társaságot, és Fujit? Vagy úgy gondolod, hogy később mégis hátba támadná Akaboshi Ogát?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #226 Dátum: 13 okt 17, 19:06:32 » |
|
Új fejezet kint: http://www.mangareader.net/beelzebub/225Azt a rohadt Nekem nagyon bejött ez a fejezet Nagyon vicces volt, ennyit rég röhögtem már egy mangán xD Illetve ez az Amerikás sztorirész, hatalmas :O A vége meg hatalmas nagy előrelépés a sztori kapcsán, de megvárom mit szóltok ti hozzá
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #227 Dátum: 13 okt 17, 19:44:28 » |
|
Hát ez a fejezet rendkívül feldobott! Nem bírom Nasut, de tetszett a két beszólása Ringonak. Jó látni, hogy az Ishiyamás újoncok bandája szövetségre lép Fuji ellen. Az újoncokat együtt a Mészárlás 6 Előjelének nevezik? Alaindelon, mint Oga a macival a hátán belevésődött az agyamba. Ami a legnagyobbat ütött az viszont az "Iessu Ai Kan" volt. Azt hittem Beelze anyja már nem él. Legalábbis Hilda szótlansága arra utalt annak idején: http://www.mangareader.net/beelzebub/166/9http://www.mangareader.net/beelzebub/166/10Várom, hogy ebből mi következik majd. Az, hogy Amerikában vagyunk mindenesetre eléggé váratlanul ért.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #228 Dátum: 13 okt 19, 19:50:32 » |
|
samdav: igen, gyanús a hátbatámadós verzió. Ennyire hamar nem nagyon szövetkezik két majdnem-ismeretlen ember, véleményem szerint. Ai kannto supiika ingarishu! Itt haltam meg a nevetéstől. (sokadjára ) Hogy ezek még az USA-ban is balhézzanak... és értetlenkedjenek... ... Hilda a kocsi tetején utazott???
|
|
|
Naplózva
|
Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette. G.B.Shaw
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #229 Dátum: 13 okt 20, 20:24:23 » |
|
Bastian: Annál a két oldanál, amit linkeltél a Hilda végén hallgatott, úgyhogy lehet valamit titkolt és nem is halt meg, mert nem tudjuk, hogy meghalt, csak annyit mondott Oga, hogy már nincs körülötte és, hogy Beelze már nem is emlékszik rá. Így lehet ebben az arc-ban fogunk ezekre választ kapni Engem nagyon kíváncsivá tett a mangaka, hogy mi a frász van, iszonyat jó Shiharu: Igen, ez benne lehet a pakliban, én is kicsit arra számítok, hogy kihasználja valami miatt Akaboshi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #230 Dátum: 13 okt 24, 12:06:19 » |
|
Kint az új fejezet: http://www.mangareader.net/beelzebub/226Bastian, Beelze anyja mégis csak él, látod? A másik meg, most érdekesen fognak alakulni a dolgok Beelze és az anyja közt. Ez az Amerika arc kezd nagyon király lenni már most Illetve jövőhéten nem lesz fejezet, mert a mangaka anyaggyűjtésre megy ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #231 Dátum: 13 okt 24, 20:37:03 » |
|
samdav: egyre gyanúsabb, hogy neked jósnak kéne menni. Szerencsétlen Michael! Pont őket kellett kifogja... Szerintem a végén még rájön, hogy démonokkal van dolga... (az, hogy hány démont lát majd, kérdés. Szerintem még Furuichi-t is közéjük veszi.) Jajj, már, hogy elmarad a jövő heti rész! Most, az izgalmas résznél!!! Viszont valamit nem értek. Ha Iris asszonyság olyan erős, mégis miért kell kerekesszékben megjelentetni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #232 Dátum: 13 nov 18, 23:19:45 » |
|
Már nagyon várom a vasárnapot Hir kommentél azt tippelték hogy a 100. fejezetig adjátok ki, de én emelem a "tétet", és arra tippelek hogy addig fogjátok megcsinálni amig feldolgozza az anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #233 Dátum: 13 nov 19, 22:27:00 » |
|
EquinoxX: Az utolsó két mondatot kicsit fogalmazd át kérlek ^^ Egyébként tudnék válaszolni a kérdésedre, meg értem mit akarsz mondani, de sajnos az még spoiler lenne Esetleg várd ki a vasárnapot és megtudod mi a helyzet EnxTheOne: Hogy egy régit idézzek - "A végtelenbe és tovább!"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 24, 14:33:01 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #234 Dátum: 13 nov 23, 22:59:23 » |
|
Shiharu: Most miért mondod ezt? Én csak jó ideje ismerem a mangát, és vannak tippeim, illetve ötleteim ahhoz Amúgy, nem lett nagyon említve az, hogy Iris úrnő erős lenne. Legalábbis nekem nem rémlik... Egyébként kijött az új fejezet: www.mangareader.net/beelzebub/229/Eddig az Amerika arc adja. Az elején jó volt ez a kis felvezetés a King Jokers bandával. Oga szokásos mód lenyomta. Persze idáig még nem nagyon cucc a dolog, na de a mostani fejezet rendesen adta a dolgokat. Főleg a végén, most kíváncsi leszek mit reagál Beelze erre Illetve a Salamon társaságról is szó esik (tudtam, hogy lesz benne bipsi infó is... hajj... -.-'), de ettől függetlenül érdekes és hasznos infók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #235 Dátum: 13 nov 23, 23:12:57 » |
|
Ki az az Oga, samdav? Ő nem más, mint Captain Fuck. Úgy látszik a Bika csillagkép itt is arra lett teremtve, hogy egy csapástól kiterüljön. Valóban nem volt még említve, hogy Iris úrnő erős lenne. Jobban aggódom amiatt, hogy a bérgyilkos milyen erős, pedig semmi komolyabb információnk nincs róla, azonkívül, hogy ő a Salamon Társaság ügyeletes kaszása. Nagyon adja ez a színes borító: http://mangafox.me/manga/beelzebub/vTBD/c227/2.htmlCsodálom, hogy Furuichi még nem mozdult rá Michael lányára. Ha már Furuichi, remélem holnap meg sem álltok a Furuichi arc végéig. ^^
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #236 Dátum: 13 nov 24, 21:49:52 » |
|
Utánaolvastam, de nem találtam rá utalást, hogy annyira erős lenne, de azt sejtem, hogy hogy állt össze ilyen kép a fejemben róla. Íme tökéletesen bizonytalan teóriám két alappillére, azaz: a) démon (Tényleg, még nem mutatkoztak be 'gyenge démonok'... lehet, hogy nincsenek? ) b) két démongyermeknek adott életet (azaz nyilván ki is hordta őket, ami néha még az embergyerekeknél is problémás, pláne a szülést.), és egyik fia sem egy anyámasszony katonája, legalábbis ami a pusztítást illeti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #237 Dátum: 13 nov 24, 23:20:12 » |
|
LordAds - 2013.11.24. 21:35 Köszönet e munkátokért! Lesz olyan,hogy Oga és Hilda összejönnek? Erre most itt válaszolok, mert többeket is érdekelhet, hogy ameddig eljutottunk a Beelzebub mangával, onnantól lehet érdemes figyelni, mert erre a kérdésre azoknál a fejezeteknél kaphattok rá választ valszeg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 25, 03:01:17 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #238 Dátum: 13 nov 25, 14:55:19 » |
|
Captain Fuck, tudúúúúú tudúúúúúúúúúú Elképzeltem Ogát ilyen Superman-re hasonlító öltözékbe sűvít a város éjszakájában az égen xD Csillagképeknek figyeld meg nem most lesz jelentőségük, mivel egyenként gyengék, de majd ha mind a 12-en összeállnak akkor lesz valami. Nekem legalábbis ez az elképzelésem, hogy valami ilyesmi lesz a dologban. Furuichi meg mostanság nagyon rá van moccanva Nenére Shiharu: Ebben lehet van valami, amit mondasz. Lehet ő lesz az ultra szerződő két kihordott démoni gyerek után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #239 Dátum: 13 nov 26, 00:09:55 » |
|
Köszönöm szépen jó kis csomag volt Én is szeretnék olyan dajkákat mint amilyenek En-nek vannak ^^ Kíváncsi vagyok hogy most mi lesz az új arcban majd a legerősebb démonseregnek annyi, az öreg meg elvileg nem fog harcolni. Úgy emlékszem hogy a démonvilág nem egységes (amikor ott jártak), talán a másik frakció lesz a közép pontban :S Talán az egyik győzte le az óriás beelzét? :S Az a tengu vagy mi egész jó fej Kíváncsi vagyok hogy többen fogják e majd olvasni úgy hogy már lehagyta az animét AgielxAoirol mit gondoltok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 26, 00:11:44 írta EnxTheOne »
|
Naplózva
|
|
|
|
|