samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #210 Dátum: 13 szep 11, 16:27:20 » |
|
Új fejezet kint: http://www.mangareader.net/beelzebub/220/2Ez valami überkirály volt! :O Most lett igazam, meg egy másik ügyben félig igazam. Majd bővebben írok, ha mindenki elolvasta a fejezetet és reagált
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
EquinoxX
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Kinek hatalmassága túlszárnyalja az isteneket.!
|
|
« Válasz #211 Dátum: 13 szep 12, 10:28:43 » |
|
Az első pár fejezet után megtetszett, de most már a kedvenceim közé tartozik. Oga és Furuichi nagyon ott vannak, na meg persze Beelze a bogárproblémáival. Aleindelon-t sajnálom, hogy Furuichi mindíg elutasítja :DDD Az viszont nagyon érdekel, hogy mégis ki Tojo példaképe, és hogy miért van rajt a királyi pecsét.? Vagy lehet, hogy az is csak egy tetoválás, mint Tojo-nál.
|
|
|
Naplózva
|
Nem nézünk többé az ágyunk alá, hogy rejtőzik-e ott szörny, mert rádöbbentünk, hogy a szörnyek bennünk lakoznak. - The Joker
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #212 Dátum: 13 szep 14, 16:40:26 » |
|
Szeegény Lucifer! Ne már, hogy meghal! Ez az új Salamon Társaságos tag kezd unszimpatikus lenni. (Csak én gondolom, hogy röhögve végignézné Lucifer halálát? )
|
|
|
Naplózva
|
Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette. G.B.Shaw
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #213 Dátum: 13 szep 15, 09:20:06 » |
|
Bérgyilkos uraság laza, állandóan vigyorog, mégis már most nem bírom az önelégült képét. Kár, hogy Oga ütése nem találta jól telibe. Amikor Takamiya tartja Lucifert a karjában, akkor szinte éreztem, hogy meg fog szólalni Lucifer. Nagyon megható jelenet volt. Szóval a Salamon Vállalat adta a Démonokat a 6 Ishiyamás újoncnak, de csak Nasu, Takamiya és Fuji tudnak velük bánni. Ezt a tényt rögtön megcáfolja Kankuro és Ebian is. Bérgyilkos uraság erre menekülőre fogja a dolgot és közli, hogy Fuji majd lerendezi őket. Kíváncsi vagyok a maradék démon kilétére. Belphegor, Mammon, Leviathan és Asmodeus esetleg?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 09:21:59 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #214 Dátum: 13 szep 18, 19:47:57 » |
|
Erről a bérgyilkosról Sai jutott eszem a Narutóból, neki van még ilyen hasonló közömbös feje. Meg a csávó is tisztára érzéketlen, viszont rohadt erős. Jobb lesz, ha Ogáék felturbózzák magukat, mert ha ő csak egy kis "futár" volt, akkor Fuji milyen lesz? Bele se merek gondolni, már előre látom... áúcs Oga Na meg az új fejezet kint van: http://www.mangareader.net/beelzebub/221/2Kicsit érdekes volt, és amolyan átvezető fejezetnek számított nálam, na meg Furuichi hozza a formáját ezekkel a testrészekkel xDDD Illetve a végén megint kaptunk egy jó kis csattanót!
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #215 Dátum: 13 szep 18, 20:47:45 » |
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Furuichi, a barom! Chiaki tesói jól megadták neki! Ó, és Nene anyukája olyan, mintha inkább a nővére lenne. Viszont mi lett a csatákkal? Vagy visszaemlékezésben kijön, hogy adtak 3 pofont, kaptak 5-öt, és világbéke? WTH?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #216 Dátum: 13 okt 03, 15:26:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #217 Dátum: 13 okt 03, 17:25:28 » |
|
Ashen eltaláltad. Egy Mérleggel és egy Rákkal állunk szemben. Ez azt jelenti, hogy a Salamon Vállalatnál Csillagmágusok dolgoznak? Misakiban nem csalódtam. A rugdosással minden gondunkat el lehet intézni. Akinori és Mitch(ez nem férfi név?) nem tudom mit akarnak. Saotome könnyedén megbénította őket, Misaki könnyedén elverte őket, akkor nem hinném, hogy Oga és Kankuro ne boldogulnának el velük. Okozzanak meglepetést. ^^ Akkor Furuichi lelkének 6 darabkája egyesült 3 darabra, az Agyatlan, a Szégyentelen és a Taktikus Furuichire?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 03, 17:26:23 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #218 Dátum: 13 okt 07, 20:13:23 » |
|
Juhhhúú, megismertük Misakit (részletesebben). Úgy látszik, családban marad a rugdalódzás, sőt, lehet, hogy a végén Beelze-baba is csatlakozik? Viszont így lecsapni egy erősnek titulált démont... Jujj, arra a környékre sem terveztem költözni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #219 Dátum: 13 okt 07, 22:33:49 » |
|
Azért ne keverjük össze a csillagmágiával, itt ahogy nézem minden karakterhez külön járul egy csillagszellem Misaki meg Oga nővére, így családban marad természetesen a nyers erő Figyeld meg, lesz itt még valami meglepi, ha nem lenne, akkor már rég visszavonultak volna
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 07, 23:55:12 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #220 Dátum: 13 okt 07, 23:12:20 » |
|
Misaki valójában Oga nővére, szóval érthető, hogy mindenkit lever. Ő a rangidős, a főnök.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 07, 23:13:38 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #221 Dátum: 13 okt 07, 23:55:57 » |
|
Ja, igen. Hopsz, elírtam ^^' Előfordul nálam az ilyen, h keverem a dolgokat, de azt hiszem az ilyen megengedhető nálam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #222 Dátum: 13 okt 08, 18:47:34 » |
|
Én az animét láttam először és ott végig azt hittem, hogy Misaki a húg, szóval megtanultam, hogy ő a nővér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #223 Dátum: 13 okt 09, 11:43:46 » |
|
http://www.mangareader.net/beelzebub/224Egy jól kiérdemelt győzelem, és egy szövetség, no meg egy nemvárt szereplő, aki beindít egy új arc-ot. Igazán jó átvezető fejezet volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiharu
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #224 Dátum: 13 okt 09, 19:47:01 » |
|
Oké-oké, most akkor szövetkeztek... De csak én érzem úgy, hogy Akaboshi valamit rejteget? Vagyis nekem mindenesetre gyanús, hogy itt még párthasadás lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|