24 nov 12, 10:01:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Beelzebub és Beelzebub Spinoff  (Megtekintve 80988 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Shiharu
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #240 Dátum: 13 nov 29, 20:05:04 »

Kijött az új rész!  Nevet

Én megmondtam! Végre nekem is bejön egy-két ötletem. Mosolyog

Viszont szólhatnának az otthoniakról is lassacskán. Nem? Mosolyog
Naplózva

Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette.             G.B.Shaw
Morause
Vendég
« Válasz #241 Dátum: 13 nov 29, 21:04:28 »

Ez állati volt NKWT, nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg Beelzebubot. Király volt az egész, és őszíntén tetszik hogy Oga már nem csak ösztönösen hanem szándékosan képes előhívni ezt az erőt. A legjobban azt tetszett mikor teljesen összeolvadt Beelze-vel és a Legyek ura akcióba lendült majd szétkapott mindenkit mint hülyegyerek a meséskönyvet.
Az edzések is mutatták hogy a sorozat kezd komolyabb hangvételben szólni nem csak arról hogy 1 pofon 1 halál modjára veszi át az uralmat itt ott Oga mert a kölyök a vállán csücsül.
Furuichi annak ellenére hogy milyen "lényegtelen" figura a harcok szempontjából, azért neki is bőven jut szerepe a hülyeségekből.
Viszont maga a cél hogy miért kellet ilyen durva komoly háborút kezdeni azon már csak sírni tudnék a röhögéstől. ikszdé En előbb saját maga akarta leigázni az embereket majd a Furuichi miatt keletkezett féltékenységét használta ki Behemoth hogy gyilkolásszon picit, ezen már sírtam. ikszdé
Nem válik ettől rosszá az egész csak feldolgoznom amit nehéz, de legalább így volt Ogának ürügye is a fejlődésre.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 29, 21:05:59 írta Morause » Naplózva
xXXperix
Újonc
*

« Válasz #242 Dátum: 13 dec 03, 20:24:06 »

Ebbe a mangába csak amolyan " na mi a franc ez?"-féle kíváncsisággal és érdeklődéssel kezdtem bele, most meg alig várom a kövi részt... Pedig az első megérzés nálam általában bejön, de hál' istennek nem így volt  Hümm-hümm
Naaggyon köszönöm én is a rengeteg hétvégi fejezetet, csak magamat okolhatom, hogy még aznap kivégeztem az összeset. És akkor mostantól hétfőnként lesz új rész, vagy változó?
140. fejezet : Mi készül itt kirobbanni?  smirksweat

SPOILERt tartalmaz
Amikor Oga ismertette vele, milyen ember is ő, ott leestem a székről. Hilda meg csak emlékszik valamire, ha Aoi-nak kapásból mint Oga felesége mutatkozott be nem? A kis gonosz, tuti direkt csinálta!   Ördögi
Nekem akkor is Aoi a kedvencem, érdekes egy ember lett : A legnagyobb lánybanda kegyetlen vezére, aki alapból Hinata-szintűen van beleesve főhősünkbe... Én nekik drukkolok, még ha a mangaka egyértelműen Hilda felé húz is. Mondjuk Oga meg egy virágcserép szintjét sem üti meg érzelmileg, de nyembaj  smirksweat
A másik, amit még nagyon birok az a babák harca... hát az...
Amit viszont sajnálok, az csak annyi, hogy a "vodka víz helyett, és szövődményei" részt nem mutatták részletesebben Nyelvesít
Naplózva

" A fény gyorsabban terjed a hangnál" - ezért van az, hogy egyes emberek ragyogónak tűnnek, amíg meg nem halljuk őket...
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #243 Dátum: 13 dec 04, 23:12:03 »

Köszönöm szépen Nevet
jó kis csomag volt Nevet

Én is szeretnék olyan dajkákat mint amilyenek En-nek vannak ^^

Kíváncsi vagyok hogy most mi lesz az új arcban majd
a legerősebb démonseregnek annyi, az öreg meg elvileg nem fog harcolni.
Úgy emlékszem hogy a démonvilág nem egységes (amikor ott jártak), talán a másik frakció lesz a közép pontban :S
Talán az egyik győzte le az óriás beelzét? :S

Az a tengu vagy mi egész jó fej Nevet

Kíváncsi vagyok hogy többen fogják e majd olvasni úgy hogy már lehagyta az animét Nevet

AgielxAoirol mit gondoltok? Nyelvesít
Először is, szívesen Mosolyog Örülök, hogy van még valaki, aki olvassa ezt a remekművet. ^^

Hát én is szeretném őket... Nevet

Szerintem, olvasd el a 140.fejezetet és meglátod milyen lesz az új arc kacsint

Perverz remete, de jó poén alapnak a mangában. Színesíti a fekete-fehéret Nevet

Ebben biztosíthatlak, már most több a hsz-ek száma, mint az elején Mosolyog (Kivéve, amikor az első fejezetet publikáltuk, ahhoz jött vagy annyi, mint általában a Naruto manga fejezeteknél szokott. Ilyen 40-50 körül biztos volt Mosolyog

Őőő... oké, nem rossz páros lenne hentai-ban XDDDDD

Ez állati volt NKWT, nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg Beelzebubot. Király volt az egész, és őszíntén tetszik hogy Oga már nem csak ösztönösen hanem szándékosan képes előhívni ezt az erőt. A legjobban azt tetszett mikor teljesen összeolvadt Beelze-vel és a Legyek ura akcióba lendült majd szétkapott mindenkit mint hülyegyerek a meséskönyvet.
Az edzések is mutatták hogy a sorozat kezd komolyabb hangvételben szólni nem csak arról hogy 1 pofon 1 halál modjára veszi át az uralmat itt ott Oga mert a kölyök a vállán csücsül.
Furuichi annak ellenére hogy milyen "lényegtelen" figura a harcok szempontjából, azért neki is bőven jut szerepe a hülyeségekből.
Viszont maga a cél hogy miért kellet ilyen durva komoly háborút kezdeni azon már csak sírni tudnék a röhögéstől. ikszdé En előbb saját maga akarta leigázni az embereket majd a Furuichi miatt keletkezett féltékenységét használta ki Behemoth hogy gyilkolásszon picit, ezen már sírtam. ikszdé
Nem válik ettől rosszá az egész csak feldolgoznom amit nehéz, de legalább így volt Ogának ürügye is a fejlődésre.
Nagyon szívesen, +1 Nevet

Másodszor pedig En nem tudott uralkodni az érzésein és emiatt következett be az ami Mosolyog Úgyhogy okés, értem mit mondasz, de ettől nem lesz rosszabb a manga, hanem emberibb Mosolyog

xXXperix: Vodkás-víz élményt én is tovább néztem volna. Akkor Aoi arcán annyit röhögtem, mint még sose ikszdé
Ja, jó boksz kombók Ogától Hildának ikszdé Rozsomák.... ikszdé

Hinata effektus nálam is lejött Aoin, sajnos pedig volt már, hogy tett volna iránta, csak az majd meglátjátok mi lesz utána kacsint Nem mondok többet, mert az most tényleg spoiler lenne ^^'
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #244 Dátum: 13 dec 04, 23:14:27 »

Azért azt nem mondanám, hogy olyan erős lenne, mint maga egy démon, csak hordozó volt, de annak kitartó és erős, úgyhogy, ha erős lenne, akkor az emiatt lenne Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #245 Dátum: 13 dec 05, 17:43:12 »

Nem semmi pakk volt. Nevet

Várom már hogy beérjétek a mangát. Bár eléggé a vége felé közeledik az új fejezet alapján. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 17:45:40 írta Kuro25 » Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #246 Dátum: 13 dec 05, 17:46:55 »

Azt a büdös. Ez az új fejezet nagyon oda lett téve. Oga most nagyon keményen tolta a kis Beel-chanról ne is beszéljünk. Nevet De a vége meglepő volt. Ogát nem igen láttam még ilyennek de örülök hogy ezt az oldalát is megláttuk. Remélem nem lesz vége a mangának mostanában még de nagyon úgy érzem hogy nem sok van hátra. Bár ki tudja. Nevet
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #247 Dátum: 13 dec 06, 02:12:14 »

Egyáltalán nem a vége felé, hanem egy új irány felé. Ennek még jó ideig nem lesz vége. Igazi neverending story Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 06, 02:13:42 írta samdav » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #248 Dátum: 13 dec 06, 02:13:17 »

Akkor itt is csak ismétlem magam, hogy csak új irányt vesz a manga, nem lesz befejezve, sőt...! :O Mosolyog
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #249 Dátum: 13 dec 06, 03:22:00 »

Akkor itt is csak ismétlem magam, hogy csak új irányt vesz a manga, nem lesz befejezve, sőt...! :O Mosolyog

Ajánlom is mert a sok never ending közül ez az egyik normális. Már nem normális de épp ettől az. Nevet
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #250 Dátum: 13 dec 06, 10:46:18 »

Jaja, én is így gondolom Mosolyog Meg eléggé jó manga a nagyok közt, nem hiába Shounen Jump-os Mosolyog

Ez a kép az utolsóknál:
http://www.mangareader.net/beelzebub/231/7
És ez:
http://www.mangareader.net/beelzebub/231/8
Olyan badass, hogy az valami hihetetlen, úgy látszik vagy Beelze azáltal, amit anyjával műveltek felbuffolta úgy Ogát, és őmaga is "kicsit" (nagyon) felspanolta magát. Johan meg csak nézett, mint Rozi a moziban Nevet

Mondjuk a fejezet vége eléggé a manga vége gyanút kelthet az olvasóban, de ez még egyáltalán nem a vége. Még csak most tudtuk meg végre, hogy miért is lett elküldve Beelze a Földre, mi a viszonya Beelze anyjának és apjának, és az anyjáról most tudtunk/láttunk többet.
+Következő fejezetben színes oldal is lesz Nevet
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #251 Dátum: 13 dec 06, 17:24:32 »

Na igen ennyire badass-ek még nem voltak. De hát na anyut meg kő védeni. Nevet
Oga milyen szépen kinyitotta úgymond az ajtót a pajtásával.  ikszdé

Egyébként én most azt várom hogy Bell visszasopánkodik anyuval démonokhoz aztán ott történik majd valami így Oga kénytelen lesz lemenni. Na ott aztán lesz harc rendesen majd. Nevet

Egyébként nem is vártam mást anyu és apu kapcsolatáról, mindkettő beteg mint az állat. Nevet
Kíváncsi vagyok már hogy milyen a képe a démonbának biztos valami sukár csávó. Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #252 Dátum: 13 dec 06, 19:03:35 »

http://www.mangareader.net/beelzebub/231/8

Super Saiya-jin Beel és Oga? Kúl samdav, hol marad a Fusion Dance? Nevet

Hihetetlenül jó fejezet volt. Le a kalappal előtte. Ohh My God A végén bennem is felmerült a manga vége érzés, de még van egy Fujink és kétlem, hogy a Salamon Társaság is csak Johanból állt volna. Lesz itt még bőven esemény. Mindenesetre, most lehet lassítunk egy picit és Oga démonmentes hétköznapjai lesznek terítéken Beelze nélkül.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Shiharu
Gennin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #253 Dátum: 13 dec 08, 20:29:42 »

Szegény kis Beelze-baba!
Viszont kötve hiszem, hogy Hilda engedné, hogy Beelzét elhagyja Oga. Hacsak Iris nagyasszony nem rendelkezik másképp.
Az, hogy felmossák a padlót Johannal várható volt szerintem. De meg is érdemelte. Nevet Sértegetni az embereket/démonokat... nagyon-nagyon nem szép dolog.  Neeem

Kíváncsi vagyok, hogy Hilda hogyhogy felszállította Furuichit. Vagy hogy miként nem lett kétszer-háromszor szétütve az utóbbi, hiszen mégis a Démondajka közelében volt...  Ördögi
Naplózva

Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette.             G.B.Shaw
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #254 Dátum: 13 dec 09, 00:16:20 »

Egyébként én most azt várom hogy Bell visszasopánkodik anyuval démonokhoz aztán ott történik majd valami így Oga kénytelen lesz lemenni. Na ott aztán lesz harc rendesen majd. Nevet
Ha így lesz, akkor bejön a legfőbb jóslatom, bár én azt a manga végéhez jósoltam. Szóval, hogy lemennek a démonvilágba és a Nagy Démonkirály ellen fognak Ogáék harcolni Beelzéért. Többet nem is mondok, szerintem ennyi elég is Mosolyog

Super Saiya-jin Beel és Oga? Kúl samdav, hol marad a Fusion Dance? Nevet

Hihetetlenül jó fejezet volt. Le a kalappal előtte. Ohh My God A végén bennem is felmerült a manga vége érzés, de még van egy Fujink és kétlem, hogy a Salamon Társaság is csak Johanból állt volna. Lesz itt még bőven esemény. Mindenesetre, most lehet lassítunk egy picit és Oga démonmentes hétköznapjai lesznek terítéken Beelze nélkül.
Ha lenne Tojo, akkor megoldható a fuziós tánc, amúgy meg... Nevet

Én is így hiszem, hgoy nem csak Johanból állt, hiszen még amikor Nasuékkal harcoltak Ogáék, akkor ott telefonált (gondolom a vezetőséggel), így biztos lesz még váratlan fordulat és pár új karakter a Salamon Társaság részéről Mosolyog
+ő a Salamon Társaság bérgyilkosa, egy amolyan "előfutár", úgyhogy lesz még itt meglepetés Nevet

Shiharu: Felszállította Furuichit? o.O Én nem emlékszem ilyesmire, az utolsó az volt, hogy Ogáék találkoztak Johannal, Hilda elfogadta a feltételeket, miszerint Oga egyedül ment Beelzével, hogy találkozzon az anyjával. Onnantól már nem láttuk Hildát és Furuichit. Vagy tévednék? Gondolkozik
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins