24 nov 14, 22:15:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Beelzebub és Beelzebub Spinoff  (Megtekintve 81181 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #180 Dátum: 13 júl 26, 11:00:00 »

Ne írd le még Ogát. Pont a mostani fejezetben volt az új technikája, h magától is nő az ereje, igaz Beelze jóval rádob, de emlékezz vissza a manga elejére, amikor Tojót lenyomta, az Beelze nélkül volt kacsint
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #181 Dátum: 13 júl 26, 11:36:34 »

Nem írom le Ogát, de a Beelze nélküli démoni erejével igencsak hátrányban van Takamiyával szemben. A fizikai erő ide kevés lesz úgy érzem. Az új technikája szerintem erőteljesen függ Beelzétől, szóval nélküle vagy használhatatlan lesz vagy nagyon gyenge. ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 26, 11:37:39 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Bastian

« Válasz #182 Dátum: 13 aug 01, 10:31:28 »

Új fejezet: http://www.mangareader.net/beelzebub/215

Úgy érzem ideje visszavonulót fújni.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #183 Dátum: 13 aug 01, 11:46:57 »

Következő fejezetben lehet beugrik Saotome vagy Hilda (vele mi is van most egyébként?) is? Nélkülük, hacsak nem vált oldalt megint Himekawa, akkor túl reménytelennek tűnik az egész helyzet... Kanzakiból egyszerűen nem nézek ki annyit hogy segítség nélkül visszahozza Beelzét. Bár ezek után annak se látom mi értelme lenne, félholt az egész csapat kis túlzással.
Naplózva

marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #184 Dátum: 13 aug 01, 13:03:53 »

Azt megmondaná nekem valaki, hogy az anime kb. hányadik fejezetnél van vége? Tudom van egy kis alternatív befejezés a végén.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #185 Dátum: 13 aug 01, 13:57:15 »

Hildával én se tudom mi van, nagyon rejtegeti a mangaka, vmi epic belépőre számítok nála is, ahogy Tojónál is Nevet

Illetve Bastian még nem korai az a visszavonuló. Figyeld meg, most Kanzaki megtalálja Himekawát és végre egy igazi harcban fognak összecsapni, mert eddig csak civakodtak, meg beszóltak egymásnak. Viszont ez most más lesz. Itt most két opciót láttok, ha Kanzaki találkozik Himekawával:
1. Kanzaki leveri Himekawát és Ogához visszakerül Beelze.
2. Kanzaki hatni tud Himekawára és csak egy kettős ügynök igazából, aztán vissza áll a srácok oldalára Himekawa és jön az ellentámadás.
+1 még talán azt képzelem el, h sikerül nyernie Takamiyának és Oga veszít, aztán elmennek ott hagyják Ogáékat, majd edzeni fognak, egy teljesen más szinten (Oga Beelze nélkül edz) és aztán verik le őket.
Őszintén remélem, h az első pont vállik valóra, de a második se lenne rossz.

marioV: A 121-122-123.fejezeteket és 125.fejezetet az utolsó részek. A 124.fejezetet nem tartalmazza az anime, mivel az már egy másik cselekmény szálnak a kezdete.
125.fejezet meg azért lett feldolgozva, mert azt előbb máshol használták fel az animében.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Bastian

« Válasz #186 Dátum: 13 aug 02, 12:19:25 »

Ahhoz mit szólnátok, hogyha nem Himekawa lenne a #3-as keresztes Ogánál, hanem Berényi Miki? Külföldön olvastam az ötletet és nagyon jó ötletnek tartom. A Rokkiseit is vissza lehetne hozni, mint a felmentősereg. Kúl
Fujira is roppant kíváncsi leszek. Takamiyának elég szép számmal vannak emberei, de elmondása szerint Fuji ellen még nagyobb bandára lesz szüksége. Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 02, 12:20:16 írta Bastian » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #187 Dátum: 13 aug 08, 23:04:00 »

Bastian: Miki? Érdekes választás lenne, de én szerintem nem ő lesz. Most már engem is rohadtul érdekel Fuji, hamár a legerősebbnek mondják az újoncok közül. Mosolyog

Kint az új: http://www.mangareader.net/beelzebub/216 (már egy ideje)
Érdekes volt és egyben vicces is. Azért itt látszott Beelzén, h megszerette a skacokat, meg mindenkihez h odament Mosolyog
Na meg most úgy néz ki h az egyes vagy kettes pont fog érvényesülni az előző hsz-mnél.
Naplózva

Bastian

« Válasz #188 Dátum: 13 aug 09, 04:55:01 »

Érdekes egy fejezet volt. Sok értelme volt Himekawa ténykedésének ha Beelzét hagyta szabadon mászkálni.smirksweat
Mindenesetre, most megint az Oga csapat tűnik esélyesebbnek. Tiszta hullámvasút.  ikszdé
Naplózva

zsagia
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #189 Dátum: 13 aug 18, 09:31:21 »

Sziasztok! Ez az első hozzászólásom ezen az oldalon.  Egy kis balszerencsének (kórházba kerültem) köszönhetem, hogy elkezdtem ezt a mangát olvasni. Angol tudásom még nem túl számottevő így még csak addig jutottam ahol a magyar tart, de ennyi is elég volt, hogy a 4. Kedvenc mangámnak tartsam. Aludni se túl kellemes itt így egy délután és egy eszre alatt lerendeztem ezt a 66.részt és az összes hozzászólást is itt. Hát hiba volt... Csak még jobban megszerettem és már alig bírom ki a következő fordításig. Ahogy itt olvashattam nagyon izgalmas cselekmények fognak kibontakozni Mosolyog

elnézést emiatt a litániáért, rátérek ara amit kérdezni szeretnék. Olvastam, hogy készültök egy nagyobb csomag fordítással, nagyon érdekelne, hogy mikorra készültök el vele? Mosolyog nagyon nagyon várom már és szeretném megköszönni, hogy foglalkoztok ezzel a mangával Mosolyog További jó munkát! Mosolyog
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #190 Dátum: 13 aug 18, 10:34:26 »

Amint úgy állunk, h már szerkesztésileg is végig értünk, meg egyéb más dolgokkal akkor megy Mosolyog Érdemes lesz várni, mert megéri Mosolyog
Naplózva

zsagia
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #191 Dátum: 13 aug 18, 11:15:48 »

Rendben és köszönöm válaszod Mosolyog

Azt is olvastam, hogy most ugye heti egy részt raktok fel? Mely napon szoktátok feltölteni, vagy amikor épp van egy kis szabadidőtök akkor?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #192 Dátum: 13 aug 20, 09:12:23 »

Általában péntekenként, de a jelen álláspont szerint ahogy esik úgy puffan ^^' De igyekszünk időponthoz hűek maradni Mosolyog
Naplózva

Shiharu
Gennin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #193 Dátum: 13 aug 21, 19:42:11 »

Sziasztok! bye bye
Már másfél éve olvasom a mangát, az animét pedig fél éve néztem meg, de valahogy elkerültem a Beelze-fórumot. Technikai KO (öreg hiba volt  Szomorú )
Visszaolvasva a hozzászólásokat, szerintem a legtöbben jósok lehetnétek, ha akarnátok. ikszdé

Spoiler:
Beelze-baba magánakciója olyan aranyos! Szegény, senki nem érti meg! Szomorú Viszont okos egy kis démon, ha ilyen support-tervet ötlött ki.
 Ugyanúgy Kanzaki (Hiéna 'főnök') is adja a formáját. Arra lennék kíváncsi, meddig bírja joghurtocska nélkül. Reméljük, nem egy pofozkodás közepén jönnek elő az elvonási tünetek. Mondjuk Yuuka szerintem szétütné Joghurt-harcos esetleges ellenfeleit, hacsak nem éppen Nene-t bosszantja.  Nevet
Spoiler vége

Nem mellesleg, nagyon szeretem ezt a mangát, és bár komoly vagyok, nem egyszer fordultam le sírva a röhögéstől a székemről. ikszdé És én is nagyon várom az animét!  Nevet
Naplózva

Őszintének lenni veszélyes, ha csak nem vagy hülye is mellette.             G.B.Shaw
Bastian

« Válasz #194 Dátum: 13 aug 22, 12:53:15 »

Új fejezet: http://www.mangareader.net/beelzebub/217  Kúl

Na ki a hármas "keresztes"? Trollkodás mesterfokon. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins