Negativchaos: Nem tudni, hogy lesz-e, de reméljük ^^ Már vagy 60 fejezettel elhúzott a manga, úgyhogy idővel biztos újra beindítják
Közben az elmúlt fejezeteket (187-188-189.fejezet) bepótoltam és igen nagy érdekességet fedeztem fel. Na most az már számomra eldőlt, hogy ebben az évben igazán epic lesz a Beelzebub, talán még a Behemoth-os arc-ot is verni fogja, amik fognak történni.
Na szóval jön egy kis jellemzés a három fejezetről.
187.fejezet:
Oga-Beelze hülyéskedésével indult (mondjuk megtudtuk, hogy hány éves igazából Beelze és Hilda, az vicces volt xD). Aztán óvodába vitte Oga Beelzét, ott feltűnt egy nagyképű csávó, akinek volt egy öccse (minő meglepő), aki ugyanolyan nagyképű volt, mint a bátyja (még meglepőbb xD).
A leglényegesebb a része annak, hogy ez a csávó Ishiyamából jött és, hogy Ishiyama újjá fog éledni (ugye le lett rombolva by Oga). És, hogy az újoncok elfoglalják majd a régi arcok (Touhoushinki és Oga) trónját, erről itt van bővebben:
http://www.mangareader.net/beelzebub/187/18 (a kövi oldalon eléggé badass Oga kinézete
)
Ez a fejezet azt sugallja számomra, hogy jó pár új arc fog jönni az elkövetkezendő fejezetekben.
Aztán 188.fejezet:
Először is le a kalappal, hogy így átvezette a mangaka ezt a fejezetet, mert egyenlőre azt hittem, hogy a 187.fejezet nem sokat jelent majd, de mégis! Ebbe is bele van szőve, plusz ennek a fejezetnek az eleje azt hittem tisztára értelmetlen és semmit mondó, aztán mégis nagyott néztem.
Akkor hát...
Egy hülye álommal indul, amiben azt írja, hogy ha az új évkor az első álmodban a Fuji hegyet, padlizsánt és egy sólymot látsz, akkor szerencséd lesz. Erről itt van bővebben:
http://www.mangareader.net/beelzebub/188/2Aztán ennek a fejezetnek a borítója igen érdekes, mármint ami Oga pólójára van írva. "A Démonkirály eljövetele". És az álom, amit az előbb írtam az volt benne, hogy a végén az a sólyom elvitte. Habár most lehet a Démonkirály eljövetele más, de mi van ha a Nagy Démonkirályra utal azzal, hogy eljön a fiáért?
Továbbá ebben a fejezetben újjáépült végre az Ishiyama (Ogáék régi sulija) és úgy néz ki, hogy vissza fognak menni. De nem csak ők, hanem jönnek új arcok és persze harcok
Itt már gyülekeznek is:
http://www.mangareader.net/beelzebub/188/10Az MK5 egyébként megint megmutatta, hogy elég egy oldal a leverésükre xD
Itt:
http://www.mangareader.net/beelzebub/188/14 továbbiakban is azt mondják, hogy számos újonc van, aki megindul Ishiyama "trónjáért", vagyis a legmagasabb rangért, amit ugye Oga birtokol
Nos, ez annyiféle kiaknázhatatlan lehetőségekkel bír, hogy csak na.
Egyszerű, csomó új arc jön, akik állandóan le akarják verni Ogát, és akár jöhet közbe megint valami démoni alak vagy alakok, és máris egy egész epic arc kaphatunk
De ha már nem csak a harcok részét nézzük, ezenfelül is annyi lehetőséggel bír még, hogy csak na
A végén, amit Himekawa mondott Ogának azon kicsit néztem. De, akkor úgy néz ki, hogy van 3 rosszabb csávó Ogánál (Himekawa állítása szerint) és mind újoncok, mint Oga. Ha bejön mindegyik mellé egy baba, akkor nagyott fogok nézni, és egyben ezek igazán durva ellenfeleknek hangzanak így elsőre
Ami a legérdekesebb számomra, hogy az utolsó oldalon középen a csávót én elsőre Tojónak néztem, de aztán kiderült, hogy az utolsó oldalon ott van Tojo, akkor az csak az egyik újonc lehet, akiről Himekawa beszélt.
Többet nem nagyon mondok erről a fejezetről, habár még csak annyit, hogy az utolsó oldalon minden értelmet nyer azzal a hülye padlizsános-sólymos-Fuji hegyes álommal kapcsolatban
Az utolsó oldal továbbá nagyon epic még ennyit hozzáfűzzők! Leginkább a szövegre érdemes figyelni, amit Himekawa mond, de az érdekesség akkor is ott van még az álomról
189.fejezet:
A 189.fejezet igazából a 188.fejezet folytatása. Himekawa még több dolgot árul el az újoncokról. Igazából sok mindent nem árulok el róla, ez is nagyon jó fejezet. Azért az biztos, hogy ez a fejezet nem szűkölködik harcokban Viszont egy érdekesség, feltűnik valami régi arc, aki az olvasó számára újnak tűnik, csak régen sokat harcolt a Touhoushinkivel (egyébként frankón hasonlít Shiroyamára
). Mondjuk Natsume nagyon király volt ebben a fejezetben
U.I.: Nem terveztem, hogy ennyit írok mindegyik fejezetről (főleg a 188.fejezetről), de annyira jók voltak ezek a fejezetek.
Mondjuk még így is tudtam volna írni, csak azért hagyok élvezetet annak is, aki elolvasná