24 nov 15, 05:05:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Beelzebub és Beelzebub Spinoff  (Megtekintve 81265 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
EnxTheOne
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #105 Dátum: 12 dec 16, 14:42:33 »

Melyik fejezetben van benne hogy mit jelent szo szerint a touhoushinki?
Gyorsan átlapoztam de csak azt találtam ahol leirják a nevüket, meg a nevük elejét "összeolvasva" kijön ishiyama touhoushinkije.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #106 Dátum: 12 dec 16, 15:15:02 »

Az nem volt leírva, valamiért kihagyták.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #107 Dátum: 12 dec 16, 16:09:15 »

Pedig mintha rémlenne egy olyan oldal ahol meg volt csillagozva, és le volt irva magyarul :S Gondolkozik
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #108 Dátum: 12 dec 16, 21:34:31 »

Itt van a Red Tail: http://naruto-kun.hu/manga/Beelzebub/011/20
De most csak kicsit tekertem bele a 10.fejezettől, szóval 10.fejezet előtti fejezetekben keress rá kacsint
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #109 Dátum: 12 dec 16, 22:49:18 »

Hát úgy majdnem beérve a sorozatot, azt kell mondanom, hogy egész pofás egy cucc.
Néha olyanokat röhögök, hogy nagyon. A csatajelenetek még mangában is badass-ek, az animébe még bele sem mertem nézni. Komolyan, gyerekek, ez egy nagyon jó sorozat nagyon jó karakterekkel, érdekesen felépített világgal. 5/4-et kap nálam.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #110 Dátum: 12 dec 16, 23:52:00 »

Szanisz: Nálam egyetlen olyan anime/manga, ami 5/5-öt kapott, az a One Piece, de a Beelzebub majdnem ennek a határát súrolja! Kúl Nevet
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #111 Dátum: 12 dec 19, 01:59:01 »

Emberek!

Újra elolvastam a Furuichi felemelő "arc"-át, amiben erőt kap és találtam pár színes képet is, ami abból készült, például:
http://www.deviantart.com/morelikethis/329993128
Vagy ez: http://alexanj.deviantart.com/art/Oga-and-Furuichi-Chapter-174-329993128
És azt kell, hogy mondjam, le a kalappal azok előtt, akik ezt így megcsinálták, nagyon jó volt látni Mosolyog Ééééés nagyon menők Kúl
Vagy például van még ennek a felhasználónak a deviantARTja: http://www.deviantart.com/morelikethis/290254711
Nagyon jó képek vannak színesbe, ahol eredetiben a mangában fekete-fehér Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 02:12:32 írta samdav » Naplózva

stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #112 Dátum: 12 dec 19, 18:55:20 »

Megnéztem pár képet nagyon jók biztos beletellett pár órába
Az új részek hogy tetszettek ?
Mert szerintem nagyon jók voltak alig várom a folytatást Nevet
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #113 Dátum: 12 dec 19, 19:20:27 »

Na én hű leszek a magyarosításhoz,ezért még csak a 14-résznél tartok,animét néztem és teljesen elüt a mangától,bár ez annyire nem is baj.Semmi ***
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 19:21:28 írta dreamfolow » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #114 Dátum: 12 dec 21, 13:48:13 »

Ah ,kiváncsi leszek mit kezd egymással a 2 csaj.Animét néztem ,és elég sokáig elhúzták a tojos szálat,remélem itt nem fog menni olyan sokáig.
Naplózva

Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #115 Dátum: 12 dec 26, 00:18:17 »

Na megnéztem,hát nem erre számitotam, valami tök másra Nevet Toujo kemény birom fejét sajnálom kikapott:D
Aoi hamarosan új szerelem lesz ?Nevet Hilda idö múlva oga lesz szerelmes. Nevet(kezd már kicsitt nöiesen viselkedni)
Jó lenne láttni Toujo valami új dolgott mert nekem ebben részben nagyon ugy tünt megint erösebb lenne ogánál.
És hát mikulásként hatalmas az +1 pont Nevet már várom animációba mikor mondja huhuhu vagy bam-bam ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 26, 00:21:38 írta Pein7 » Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #116 Dátum: 13 jan 05, 12:49:57 »

Azt megkérdezhetem hogy mikorra várható a következő fejezet?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #117 Dátum: 13 jan 05, 14:34:19 »

Elméletileg most szombaton kell, hogy kint legyen a két új fejezet ^^
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #118 Dátum: 13 jan 08, 14:22:40 »

2 hete végeztem vele. Kicsit furcsa vége volt. Van mangában folytatása? Vagy lesz 2. évad?
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #119 Dátum: 13 jan 10, 01:42:53 »

dreamfolow: Mosolyog

Pein7: Végül is vicces és érdekes befejezése volt ennek az arc-nak. Hát igen, kezd Aoi egyre jobban nyitni a fiúk felé Nevet Az egész arc-ból viszont megint az jött le, hogy Oga legyőzhetetlen, ami nembaj, csak tényleg közel járt Tojo, hogy legyőzze, azért kár. Aibának meg még gyúrnia kell Mosolyog
Viszont nekem az arc utolsó fejezeténél a legmeglepőbb pillanat az Hilda és Aoi harcjelenete volt. Amikor Aoi azt hitte, hogy Hilda vakfoltja és gyenge bontja a bal szeme (a hajviselete és a többi dolog miatt) erre Hilda int egyet, hogy á-á nem kislányom, most megmutatom miért is én vagyok Hildegarde és lezúzlak Nevet Számomra ez volt az arc egyik legkiemelkedőbb és legmeglepőbb pillanata Mosolyog

Hidetada: Ugyebár az animéjét végezted ki, ami a mangában a 125.fejezetnél vége is szakad, VISZONT! 121-122-123.fejezeteket és 125.fejezetet az utolsó részek. A 124.fejezetet nem tartalmazza már az anime. Úgyhogy én azt mondom neked, hogy kezd el olvasni a 120.fejezettől és úgy minden okés lesz Mosolyog
Még idő kell, mire beérjük Mi az aktuálist. ^^'

Ámbár nemsokára remélhetőleg egy nagyobbacska csomaggal tudunk Nektek kedveskedni, még ha előtte lassítanunk is kell Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins