dreamfolow:
Pein7: Végül is vicces és érdekes befejezése volt ennek az arc-nak. Hát igen, kezd Aoi egyre jobban nyitni a fiúk felé
Az egész arc-ból viszont megint az jött le, hogy Oga legyőzhetetlen, ami nembaj, csak tényleg közel járt Tojo, hogy legyőzze, azért kár. Aibának meg még gyúrnia kell
Viszont nekem az arc utolsó fejezeténél a legmeglepőbb pillanat az Hilda és Aoi harcjelenete volt. Amikor Aoi azt hitte, hogy Hilda vakfoltja és gyenge bontja a bal szeme (a hajviselete és a többi dolog miatt) erre Hilda int egyet, hogy á-á nem kislányom, most megmutatom miért is én vagyok Hildegarde és lezúzlak
Számomra ez volt az arc egyik legkiemelkedőbb és legmeglepőbb pillanata
Hidetada: Ugyebár az animéjét végezted ki, ami a mangában a 125.fejezetnél vége is szakad,
VISZONT! 121-122-123.fejezeteket és 125.fejezetet az utolsó részek. A 124.fejezetet nem tartalmazza már az anime. Úgyhogy én azt mondom neked, hogy kezd el olvasni a 120.fejezettől és úgy minden okés lesz
Még idő kell, mire beérjük Mi az aktuálist. ^^'
Ámbár nemsokára remélhetőleg egy nagyobbacska csomaggal tudunk Nektek kedveskedni, még ha előtte lassítanunk is kell