samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 nov 09, 22:09:38 » |
|
Dehogynem, még jó, hogy vannak tanárok 80.fejezet környékén majd érkezni is fog egy igazán kemény tanár, aki egyébként nagy forma és az egyik kedvenc karakterem
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #76 Dátum: 12 nov 10, 15:16:37 » |
|
És plusz köszönet amiért hetente két fejezet jön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 nov 10, 23:33:12 » |
|
ashley44: Utolsó rész filler, meg a vége felé már azért van elég sok filler, de az 59.rész nem, viszont ha tudsz angolul/németül akkor folytasd a mangát. Ha nem, akkor várd meg itt az oldalon, mire elérjük a 120-dik fejezetek környékét 180.fejezet: Ez a húzósdi dolog tisztára, mint Dragon Ball Z Buu sagában, amikor a nagy torna kezdődött az elején Nagyon király!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 10, 23:36:40 írta Shiro »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 nov 11, 12:00:47 » |
|
Hehe nem hiszem el, hogy kivágta a Kanzakit az ablakon xD Elég laza Nagyon tetszik és én is örülök a heti két fejezetnek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 11, 12:02:03 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 nov 13, 10:16:58 » |
|
Uristen milyen feladatok vannak itt,teljesen meglepett semmi kétség abban,hogy ezek lesznek a legviccesebb jelenetek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 13, 10:17:51 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 nov 14, 17:35:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 nov 19, 16:49:26 » |
|
Reméljük hamar gyorsabb tempóra válthatunk Főleg mikor már durván beindul a manga kábé a 15.fejezet után Na attól a ponttól érte el nálam ez a manga, hogy ne tudjam letenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 nov 23, 13:27:19 » |
|
Hát egyre jobban érzem azt,hogy hamarosan új iskola lesz végén :Dhehe Shizuka még én is 10 adtam volna khmm ezek nöi ravaság még engemet is elkap khm khm Kuneida bemelegitet rendesen sajnálom Hilda megint gonosz elöbbi énje jobban bejött:D(Hinata emlékesztet,csak pont forditva)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 nov 23, 20:00:20 » |
|
én is jobban szeretem amikor nincsenek meg Hilda emlékei akkor kajak olyanok oga-ék mint egy család
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 23, 20:00:51 írta stan322 »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 nov 24, 21:54:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 nov 25, 17:21:53 » |
|
Nem fog elmaradni, publikálni fogjuk csak közbe jött egy kis probléma ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 nov 25, 20:14:27 » |
|
Kiraktam. Bocsi a késésért, nem értem rá péntek-vas este közti időintervallumban. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 nov 25, 23:02:36 » |
|
Köszönöm Már tul erösek voltak az elvonási tünetek :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 nov 26, 16:48:28 » |
|
Szívesen a csapat nevében is! Remélem ezzel a mostani két fejezettel sikerült kielégíteni a tüneteidet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #89 Dátum: 12 nov 27, 10:25:44 » |
|
Nekem is sokkal jobban tetszik kedvesen mint gonoszan:) tökre Narutoból Hinatát láttnám Csak végülis ez az anime lényege harc muhahah de kitudja mi lesz még Várom kövi fejezetet 2nap Remélhetöleg finalé az lesz,amire kacsagás nélkül nem birom aza tánc
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 27, 10:27:37 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|