24 nov 15, 06:35:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Beelzebub és Beelzebub Spinoff  (Megtekintve 81275 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #90 Dátum: 12 nov 27, 12:44:27 »

Finálé valami epic nagy marhasság vagy epic nagy harc lesz Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
kisguru55
Újonc
*

Bokuto mester

« Válasz #91 Dátum: 12 nov 29, 00:59:37 »

Első fórum hozzászólásomat örülök, hogy ennél a nagyszerű sorozatnál tehetem meg. Már jó pár éve regisztráltam az oldalra, de a fórumra csak most vitt rá a lélek. Az összes itt futó sorozatot nézzem/néztem, mindegyik le tud kötni. Kerestem is egy új shounent, erre látom, hogy néhány hete elkezdtétek fordítani a Beelzebub mangát. Már régóta szemeztem a sorozattal, csak a címlapon nem értetem mit keres egy zöld hajú baba, kicsit gagyinak tűnt első ránézésre. Aztán amikor láttam az első rész fordítását, mondom adok neki egy esélyt.

Most ott tartok, hogy teljes elánnal várom 183. részt.Nyelvesít Egyszerűen hibátlan. Remek harcok, érdekes szereplők, visítva röhögök a poénokon. Tényleg annyira jól eltalált sorozat. Oga egyértelmű kedvenc, végre egy főhős, aki igazi badass, végre szakít a régi "azért harcolok, hogy megvédjem a szeretteim" típusú shounen főhősökkel. 

És kicsit bekapcsolódva a jelenbe kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az arc-ból. Plusz vajon tényleg van igazi Mikulás? Ha nincs Hilda mérges lesz.Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 29, 01:03:59 írta kisguru55 » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #92 Dátum: 12 nov 29, 14:02:01 »

kisguru5: Örülök, hogy ide írtál be először és köszöntelek a fórumon, na meg a Beelzebub fanok közt Nevet Ja, és jó az avád Mosolyog
Egyébként, amiket írtál, azzal teljes mértékben egyetértek. Ezek az elemek, amiket felsoroltál, emiatt hihetetlenül jó a Beelzebub Mosolyog

Szerintem az igazi mikulás valami főellenség lesz. Legalábbis, ha nem akarja a mangaka elmarháskodni, akkor ez egy újabb (komolyabb) arc bevezetője lehet ezzel a húzással Mosolyog

Új fejezet kint: http://www.mangareader.net/beelzebub/183
Főző verseny vicces volt, Kanzaki-Yuka páros vs. Furuichi-Nene páros Nevet Nem mondok inkább semmit, kíváncsi vagyok, mit szóltok az egészhez, meg a végéhez Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
kisguru55
Újonc
*

Bokuto mester

« Válasz #93 Dátum: 12 nov 29, 14:36:33 »

Jó lett mint mindig. Bár vártam egy kis csavart, hogy kiderül a csajok igazából mester szakácsok, de tény így viccesebb volt.Nevet Főleg ahogy eldöntötték ki a győztes. Nevet Kanzaki adta még, mert mit ér BÁRMILYEN étel joghurtocska nélkül. ikszdé

Én is bízok benne, hogy a végén megjelenek a démonok és lesz egy kis kalamajka. 
Naplózva

stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #94 Dátum: 12 nov 29, 17:40:22 »

Kanzaki joghurt nélkül nem ugyan az az ember  ikszdé a másik jelenet ami tetszett végén amikor megkóstolja a csávó az élteleket meg mondja hogy ez inkább egy büntetés Nevet
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #95 Dátum: 12 nov 29, 18:27:14 »

Én nem hittem volna, hogy a Kanzaki páros fog győzni főzésben ikszdé
Mondjuk már csak rá kellett nézni a két kajára, ahogy kinéz és már az büntet Nevet
Őszintén mondom, ezeket a srácokat Gordon Ramsay hátrakötött kézzel megveri ikszdé
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #96 Dátum: 12 nov 30, 18:42:43 »

Egy ideje már követem Oga barátunk kalandjait és bár a történettől nem vagyok teljesen elájulva, a poénok mindig zseniálisak. A heti fejezetben nagyon tetszett a Toriko-s utalás Furuichitől.  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #97 Dátum: 12 dec 01, 20:07:50 »

Bastian: Ja ja, a Torikós utalás meg mekkora már Nevet Még hogy Bishokukai ikszdé Erre Kanzaki csak annyit nyög be, hogy "elveszünk minden hozzávalót és akkor mi nyerünk" Puff XDDDD

Én itt fordultam le a székről: http://www.mangareader.net/beelzebub/183/13
Ez a hozzávalók, el kell készíteni az omlettes rizst Furuichinek és egy képkocka az a nézés és utána meg már fekszik és azt mondja magában, hogy lehetetlen XDDD Hatalmas jelenet Nevet
Naplózva

kisguru55
Újonc
*

Bokuto mester

« Válasz #98 Dátum: 12 dec 06, 17:00:40 »

Jó rész volt, bár továbbra is kíváncsi vagyok mit hoznak ki az arc végére. Szerintem még lesz egy manga a másik elődöntőről (ott jobban érdekel ki nyer, mindkettő párnak van oka a győzelemre), és aztán jöhet a döntő.

Ebben a részben Oga többre ment volna a kedves Hildával, ő legalább nem húzott volna fel találomra lapokat. Nevet 
Naplózva

stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #99 Dátum: 12 dec 06, 21:04:09 »

Hilda egy kicsit megnehezítette Oga dolgát de végül kitalált egy elég jó trükköt Nevet a poénok is jók voltak Mosolyog Bírtam amikor Hilda ott örül,hogy felhúzta a lapot de mindig szabálytalan volt Nevet
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #100 Dátum: 12 dec 06, 22:20:30 »

Én azt vártam, hogy egy Yugioh-os poént legalább betolnak a kártyázás alatt Nevet
Naplózva

EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #101 Dátum: 12 dec 07, 21:08:05 »

Pedig kedves lánynak tünt az a csaj, közben meg ö is egy banda vezér Nevet
Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #102 Dátum: 12 dec 09, 23:16:19 »

Annak van valamilyen jelentösége hogy Furuichi abba a suliba jár? Mert nem ugy tünik hogy oda illene Nevet

Vagy csak kellett egy ellentétes jellemü karakter?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #103 Dátum: 12 dec 09, 23:58:21 »

"Abba a suliba", ezalatt azt érted, hogy abba a suliba, amibe Ogáék is? Ha igen, akkor jelentősége csak annyira, hogy Oga (gyerekkori barátja és) osztálytársa.

Egészen sokáig ilyennek fogod látni, igazából poén szintű karakternek lett behozva, de ettől függetlenül lesz majd jelentősége a szerepének, ahogy halad a sztori, úgy nő a szerepe, de ezt majd idővel... kacsint
Naplózva

EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #104 Dátum: 12 dec 14, 19:20:36 »

Köszönöm a forditást Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins