con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1125 Dátum: 08 dec 27, 19:25:03 » |
|
Hát én sem mondtam hogy van alapja,mert sejtése nincs senkinek hogy hogy történhetett,ezért írtam ezt le,én csak próbáltam elmondani hogy van egy-két lehetőség,de ha baj hogy mondok variációkat,akkor nem szóltam!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 27, 19:27:38 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1126 Dátum: 08 dec 27, 19:29:42 » |
|
nem leb@szni akartalak, csak fura volt, hhogy az elméleted mennyire hasonlít a tengu elmélethez de bocs ha félreértetted vagy ilyesmi -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1127 Dátum: 08 dec 27, 19:53:42 » |
|
tűz,víz,föld,villám,szél,és mi a hatodik elem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1128 Dátum: 08 dec 27, 19:55:12 » |
|
Nem tudjuk. Az "Elemek..." témában már többször elmélkedtünk ezen.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1129 Dátum: 08 dec 27, 19:56:02 » |
|
erről csak találgatások vannak, de mivel peinnek 6 teste van és mind a 6 egy elemet irányít, de van egy amelyik csak idézni tud, így logikus lenne hogy az idézés, de az meg nem elem. chakra be írt elém, de mostmár mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1130 Dátum: 08 dec 28, 10:19:27 » |
|
idézéssel csak megidézni tud. lehet hogy csak kishi kitalálta ezt az egészet és most azon gondolkodunk hogy mi a 6dik elem. különben is lehet egy csomó kekkei genkai csak nem ismerjük az összes dolog kishi fejében van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1131 Dátum: 08 dec 28, 12:22:44 » |
|
Amugy maradjunk annyiban, hogy már csak ketten használják, mert a mangában (ha olvastad) Itachi meghalt És asszem nincs több, amugy meg-most nem kötöszködésből- de szerintem, még nem jelenthetjük ki, hogy az MS a legerősebb (bár én is erre fogadnék), mert még nem nagyon ismerjük a rin'negan-t. Igazad lehet amúgy bocs tényleg már csak 2 használják, csak ki ment a fejemből ja és olvastam a mangát.
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1132 Dátum: 08 dec 29, 20:34:19 » |
|
Meg szerintem azért is előnyösebb MS, nincs jobb szó rá mert még a rinnengan nagy meglepetéseket tartogathat, tehát visszatérve, az MS-el ha jól emlékszem mangába olvastam hogy azzal lehet irányítani a Kyubbit. De javítsatok ki ha nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1133 Dátum: 08 dec 29, 20:38:23 » |
|
Off: Ne dupla postolj On: Madara valóban azzal irányitotta, de nem törvény h mssel lehet irányitani a bijuukat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1134 Dátum: 08 dec 29, 21:45:06 » |
|
Hátt, végül is a mangában Mandát Sasuke, amikor Deidara bevetette a Deibombácskát, akkor Sasu a simpla Sharingannal irányította Mandát.Sztem a sharingannak valami köze lehet az állatmanipulációhoz... De nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1135 Dátum: 08 dec 29, 22:07:11 » |
|
Hát nemtom de szentem egy byuu nagyobb falat mint manda akár hogy is!
Meg ugye ha belegondolunk,azért lehet mangekyou saringannal irányítani a 9 farkút,mert ugye tűz országa->rejtett levél falu->uchiha klán és a kilencfarkúnak meg azért mondhatjuk hogy tűz beütése van,szal ez ilyen kötelék féleség,arról nem is beszélvbe,amit egyszer már említettem ezelőtt,ami alátámasztja hogy nem lehet normál saringannak irányítani a biuukat,legalábbis a kilencfarkút biztos nem!
Hogy mikor ugye yondaime lepecsételte a kilenc farkút,azért tette mert máshogy nem tudta megállítani,hogy ne pusztítsa a falut! De ugye akkor még bőven volt uchiha klán,és ha lehetne irányítani a biuu-kat normál saringannal,ebben az esetben a 9 farkút,odamegy egy saringannal bíró uchiha,és elküldi a fenébe a kilencfarkút,és akkor a yondaime-nek szükségtelen feláldoznia magát,ha csak egy uchiha kell hozzá! Szal ez bizonyítja,hogy normál saringannal nem lehet irányítani a biuukat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1136 Dátum: 08 dec 29, 22:25:06 » |
|
Azt én nem is mondtam, hogy lehet.Csak azt, hogy a Sharingannak valami jelentősége van az állatmanipulációhoz. A bijuu, már egy egészen más helyzet.Amúgy sztem, nem azért tudta irányítani Madara a kilencfarkút mert tűz eleme van. De abban viszont igazat adok neked, hogy csak az MS-sel lehet irányítani őket.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1137 Dátum: 08 dec 29, 22:55:57 » |
|
Azt biztos hogy a MS-nek van valami manipulácios képesége, de akkor lehetséges hogy valamilyen szinten egy erősebb 3 pöttyös sharingan használó (pl:Sasuke) is képes manipulálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1138 Dátum: 08 dec 29, 23:24:54 » |
|
Mandát ne keverjük már a kyuubivalxDD. Nincsenek egy szinten kizártnak tartom hogy sima sharingan hatással lenne a rókáraXDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1139 Dátum: 08 dec 29, 23:35:17 » |
|
Mondjuk azt a tényt én is kizárom hogy egy sima sharinganal lehet irányitani a Kyubbit, de nem vettem el azt tényt hogy lehetséges manipulálni egy sima sharinganal is:hmmm?: pl: Sasuke társa Juggo, ő azért tart Sasukéval mert a sharinganal képes vissza fogni és akkor nem ől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|