ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 08 dec 19, 12:15:48 » |
|
A hozzá közel álló személy az inkább itachi volt (azért mégis a bátyja) mert hát oro nem hiszem hogy annyira a szívéhez nőtt.
Orochimaru ,és Madara is mondja ,hogy azért tette ,hogy felébressze benne a ms-t és ,hogy megszabadisa az átokpecséttől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 08 dec 20, 15:09:01 » |
|
Orochimaru nem mond semmit, mivel már nem tud (szunya a genjutsuban). Tobi tényleg mond ilyet, de ős is csak annyit, hogy Itachi meg akarta (sikerült is neki) szabadítani Sasukét az átokpecséttől és talán Orochimarutól is.
De ez már kicsit OFF.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 08 dec 21, 12:34:50 » |
|
úgy gondoltam ha már van ien topic leírom melyek azok a vérvonal képességek amelyeket szeretek Szerintem legkirályabb a rinnegan, mert ugye minden technikát el tud sajátítani!? 2. helyre sorolnám a sharingant, szerintem jóval fejletebb mint a byakugan! és továbbfejleszthető ugyebár MS-é... nagyon király pl az amaterasu, vagy kakashi dimenzió kapuja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 08 dec 22, 14:42:15 » |
|
Hmmm.Valaki el tudja magyarázni hogy hogy működik a sharingan?
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 08 dec 22, 14:56:37 » |
|
5 fokozata van: - aktiválás (csak az Uchihák 1/3-a képes rá)
- 2 pontos állapot (tisztán látja az ellenfél mozgását egy adott sebességig, le tud másolni minden technikát ha látja a jeleket ill. taijutsu mozgást)
- 3 pont (előre látja az ellenfél mozdulatait, Genjutsura képes)
- Mangekyou (meg kell ölni egy hozzá közel állót, képes lesz a Tsukoyomi, Amaterasu és Susano'o használatára illetve a Kyuubi irányítására. Hátránya, hogy idővel a használó megvakul)
- örök Mangekyou (nem vakul meg, egy új, teljesen különálló szemtechnika, valószínűleg még a Rin'negant is felülmúlja. Jelenleg csak Madara rendelkezik ezzel)
A Susano'o-t csak az tudja használni, aki tökéletesen elsajátította a másik két Mangekyou technikát. Kakashi Kamui-ja egy egyedi, ő általa kifejlesztett technika.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 22, 15:02:36 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1100 Dátum: 08 dec 22, 15:39:09 » |
|
Hát ez így nem igaz, a susanot a sima MS-el is lehet használni, a legjobb példa erre Itachi, am meg a két pontos sharingan nem látja az ellenfél mozgását és nem tudja lekövetni sem, csak másolni tud és látja a chakra színét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 08 dec 22, 16:07:39 » |
|
hmm. Szerintem úgy van, hogy : -1 "pöttyös" sharingan: látja a chakrát (de még alapfokon), és letudja másolni az ellenség mozdulatait. -2 "pöttyös" sharingan: látja a chakrát (még mindig alap fokon), letudja másolni az ellenség mozdulatait, és 2-szer olyan lassan lát mint egy normális ember. -3 "pöttyös" sharingan:látja a chakrát (mesteri módon: látja, hogy az ellenség milyen természeti chakrát használ- föld, tűz stb. pl.: Deidara VS Sasuke , + még előrre is látja kis képecskékben az ellenség mozdulatait pl.: Naruto-kyubi VS Sasuke), letudja pontosan másolni az ellenség mozdulatait, 3-szor olyan lassan lát mint egy normális ember, és illúziókat tud teremteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 24, 11:16:17 írta Pesuke »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 08 dec 22, 16:17:52 » |
|
Csibe, a másik 2 Mangekyou technika a Tsukoyomi és az Amaterasu, nem a 2 állapot. Szerintem a 2 pontos is látja a mozgást, pl. Sasu vs. Oro az erdőben.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 08 dec 22, 16:26:58 » |
|
Hát az amaterasu meg a tsukoyomi a sharigan használó bal+jobb szemében van és ha azt a két technikát elsajátítja a felhasználó és összedobja úgy jön létre a susanó!-én így tudom
Am meg azzal egyet értek hogy a két pontos saringan is látja a mozgást,csak nem olyan hatékonyan mint a 3 pontos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 08 dec 23, 13:57:58 » |
|
hogy ne látná a mozgást, sima szemmel is látod, ha futnak előtted (az más kérdés, hogy ha olyan gyorsan futnak, nem tudod követni, míg a sharingannal igen)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vellnerg
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 08 dec 23, 14:54:58 » |
|
a két pontos sharingan nem látja az ellenfél mozgását és nem tudja lekövetni sem, csak másolni tud és látja a chakra színét. Én ebben egy kicsit kételkednék,amikor naru vs sasuke volt,ott 2pontossal is követte naruto mozgásait is egy bizonyos szintig...ezen felül a sharingan olyan erős,mint a használója
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 08 dec 23, 23:42:00 » |
|
azért ez hogy: egy pontos: láta a chakrát... 2 pontos: fejlettebb chakralátás.... vaze... ez nem pc játék hogy kifejleszeted a level tú póvert és akkor keményvagy... jó van különbség, de az sztem nem ennyire egyszerű
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 08 dec 24, 02:04:58 » |
|
A Sharingannal nem lehet jutsut másolni! Csupán olyan információkhoz juttatja a ninját, amelyet saját képességeivel ötvözve rendkivűl gyorsan képes elsajátítani egy megfigyelt jutsut. vegyük Kakashit Látja a csakrát, ebből megtudja, hogy milyen arányú keverékből mennyit hova kell összpontosítani. Az agy és a szemközti információ csere jóval gyorsabb, mint egy normál szem esetében, ezáltal gyorsabb mozgásokat is meg tud figyelni, elemezni. -> taijutsu, kézjel-kombinációk megfigyelése. továbbiak kakashi tulajdonságai: megfelelő elemi csakra használat. Taijutsu jártasság. Már kézjelekből is tudja, hogy milyen fajta jutsuról van szó, ha már ismer hasonlót. A megfigyelt dolgok felismerése, elemzése. Elsajátítása. xd nem kötözködés, csak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 24, 02:06:21 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 08 dec 24, 11:17:28 » |
|
Most már kijavítottam atka94, de akkor magyarázd már el, hogy hogy van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 24, 11:35:04 írta Pesuke »
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 08 dec 24, 12:51:13 » |
|
hmm ez most ilyenkor pofáraesés? vagy miva? már csak azért is, mert az ok, hogy belekötöttem a hsz-ed-be, de én semm tudnám értelmesebben elmagyarázni amúgy szerintem sehol nem magyarázták el, hogy pontosan mik a különségek, csak mikor sasukénél előjött a 3pontos sharingan (mikor narutoval harcolt) hírtelen elég pro lett... de hogy mitől.. (ja am atól hogy elmondtam a véleménym még nem kellet volna átírnod)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 24, 12:52:46 írta atka94 »
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
|