Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #630 Dátum: 08 máj 02, 13:32:36 » |
|
Ööööö ezt a chuunin vizsgan mondtak asszem, h minden amit a harcban hasznalsz az csak 1 eszkoz, h elerd a celod. Az mar csak az illetotol fugg, h milyen jol hasznalja azt a bizonyos eszkozt! A uchihakat meg a sharingan miatt soroltam kozelharcba. Nem csak masolni lehet azzal a kepesseggel, ha jol tudom. De nem is ezen volt most a lenyeg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #631 Dátum: 08 máj 02, 13:36:23 » |
|
miiii? mikor mondták, hogy a sharingan semmit sem ér a byakugan ellen?? Sasuke Haku ellen is nem azért nem tudott győzni, mert a sharingan béna, hanem azért, emrt Sasuke volt béna. Hasonlítsd már össze Itachit, madarát, vagy a shippuus Sasukét Hakuval meg Nejivel. Meg ha a Sharingan nem lenne jó, akkor miért lett volna a legerősebb klán, meg a legerősebb hadsereg az 1. Hokage által irányított levél mellett?
Szerintem te msot hülyeségeket beszélsz.. :'X és bocs, hoyg ezt mondtam... xDD <--- ezeket az üzeneteket Sakura19-nek mondtam. xDD csakhoyg ne legyen belőle félre értés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 02, 13:37:34 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #632 Dátum: 08 máj 02, 13:43:19 » |
|
Igen igaz hogy, a fegyver hatékonysága is a mesterétől függ... De akkor mi olyan nagy szám bennük... Meg van egy csomószor amikor úgytűnik... Na ez legyőzhetetlen... Pl: mikor a nagy gyilkos Gaara a homokkal Kimimaro-t gyötörte... Eddíg ő volt a nagy legyőzhetetlen ász és jön egy ilyen semmirekellő hang shinobi és alíg bír el vele.... szal... csak ezt nem tudom elfogadni... És Saphira akkor mondták hogy semmit sem ér mikor a válogatóban Neji Hinata ellen kűzdött.... :'X És ezeket a hülyeségeket a sorozatból vettem ugyanis nem a mangát olvasom....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #633 Dátum: 08 máj 02, 13:44:34 » |
|
Ez is hulyeseg sztem. A sharingan 1 jo kepesseg amit tudni is kell hasznalni. Ugyanez vonatkozik a Byakuganra. Hiaba van 1 eros fegyvered, ha nem tudod jol alkamazni. Hiashi Hyuugaval azert megnezem mit kezdene Sasuke, de meg Itachi is igen csak megizzadna. Pedig neki csak 1 "szaros" byakuganja van. Ember holtaig tanul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #634 Dátum: 08 máj 02, 13:51:33 » |
|
Igen... hát aki jó az jó... De most nem is erről beszélek mert szerintem minden képesség ugyanarra képes és lehet ugyan olyan jó... Hanem arról hogy az anime-ben mindenki csak arról beszél hogy melyik a legjobb és a leerősebb... Pedig, mondjuk nem mindegy hogy Hiashi vagy Neji használja pl. azt a byakugant... A lényeg hogy az anime arra fekteti a hangsújt hogy mindíg az újonnan feltűnő képességek a legjobbak, eközben folyton arról beszélnek hogy nem mindegy kié... akkor döntsék már el....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #635 Dátum: 08 máj 02, 13:55:50 » |
|
Ez a tipikus kisgyerek effektus! Meglat vmi ujat es egybol az kell neki. Meg az aaa mennyivel jobb meg minden, es egybol elfelejti azt, amihez hozza van szokva. Persze ettol lehet, h nem jobb az az uj dolog, csak ismeretlen meg szamara.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #636 Dátum: 08 máj 02, 14:11:42 » |
|
Hát, akkor jól figyelj... Nekem mind1 hogy melyik képesség a legjobb... Mert nem ez a lényeg aki igazán akar az mindenféle képességek nélkül igaz shinobi lehet... Mint Lee... És byakugan sharingan vagy istentudja még mennyi van... mind elbújhat egy komoly Tai justu mellett... (vagy nem... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #638 Dátum: 08 máj 02, 14:29:07 » |
|
Sakura19! Ha neked van egy Magnumod, az ellenfelednek meg egy ílya, akkor hiába tiéd a jobb fegyver, ha nem tudod használni. A sharingan igenis erős, mert az a létás, amivel másolni lehet, nem gyenge+ Genjutsuba, is lehet küldeni vele az ellenfelet. És a Ms-ról még nem is beszéltünk. Sasuke bénán használta a Sharingant a Part-1-be, Kakashinak meg kevés a chakrája. Ezért tűntek gyengének. De Itachi, aki negyon jól ismeri a Sharingant, nem lenne olyan könnyű ellenfél.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #639 Dátum: 08 máj 02, 15:54:04 » |
|
akkor mondták hogy semmit sem ér mikor a válogatóban Neji Hinata ellen kűzdött.... :'X És ezeket a hülyeségeket a sorozatból vettem ugyanis nem a mangát olvasom....
szentem ez nem pont így volt azt monták hogy a byakugan a tiszta látás szempontjábol jobb mint a sharingan de ez semmit nem jelent, mivel a shari-val ugyanugy látod a csakrát csak a tanketsut nem + lehet vele elég kemény illúzió technikákat alkalmazni és másolni persze, meg ott az MS szal csak annyival jobb a byakugan hogy látod vele a csakra pontokat ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #640 Dátum: 08 máj 02, 16:04:02 » |
|
Ja amúgy bocs, ha félre érthetően írtam... Én nem azt mondom hogy bármelyik képesség is gyöngébb lenne a másiknál... erről szó sincs... Csak az zavar hogy az anime-ben Kakashi kijelentette hogy a byakugan jobb a sharingannál... Mikor eddíg az volt a legkirályabb fegyver.... De ha mondjuk egy Sasuke és Hinata kűzdelem után Kakashi is megértené hogy, a byakugan ugyan annyi dologra jó mint a sharingan... csak nem mindegy kinél van.... Ennyi... Ja és kérlek ne veszekedjetek ilyeneken... annyira gáz... sértegetitek egymást miközben lehet hogy egyetértenétek.... :'X Ja és a byakugan.... nem épp csak erre jó... mert mindenen átlát a byakugannal... nem csak a testen... és nem csak a tenketsu-kat látja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #641 Dátum: 08 máj 02, 16:10:20 » |
|
igaz felderítésre jó
és igen nem mindegy kinél van mert egy átlag ember nem tudja mire használni még a nagy Kakashi senpai sem a Hyugáknak meg azért jó mert erre épül az összes teknikájuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #642 Dátum: 08 máj 02, 16:14:24 » |
|
Erről van szó... De a Hyuga-k közül Neji a legjobb... Senki nem tanította neki a Jusu-kat magától jött rá arra a sok mindenre... Csodáltos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #643 Dátum: 08 máj 02, 17:24:28 » |
|
Hmm... Kakashi a Chuunin-vizsgán asszem nem azt mondja, hogy a Byakugan jobb, hanem hogy azzal jobban lehet látni a chakrát mint a Sharingannal. Pedig a Sharingannal is lehet látni, mert amikor Lee elkezdi nyitogatni a kapukat, akkor Kakashi is a Sharingannal nézi.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #644 Dátum: 08 máj 02, 17:35:10 » |
|
Kakashi nem a chakrát látta hanem a jutsu-t
|