Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #660 Dátum: 08 máj 06, 20:00:16 » |
|
Sharingan, Kakashi-san állítása szerint ezzel nem lehet látni a teljes chakra hálózatot, kizárólag csak a chakra színét lehet látni vele. Lásd Neji vs. Hinata(itt mondja ezt Kakashi-san, Sasuke vs. Naruto (háztetőn)
A Sharingan látja a chakra színét, le tudja olvasni a kézpecséteket a jutsuknál és képes valahogy előre látni az ellenfél mozgását a közelharcban, egyébként egy bizonyos fokig a chakra keringési rendszert is látja, persze azért nem olyan tökéletesen mint a Byakugan. Ja és én úgytudom, hogy nem lát át a genjutsun, de képes azt az ellenfél ellen fordítani. Egyébként egy sharingan használó képes bármien genjutsura pecsét használata nélkül is, de ezzel szerintem nem mondtam semmi újdonságot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 06, 20:07:56 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #661 Dátum: 08 máj 06, 22:25:50 » |
|
Dei vs szöszke harcnál azt mondja látja a chakra színét és így ússza meg a bummot én így emlékszem. És a chakra mozgásából képes megmondani merre fog mozogni a teste kiszámítja a támadás helyét ezt meg a szöszke vs naruto harcnál gondolja szöszke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #662 Dátum: 08 máj 07, 11:49:11 » |
|
a sharingan át lát a genjutsun lásd mikor a kakashi team védi azt a futo csávót akkor szöszke látja a genjutsut és megmentik mert a gyerek majdnem leesik a sziklárol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #663 Dátum: 08 máj 07, 12:47:58 » |
|
És azt mivel magyarázod, hogy Itachi ellen egyszer sem látott át a genjutsun és mindíg utólag jött rá, hogy az. Itachival detto ugyanez volt a helyzet, egyszóval nem láttak át egymás genjutsuján.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 12:54:22 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #664 Dátum: 08 máj 07, 14:07:18 » |
|
Azért , mert Itachi a sharingannal használ genjutsu - t ami jóval másabb , mint Kurenai - a genjutsu - jai amiket a fillerekben meg a Itachi , Kisame vs Asuma , Kurenai , Kakashi , Gai harcnál mutatnak ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #665 Dátum: 08 máj 07, 14:42:23 » |
|
Amit a sima sharingannal csinálnak az normál genjutsu, csak nem kell pecsétet használniuk hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi6
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #666 Dátum: 08 máj 07, 15:26:35 » |
|
Csatlakoznék Csibe19-hez. Mert én is úgy tudom hogy: "Amit a sima sharingannal csinálnak az normál genjutsu, csak nem kell pecsétet használniuk hozzá."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #667 Dátum: 08 máj 07, 15:34:21 » |
|
Nekem a legjobban a Hyuuga klán képességei tetszenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #668 Dátum: 08 máj 07, 15:40:53 » |
|
És azt mivel magyarázod, hogy Itachi ellen egyszer sem látott át a genjutsun és mindíg utólag jött rá, hogy az. Itachival detto ugyanez volt a helyzet, egyszóval nem láttak át egymás genjutsuján. Ki nem látott át a milyen genjutsu - n ? Sasuke - n Iatchi mindig Tsyukoyomi - t nyomtatott , de ne zavarjon ... És Itachi min nem látott át ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #669 Dátum: 08 máj 07, 15:43:45 » |
|
Ja, a kettejük közötti harc elején amikor egymást bombázták a genjutsukkal te hol láttál MS-t, de mindegy, te biztos jobban tudod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 15:44:55 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #670 Dátum: 08 máj 07, 16:19:15 » |
|
Erről asszem a Baki topicban beszltünk , hogy volt amikor nem rajzolták be az ms - t meg , hogy másképp rajzolták ... De sasuke - n csak Tsyukoyomi volt kakashin meg szintén nem volt más Itachi genjutsu .., De akkor jó tudni , hogy senki se hülye csak félre lett értve a dolog ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 17:15:34 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #671 Dátum: 08 máj 07, 17:12:22 » |
|
Jaaaaaaaaa, erről lemaradtam valahogy, de akkor neked lesz igazad. Bocsi! :'X Amúgy meg egy kicsit meglepő, hogy Kishi-sensei is el tud követni ilyen hibákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #672 Dátum: 08 máj 07, 19:52:15 » |
|
ez a hiba nem az animében fordult elő? ott volrt hogy sima sharingannal csinált MS jutsut nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #673 Dátum: 08 máj 07, 20:43:59 » |
|
De igen, ott volt. Itachi vs Sasunál meg csak 1x használt Ita tsukuyomit, a többi sima Genjutsu volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #674 Dátum: 08 máj 07, 20:45:54 » |
|
Itachi már 3- szor is használt Tsyukoyomit !! 2-szer sasuken és 1-szer Kkaashin meg a mnga- ban is megint sasuke - n ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|