Darth Traya is Atris - Instead of Kreia being at the core, it'd be Atris in her dark robes. ...ennek valahogy jobban örültem volna
Kreia-t sose bírtam szóval fárasztó volt a végén annyit bámulni a képét
A játék nehézségéről meg annyit hogy elsőre eléggé siettem, és jópár side questet sztem kihagytam, +a legénység pár tagja olyan szinten unszimpatikus volt hogy nem is nagyon beszélgettem velük(ezzel is buktam pár side questet ha minden igaz +sokkal később kaptam új kasztot a kelleténél).
Lv 16-on szántam rá magam h végre beszéljek Kreia-val is..hátha mond vmi értelmeset, és akkor jött ez a kasztváltósdi
, az ötlet maga tetszik, de ez mégtovább könnyíti az egészet. Az alap jedi guardiannal is rémesen egyszerű volt az egész, hát még így hogy kaptam 1-2 eléggé tápos skillt weaponmasterként.
Consularral csak annyi a bajom, hogy a sok force közül elég kevés érdekesség van...legalábbis szerintem
, de 1 próbát az is megér majd.
+Most hogy elkezdtem Kotor I-et is ismét (jó kis felderítő/jedi sentinel
...életemben nem volt még ilyen kasztom de mind1
) mégjobban megmutatkozik a 2 közötti nehézségi szint különbség
...itt a gyógycsomag eléggé aktív barátom lett, +ha nem figyelek oda pár sec alatt kipereghetnek a csapattagok(és ha jól emlékszek ebben nincs resurrection szal a harc végéig nem kelnek fel
) ...noh, asszem kicsit belefeledkeztem az írkálásba