Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 aug 23, 19:27:46 » |
|
Nekem nem volt ilyen gondom, de lehet ez rossz crack-től, lehet codec probléma is, de az is lehet, hogy valami programmal ütközik ami a gépeteken van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 aug 23, 19:45:45 » |
|
Köszi a helpet letöltök még 1 cracket xD már a harmadikat de köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 aug 23, 20:05:24 » |
|
Ki próbáltad méd az uninstalt is ? Csak mert nem egy játéknál előfordul hogy még egyszer újra kell tenni hogy jó legyen. Jah és Richard : hát a demo......... rohadt jó ! Nagyon jól lehet használni az erőt benne ,de sajna azért van benne egy-két bug és még a kijelöléshez is hozzá kell szokni mert a sok tárgy közül nem mindig azt jelőli ki amit akarok.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Richard
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 aug 24, 08:14:36 » |
|
Igaz hogy nekem nincs xbox360 vagy ps3-am de nagyon várom ps2-re. De remélem azért ha mongyuk a játék szinvonala eléri a god of war 2 játékélményét és azt a grafikai szinvonalat én tökéletesen elégedet lesze a ps2-es verzióval. Egy kérdésem lenne TheMonstrum, hogy gondolom a kombók minden konzolon ugyan azok lesznek. De igazából arra lennék kíváncsi hogy amikor csinálsz egy combót akkor az egy külön rituálé vagy csak megnyomsz 2 gombot és mongyuk felemeli a levegőbe a katonát és majd ellöki vagy valami hasonló?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 aug 24, 10:08:57 » |
|
Nah megint help kéne xD Jedi academy felraktam crack és mikro indítom wrong diszkt ienko???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 aug 24, 11:30:14 » |
|
Igaz hogy nekem nincs xbox360 vagy ps3-am de nagyon várom ps2-re. De remélem azért ha mongyuk a játék szinvonala eléri a god of war 2 játékélményét és azt a grafikai szinvonalat én tökéletesen elégedet lesze a ps2-es verzióval. Egy kérdésem lenne TheMonstrum, hogy gondolom a kombók minden konzolon ugyan azok lesznek. De igazából arra lennék kíváncsi hogy amikor csinálsz egy combót akkor az egy külön rituálé vagy csak megnyomsz 2 gombot és mongyuk felemeli a levegőbe a katonát és majd ellöki vagy valami hasonló?
Nem minden konzolnál ugyan azok a gombok, van aegy két kombo de az olyan hogy maksz felugrasz a levegőbe és ott nyomsz egy villámot vagy ellököd a csávot a levegoben vagy ott nekiálsz kardozni vagy ha simán vágsz eggyet és az első vágás után a háromszöget (villámlás gombját) nyomod akkor meg a kardod belesz vonva villámlással , de a komojabb kombok pl.: amikor kettévágsz egy kis lépegetőt (nem jut eszembe a neve ) akkor ott kicsit vagdosni kell meg minen és amikor lement az élete valamennyire akkor ott bead egy jó kis animációt hogy pl.: nyomj egy kört , egy X-t stb.. , de biztos lesz még késöbb még egy két jó dolog de csak ennyit lehetett csínálni a demoban....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Richard
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 aug 24, 12:22:59 » |
|
Értem azt hittem hogy a combók az minden vezzióba ugyan azok lesznek de akkor nem. Amit a végén írtál hogy ha megsebzed és akkor odamész hozzá és nyomsz egy kört és akkor jönn az animáció. Ezt úgy képzeljem el mint a god of war 2-be (nem tudom hogy játszotál e vele)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 aug 24, 13:17:36 » |
|
Sajna nem játszottam vele, mert nekem csak PS3-am van, de én ínkább a Resident Evil 4-hez hasonlíttanám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 aug 28, 08:49:46 » |
|
Nekem sincs semmilyen konzolom, szóval nem tudok nyilatkozni. De ami filmet láttam a demóról, azokban kicsit a GoW-ra hasonlít.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 okt 29, 16:19:22 » |
|
Azt hiszem hogy a minden idők 2. legjobb Star Wars os PC játék. ( A Lego Star Wars 2 után ) A játék maga RPG stílusú ami nekem már alapban " bevágódik " (xD). Valamikor a birodalom előtt 100 játszódik. Egy emberel kell végig játszanunk több bolygón is életet. Csinálhatunk fejvadászos küldetéseket, Rabolhatunk emberektől, vehetünk segéd droidokat és még több tucat lehetőség kínálkozik. Úgy a lényegét még nem tudom most kezdtem el vele játszani de nagyon jó egyenlőre. A játék úgy kezdődik hogy felébredünk egy köztársasági szállító hajón ahol egy parancsnok áll a segítségünkre. Jelenleg még csak az első bolygn tartok de ma kezdtem el játszani xD
Megjegyzés : Ha nem tudsz profi szinten angolul Ajánlott fordítással játszani. Akár egy - egy más válasz is meghatározó lehet a játék kimenetelére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 okt 29, 16:52:29 » |
|
Én a KoToR 2-vel játszottam de nem sikerült továbbjutni az 1. pályáról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Enterei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 okt 29, 17:03:33 » |
|
Az elsőt 2* végigjátszottam, mindkettőt más végkifejlettel, de ha még nem játszottad végig inkább nem lövök le semmi poént. A másodikkal én is csak 1-2 bolygóig jutottam, de ez inkább köszönhető a lustaságomnak. A játék nekem nagyon tetszet, rengeteg rejtett küldetés és elhintet érdekes információ található benne mely nagyon feldobja a hangulatot. Nekem a legjobban a három jedis felállás tetszet, mindegyik más specialitással, így ritkán kerültem szorult helyzetbe és általában könnyedén győztem. Amennyiben elakadsz vagy kérdésed lenne, írj és ha tudok segítek.
|
|
|
Naplózva
|
Lásd meg mások szemében a reményt, és ne taposd el.
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 okt 29, 17:07:59 » |
|
én is mind a kettöt végig játszottam de 1 történetre épül szinte mind a kettö lesz 1 mestered aki... ja bocs nem akkarom le löni a poént ( ha akarjátok folytattom )
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 okt 29, 18:16:46 » |
|
Nah hát le akadtam az első bolygón. Ott tartok hogy lent voltam az alsó városban a kitaszítottaknál. Itt dumáltam mindenkivel, a hapit aki bent ragadt az elkerített körzetben nem tudtam megmenti xD ( egyszer meghaltam másodszor hagytam ) Itt aztán még vissza mentem a felső városba is de fogalmam sincs mit kell -.-" Valaki segítene pls ? xD Jah és amúgy érdekes fűvel eléggé be laggol nekem ott az alsó városban de max grafon fű nélkül alapban fut. Ez ennyit számít, avagy valamit elb@sztam ? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 18:19:41 írta Obi_Wan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 okt 29, 18:26:11 » |
|
Hát az én gépemen gyönyörűen futott, rosszabbat vártam Csak a 2-t játszottam végig, de már a SW játékoknál megszoktam hogy végigjátszás nélkül sehol sem vagyok. Mit mondjak a Kotorról? Csoda RPG! Annak aki szereti a szerepjátékokat, RPG-ket, és nem gyűlöli a Star Wars-ot annak mindenképp ki kell próbálnia! Én kifejezetten nem vagyok SW fan, de ez akkor is nagyon jó játék! 1 hét alatt vittem végig, de napi több óra kockulás szinten Ui. kihagytad a "the"-t a címből! Jaa és már volt egy Star Wars-os játékok topic ^^ nem kellett volna még1et nyitni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 29, 18:28:53 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|