Dai
Vendég
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 júl 11, 08:53:25 » |
|
Üdv! Remélem valaki tud segíteni A Racer Revenge c. gamma nem akar PS2-n elindulni. Bejön aszokásos PS2 logo, utána csak pörgeti a CD-t, de nem csinál semmit. Ez mitől lehet? (mellesleg a játék nem eredti, mert itthon már nem lehet kapni, de nagyon kéne. Ha valakinek van eladó, kérem szóljon PÜ-be!! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 júl 18, 13:40:13 » |
|
bejelentették hogy készül a Knights of the Old Republi MMO...remélem jobb lesz mint a SW Galaxies
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 aug 04, 07:50:46 » |
|
Kotor MMORPG ? Jónak hangzik Én a TFU-ra várok már vagy fél éve Remélem nem kell majd csalódnom benne !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 aug 04, 10:00:07 » |
|
És abban az MMO-ban lehet Darth Revannak lenni? Estleg HK-47 nek? Meatbag! TFU... bárcsak kiadnák PC-re...amúgy szerintem frankó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 aug 04, 13:13:56 » |
|
hát szerintem elég érdekes lesz, de majd meglátjuk esetleg linket tudsz adni, vagy képek jelentek már meg róla? egyébként haladok az outcastban, jedivé váltam, de végigjátszás nélkül sehol sem lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 aug 04, 13:43:22 » |
|
Mármint melyikről, a TFU-ról vagy a KotOR MMO-ról? Utóbbiról eddig semmi hír, csak az hogy lesz... Most toltam végig az Academy-t Jó oldalon (persze a Force Stormot kifejlesztettem ), nagyon baró! Most majd a Sith Sötét Uraként döngetem végig, muhahaha!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 aug 09, 11:09:11 » |
|
hát szerintem elég érdekes lesz, de majd meglátjuk esetleg linket tudsz adni, vagy képek jelentek már meg róla? egyébként haladok az outcastban, jedivé váltam, de végigjátszás nélkül sehol sem lennék. Először az Outcast nekem is csak kijátszásal ment,elég kemények a pályák pláne miután Jedi leszel abban a városban kel rohangálni miközben mindenhonnan gránátoznak meg lőnnek rád...de lesz még nehezebb is .De én pont ezért szeretem és az Academy kicsit csalódás is volt utána,szinte csak végig kell menni a pályákon amíg megnyomsz egy-két gombot meg ilyesmi,semmi kreativitás nem kell,viszont ott jobbak a kardok meg az erők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 aug 09, 12:07:13 » |
|
Utálom amikor 2 nyomorult kapcsoló miatt kell egy nyomorult labirintusban 2 órát bolyonganom, úgyhogy nekem az Academy jobb volt - no meg a még királyabb harc meg a szabadon választott Erő-képességek miatt. A Force Storm nagyon nagy!
ui.: Megvan valakineg a Knights of the Force mod a JA-hez?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 aug 10, 22:34:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 aug 11, 21:37:50 » |
|
Jaja... remélem, lehetek majd benne HK-47!
JA: ForceMod III - királyság!
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 aug 11, 22:26:55 » |
|
én most legjobban a KotOR 2 restoration project-et várom...öröm lesz végre a teljes játékot játszani és nem azt a megvadosott cuccot amit kiadtak a LucasArts eléggé elhanyagolja a pc-s gamereket. 2006 óta nem jött ki játék és az idén se valószínű hogy lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 08:08:50 írta Dei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 aug 12, 10:53:21 » |
|
Hát ez van a LucasArts-nál valamiért úgy gondolják, hogy a PC-s kiadások nem hozhatnak nyereséget és valahol igazuk is van, mert PC-re alíg vesznek az emberek játékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 aug 12, 11:28:36 » |
|
én támogatom az ötletüket...de cserébe küldjenek egy konzolt az idén megjelenő 3 game közül az egyik - Jedi Alliance - DS-re lesz...az emunak hála legalább azt tudom majd tolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 aug 14, 09:32:21 » |
|
OFF: holnap jön az új SW mozi az USA-ban!
ON: Ki lehet nyírni a JA-ban a férgeket az alkatrészkeresős pályán?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 aug 14, 09:37:59 » |
|
Szerintem nem lehet de ha eldobsz egy hőgrátnátot akkor azt fogják követni így akár sétálva is átmehetsz az alkatrészekért ...na jó azért inkább szaladj de ha van elég grátnátod akkor tök knnyű a pálya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|