zeropiece
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 15 dec 20, 11:50:46 » |
|
Meliodas vs Natsu: Egyértelműen Meliodas közel harcban nagyon erős és ha Natsu átvált távba és nyom egy üvöltést az sem használ mert full countert használva vissza veri Sonic vs Hiei: 50-50 mert mind ketten erősek,gyorsak,tudnak kardot használni. Mondjuk a Sonic bekap egy fekete sárkány támadást akkor vége lenne a harcnak. Killua Zoldyck vs Raikage: Természetesen a Raikage nyerne mert fizikailag erős,gyors,stb... Persze ha A-ra gondoltál és és nem Daruira(Mostani Raikage) Uchiha Itachi vs Rokudo Mukuro: Nehéz kérdés mert mind ketten erősek de szerintem Itachi mert neki ott vannak a genjutsok és veszély esetén a Sussano. Netero vs Silverfang: Természetesen Netero nyerne A másik kettőből (Katekyo Hitman Reborn kivételével) egyik karaktert sem ismerem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 20, 11:53:52 írta zeropiece »
|
Naplózva
|
Nincs olyan hogy erõs ellenfél mert én erõsebb vagyok.(kivéve Yamchánál és Chuk Norrisnál)
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 15 dec 20, 12:26:09 » |
|
Ne hülyéskedjünk már, Killua felboncolja az öreg szaracént. A harci intelligencia és a pontosság olyan előnyt ad a büdös kölöknek, amivel nem lehet mit kezdeni. Killua nem harcol, Killua öl. Reflexre gyorsabb, azt is kikerüli, amit az agya fel sem fog, ő viszont egy kis kennel átviszi a Raikage védelmét. Sokan meg Killua emberfeletti erejéről is megfeledkeznek, pedig már a történet elején 16 tonnás ajtót nyitott ki és 50kg-s jojókkal bohóckodott. A cica(hangya)lány vérszomjas, kegyetlen, gyors és intelligens, igazi gyilkológép.
Funfact: Neferpitou hímnemű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 15 dec 20, 12:42:44 » |
|
Uchiha Itachi vs Rokudo Mukuro: Nehéz kérdés mert mind ketten erősek de szerintem Itachi mert neki ott vannak a genjutsok és veszély esetén a Sussano.
Csakhogy Mukuro ugyanúgy illúzió használó mint Itachi, talán egy hangyányit jobb is. Nem mintha számítana, mert Mukuro Cambio Forma fegyvere átlát az illúziókon sőt még az ellenfelét is tudja vele analizálni gyengepontok után, vagyis tudna arról, hogy Itachi nem tudja örökké használni a Susanoot. Ha emellé még hozzávesszük Verde Gépezetét, ami egy kesztyű, ami fizikai formát ad Mukuro illúzióinak szerintem pont elég ahhoz, hogy legyőzze Itachit. 70-30% Mukuro javára.
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 15 dec 20, 22:18:35 » |
|
Sagat (Street Fighter) vs Orochi Doppo (Grappler Baki, Baki, Hanma Baki, Baki-dou)
Orochi harci tapasztalata nagyobb. Sagat vad és erős + nagydarab, de ennyi. Kemény muay thai-os, de Doppo karatéja az enyhén szólva brutális. És bár Orochi idősebb, ennek ellenére kitűnő fizikuma van, valamint technikásabb és intelligensebb harcos is. Szívósság tekintetében is őt tartom a jobbnak, majdnem meghalt Hanma Yujiro ellen, egyik szemére meg is vakult, ennek ellenére mégis kemény harcos. Szerintem ő győz. 60%
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 16 jan 10, 15:40:50 » |
|
Egy külföldi fórum hasonló jellegű témáját olvasgatván kicsit felforrt az agyvizem, ugyanis 4 oldalon keresztül vitáztak ezen: Kaguya vs. Bambina Eszem nincs hozzá, hogy Kaguya miként élné túl az első fél másodpercet. Ha valakinek van bármi ötlete, kérem ossza meg velem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 16 jan 11, 13:05:43 » |
|
Saitama vs Natsu & Luffy & Naruto & Meliodas & Netero
Genos vs Itachi
Sonic vs Sanji Sonic vs Killua
Hanma Yujiro vs Neji
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 16 jan 12, 01:00:38 » |
|
Az a nagy vicc a torikoba hogy baimbinó igen messze áll még a top 5 karaktertől is, de egy ütéssel szétzúzza a kontinenst/bolygót. Ilyenkor azért el kéne gondolkozni az íróknak, hogy mennyit adnak a szereplők kezébe mert 1 döntés és megsemmisíthetik az egész univerzumot kb...
Genos vs Itachi: Yata tükör megvédi, totsuka kiszedi a lelket. Viccet félretéve 0,1sec alatt meghalna. Genjutsu kilőve szerintem, amateratsu sem pusztít azonnal (el se találná). Genos nyerné mert: 1. gyorsabb végtelenszer, 2. csipkebokor vessző, 3. pusztítóbb a végtelennek a felével.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 16 jan 12, 20:46:54 » |
|
Genjutsu kilőve? Miért? De amúgy igen, Genos nyeri főleg azért, mert ő előbb üt pusztítja el a terepet, mint egy atombomba és csak azután kérdez. Itachi még azelőtt hamuvá égne, hogy eszébe jutna Genjutsut használnia. Hanma Yujiro vs Hyuuga Neji Nehéz kérdés. Yujiro erősebb, keményebb, és több harcművészetet ismer. Neji gyorsabb(szerintem), Byakuganja van és a harcművészete idegen Yujiro számára(bár valószínűleg hasonlít olyanra, amilyet ismer). Azt hiszem Yujiro tapasztalata és abszurd fizikai ereje Neji fölé tudna kerekedni. 65% az Ogrénak. Csak szerintem elképzelhető, hogy Yujiro úgy hárítaná Neji Kaitenjét, hogy egyszerűen belegyalogol? Sonic vs Killua Szánom-bánom, de ezt "Hangsebesség Hangsebesség"(lol) nyeri. De azért ez sokkal közelebb van, mint a fenti Yujiro vs Neji. Sebesség közel ugyanaz(Sonic valószínűleg hangyányit gyorsabb), fizikai erő Ctrl+C Ctrl+V(csak itt Killuának van hangyányi fölénye), Sonic robbanó shurikene pusztítóbb, mint Killua bármije. Harcstílusuk több mint hasonló. Tényleg egy nehéz kérdés, de szerintem ezt a nindzsa nyeri 53%-ra. Orochimaru vs Medusa(Soul Eater) Kylo Ren(Star Wars) vs Zuko(Avatar) Dio Brando(Jojo's Bizarre Adventure) vs Alucard(Hellsing) Garou(One Punch Man) vs Alex Mercer(Prototype) (mert csak) Hisoka(Hunter x Hunter) vs Gambit(Marvel) Hangsebesség Sonic(OPM) vs Raiden(Metal Gear Rising: Revengence) Joseph Joestar(Jojo's Bizarre Adventure) vs Johnny Cage(Mortal Kombat) Armstrong szenátor(Metal Gear Rising) vs Lucci(One Piece)
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 16 jan 12, 22:32:37 » |
|
Genos vs Itachi
Akkor én vagyok az egyetlen, aki ezt Itachinak adja? Genos gyors, gyorsabb mint Itachi, de neki ott van a Sharingan, hogy lekövesse a mozdulatait. Szóval az mért nem menne neki? És az amaterasu mért nem találná el? Genos honnan tudja, hogy hogyan működik az Amaterasu? Mire észrevenné, hogy ráfokuszált, már el is találta. Na meg a Genjutsu mért nem működne? Úgy emlékszem, hogy hiába támadták Itachit, javarészt mindig csak a "gejutsu itachit" találták el. + a Tsukuyomi, aminek a hatását sem lehet eltörölni, kivéve ha nincs erősebb Sharinganod. Nálam Itachi nyer.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 16 jan 12, 22:58:08 » |
|
Tény, hogy a Sharinganos lekövetés egy jó érv, én teljesen megfeledkeztem róla, de van itt egy kis probléma. Mégpedig ez: [ http://i.imgur.com/6ZlLpIb.jpg ] Genos elég gyors, hogy lépést tartson, SŐT leelőzzön egy félkomoly Sonicot. Túl nagy a sebességkülönbség. Itachi teste nem lenne képes tartani a lépést. Ami meg a Genjutsut illeti, egyet értek, hogy működne, de vegyük figyelembe Genos harci stílusát és személyiségét. Tegyük fel, hogy Genos és Itachi szemtől szemben állnak harcra készen. Mi az amit Itachi egyből csinálna? Genjutsu. Mi az amit Genos egyből csinálna? http://vignette3.wikia.nocookie.net/onepunchman/images/1/1a/Boom.png/revision/latest?cb=20130509205327 Még ha sikerül is Genjutsuba rántania Genost, nem lenne képes kikerülni egy ekkora robbanást. Kivéve, ha aktiválja a Susanoot, amit nem tud örökké fenntartani. Ezért gondoljuk, hogy Genos nyerne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 16 jan 12, 23:57:11 » |
|
Szerintem Genos nem a teljes erejével kezdi a harcokat, ahogy Itachi sem a Sosano-Tsukuyomi-Amaterasu kombóval. Amint belenéz Genos Itachi szemébe, máris a genjutsu hatása alatt van, ami itt a varjakat jelenti. Ez elég Itachinak, hogy felkészüljön az Amaterasura. + Genos ameddig nem tudja, hogyan működik az Amaterasu, addig benyeli. És nem hinném, hogy még ezekelőtt lekapná Genos Itachi fejét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 12, 23:58:23 írta sasukeuchiha17 »
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 16 jan 13, 09:01:14 » |
|
Azért nem hat a genjutsu mert ő egy android/droid, vagy valami ilyesmi. Mondjuk annyira régen láttam a narutot hogy megkövezhettek már elfejtettem hogyan működik Az amateratsut pedig hiába kapná be (de hogy őszinte legyek nem találná el, mivel sasuke majdnem lefutotta), érezné hogy gond van és letörné/lecsatolná az adott végtagot. (mint A) Egyébként az első 10 részbe már nagyobb pusztító erővel bírt mint itachi, mikor azt a gyárat eltüntette.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 16 jan 13, 10:38:10 » |
|
Rendben van, hogy droid, de csak a testrészei, az agya nem, akkor 100%-ban robot lenne. És mivel a genjutsu az agyra hat, ezért szerintem Genosra is hatással lenne. És még mindig nem tudom, hogy tér ki az Amaterasu elől, amikor azt se tudja mi az. Ugyanez a genjutsukra. Akarva-akaratlanul belenézne Itachi szemébe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 13, 10:38:46 írta sasukeuchiha17 »
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 16 jan 13, 14:23:34 » |
|
Rendben van, hogy droid, de csak a testrészei, az agya nem, akkor 100%-ban robot lenne. És mivel a genjutsu az agyra hat, ezért szerintem Genosra is hatással lenne.
Ha jól emlékszem a Genjutsuk a testben lévő csakraáramlást befolyásolják illúziókeltésre, de én ezt nem szoktam figyelembe venni, mert kükönben csak Naruto karakterekre hatnának a genjutsuk. Amúgy nem droid/android, hanem kiborg, szóval részben ember.
És még mindig nem tudom, hogy tér ki az Amaterasu elől, amikor azt se tudja mi az.
Genosnak nem gond, ha elveszít egy testrészt vagy nem. A robot részeit bármikor ki lehet cserélni. Arról nem is beszélve, hogy Itachinak egy iszonyat gyors célpontot kell a szemeivel követnie és ráfókuszálnia, mialatt a célpont a pokol tüzét zúdítja rá.
Ugyanez a genjutsukra. Akarva-akaratlanul belenézne Itachi szemébe.
Genos szemei is ki lettek cserélve, ha minden igaz. bár tekintve, hogy azok is az agyához csatlakoznak, talán sikerül, talán nem. Szerintem igen, de erről oldalakat lehetne vitázni.
(A válaszokat félkövér betűvel jelöltem ki) Még ha sikerül is illúzióba taszítania Genost, amint erre ráeszmél egyszerűen csak elpusztít mindent maga körül, hogy eltalálja Itachit, akinek a közelben kell maradna, ha tényleg el akarja intézni Genost.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 16 jan 13, 14:48:38 » |
|
Genjutsu kapcsán: Hát, ha jól emlékszem, akkor az agy küld elektromos jeleket, amivel mozgatjuk a testrészeinket. Mivel a genjutsu az 5 érzékszervre hat, amit az agy irányít, így szerintem mindegy, ha kiborg testrészei vannak, nem tudná mozgatni. És fejtsd már ki légyszives, hogy Genos, hogyan tudna bármit tenni, ha genjutsu alatt van Mert, hogy szerintem nemhogy a környezetet legyalulni, de jó eséllyel a kisrobotujját se tudná megmozdítani. És itt most a sima genjutsut értem. Ha beüt a Tsukoyomi, akkor meg pláne annyi. Ami az evólúciós házat illeti.... hmm. Egy objektumot semmisített meg, nem ellenséggel harcolt. Egyszer sem kezdett így ellenfél ellen. Legalábbis én nem emlékszem, hogy ezzel ketdett volna bármikor is. Az Amaterasut illeti: oké, hogy Genosnak nem kunszt elveszíteni 1-2 testrészt. De ha Itachi a fejére céloz, akkor annyi.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
|