Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1245 Dátum: 14 okt 16, 14:48:58 » |
|
Aha, sajnos a Star Wars ezen részét nem nagyon ismerem. Például Exar-ról is csak azt tudom, hogy a Sith-mágiában nagyon járatos és, hogy nincs fénykardja, mert az ő korában még nem volt.
Érdemes lenne elolvasni a nagy klasszikusokat szerinted?
edit: Meliodas(Nanatsu no taizai/A hét halálos bűn) vs Natsu(FT) és Black Star(SE) (edit2:Ha a duó túl könnyen szedné szét Meliodas-t, akkor 1v1-ben mérkőznek meg)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 19:10:55 írta Jokerke »
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1246 Dátum: 14 okt 25, 22:04:41 » |
|
Sajnálom Jokerke, de nem sok animét nézek, így fogalmam sincs, hogy kik azok, akiket írtál, de ezért mondok egy tökéletes csatát. Tom vs Jerry.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1247 Dátum: 14 okt 27, 19:34:06 » |
|
Jerry nyer, szerintem 250-4 re vezet a részek harcaiban...Tom úgy nyerhetne ha nincsen semmi eszközük, és jerry nem tudna elbújni, tehát egy speciális arénában. Az egér százszor okosabb, és mindig beszívatja mintha a prérifarkas#2 lenne tom, gyerek barátabb változatban...
Én harcaim_ Múltkori Akuma vs Kratos (egy kis mankó: kratos van olyan erős fizikálisan mint hercules és atlas akik ugye dobálják a Földet, sőt erősebb is)
Hulk vs Brolly, rakjátok be a WW hulkot ha az alap gyíkfing, szabályok: Brolly sima módban kezd (lila haj), de instant átalakulhat; és a legendás formájában folyamatosan erősödik ő is.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1248 Dátum: 14 okt 27, 21:36:05 » |
|
Akuma a normális vagy Asura's Wrath verzió? ha a normális akkor Kratosszal lenyomnak egy eszeveszett harcot, de végén úgyis Kratos nyer. Ha viszont Az AW-s verzió, akkor fordítva azzal a különbséggel hogy ez az Akuma az Oni mód nélkül is nyer. Amúgy ez a "Földdobálás" nem olyan nagy kunszt. A GoW Föld nem éppen egy bolygó. (Off: Van egy régi könyvünk a görög mitológiából és az alábbi szerepel a függelékben: "Kratosz: a harag megtestesítője" Én meg végig azt hittem, hogy őt csak a játék fejlesztői találták ki)
WW Hulk milyen erős? Mert szerintem sima Broly alapból bolygópusztító.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 27, 21:36:40 írta Jokerke »
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1249 Dátum: 14 okt 27, 21:47:54 » |
|
Ő egy létező istenség azt hiszem nike fivére, de nem akarlak nagyon félrevezetni. Persze a játék tette csak ezé a predátorrá, meg zeus fiává; hogy ő ölhesse le. De az a Föld is bolgyó-nagyságú , miért ne lenne az? Én az ashurás verzóra gondoltam, reális esélyekkel lépne fel, mert a sebessége is megvan amúgy (hermész cipők). Bár azt az átalakult formát nem biztos hogy le tudná verni, de bír pár oylan fegyverrel ami odacsap: lélekelszívás, meg kővé dermesztés. hulk ellen emg hiába lövik szét a bolygót ha ő túléli, brolly emg szerintem előbb utóbb megfagy az űrben..., de nyerhet persze ez előtt. off, megkaptad a könyveket? remélem elment rendje/módja szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1250 Dátum: 14 okt 27, 22:24:47 » |
|
Tudom, hogy Kratos nem csinált olyanokat a mitológiában amiket a játékokban, de akkor is meglepett, hogy ott találtam a nevét egy hivatalos görög mitológiás könyvben. Azt hogy a GoW-os Föld nem bolygó azt úgy értem, hogy a görög mitológia szerinti az a Föld, és nem a valódi fizikán alapul. Amúgy megnéztem, hogy a GoW-ban milyen Földet tart Atlas és nem épp gömb alakú volt. (ha az lenne csak simán fejre kellene állnia és egyből azt állíthatná hogy tartja a Földet ) A Hermész-csukákról megfeledkeztem, de nem sokon változtat. A lélekszívásnak lehet ellenállni, a kővé változtatásból meg ki lehet törni, amint azt Kratos be is bizonyította. off: Igen, meg. A Pusztítás útját el is kezdtem, ami eddig nem is rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1251 Dátum: 14 okt 27, 23:42:52 » |
|
Pedig atlas a gömböt tartja mióta a görög azt hiszik a bab is hús, és úgy ábrázolják 3000 éve, vagy mióta tudják az ókor óta hogy geoid. De valószínű veszítene, igazad van. olyan 60-40et adok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1252 Dátum: 14 okt 29, 09:49:49 » |
|
új harc; mckellen rémálma:
Magneto vs Fehér Gandalf.
Pár megkötés: gandalf bír a boszorkányúr fegyvertörésével; amit kiterjeszthet fémekre is, de csak ha eltalálták. A glamdringot nem tudja magneto mozgatni mert mágikusan védett. A harc közpföldén van, de valami csoda folytán egy mérföldre a találkozástól ott egy szeméttelep tele fémmel. A megfélemlítés nem hat magnetora, mert a sisakja über. (gandalf veszít ha a teste elpusztul) Na mehet
Fehérbajusz vs Zseniálisteknős, aki lelőtte a Holdat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1253 Dátum: 14 okt 29, 11:30:19 » |
|
Sosem értettem, hogy miért olyan nagy szám Gandalf. Menő karakter, imádom, de az én nagy d&d-s szememben a mágiája lepkefing. Magneto a képregényekben olyanokat tud bűvészkedni a fémmel, hogy mondhatni Madara szintű ellenfél. Szívesem meghallgatom a magyarázatod, de szerintem Gandalf Rohan összes lovasával is kevés lenne. Széttörheti Gandalf a fémet, azzal csak több fegyvert ad Magnetonak.
az angmari boszorkányúr vs. Jadis, Narnia fehér boszorkánya Ulquiorra vs. Maard Geer a régi, Schwarzenegger-féle T800-es vs. egy predátor önpusztítás nélkül
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 29, 11:33:47 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1254 Dátum: 14 okt 29, 11:51:05 » |
|
Magneto vs Gandalf A fegyvertörés már eleve benne van Gandalf fegyvertárában: amikor a Balrog a kardjával lesújtott rá Gandalf varázs pajzsa nemcsak kivédte, hanem darabokra is törte a kardját. Szerintem Gandi-bának van esélye a győzelemre elvégre képes villámot is szórni (és ugye az esetek többségében a villám üti a fémet). Hogy Gandalf mért olyan nagy szám?: Túlélt egy többszáz méteres esést Kazad-dún hídjáról jéghideg vízbe, miközben a Balroggal hadakozott, közben a Balrog tüze égette és maga a szörny is ütötte, Majd miután a jéghideg vízbe való esést túlélték nap-nap után csak harcolt és üldözte a Balrogot Moria bányáinak legmélyebb pontjából a hegy legmagasabb csúcsáig, ahol Gandalf sikeresen legyőzte és levetette a szörnyet hegy tetejéről, és bár az életébe került az istenek visszaküldték még erősebben, hogy befejezhesse feladatát.
Magneto erős, de nem tudok sokat róla. Én 55-45-re adnám Gandalfnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 29, 11:52:36 írta Jokerke »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1255 Dátum: 14 okt 29, 12:38:37 » |
|
http://marvel.wikia.com/Max_Eisenhardt_(Earth-616) Itt tessék alul elolvasni a képességeit. Megneto hatalma messze túlmutat a fémes anyagból készült tárgyak mozgatásán. A villám pl. nem nagyon működik rajta az elektromágneses védelem miatt. A másik, gondoljunk bele, Magneto egymaga szétszedte volna Szauron egész seregét. Ha Gandalf egy szinten van vele, ő miért nem irtotta ezresével az orkokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1256 Dátum: 14 okt 29, 13:44:43 » |
|
Gandalf visszafogta a kezét mindig, az ő egyetlen érdembeli ellenfele szauron volt végig. Ő csak utat mutatott leginkább, képes lett volna minden orkot megöli szerintem. Egy maia, aki halandó testet öltött.
De azért magneto megcsapná szerintem. Gandalf nem tud operálni vilámmal, csak a fegyverét erősítette. 2, túl is élné (ha nem így lenne cyklon már rég beverte volna). Az a nagy baja hogy a teste gyenge az igénybevételhez a mega mutánshoz képest. A zuhanás meg nem számít, ha akkora jampi orthancból is csak leugrott volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1257 Dátum: 14 okt 29, 16:02:21 » |
|
Hmmm... Magneto sokkal brutálabb, mint gondoltam. Két dolog: 1.:a link amit beírtál hibás, mert az utolsó zárójel nem a része (azt nekem kellett a végére beírnom, hogy a rendes oldalt adja ki) 2.:Ortahcból le is ugrott, csak elkapta egy sas Amúgy miért kellett volna leugrania? Te leugranál egy orkokkal/uruk-haiokkal teli terepre? Azt egy szóval sem állítottam, hogy a Moriai zuhanás nem fájt neki. Most, hogy elolvastam amit gman belinkelt azt kell mondjam nem tudom ki nyerne. Ha Gandalf ebben a harcban is visszafogná magát, mint a Gyűrűk Ura alatt, akkor azt mondanám Magneto nyeri. De ha nem, akkor Gandalf, mert ő gyakorlatilag egy isten halandó testben.(Meg amúgy is egy Maiát csak egy másik Maia tud megölni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1258 Dátum: 14 okt 29, 16:46:47 » |
|
Ja Magnetp pajzsait nem igazán tudná áttörni Gandalf, őt viszont semmi enm védi meg attól, hogy Magneto nyisson a testében egy féreglyukat, vagy kivonja az összes vasat a véréből és ezzel megölje.
Gandalf ehhez képest semmit nem mutatott az egész Gyűrűk urában. Olórinként amőgy erősebb lenne Gandalf? Csak mert ezzel kapcsolatban már nem emlékszem sok mindenre.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető