24 nov 26, 04:33:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288492 alkalommal)
0 Felhasználó és 79 vendég van a témában
Jokerke
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1245 Dátum: 14 okt 16, 14:48:58 »

Aha, sajnos a Star Wars ezen részét nem nagyon ismerem. Például Exar-ról is csak azt tudom, hogy a Sith-mágiában nagyon járatos és, hogy nincs fénykardja, mert az ő korában még nem volt.

Érdemes lenne elolvasni a nagy klasszikusokat szerinted?

edit:
    Meliodas(Nanatsu no taizai/A hét halálos bűn) vs Natsu(FT) és Black Star(SE)
    (edit2:Ha a duó túl könnyen szedné szét Meliodas-t, akkor 1v1-ben mérkőznek meg)
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 17, 19:10:55 írta Jokerke » Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1246 Dátum: 14 okt 25, 22:04:41 »

Sajnálom Jokerke, de nem sok animét nézek, így fogalmam sincs, hogy kik azok, akiket írtál, de ezért mondok egy tökéletes csatát.

Tom vs Jerry.  Nevet  Nevet
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1247 Dátum: 14 okt 27, 19:34:06 »

Jerry nyer, szerintem 250-4 re vezet a részek harcaiban...Tom úgy nyerhetne ha nincsen semmi eszközük, és jerry nem tudna elbújni, tehát egy speciális arénában. Az egér százszor okosabb, és mindig beszívatja mintha a prérifarkas#2 lenne tom, gyerek barátabb változatban...

Én harcaim_
Múltkori Akuma vs Kratos
(egy kis mankó: kratos van olyan erős fizikálisan mint hercules és atlas akik ugye dobálják a Földet, sőt erősebb is)

Hulk vs Brolly, rakjátok be a WW hulkot ha az alap gyíkfing,
szabályok: Brolly sima módban kezd (lila haj), de instant átalakulhat; és a legendás formájában folyamatosan erősödik ő is.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1248 Dátum: 14 okt 27, 21:36:05 »

Akuma a normális vagy Asura's Wrath verzió? ha a normális akkor Kratosszal lenyomnak egy eszeveszett harcot, de végén úgyis Kratos nyer. Ha viszont Az AW-s verzió, akkor fordítva azzal a különbséggel hogy ez az Akuma az Oni mód nélkül is nyer.
Amúgy ez a "Földdobálás" nem olyan nagy kunszt. A GoW Föld nem éppen egy bolygó.
(Off: Van egy régi könyvünk a görög mitológiából és az alábbi szerepel a függelékben: "Kratosz: a harag megtestesítője"
Én meg végig azt hittem, hogy őt csak a játék fejlesztői találták ki)

WW Hulk milyen erős? Mert szerintem sima Broly alapból bolygópusztító.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 27, 21:36:40 írta Jokerke » Naplózva

\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\"
       - Ging Freecss
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1249 Dátum: 14 okt 27, 21:47:54 »

Ő egy létező istenség azt hiszem nike fivére, de nem akarlak nagyon félrevezetni.
Persze a játék tette csak ezé a predátorrá, meg zeus fiává; hogy ő ölhesse le. De az a Föld is bolgyó-nagyságú , miért ne lenne az?Nevet
Én az ashurás verzóra gondoltam, reális esélyekkel lépne fel, mert a sebessége is megvan amúgy (hermész cipők).
Bár azt az átalakult formát nem biztos hogy le tudná verni, de bír pár oylan fegyverrel ami odacsap: lélekelszívás, meg kővé dermesztés.

hulk ellen emg hiába lövik szét a bolygót ha ő túléli, brolly emg szerintem előbb utóbb megfagy az űrben..., de nyerhet persze ez előtt.

off, megkaptad a könyveket? remélem elment rendje/módja szerint.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1250 Dátum: 14 okt 27, 22:24:47 »

Tudom, hogy Kratos nem csinált olyanokat a mitológiában amiket a játékokban, de akkor is meglepett, hogy ott találtam a nevét egy hivatalos görög mitológiás könyvben. Nevet
Azt hogy a GoW-os Föld nem bolygó azt úgy értem, hogy a görög mitológia szerinti az a Föld, és nem a valódi fizikán alapul. Amúgy megnéztem, hogy a GoW-ban milyen Földet tart Atlas és nem épp gömb alakú volt. (ha az lenne csak simán fejre kellene állnia és egyből azt állíthatná hogy tartja a Földet Nevet)

A Hermész-csukákról megfeledkeztem, de nem sokon változtat. A lélekszívásnak lehet ellenállni, a kővé változtatásból meg ki lehet törni, amint azt Kratos be is bizonyította.

off: Igen, meg. A Pusztítás útját el is kezdtem, ami eddig nem is rossz. Mosolyog
Naplózva

- Ging Freecss
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1251 Dátum: 14 okt 27, 23:42:52 »

Pedig atlas a gömböt tartja mióta a görög azt hiszik a bab is hús, és úgy ábrázolják 3000 éve, vagy mióta tudják az ókor óta hogy geoid. De valószínű veszítene, igazad van. olyan 60-40et adok.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1252 Dátum: 14 okt 29, 09:49:49 »

új harc; mckellen rémálma:

Magneto vs Fehér Gandalf. 

Pár megkötés: gandalf bír a boszorkányúr fegyvertörésével; amit kiterjeszthet fémekre is, de csak ha eltalálták. A glamdringot nem tudja magneto mozgatni mert mágikusan védett.
A harc közpföldén van, de valami csoda folytán egy mérföldre a találkozástól ott egy szeméttelep tele fémmel.
A megfélemlítés nem hat magnetora, mert a sisakja über. (gandalf veszít ha a teste elpusztul)               
Na mehet

Fehérbajusz vs Zseniálisteknős, aki lelőtte a Holdat
Naplózva

A reményhal meg utoljára
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1253 Dátum: 14 okt 29, 11:30:19 »

Sosem értettem, hogy miért olyan nagy szám Gandalf. Menő karakter, imádom, de az én nagy d&d-s szememben a mágiája lepkefing.  Magneto a képregényekben olyanokat tud bűvészkedni a fémmel, hogy mondhatni Madara szintű ellenfél. Szívesem meghallgatom a magyarázatod, de szerintem Gandalf Rohan összes lovasával is kevés lenne. Széttörheti Gandalf a fémet, azzal csak több fegyvert ad Magnetonak.

az angmari boszorkányúr vs. Jadis,  Narnia fehér boszorkánya
Ulquiorra vs. Maard Geer
a régi, Schwarzenegger-féle T800-es vs. egy predátor önpusztítás nélkül
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 29, 11:33:47 írta gman » Naplózva
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1254 Dátum: 14 okt 29, 11:51:05 »

Magneto vs Gandalf
A fegyvertörés már eleve benne van Gandalf fegyvertárában: amikor a Balrog a kardjával lesújtott rá Gandalf varázs pajzsa nemcsak kivédte, hanem darabokra is törte a kardját.
Szerintem Gandi-bának van esélye a győzelemre elvégre képes villámot is szórni (és ugye az esetek többségében a villám üti a fémet). Hogy Gandalf mért olyan nagy szám?: Túlélt egy többszáz méteres esést Kazad-dún hídjáról jéghideg vízbe, miközben a Balroggal hadakozott, közben a Balrog tüze égette és maga a szörny is ütötte, Majd miután a jéghideg vízbe való esést túlélték nap-nap után csak harcolt és üldözte a Balrogot Moria bányáinak legmélyebb pontjából a hegy legmagasabb csúcsáig, ahol Gandalf sikeresen legyőzte és levetette a szörnyet hegy tetejéről, és bár az életébe került az istenek visszaküldték még erősebben, hogy befejezhesse feladatát.

Magneto erős, de nem tudok sokat róla. Én 55-45-re adnám Gandalfnak.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 29, 11:52:36 írta Jokerke » Naplózva

- Ging Freecss
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1255 Dátum: 14 okt 29, 12:38:37 »

http://marvel.wikia.com/Max_Eisenhardt_(Earth-616)
Itt tessék alul elolvasni a képességeit. Megneto hatalma messze túlmutat a fémes anyagból készült tárgyak mozgatásán. A villám pl. nem nagyon működik rajta az elektromágneses védelem miatt.
A másik, gondoljunk bele, Magneto egymaga szétszedte volna Szauron egész seregét. Ha Gandalf egy szinten van vele, ő miért nem  irtotta ezresével az orkokat?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1256 Dátum: 14 okt 29, 13:44:43 »

Gandalf visszafogta a kezét mindig, az ő egyetlen érdembeli ellenfele szauron volt végig. Ő csak utat mutatott leginkább, képes lett volna minden orkot megöli szerintem. Egy maia, aki halandó testet öltött.

De azért magneto megcsapná szerintem. Gandalf nem tud operálni vilámmal, csak a fegyverét erősítette. 2, túl is élné (ha nem így lenne cyklon már rég beverte volna).
Az a nagy baja hogy a teste gyenge az igénybevételhez a mega mutánshoz képest. A zuhanás meg nem számít, ha akkora jampi orthancból is csak leugrott volna.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Jokerke
Chuunin
*

« Válasz #1257 Dátum: 14 okt 29, 16:02:21 »

Hmmm...
Magneto sokkal brutálabb, mint gondoltam. Ohh My God

Két dolog:
1.:a link amit beírtál hibás, mert az utolsó zárójel nem a része (azt nekem kellett a végére beírnom, hogy a rendes oldalt adja ki)
2.:Ortahcból le is ugrott, csak elkapta egy sas Hümm-hümm
    Amúgy miért kellett volna leugrania? Te leugranál egy orkokkal/uruk-haiokkal teli terepre?
    Azt egy szóval sem állítottam, hogy a Moriai zuhanás nem fájt neki.

Most, hogy elolvastam amit gman belinkelt azt kell mondjam nem tudom ki nyerne. Ha Gandalf ebben a harcban is visszafogná magát, mint a Gyűrűk Ura alatt, akkor azt mondanám Magneto nyeri. De ha nem, akkor Gandalf, mert ő gyakorlatilag egy isten halandó testben.(Meg amúgy is egy Maiát csak egy másik Maia tud megölni Hümm-hümm)
Naplózva

- Ging Freecss
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1258 Dátum: 14 okt 29, 16:46:47 »

Ja Magnetp pajzsait nem igazán tudná áttörni Gandalf, őt viszont semmi enm védi meg attól, hogy Magneto nyisson a testében egy féreglyukat, vagy kivonja az összes vasat a véréből és ezzel megölje.

Gandalf ehhez képest semmit nem mutatott az egész Gyűrűk urában. Olórinként amőgy erősebb lenne Gandalf? Csak mert ezzel kapcsolatban már nem emlékszem sok mindenre.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1259 Dátum: 14 okt 29, 17:59:33 »

Akame vs Hinata
Esdeth vs Terumi Mei
Mine vs Tsunade

Naplózva
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins