24 nov 26, 05:35:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288850 alkalommal)
0 Felhasználó és 76 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1065 Dátum: 13 nov 16, 13:47:06 »

Gokut, aki a gt végén örök életű istenné vált?
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1066 Dátum: 13 nov 16, 13:58:53 »

Jó, az utolsó rész legvégét hagyjuk ki és koncentráljunk a GT végi SSJ4 Gokura, őt eltaposná bármelyik. Vehetjük mondjuk a SSJ4 Goku-Vegita fúziót is, úgy talán igazságosabb. Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1067 Dátum: 13 nov 16, 14:06:34 »

Nem hagyjuk ki. Nevet
De amúgy nem hiszem, hogy ssj4 gogetát legyőzné. Annál nincs feljebb.  Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1068 Dátum: 13 nov 16, 14:19:04 »

Hát pl. Darkseid azért mandínerben lövi a lézert, szinte sebezhetetlen, kvázi végtelen fizikai erővel bír, teleportál, másokat is teleportál, tetszés szerint változtatja a szerszáma és a teste bármely más részének a méretét, képes irányítani másokat, ő azonban immunis a telepátiára és még nagy energialabdákat is dobál. Plusz még különösebb szupergyengéje sincs. Széjjeltápolt vadállat. Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1069 Dátum: 13 nov 16, 14:46:24 »

Goku örök életet kap, de Darseid meg alapból isten. Több tízezer éves. Az hogy valaki nem tud megöregedni nem jelenti hogy verhetetlen főleg hogy mindketten kikapnak, nem is egyszer.
A fizikai ereje az nagyobb, mert ütésével bolygókat robbant, kb mint arale csak darkseidot komolyan kell venni.

egyébként erre a linkre amiben letérdeli: ez már az ezredik dommsday mert annyira fejlett a páncélzata. De előtte hányszor meg kellett halnia mire ezt elérte Faceg
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1070 Dátum: 13 nov 16, 14:59:17 »

SSJ4 Gogetának sem kerülne túl nagy erőfeszítésébe daraboka törni egy bolygót. Ő is tud teleportálni. Az mindegy, hogy mekkora a teste, mert nem attól függ az ereje, hanem a ki-jétől.

Nyilván összemérni nem tudjuk a kettőt ténylegesen, mert nem léteznek így nem tudjuk egy ringbe bedobni őket. De semmi jel nem utal arra, hogy SSJ4 Gogeta gyengébb lenne mint Darkseid. SSJ4 Goku még esetleg.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1071 Dátum: 13 nov 16, 15:40:23 »

Amennyit hallottam Silver Age Darkseidről (vagy Pre Crisis Darkseid, nem tudom melyik elnevezés a helyes), nem hiszem, hogy a Dragon Ballból bárkinek is lenne a leghalványabb esélye ellene. Maximum  ha elfogadjuk, hogy Brolly valóban képes galaxisokat elpusztítani (habár nem tudjuk meddig tartott neki, stb..)
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1072 Dátum: 13 nov 21, 09:16:20 »

Újabb esély a mangásoknak:
Bambietta Basterbine vs. Deidara vs. Jackal vs. Karasu (YYH)

Újabb comic battle:
Sabertooth vs. Venom
Ők szerintem még nem találkoztak.

Catwoman vs. Black Cat
Ők meg tuti nem találkoztak. Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1073 Dátum: 13 nov 25, 07:55:11 »

Saberthooth vvs Venom
Szerintem hosszútávon ST nyerne, még annak ellenére is hogy nem rendelkezik tűzzel vagy hasonlókkal. Ő egy örök regeneráció kb mint Rozsomák, és ehhez megvan az ereje meg a reflexe is. Mondjuk ha jól rémlik venom is gyógyul de biztos nem annyira mint egy olyan mutáns akinek ez az ereje.

Deidara vs Karasu, ezeket ismerem még. Ha jól rémlik utóbbi bármit felrobbant amihez hozzáér, úgy hogy ha fejbe pacsizná deit annyi lenne. De a másik mge elég gyorsan repdes és vég nélkül szórja a meglepit. Deidarára szavaznék hiszen egy x-et mindenképp kihozna az adujával Nevet

Kiraknék egy epic legjobb harcost a gyűrűkúrából meg a tűz&jégből.
Húrin vs Dayne, de aki nem ismeri az előbbit annak mehet helyette boromir, vagy aragorn kinek melyik a jobb. 

És a másik, Darth Bane vs Vader a két páncél mögé bújó.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1074 Dátum: 13 nov 26, 22:34:56 »

Szerintetek ki győzne egy ilyen felállásban?
Portgas D. Ace vs Zuko
Neji vs Sanji
Deidara vs Solf J. Kimblee
Usopp vs Tenten
Marshall D. Teach vs Uchiha Itachi
Rob Lucci vs Edward Elric
Kakashi vs Donquixote Doflamingo
Maito Gai vs Mihawk
Raikage vs Kizaru
Edward Newgate "Whitebeard" vs King Bradley
Hinata vs Nico Robin
Korra vs Kisame
Hidan vs Irigy (FMA)
Tsunade vs Trafalgar Law

És végül a legnagyobb szemétség  ikszdé: Boa Hancock vs Jiraiya

Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1075 Dátum: 13 nov 26, 23:39:09 »

Portgas D. Ace vs Zuko
- Mivel Zuko a villámlás erejével is rendelkezik ezért ő.

Neji vs Sanji
- Sanji Diable Jambe-je ellen nem sokat ér.

- Jó kérdés...szerintem döntetlen lenne. Egy önpusztító robbanással deidara ezt döntetlenre kihozná.

Usopp vs Tenten
- Mind a ketten ügyesek, de Usoppnak ütősebb ereje van ezért ő.

- Teach buta mint a föld. Hol jönne rá mi a Genjutsu. Itachi-nak még az se kell mert egy amaterasuval lekapja Teach-et és ennyi volt.

- Érdekes csata lenne. Mivel távolra ható támadástól tudja magát védeni Ed mint pl Rankyaku ezért nem olyan könnyű legyőzni. Még Shigannal sem. Ami miatt Lucci lehozza a csatát az a gyorsasága és állóképessége ami sokkal nagyobb mint Ed-é.

Kakashi vs Donquixote Doflamingo
- Doflamingo erejéről még nem tudunk nagyon sokat, de kiderült a gyümölcse neve. Szerintem Kakashit nem tudná kiütni, de egy picit széttépni igen. Kakashi a mangekyou-jával beszippantaná a karját vagy a fejét és kész is volt.

Maito Gai vs Mihawk
- Mihawk erejéről semmit nem tudunk. Annyit tudunk, hogy bazi erős, mert kettévágott egy óriási hadihajót, de ez eltörpül a jéghely mellett, ami kettévágódott csak attól, hogy suhintott egyet valamilyen messziről. Nagy fizikai ereje lehet. Gai-nak esélye 0.

Raikage vs Kizaru
- Mind a 2 gyors ellenfél, de kizaru érintetlen. Kizaru win.

- Bradley egy állat, ha harcol. Fehérbajusz barátunk is. Elég komoly a csata, de szerintem Shirohige egy pillanat alatt szétzúzná a fejét, ahogy azt akainuval is tette.
Hinata vs Nico Robin
- Robin, mert több testrészt tud létrehozni és képes nagyokat is.

Korra vs Kisame
- Korra szét alázza kisamét. A sok elemmel + az avatár móddal tuti biztos a győzelme.

Hidan vs Irigy (FMA)
- Kapling vinné a meccset. ikszdé

Tsunade vs Trafalgar Law
- Law gyümölcse miatt, kettévágódik a hokage kisasszony.

Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1076 Dátum: 13 nov 27, 23:34:13 »

Neji vs Sanji
Mintha a régi szép idők 'hogyan basszuk fel reni agyát' meccsei közül látnék egyet Nevet

Előbbi a bombákat időzíteni is tudja, plusz fizikai erejében messze egy átlag ember fölött van kb. 3 mp alatt kicsinálja Kimbleet aki csak csapkodni emg rohangálni tud a bombák mellett.

Usopp vs Tenten
Már nem TJ Usopp is lehozná ezt, sokkal cselesebb és hozzá van szokva a fizikailag erősebb ellenfélhet való harchoz, TJ-nek meg vannak végső esetre ilyen altatóbigyói is.

Ezt nem is értem hogy gondoltátok ikszdé Edwardot már csak úgy lehetne gyorsabban kivégeztetni ha Alucardot kapja meg.

Maito Gai vs Mihawk
Just...why?

Raikage vs Kizaru
Buta, beütöm-fejjel típusú vadállat vs. nyugodt, még erősebb de érinthetetlen arc. Komolyan?

Bradlye papának csak egy élete van, Edwardnak emg földrengésgyümölcse meg olyan allóképessége ami egy "szívtelen" Hádésznak is büszkeségére válna.

És itt untam meg.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1077 Dátum: 13 nov 28, 16:56:00 »

Akkor folytatom. Nevet

Kakashi vs. Doflamingo

Kakashi egy higgadt, taktikus, aránylag erős ninja, aki szereti tartalékolni a képességeit hogy később végezze ki vele az ellent. Ellene ott van Doflamingo aki egy beképzelt vadállat, aki a saját világának valószínűleg 5 legerősebbje (de legalábbis legszopatósabbja) között van, aki most nyírta ki Law-ot, és aki 5 mp alatt ráveszi Kakashit hogy a saját késével vágja le a lábát. Ennek a harcnak itt a vége. Azonban azért Kakashi is elég táp lett mostanában, legyen 10-90 az arány Doflamingo javára.

Hinata vs. Robin.

Talán az első kétesélyes harc, a változatosság kedvéért. Bár ez is gyorsan eldől, minden a kezdőtávolságtól függ. Ha Robin azelőtt kitöri Hinata nyakát hogy az a közelébe érne, akkor nyert. Ha nem, akkor nem. Bár Robin esélyesebb, mert ő nagyobb eséllyel bír ki pár ütést mint fordítva. Legyen olyan 40-60.

Hidan vs. ENVY

ENVY elkezdi a szokásos beképzelt szövegét nyomatni, mire Hidan megszerzi a vérét. Sőt, ENVY jófej lesz és még azt is hagyja hogy Hidan megrajzolja a kört és beleálljon. Megöli egyszer. Ekkor mi történik? ENVY felveszi a 15 méteres kutyaformát és Hidan teljes testéből egy egész érdekes alakzatot hoz létre. 0-100 az arány.

A Tsunade vs. Law harc meg annyira vendég győzelemmel zárul, hogy nem is lehet elkezdeni az érvelést. Most mondanám hogy a ninjának 0% esélye van a győzelemre, de azzal megsérteném a másik 0-100-as meccset.
Naplózva

Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #1078 Dátum: 13 nov 28, 21:11:24 »

Elolvastam itt az érveléseket és a többségével egyet is értek, bár azért van pár amivel nem.

Szerintem Kimblee nyerné, ugyanis ő az FMA Brotherhood-ban kb. ugyanolyan "szopatós" karakter mint az OP-ben a Doflamingo. Másrészt Deidara csak agyagból tud bombákat csinálni, tény, hogy sokfélét valamint ezeket tudja időzíteni és irányítani is. Viszont mire a kezén lévő szájjal elcsámcsogja az agyagot, megformázza a figurát, majd elmutogatja a jutsu-hoz szükséges kézjeleket (a kézpecsétek alkotását Dei csinálja szerintem a leglassabban az egész Naruto-ban), addigra Kimblee felrobbantja háromszor is. Ugyanis ő BÁRMIBŐL tud robbanószert előállítani, valamint neki elég egyszer összecsapnia a két tenyerét, és ráadásul még nála van a bölcsek köve is. Ha Deidara kifogy az agyagból akkor neki kampec, de akkor is veszít ha a chakra-ja fogy el, ha pedig mindkettő elfogy akkor pedig pláne. Ha Kimblee-nél nincsen bölcsek köve akkor 55%, hogy győz, ha pedig van nála bölcsek köve akkor 70%, hogy leveri Deidara-t.

Én úgy gondolom, hogy elég kiegyenlített harc lenne ez. Tény, hogy Newgate fizikailag sokkal erősebb és böszme nagy földrengéseket tud idézni, viszont Bradley gyorsabb, méghozzá sokkal. Ő futás közben kettévágott a kardjával egy harckocsiból kilőtt lövedéket, valamint a géppuskagolyókat is eltudja kerülni és karddal hárítani. Szóval iszonyatosan gyors és szintén brutális az állóképessége. Állóképességben közel egy szinten vannak, Fehérbajusz erősebb, Bradley gyorsabb. Egyiknek van démongyümölcs ereje, a másik pedig homunculus. Szerintem 50-50%.

Maito Gai vs Mihawk
Gai mikor kinyitotta a 8 kapuból a hatodikat (vagy hetediket? igazából most mindegy is...) akkor majdnem felborította Madara Susanoo-ját. Mikor kinyitja a kapukat kegyetlenül erős és gyors, Mihawk nem tudná eltalálni a kardjával egykönnyen. Valamint, ha Gai beveti a Asu Kujaku-t ("Reggeli Pávát"), akkor abból a pokoli tűz-esőből (amit még Ace is megirigyelhet) párat Sólyomszem uraság bekaphat. A kényelmesen fotelban borozgató Mihawk-nak szerintem bőven nincs akkora állóképessége, mint az "edzés-b*zi" Gai-nak, viszont tény hogy igen erős kardforgató és bizony nem semmi volt tőle, hogy egy suhintással félbe vágott egy csatahajót. Szerintem ez vagy 50-50% vagy 60-40% Gai javára.

Szerintem ezt Teach nyeri, hiába van Itachi-nak Amaterasu-ja (aminek a túlzott használatától már alig lát a mangekyou sharingan-jával), Teach fekete lyuka beszívná azt is, valamint ott van még neki Fehérbajusz képessége is. 55-45% Feketeszakáll javára.

Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1079 Dátum: 13 nov 28, 23:36:24 »

Whitebeard és Bradley harca addig tartana amíg ki nem fogy Bradley az életiből (vagy a Brotherhoodban elég volt egyszer is megölni? Mert akkor még addig se. ) Whitebeardnál sokkal gyengébb karakterek is nevetve kikerülnek puskagolyókat, ráadásul a félholt Whitebeard Kizaru-val is fel tudta venni a versenyt gyorsaság tekintetében, Bradley-nek ezen  téren sincs esélye.

Visszatérve ezekre:

Kiraknék egy epic legjobb harcost a gyűrűkúrából meg a tűz&jégből.
Húrin vs Dayne, de aki nem ismeri az előbbit annak mehet helyette boromir, vagy aragorn kinek melyik a jobb. 

Szerintem Dayne-nek itt csak akkor lenne esélye ha nála lenne az a híres kardja (Daystar vagy mi a neve), de még úgy se sok. Ha megnézzük, hogy még Boromir is elbánt egyedül egy rakat orkkal (igaz bele is halt), akkor Dayne ehhez hasonlót nem igazán tud felmutatni. Na jó a Smiling Knight elvileg elég kemény legény volt, meg a párviadalok se teljesen ugyanolyanok mint a harc egy rakás orkkal, szóval Boromirt talán még le is győzné. De Aragornt, meg főleg Húrint nem igazán hiszem.

Újabb comic battle:
Sabertooth vs. Venom
Ők szerintem még nem találkoztak.

Róluk sajnos túl sokat nem tudok, viszont elvileg Venom erő és gyorsaság tekintetében felette áll Sabertoothnak, a hálóit pedig nem igazán tudja elszakítani (legalább is wolverine nem tudja Pókemberét, szerintem Venom és Sabertooth esetét is hasonlíthatjuk ehhez, habár Sabertooth fizikailag erősebb Wolverine-nál)

Esetleg tudja valaki ki az a Saint of Killers? kitennék vele valamit Mosolyog
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins