Portgas D. Ace vs Zuko
- Mivel Zuko a villámlás erejével is rendelkezik ezért ő.
Neji vs Sanji
- Sanji Diable Jambe-je ellen nem sokat ér.
Deidara vs Solf J. Kimblee
- Jó kérdés...szerintem döntetlen lenne. Egy önpusztító robbanással deidara ezt döntetlenre kihozná.
Usopp vs Tenten
- Mind a ketten ügyesek, de Usoppnak ütősebb ereje van ezért ő.
Marshall D. Teach vs Uchiha Itachi
- Teach buta mint a föld. Hol jönne rá mi a Genjutsu. Itachi-nak még az se kell mert egy amaterasuval lekapja Teach-et és ennyi volt.
Rob Lucci vs Edward Elric
- Érdekes csata lenne. Mivel távolra ható támadástól tudja magát védeni Ed mint pl Rankyaku ezért nem olyan könnyű legyőzni. Még Shigannal sem. Ami miatt Lucci lehozza a csatát az a gyorsasága és állóképessége ami sokkal nagyobb mint Ed-é.
Kakashi vs Donquixote Doflamingo
- Doflamingo erejéről még nem tudunk nagyon sokat, de kiderült a gyümölcse neve. Szerintem Kakashit nem tudná kiütni, de egy picit széttépni igen. Kakashi a mangekyou-jával beszippantaná a karját vagy a fejét és kész is volt.
Maito Gai vs Mihawk
- Mihawk erejéről semmit nem tudunk. Annyit tudunk, hogy bazi erős, mert kettévágott egy óriási hadihajót, de ez eltörpül a jéghely mellett, ami kettévágódott csak attól, hogy suhintott egyet valamilyen messziről. Nagy fizikai ereje lehet. Gai-nak esélye 0.
Raikage vs Kizaru
- Mind a 2 gyors ellenfél, de kizaru érintetlen. Kizaru win.
Edward Newgate "Whitebeard" vs King Bradley
- Bradley egy állat, ha harcol. Fehérbajusz barátunk is. Elég komoly a csata, de szerintem Shirohige egy pillanat alatt szétzúzná a fejét, ahogy azt akainuval is tette.
Hinata vs Nico Robin
- Robin, mert több testrészt tud létrehozni és képes nagyokat is.
Korra vs Kisame
- Korra szét alázza kisamét. A sok elemmel + az avatár móddal tuti biztos a győzelme.
Hidan vs Irigy (FMA)
- Kapling vinné a meccset.
Tsunade vs Trafalgar Law
- Law gyümölcse miatt, kettévágódik a hokage kisasszony.