Mármint olyan holtpontjánál, amin újítással sikerült túljutni.
Lucka? Ne már, így engem szólít anyám...
Gilgames szerintem is esélyes egy félholt Shirohige ellen egy 60-40re legalább, a könnyítéseket egyrészt az anyázások meg amiatt írtam, hogy egyszer egy Gilgames vs. Laxust utóbbi nyert meg. Persze körbeverés is van a világon, de Shirohige az Shirohige.
Csapatverseny: Inkább úgy írom kinek hány esélye van a győzelemre és milyen esetekben, aztán csak kijön valami mire végzek.
Team Sam: ~ Legokosabb húzásuk az lenne, ha Bobby Singer rendező úr megidézné Death-t és mindenkit kinyíratna vele. Persze a csapat túlélési esélyei így még mindig külső tényezőtől függenek, pontosabban attól hogy Dean jóféle gyorskaját szerzett-e.
~ Cas gondolom nem csak a démonok agyát tudja kiégetni, mert egy sincs a mezőnyben, ha csak Steint nem húzták fel eléggé. Ő elintézhetné a gázosabb tagokat, mint pl... az egész SE csapat, Law, Laxus meg ezek. Sebesség sem akadály, aki teleportál az gyorsabb mint egy nagyon gyors, ugyebár. Plusz a gyengébb láncszemeket már a spéci epic no jutsujával(
link) is kifektetheti, mint Wendy meg Usopp. Ja, és megölni sem tudják igazából, Jimmy elég strapabíró mióta angyallal van felurbózva.* Meg végső esetben megmutathatja az igazi formáját ezzel Kiden(meg a sajátjain akiknek szólt h csukják be a két szép szemüket) kívül mindenkit megvakíthatna(/ölhetne bár ez ez esetben csak Kidet nem) minimum.
~ Sam is bevállalhat valami keményebb tagot, még ha csak lefogni is Casnek.
~ Ruby főleg a falhoz tud csapodosni embereket, ami ebben a mezőnyben nem nagy cucc, de a démonölő kése jó az ördöggyümölcs-használók ellen, akikben ugye egy "kis démon" van. Elég hamar elhullana.... ha nem lenne ő is démon ugye, azt pedig kötve hiszem hogy a többi csapatból túl sokan tudnának latinul ördögűző-szövegeket. Így is ő "hal" meg legkorábban, mert széttépik a porhüvelyét, de esetleg még megszállhat valakit.
~ Deannek a pisztoly szintén jó a One Piece-esek ellen, csak el kell őket találni. Luffy pipa, mert ő nem tér ki golyók elől, Smoker pipa, mert rajta sem fog az ilyesmi, Usoppot meg eltalálhatja.
Így belegondolva több esélyük van mint eleinte hittem, Cas a(z egyik) legproblémásabb játékos, annyira hogy akár még győzhetnek is. Ha Death is besegít akkor meg epic win.
*A Seraph az a spéci angyalbicska? Mert ezt is csak azért tippeltem be, mert valami C-kategóriás angyalos könyvben 'szeráfpengét' használt pár félangyal. Mert akkor ez is jó Luffy, Law meg Smoker ellen, neki nincs szüksége rá, szal odaadhatja egy társának pl.
Team Natsu Talán nekik van a legkevesebb esélyük, főleg ha elveszem a nakama PU-ot. És miért ne venném, ha megtehetem?
~ Natsu a tűzzel szívatós, főleg a normál(abb) emberekre nézve, mint Dean, Sam, Bobby és Usopp. Mondjuk első kettő le tudná szedni a már leír módokon, Bobby Death-től függ, Usopp meg max. elkábíthatja vmi gazzal, attól függ, mennyire ijed be. De összeségében azért ez itt felsorolt emberek egy részét ki tudná fektetni.
~ Gazille mehetne Marie és a társa ellen, a vas felfogná a csapások egy részét. Persze egyedül nem sokra menne egy Stein/Kid/Bs-kategóriás ellenféllel szemben, de ha Laxussal vagy Erzával kombináljuk akkor egyiküket csak sikerül leverni. Persze ezt én sem hittem el, de csak pozitívan! Hamar meghalna, de amíg él elég jó segítség lenne.
~ Erza gondolom a legsunyibban kinéző ellen menne, aki ez esetben Law vagy Stein, csakhogy mindkettő úgy veri agyon, ahogy azt illik. Amúgy ő is verné a gyengébbeket.
~ Laxus a legerősebb a csapatban, ő tényleg elintézhet embereket, van esélye egy Kid ellen is. Cast is takarékra teheti pár percre, ha megölni nem is képes, nem tudjuk hogy hat rá a 220. Zoroval szerintem megtalálnák egymást, és erre a harcra tényleg nagyon kíváncsi lennék.
~ Wendy... komolyan, ő érdekel bárkit is? Persze a kawaii kislány előnye megvan, ezért őt valami keményebb mentalitású résztvevő intézné el mint Law, Stein, Ruby vagy Cas. Esetleg egy Sam. Megölni talán utóbbi kettő nem ölné meg azért, csak takarékra tenné.
Összességében tényleg ők a legesélytelenebbek, külön-külön főleg. Ha max. két kisebb csapatra oszlanak és úgy támadnak egyesével az emberekre akkor lehet felhúzzák magukat az utolsó előtti helyre.
Team LuffyŐk már jóval jobban állnak Natsuéknál, csak már kezd kifogyni belőlem a szufla, azért nem akarok túl hosszú lenni.
~ Luffy villámgyorsan kiütheti a normál embereket, meg a Gazille-Wendy duót. Erzával is elszórakozhat egy ideig, aztán megunja a sok lebegő kardot és előhúzza a hakiját agyonverve Csítániát. Utána hamar megtalálnák egymást B*S-rral el is foglalva egymást egy jó ideig.
~ Law a csapat legveszélyesebb arca, nagyban feljavítja a nyerési esélyeiket ha hamarabb kapja el Cast mint Cas őt. A Team Samből igazából bárkit elintézhet rajta kívül. Bár gondolom előbb a veszélyesebbnek tűnő arcokkal foglalkozna, azért beszívhatja a spéci pengékkel, de erre azért nincs sok esély.
~ Smoker jó az FT-esek nagy része ellen, legalábbis ezt hinné elsőnek, de aztán lehet eljátszaná Natsuval azt, amit anno Ace-szel és ennyi szerepe lenne.
~ Usopp főleg lábtörlő szerepet töltene be, többet nem is akarok írni róla.
~ Zoro kb. bárkivel akad össze, elintézi azonnal mínusz Team SE nagy része, Laxus és Cas. De esélye legalább az időt húzni ellenük is van.
Ők tuti befutók a 2./3. helyre legalább.
Team Stein Avagy Team Vadállatok. Inkább azt írom kik tudják őket elintézni, az a legrövidebb lista esetükben.
- Sam lefoghat vkit Casnek, de utána 1000% hogy kinyírja kb. bárki.
- Law is szétszedhet 1-2 embert ha nagyon nagy szerencséje van vagy fedezi mondjuk Luffy
- Laxus egy Spiritet elintézhet, bár igazából nem is, csak lusta vagyok törölni.
Amúgy kb. mindenkit el tudnak intézni, plusz még két fontos előnyük van. Illetve 2 in 1, név szeritn Kid.
~ Neki van van az egész bagázsból egyedül esélye Cas ellen, lehet még megölni is meg tudná X számú Sanzuval, de kis szerencsével jegelni biztosan. Az se megvakítani nem tudná, sem az agyát kiégetni, meg az angyalbicska sem használna ellene, elvégre,nem istenek bökdösésére gyártották. Gyorsaságkülönbség persze nagyon nagy a két karakter között, de meg tudná akadályozni legalább a saját angyal általi legyilkolását.
~ Ha Death játszik, akkor idő előtt leszedheti a láncait, gondolom menne neki, de ha nem tud róluk akkor is tudja figyelmeztetni a társait, hogy az az öreg tata nem egy hétköznapi játékos. Két Shinigami majdnem biztos felismeri másikat. Ha 3. Sanzut sikerül aktiválnia meg ki tudja mi lenne.
Összegzés:1. Team Stein 40% - mindenki egy vadállat + egyikük Shinigami is
2. Team Sam 30% - sok spéci fegyver + egy angyal + Death is játszhat adott esetben ki ideig
3. Team Luffy 20% - nagy része ennek is vadállat, csak a spéci fegyverek pont ellenük jók
4. Team Natsu 10% - nem használnák ki az egyetlen esélyüket, hogy csapatban 'vadásznak'
4 arkangyal amit eddig mutatott:
Gabriel: Trollkodás a köbön, valóságteremtés és illúziók.
Lucifer: Fagyasztás(gondolom nem csak ablaküvegen működik), csettintéssel szétrobbantás plusz elvileg minden amit Gabe tud.
Michael(akiről mindig a Kinght Rider jut eszembe): Tudjuk hogy erősebb mint Luci és ennyi.
Raphael: Nigga akcentus és fehér villantással konfrontálás leginkább. Meg ha az ellenfele fél a sötétben a fél kontinensen le tudja oltani a lámpát.
Szóval négyük ellen csapatot tenni. Remek ötlet, főleg hogy csak arkangyalpenge öli meg őket
De akik esélyesek lehetnek csapatban:
- Havock
- teljesen feléledt Accelerator
- legerősebb Alucard
- Mad Blood Crona (pecsételés)
- Edo Itachi (szintén)
- rengés plusz sötétséggyümölcsös Teach (mondjuk így erősebb mint WB volt)
- Yamabá
- isten verziós 'Apa' (FMAB)
- Aizen
- legdurvábban őrült Stein Excaliburral
- Shiki a Kara no Kyoukai-ból
- Az Evangelionból egy durvább 'angyal'(pl. az a kék, kirstályszerű), vagy nemtudomhogyhívják szörnyverziós Eva-ja
- anime végi, 'Isten' verziós Madoka
Innen tetszőleges négy ember (egyikük mindenképp Crona, Aizen vagy Itachi) szerintem fel tudja venni a harcot egy kis időre legalábbis.
Ezzel a pár feladvánnyal sztm ellesztek, de ha nem:
Zoro vs. Laxus
Zoro vs. Erza és Tsunade(ennek amúgy nincs valami rövidebb neve?)
És eszem ágába sincs ennyit lektorálni. Meg ha lehülyéztek az legalább 5 sorban tegyétek, ha már ennyi energiát a beleöltem ebbe a posztba
Ellenkező esetben a hallgatást az egyetértés jelének veszem.