24 nov 26, 05:07:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288668 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Bull
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #990 Dátum: 13 feb 17, 18:38:33 »

Cambio Forma, a lencsével látja Mukuro az ellenfele gyengepontjait. Ez egy olyan képesség volt, amit az író a használat után azonnal kénytelen volt eldobni, mert röviden szarrá verne vele bárkit Rokudo. Itt viszont mindent bele harcot láthatunk, szóval ez is játszik. Valamint elég egyszer megsebeznie Itachit, és már a második úttal meg is szállhatja a testét.
Itachi okosabb, mint Mukuro? Lehet, de messze nem annyival, hogy ez döntő tényezőként legyen felhozható.
Plusz Jolly Joker, hogy a Totsuka nem hatna rá a lencse miatt, ami minden illúzión átlát.

Továbbra is Mukuro-t tartom a győztesnek.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #991 Dátum: 13 feb 17, 18:42:06 »

Skull Knight vs. Obito

Még nagyon komoly harcban nem láttam a lovagot, de aki felér egy  Zoddal, és még ilyen vagány is mellé az ott töri ketté Obitot ahol a legvastagabb. Oké, lehet hogy megizzadna de akkor is nyer.

Aokiji vs. Gray

Hát, most mondanám hogy van esélye Gray-nek a győzelemre, de az még egy Usopp féle kamuzásnak is gyenge lenne. Tegyük fel, hogy Gray 10 másodperc alatt letud fagyasztani egy lakókocsit, de ez idő alatt Aokiji egy felhőkarcolót jegel le... félkézzel... Teljesen esélytelen a mágus.

Mewtwo vs. Grimmjow

Elgondolkoznék a harcon ha Grimmjow mellé még bedobnánk a másik 9 Espadát is, de így nem tudom elkezdeni az érvelést. Mewtwo mozdul egyet és Grimmjow Ulqiorra sorsára jut.

Kenpachi (az elején letépi a szemkötőjét) vs. Sanji

Miért nem akarsz Sanjinak bármi esélyt adni a győzelemre?

Sting vs. Kakashi

Kakashi gyorsabb, okosabb, változatosabb fegyverei vannak, tapasztaltabb, erősebb, több instant kill skillje van, és nem Fairy Tail karakter, ahol ugye köztudott tény hogy a rosszfiúkat boxzsáknak tartja csak a mangaka. Ez egy enyhe epic win Kakashinak.

Crona vs. Stein és Marie

Stein egyenlőre nagyon elbújhat itt, Crona túl táp lett a Kishin elnyelésével.

Most hogy vannak újabb aktívabb tagok, megkérdezem még egyszer: Huntert senki nem néz/olvas?

Lina (Slayers) (világpusztító cuccokat nem használhat) vs. Lucy (FT)
Unohana vs. Teresa
Dean Winchester vs. Dexter (Dexter az asztalán akarja látni Deant, aki ugye ezt nyilván nem akarja hagyni)
mostani Ichigo vs. MS Sasuke, nyilván nem félvakon, de nem genjutsuzhat
Naplózva

Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #992 Dátum: 13 feb 17, 20:19:16 »

Lina (Slayers) (világpusztító cuccokat nem használhat) vs. Lucy (FT)
Mi minősül világpusztítónak? Az én értelmezésemben ez csak a Ragna blastra(szörnybékjó) érvényes.
Lucy gyorsabban varázsol, de kb ez a legnagyobb előnye. Pusztító erőben, sebességben, mesze alulmarad lina-val szemben. A Leggyorsabb mecs egy Befis Bring(vakondbomba), Dragonslave(sárkányiga) kombóval lenne kivitelezhető. De így hirtelen féltucat módot tudnék mondani, ahogy a boszi ki, tudná nyírni a csillagmágust.

Unohana vs. Teresa
Érdekes ötlet. Teresabol túl keveset láttunk ahhoz, hogy tényleges képet alkothassunk a teljes erejéről. Kardforgatásban mindketten a toppon vannak szóval ebből a szempontból érdekes a kérdés. Sebességben talán egyelőek de Unohana képes magát gyógyítani amire Teresa offenzív típus lévén képtelen. A Döntő tényező itt Unohana Bankai-a, amiből ugyan nem sokat láthattunk, de az alapján elég a győzelemhez.

Mostani Ichigo vs. MS Sasuke, nyilván nem félvakon, de nem genjutsuzhat
Ichigo Bankai-a a sebességre épít, ami szerintem elegendő az amaterasu kikerüléséhez. Lévén jelenlegi Ichigorol beszélünk, gondolom a blutt is játszik, tehát Sasuke villámai nem sok kárt tehetnek a quincygami-ban. Ha Danzou elleni mécsből indulunk ki a Susano szerintem megadná magát néhány getsuga után. Ha nem finomkodja el és ölésre játszik, akkor Ichigoé a mecs.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #993 Dátum: 13 feb 19, 16:06:09 »

Kuma vs. Tony Stark
Stark lövöldözik a faszántos bádogpáncéljában, szóval Kuma előtt két lehetőség áll: a) A mancsával visszaküldi őket Ironmanre elindítva benne ezzel a "miért nem tudja a saját lövéseimet kévdeni a páncélom..?" kezdetű gondolatmenetet, b) beteleportálja a Föld magjába. És ha valami csoda folytán el is találná Macilacit, nem hinném hogy több kárt okozna benne mint Zoro a part1ben.

Kenpachi (az elején letépi a szemkötőjét) vs. Sanji
Ezt a harcot akár gman is dobhatta volna a szokásos 'veressük el Sanjit viccből' sarkába az extrás hszeinek. Nevet

Dean Winchester vs. Dexter (Dexter az asztalán akarja látni Deant, aki ugye ezt nyilván nem akarja hagyni)
Dextert mondjuk nem nézek, de hallomásból be tudom lőni az arcot a badass-skálán.
Ha Deannek az igazi(1.-5. évados) verzióját nézzük, akkor 0 és 1% közötti esélye van a sorozatgyilkosnak, ha viszont az az utánit, akkor Dexter egy középszerű érveléssel rá tudná venni arra azt a gyökeret, hogy önként másszon fel.

mostani Ichigo vs. MS Sasuke - genjutsu
Most elképzeltem Sasukét ahogy Ichigo előtt áll, lengeti a katanáját, de az az istennek nem akarja megsebezni a shinigami-quincy-ember-vizard korcsot. Így jár az ember, ha egy (kb.) hologrammot csapkod. Amúgy passz, már egyik szereplőről sem tudom mit tud, nagy hülyeséget meg nem akarok modnani.

Öreg(ebb), ijesztő taták versenye: a feladat még a harc előtt az életéért futásra késztetni az ellenfelet. Természetesen legmorcibb forma játszik.
Résztvevők: Yamabá, Shirohige, Death (Supernatural, link), Hades, Shinigami,  Alexander Anderson
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #994 Dátum: 13 feb 19, 16:39:22 »

Dextert mondjuk nem nézek, de hallomásból be tudom lőni az arcot a badass-skálán.
Ha Deannek az igazi(1.-5. évados) verzióját nézzük, akkor 0 és 1% közötti esélye van a sorozatgyilkosnak, ha viszont az az utánit, akkor Dexter egy középszerű érveléssel rá tudná venni arra azt a gyökeret, hogy önként másszon fel.

1) Nem, nem tudod.
2) Dexter sose szemtől szemben támad, hanem sunyi módon, előre felkészítve a terepet, mikor az ellenfél nem számít rá.
3) Altatót használ, ami ellen Dean könnyen beszophatja.
4) Dexter királyabb Deannél.

Amúgy meg lehet hogy Dean nyerne, de addig ne írj harchoz amíg az egyik résztvevőről lövésed nincs.

Új harc: Death, Alexander és Shinigami kiestek. Death hozzáér véletlen az áldozathoz, és automatikusan meghalt, Alexander elől ha nem menekülnek első szóra idegbeteg lesz, és szintén megöli, Shinigami meg nem az ijesztő típus.
Maradt Hades, Yama és Shirohige. Hades kiesett mert ő béna, a többiek meg döntetlen mert ha bárki meglátja hogy rossz kedvük van azonnal futna a random áldozat a francba.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #995 Dátum: 13 feb 20, 23:36:37 »

Gyerekek, Dexter hogy a fenébe kerül ide? Ha esetleg arra vörös hajú törpére gondoltok, akkor még csak hüm hüm, de szerintem nagyon messze jár az animéktől.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #996 Dátum: 13 feb 21, 14:00:32 »

Hónapok óta mennek szuperhősös harcok is animekarakterek ellen, igaz hogy Dex nem tud lézersugarakat lőni, de miért pont most lett gond a sorozatkarakterek harca?
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #997 Dátum: 13 feb 21, 14:25:03 »

Pókember, határeset, Batmanből aszem van anime, a Supernaturálól is, Vasemberből is, meg az X-menből is. Hogy mely karaktereket érinti azzal nem akarok szőrszálat hasogatni. Doctor Who egy szuperhős féleség, van belőle animációs film és képregény is, ez kap néhány tollpihét a mérlegére.

De Dexter esetében mi indokolná a szereplést?
Csak azért kérdem mert akkor lehetne Jockey Ewing vs II. Erzsébet i.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 14:26:40 írta Shiro » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #998 Dátum: 13 feb 21, 16:50:52 »

Ez esetben visszaszívom a dolgot, Supernaturalon kívül egyikről se tudtam hogy készült anime, ezért is merészeltem bedobni a dolgot. Főleg hogy gondoltam, úgy nem lesz baj a dologból ha legalább az egyik fél animekarakter.

Viszont hogy ne legyen teljesen off a poszt dobok pár új harcot, ha már reagálni nincs mire.

Hashirama vs. Öreg Shirohige
Zoro vs. Farkas (X-men)
Küklopsz vs. Mustang (Küklopsznak trollkodásból odaragasztották a szemüvegét a fejére)
Nami vs. szintén X-menből az időjárásmanipuláló csaj
Laxus vs. Öreg Shirohige (elsőre egyoldalúnak tűnhet a harc, de ha figyelembe vesszük a sebességbeli különbséget, szerintem nem teljesen esélytelen a sárkányölő) -- aki nem használhat Fairy Law-ot.
Oga Tatsumi+Beelze vs. Kakashi Kamui nélkül
Hilda (beelze) vs. Erza a barátság ereje és hasonló idióta power upok nélkül
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 17:05:02 írta Mistich » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #999 Dátum: 13 feb 23, 18:43:58 »

A téma legutóbbi holtpontjánál 'vezettük be' a híresebb film/könyv/sorozatkaraktereket, mert nehéz volt új ötletek nélkül 2-3an írogatni egy egész a témába. Előtte meg a tömegharcokat 'találtuk' ki. Így négyen-öten már lehet nem lesz szükség erre.

Amúgy nem tűnt fel, hogy Dexternek adtam 50%ban a dolgot? Nevet Bár hülye kérdés, dehogy tűnt fel.

Laxus vs. Öreg Shirohige
A sárkányölő lehet gyorsabb az öregnél, de megsebezni nem hiszem hogy meg tudja, Shirohige egyszerűen túl powaa, egy Akainut simán kinyírt(volna) féljholt állapotban. Ha egy kicsit meglengeti a botját, Laxus valószínűleg a Föld másik felén talája magát szempillantás alatt. Azért kap egy szerencse 25%-ot.

Hashirama vs. Öreg Shirohige
Ezt szerintem lehozná a ninja, azt az ezerkezű cucclit még a rengésgyümölcs se könnyen szedné szét. Shirohige kitartana még így is egy ideig, de a kor meg a párszáz tonna fa nyomása megtörné végül őt is egy 40-60%-ra. Fiatalabb verziójú WB esetében persze valszeg más lenne a helyzet.

Küklopsz vs. Mustang (a nem vak, de tapsikolni tudó verziót veszem hogy kis esélye legyen azért)
Mustang tud csettingetéssel sok-sok tüzet csinálni, Küklopsz meg egy pillantással minden sz*rt átégető lézersugarat csinál, ami nyílván a tűzfalon is átmenne ugye. Csak annyi a dolga, h lenyomva tartja a szemcsije gombját, és néz ki a fejéből. Mustan kihúzná egy ideig azért, de végeredményben csak egy 38%os tudok neki adni erre.

Laxus vs. Akainu (felvillanyozva meg tudja ütni, de a támadások fognak rajta)
Gilgames vs. öreg féholt stb. Shirohige (sztm Ea hatásosabb ellene mint pár watt, de Gil mellé rakhattok még egy hőst ha akartok)
Mustang vs. Hei
Morgania(Magi) vs. kapuk nélküli Gai
Tenshi(Angel Beats) vs. főszerepő csávó+ Inori Voidja a Guilty Crownból

Szezonos Zettai Karent néz valaki? Van ott pár nagyon jó és erős képességű szereplő, a főszereplő csávó(Hyoubu) meg szerintem a sérült Acceleratort is elverné.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Bull
Chuunin
*

« Válasz #1000 Dátum: 13 feb 23, 19:16:42 »

Legutóbbi előtti holtpontnál, hogy pontosan fogalmazzunk. Szerény személyem hiánya itt is meglátszott Kúl

Amúgy nem akarok genyózni, mert Dexter tényleg az egyik legmenőbb sorozatkarakter, de egy Okabe Rintaro vs. Laxus Drayer harcot is dobhattál volna, ha mindenáron agyon akarsz veretni egy pro gyilkossal egy menő személyt.

Laxus vs. Akainu:
Nagyon-nagyon maximum a Fairy Law miatt nyerhetne Laxus, a puszta erejével nem sokra menne, ha Akainu az arcába nyomna egy kis lávát. Viszont a sebességkülönbség és a Law miatt nyerne Laxus.

Gilgamesh vs. az öreg:
Most sok anyázást fogok kapni, de szerintem Gilgamesh még a nem félholt Shirohigével is felvenné a versenyt legalább 50-50re. A félholtat meg ugye legyőzné, egyszerűen túl hatékony a fegyvertára Gilgameshnek, és annyi fegyvere van, hogy a Kenbushokuval se érne sokat a papa, minden területet lefedne Archer támadása.
Valamint azért a nemes fegyvereket ne tördelje már egy nevenincs lándzsával...

Új: Fairy Tail uccsó kör verseny:
Team Sam (Sam Winchester (c) [démonvér forma - minden testben lévő lényes erővel rendelkező karakterre hat], Castiel [Seraph], Dean Winchester [Colt + 7 golyó; Purgatórium bicska - instant Haki fegyver], Bobby [direkt nem Robertöt írtam, hogy ne kavarjak be vele valakit, aki hadilábon áll a nevekkel Mosolyog] Singer [minden eszköz, ami kell neki a segítségére van], Ruby [Démonölő tőr - instant Haki fegyver])
vs.
Team Natsu (Natsu Dragneel (c), Gajeel Redfox, Laxus Drayer, Wendy Marvel, Elza Scarlet)
vs.
Team Luffy (Monkey D. Luffy (c), Trafalgar Law [egyszerre minden csapatból csak egy személlyel tud foglalkozni], Smoker, Roronoa Zoro, Usopp)
vs.
Team Stein (Franken Stein (c), Death the Kid, Black Star, Spirit Albarn [aki marhára nem a családi bizbasz miatt tud összehangolódni másokkal, hanem mert ez a különleges ereje - lásd: az ív első pár fejezete], Marie Mjölnir)

+a négy arkangyal (Michael, Lucifer, Gabriel, Raphael) ellen egy csapat összeállítása: szerintetek kik tudnák megizzasztani őket? (4 fős csapat, Misika és Lucka megszerezte a Winchester tesók testét)
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 23, 19:37:22 írta Bull » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1001 Dátum: 13 feb 23, 23:25:42 »

Mármint olyan holtpontjánál, amin újítással sikerült túljutni. Nevet

Lucka? Ne már, így engem szólít anyám...

Gilgames szerintem is esélyes egy félholt Shirohige ellen egy 60-40re legalább, a könnyítéseket egyrészt az anyázások meg amiatt írtam, hogy egyszer egy Gilgames vs. Laxust utóbbi nyert meg. Persze körbeverés is van a világon, de Shirohige az Shirohige.

Csapatverseny: Inkább úgy írom kinek hány esélye van a győzelemre és milyen esetekben, aztán csak kijön valami mire végzek.

Team Sam:
 ~ Legokosabb húzásuk az lenne, ha Bobby Singer rendező úr megidézné Death-t és mindenkit kinyíratna vele. Persze a csapat túlélési esélyei így még mindig külső tényezőtől függenek, pontosabban attól hogy Dean jóféle gyorskaját szerzett-e.

~ Cas gondolom nem csak a démonok agyát tudja kiégetni, mert egy sincs a mezőnyben, ha csak Steint nem húzták fel eléggé. Ő elintézhetné a gázosabb tagokat, mint pl... az egész SE csapat, Law, Laxus meg ezek. Sebesség sem akadály, aki teleportál az gyorsabb mint egy nagyon gyors, ugyebár.  Plusz a gyengébb láncszemeket már a spéci epic no jutsujával(link) is kifektetheti, mint Wendy meg Usopp. Ja, és megölni sem tudják igazából, Jimmy elég strapabíró mióta angyallal van felurbózva.* Meg végső esetben megmutathatja az igazi formáját ezzel Kiden(meg a sajátjain akiknek szólt h csukják be a két szép szemüket) kívül mindenkit megvakíthatna(/ölhetne bár ez ez esetben csak Kidet nem) minimum.

~ Sam is bevállalhat valami keményebb tagot, még ha csak lefogni is Casnek.

~ Ruby főleg a falhoz tud csapodosni embereket, ami ebben a mezőnyben nem nagy cucc, de a démonölő kése jó az ördöggyümölcs-használók ellen, akikben ugye egy "kis démon" van. Elég hamar elhullana.... ha nem lenne ő is démon ugye, azt pedig kötve hiszem hogy a többi csapatból túl sokan tudnának latinul ördögűző-szövegeket. Így is ő "hal" meg legkorábban, mert széttépik a porhüvelyét, de esetleg még megszállhat valakit.

~ Deannek a pisztoly szintén jó a One Piece-esek ellen, csak el kell őket találni. Luffy pipa, mert ő nem tér ki golyók elől, Smoker pipa, mert rajta sem fog az ilyesmi, Usoppot meg eltalálhatja.

Így belegondolva több esélyük van mint eleinte hittem, Cas a(z egyik) legproblémásabb játékos, annyira hogy akár még győzhetnek is. Ha Death is besegít akkor meg epic win.
*A Seraph az a spéci angyalbicska? Mert ezt is csak azért tippeltem be, mert valami C-kategóriás angyalos könyvben 'szeráfpengét' használt pár félangyal. Mert akkor ez is jó Luffy, Law meg Smoker ellen, neki nincs szüksége rá, szal odaadhatja egy társának pl.

Team Natsu
Talán nekik van a legkevesebb esélyük, főleg ha elveszem a nakama PU-ot. És miért ne venném, ha megtehetem?
~ Natsu a tűzzel szívatós, főleg a normál(abb) emberekre nézve, mint Dean, Sam, Bobby és Usopp. Mondjuk első kettő le tudná szedni a már leír módokon, Bobby Death-től függ, Usopp meg max. elkábíthatja vmi gazzal, attól függ, mennyire ijed be. De összeségében azért ez itt felsorolt emberek egy részét ki tudná fektetni.

~ Gazille mehetne Marie és a társa ellen, a vas felfogná a csapások egy részét. Persze egyedül nem sokra menne egy Stein/Kid/Bs-kategóriás ellenféllel szemben, de ha Laxussal vagy Erzával kombináljuk akkor egyiküket csak sikerül leverni. Persze ezt én sem hittem el, de csak pozitívan! Hamar meghalna, de amíg él elég jó segítség lenne.

~ Erza gondolom a legsunyibban kinéző ellen menne, aki ez esetben Law vagy Stein, csakhogy mindkettő úgy veri agyon, ahogy azt illik. Amúgy ő is verné a gyengébbeket.

~ Laxus a legerősebb a csapatban, ő tényleg elintézhet embereket, van esélye egy Kid ellen is. Cast is takarékra teheti pár percre, ha megölni nem is képes, nem tudjuk hogy hat rá a 220. Zoroval szerintem megtalálnák egymást, és erre a harcra tényleg nagyon kíváncsi lennék.

~ Wendy... komolyan, ő érdekel bárkit is? Persze a kawaii kislány előnye megvan, ezért őt valami keményebb mentalitású résztvevő intézné el mint Law, Stein, Ruby vagy Cas. Esetleg egy Sam. Megölni talán utóbbi kettő nem ölné meg azért, csak takarékra tenné.

Összességében tényleg ők a legesélytelenebbek, külön-külön főleg. Ha max. két kisebb csapatra oszlanak és úgy támadnak egyesével az emberekre akkor lehet felhúzzák magukat az utolsó előtti helyre.

Team Luffy
Ők már jóval jobban állnak Natsuéknál, csak már kezd kifogyni belőlem a szufla, azért nem akarok túl hosszú lenni.
~ Luffy villámgyorsan kiütheti a normál embereket, meg a Gazille-Wendy duót. Erzával is elszórakozhat egy ideig, aztán megunja a sok lebegő kardot és előhúzza a hakiját agyonverve Csítániát. Utána hamar megtalálnák egymást B*S-rral el is foglalva egymást egy jó ideig.

~ Law a csapat legveszélyesebb arca, nagyban feljavítja a nyerési esélyeiket ha hamarabb kapja el Cast mint Cas őt. A Team Samből igazából bárkit elintézhet rajta kívül. Bár gondolom előbb a veszélyesebbnek tűnő arcokkal foglalkozna, azért beszívhatja a spéci pengékkel, de erre azért nincs sok esély.

~ Smoker jó az FT-esek nagy része ellen, legalábbis ezt hinné elsőnek, de aztán lehet eljátszaná Natsuval azt, amit anno Ace-szel és ennyi szerepe lenne.
~ Usopp főleg lábtörlő szerepet töltene be, többet nem is akarok írni róla.
~ Zoro kb.  bárkivel akad össze, elintézi azonnal mínusz Team SE nagy része, Laxus és Cas. De esélye legalább az időt húzni ellenük is van.

Ők tuti befutók a 2./3. helyre legalább.

Team Stein
Avagy Team Vadállatok. Inkább azt írom kik tudják őket elintézni, az a legrövidebb lista esetükben.
- Sam lefoghat vkit Casnek, de utána 1000% hogy kinyírja kb. bárki.
- Law is szétszedhet 1-2 embert ha nagyon nagy szerencséje van vagy fedezi mondjuk Luffy
- Laxus egy Spiritet elintézhet, bár igazából nem is, csak lusta vagyok törölni.

Amúgy kb. mindenkit el tudnak intézni, plusz még két fontos előnyük van. Illetve 2 in 1, név szeritn Kid.
~ Neki van van az egész bagázsból egyedül esélye Cas ellen, lehet még megölni is meg tudná X számú Sanzuval, de kis szerencsével jegelni biztosan. Az se megvakítani nem tudná, sem az agyát kiégetni, meg az angyalbicska sem használna ellene, elvégre,nem istenek bökdösésére gyártották. Gyorsaságkülönbség persze nagyon nagy a két karakter között, de meg tudná akadályozni legalább a saját angyal általi legyilkolását.
~ Ha Death játszik, akkor idő előtt leszedheti a láncait, gondolom menne neki, de ha nem tud róluk akkor is tudja figyelmeztetni a társait, hogy az az öreg tata nem egy hétköznapi játékos. Két Shinigami majdnem biztos felismeri másikat. Ha 3. Sanzut sikerül aktiválnia meg ki tudja mi lenne.

Összegzés:
1. Team Stein 40% - mindenki egy vadállat + egyikük Shinigami is
2. Team Sam 30% - sok spéci fegyver + egy angyal + Death is játszhat adott esetben ki ideig
3. Team Luffy 20% - nagy része ennek is vadállat, csak a spéci fegyverek pont ellenük jók
4. Team Natsu 10% - nem használnák ki az egyetlen esélyüket, hogy csapatban 'vadásznak'

4 arkangyal amit eddig mutatott:
Gabriel: Trollkodás a köbön, valóságteremtés és illúziók.
Lucifer: Fagyasztás(gondolom nem csak ablaküvegen működik), csettintéssel szétrobbantás plusz elvileg minden amit Gabe tud.
Michael(akiről mindig a Kinght Rider jut eszembe): Tudjuk hogy erősebb mint Luci és ennyi.
Raphael: Nigga akcentus és fehér villantással konfrontálás leginkább. Meg ha az ellenfele fél a sötétben a fél kontinensen le tudja oltani a lámpát.

Szóval négyük ellen csapatot tenni. Remek ötlet, főleg hogy csak arkangyalpenge öli meg őket Nevet De akik esélyesek lehetnek csapatban:
- Havock
- teljesen feléledt Accelerator
-  legerősebb Alucard
- Mad Blood Crona (pecsételés)
- Edo Itachi (szintén)
- rengés plusz sötétséggyümölcsös Teach (mondjuk így erősebb mint WB volt)
- Yamabá
- isten verziós 'Apa' (FMAB)
- Aizen
- legdurvábban őrült Stein Excaliburral
- Shiki a Kara no Kyoukai-ból
- Az Evangelionból egy durvább 'angyal'(pl. az a kék, kirstályszerű), vagy nemtudomhogyhívják szörnyverziós Eva-ja
- anime végi, 'Isten' verziós Madoka

Innen tetszőleges négy ember (egyikük mindenképp Crona, Aizen vagy Itachi) szerintem fel tudja venni a harcot egy kis időre legalábbis.

Ezzel a pár feladvánnyal sztm ellesztek, de ha nem:
Zoro vs. Laxus
Zoro vs. Erza és Tsunade(ennek amúgy nincs valami rövidebb neve?)

És eszem ágába sincs ennyit lektorálni. Meg ha lehülyéztek az legalább 5 sorban tegyétek, ha már ennyi energiát a beleöltem ebbe a posztba Nevet Ellenkező esetben a hallgatást az egyetértés jelének veszem.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 23, 23:41:18 írta Sabaku » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1002 Dátum: 13 feb 23, 23:58:43 »

A szeráf az amott tulonanban egy random megnevezése valami meghatározatlan valaminek.Itt csak jol hangzik.  Amugy egy messze az arkangyalok felett álló kaszt, ök a hatszárnyúak. Fölöttük már cdak a kerubok vannak, bár ez is kérdéses.
Hogy ne legyen off, verselö lina és excalibur. Utobbi lefoglakja öket, megölik, lina idéz, rémálmok hecege elvileg mindemhato Istenként volt feltüntetve.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 00:34:28 írta STM » Naplózva
Bull
Chuunin
*

« Válasz #1003 Dátum: 13 feb 24, 10:23:22 »

A Seraph a sorozatban az angyalok és az arkangyalok között lévő kaszt volt. Eleinte csak Zachariah tartozott ide, de a purgatóriumos flashback-ek során már Castiel is mondta, hogy ő egy Seraph.
Démonok vannak a mezőnyben a démongyümölcs használókban, szóval azokra is kéne, hogy hasson Castiel amúgy.
Meg mellesleg nem teleportál, csak gyorsan mozog. Ha teleportálna, akkor lehetetlen lenne, hogy vannak nála gyorsabb angyalok.

Wendy-t (mint Bobby-t, Marie-t és Usoppot) a fedezés/erősítés miatt raktam bele az egészbe, náluk nem is a harci cuccokat kell igazán nézni.

Másba most nincs kedvem belekötni.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1004 Dátum: 13 feb 24, 15:13:26 »

Zakariás mondta is, hogy 6 szárnya és 4 arca van valójában, még a mennyország játszódó(5/16 talán?) részben. Bár ez esetben jó kérdés, hogy miért csak egy pár szárny 'égett' oda a halálakor a három helyett. De ennyi baki 7+ évadba belefér Nevet

Cas-t meg ezek szerint a normális,  'Seraph' erejével vettem amúgy is, ugye 4. évad elején egy Uriel agyonverte, 6. végén meg ő intézettt el egy keményebb csettinéssel egy arkangyalt.

Meg szerintem az embereket is meg tudja kézrátétellel ölni mint a démonokat, elvégre az SN táplálékláncába a démon szinte minden esetben az ember fölött van alapesetben.

Nekem az igencsak teleportálás-gyanús mikor a jelentéktelen Jeruzsálem-Amerika távolságot 3 mp alatt járja meg valaki, és még szenteltolajat is szerez Nevet Meg a random megjelenéseinál se azt látjuk, hogy villámgyorsab ki-be csukódik az ajtó és berohan rajta Castiel. Persze hogy nem teleportálva harcolnak egymással, felesleges is lenne ha tud a másik is, és nem mutatna túl látványosan se a képernyőn.

A Wendys dologra nem tudok nagyon mit mondani, ilyen mezőnyben egy healer/fedező karater nem túl soakt érne amíg él szerintem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins