24 nov 26, 09:49:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289370 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #915 Dátum: 12 aug 07, 07:32:47 »

Igazából ivankov meg simán levédte sminkel Akainu láva öklét, ami kilyukasztotta fehérbajuszt, igaz meg sem lassult. És a maszk felfogta Magellán mérgét is, lehet hogy felfogná a kusanagit, de lehet nem  Kúl. zoronál pontosan repítés előtt gondoltam ott biztos erősebb, mint enies lobbyba. Én nem nézek blicset, nembírok kapitányokkal hasonlítani  Pojén.
Mivel régen előjött hogy Mihawk erősebb-e mint Ivankov, ezért Őt is beküldeném az összes akatsuki tag ellen.
meg ha ez unalmas/gyenge akkor mehet a mostani kagék ellen 1v1-be.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
renato
Vendég
« Válasz #916 Dátum: 12 aug 07, 10:36:03 »

Mihawk mindenféle feltételezések mellett verheti csak le a Zetsun és Hidanon kívüli Akatsuki tagokat, azokat meg nem szeressük, úgyhogy kihagynám ezt.

Kishin Stein+Spirit vs. Orochimaru:
Szerintem kell a Kishin forma ide. Spirit egyértelmű, hisz az ütések mit sem érnek Orochimarun, valamint van faszántos lézere is. Nem nagyon húznám el a harcot, Kishin Stein röhögve szalad át az éppen lecsapódó guillotine alatt, a Kusanagi el sem érne hozzá, Edo Tensei ugye kilőve, mert nem jelezted, hogy lenne (mondjuk ez is egy nagy zsákutca nekem, mert ha beküldjük Steint egy Orochimaru elleni harcba, és megöli a kígyót, akkor nyert, hiába élnek az Edo zombik, vagy hogy?), más meg nem nagyon maradt Orochimarunak. Ja de, Manda. Öt másodperccel tovább kell valamit darabolnia Steinnek, mire Orochimaruhoz jut.

Crona vs. Madara:
6. alkalommal is Cronának adnám a harcot.

Kakashi vs. Soul és Maka:
Maka jóarc, mindig az ellenfelének megfelelőbb harcmodort erőlteti, így a földön állnak, Maka elindul a jounin felé. Innentől kérdéses melyik következik:
1) Kakashi az AKamui-47-essel eltűnteti Makát és Soult.
2) Kakashi elemezgeti a mozgását egy darabig, majd egy óvatlan pillanatban raiton bushinra cseréli magát, ami a szétvágás pillanatában Soulon keresztül Makát is agyonvágja.

A többit hagynám másnak.

Új (hátha látta valaki a Supernaturalt):
Rafael vs. Alucard
Helyzet: Alucard éppen a próféciát veszélyezteti.

Tsunade vs. Stein+Jacqueline
Madness Soul vs. WarGreymon
Zoro vs. Tsunayoshi
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 12:08:12 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #917 Dátum: 12 aug 09, 08:47:33 »

Ivankov vs. Soifon:
Soifon - Látod azt a jelet a szemed alatt? Ha ugyanott megszúrlak még egyszer, akkor meghalsz.
Ivankov - Jaj, ne, meg fogok halni, te olyan gyors vagy, biztosan eltalász ugyanott, nincs esélyem kivédeni!
Soifon - *Megszúrja ugyanott.*
Ivankov - Istenkém! Ez anyira... nem fáj. Faceg Amit megszúrtál, az nem a bőröm volt, hanem a sminkem. HELL WINK!!!

Ivankov vs. Toshiro:
A hideg nem hat Ivankovra, mert fűtik a hormonok, a smink és a vágy, hogy csipkés kombinéba öltöztesse a is kapitányt. A jégbörtönből meg ki lehet jönni egy kacsitással, tehát Hitsugaya-san minden trükkje hatástalan.

Ivankov vs. Byakuya:
Hát szívta meg Ivakov, bár nála a szívás nem bztos, hogy használható negatívumként. Gondolkozik A virágok jönnek mindenfelől, így arccal nem lehet őket kivédeni, Byakit meg elkapni nem egszerű, szóval ez nem Iva-chan harca.

Ivakov vs. Ichimaru:
Ezt nagyon elképzeltem. ikszdé Gin nem akarja húzni a dolgot, ezért bankai-al indít. A penge eléri Ivankov arcát, elkezd hajlani... hajlik... hajlik... és egyszer csak elpattanik. Gin ledermedbe, tágra nyílt szemekkel ( Pojén) áll, elkezdi mondani, hogy "mi a f", de nem tudja befejezni, mert pofán találja egy kacsintás. ikszdé ikszdé ikszdé

Ivankov vs. Kenpachi:
Én itt leginkább Ken-chan értetlen arcára lennék kíváncsi, mert nem vágja, hogy ez most mi a szar ott előtte. ikszdé Akkor jön meg a harci kedve, amikor szánalomból megpróbálja szemközt szúrni Ivakovot, de ez nem jön össze, mire Iva-chan visszakézből félig kettévágja a lézerkörmeivel. Modjuk, hogy Kenpachi győz, mert ő Kenpachi, de kénytelen volna komolyan venni a dolgot.

Giriko vs. Nnoitra:
A férfi Giriko kicsit esélytelen, de bögyös formában olyan kegyetlen támadásokat produkál, hogy az arrancar kényelen nagyon hamar rájönni, hgy res nélkül nem él sokáig. Onnantól a közelharc kiegyenlített, fűrész kisasszonynak viszont ott van a bábkészítő képessége, amivel jól átverheti és hátba támadhatja Nnoitrát.

Soul vs. WarGreymon:
A ruszkiknál meghülyült Soulra kell godolni? Azok a hanghullámok nem tűntek nagy távolsági fegyvernek. A robotsárkánylovag hamar rájön, hogy a közelharc számára nem túl egészséges, így inkább a magasból szórja meg ellenfelét pár finom kis Gaia Force-al.

Zoro vs. Tsuna:
Ezt mire véljem? ikszdé Zoro nemrég miszlikbe aprított egy sárkányt, ami repült és tüzet fújt. Tsuna is kb. ennyit tud. Csóri gyerek közelharcban esélytelen, távharcban meg... ott is. Nevet Tulajdonképp arra sem igazán látok esélyt, hogy Tsuna egyáltalán megsebezze Zorot.

0. Yammy vs. VenomMiyotismon
Toshiro vs. MetalGarurumon
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 12:04:55 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #918 Dátum: 12 aug 09, 12:00:03 »

Gin vs. Ivankov:
Azért durva, hogy a Zanpakto akkor törik el, mikor meghal a kapitány, te meg Ivankov arcára elpocsékolnál egyet.

Zoro vs. Tsuna:
Oath flame Tsunára gondoltam, oda kellett volna írnom.

Yammy vs. VenomVamdemon:
Vamdemon ebben a formájában picsafüst volt. Semmi komoly akciója nem volt, amint Taichit és Yamatot lelőtte a két angyal.
Yammyt püfölné-püfölné, majd mikor már nagyobb lesz, mint a vámpír-ördög digimon, egy Ceroval lelövi a fejét a helyéről (legalábbis meglepne, ha a 0. Espada Cero-ja alulmaradna a Cocytus Breath-tel és a Gaia Force-szal szemben. Az Espadaé a harc.

Toshiro vs. MetalGarurumon:
Cocytus Breath. Tipikusan olyan támadás, amire nagyrészt a kedvenceim képesek: ha betalál, vége a harcnak, megállítja Toshirou életműködéseit. Ezenkívül ott vannak a Tomahawk rakéták is, amikkel úgyszintén komoly károkat lehet okozni Toshirou-kun hasfalában.

Új: Mesterek és tanítványok
Hatake Kakashi és Uchiha Sasuke vs. Kuchiki Byakuya és Abarai Renji vs. Silver Rayleigh és Monkey D. Luffy (bár előre látom, hogy a Haki miatt nem lesz ez jó harc gman számára Pojén) vs. Rokudo Mukuro (Vongola+Hell Ring) és Flan vs. Laxus és Fried (nem mester, de na... a sárkány meg unfair lenne... + Laxus használhatja a Fairy Law-t, de nem fogyatékosok az ellenfelek, észreveszik, hogy valami nagy technikával sunyít)
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 18:35:24 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #919 Dátum: 12 aug 10, 16:48:57 »

Soifon vs. Ivankov

Ha feltételezzük hogy a Bleach egyik leggyorsabb karaktere egy pár kaccsintást kikerül, akkor a harc folytatása után rögtön bankaiozna, mert annyira még Soifon se agyhalott hogy tovább bénázzon a Shikai-al. Mint láttuk time skip után nem kell lebilincselnie magát a földre, úgyhogy egy rakétával simán felvenné a frontot a globális felmelegedés első számú okával. 70-30

Most nem tudom eldönteni hogy a Gin vs. Ivankov-ot komolyan gondoltad-e, úgyhogy inkább nem írok rá semmit. ikszdé

Kakashi-Sasuke vs. Byakuya-Renji vs. Rayleigh-Luffy vs. Mukuro-Flan vs. Laxus-Freed

Byakuya és Renji kiestek, mert akármelyik párosnak mennek neki mindegyik leveri őket. Rayleigh és Luffy szintén kiestek, mert van 4 genjutsu használó a harcban, akik ellen az égvilágon semmi esélyük. Következő kieső Mukuro és Flan, mivel a varjúkat az ilyen nagyágyúk úgyis megoldják, a genjutsu tudományuk meg nincs annyival jobb a Naruto-s karaktereknél hogy csak ezért leverjék őket. Következő kieső Kakashi és Sasuke, mert a párharcok alatt Freed felmérte hogy semmi esélyük normál harcban szinte egyik páros ellen sem, úgyhogy Laxus-t körbeírja ilyen rúna cuccokkal, miszerint "Aki bántani próbálja az itt tartózkodó személyt, mialatt az a Fairy Law-ra spórol, annak egy hétig görcs áll a lábujjaiba". Vagy valami hasonlóval és mindet elintézik. Ha ilyet valamiért nem csinálhatnak, akkor egy nagyon van kicsit több esélyük van Byakuyáéknál, mert Laxus egyedül kevés ide, Freed meg nem valami nagy segítség.

Első esetben 80% Laxus-éknak, 20-on osztozhat a többi.

Másik esetben:
Byakuya-Renji: 0%
Laxus-Freed: 10%
Rayleigh-Luffy: 20%
Mukuro és Flan: 30%
Kakashi és Sasuke: 40%

Gravitáció használók:

Kurohige a háború előtt vs. Bluenote vs. Emma vs. Tendo Pein Chibaku nélkül
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #920 Dátum: 12 aug 13, 06:40:06 »

Az OP világában nem használnak csakraszerű energiát. Zoro távolsági támadásában nincs semmi belső energia, az csak a vágás szele, fizikai támadásnak minősül. Ugyanígy Sanji lába sem a csakrától gyullad meg, hanem a súrlódástól. A gyümülcs erő megint nem lehet csakra, hisz nem fogy el, bármennyit is használják.

Az előző tömegharchoz még annyit, hogy amíg mindenki az amúgy elég kemény harccal van elfoglalva, addig Freed nyugodtan körbeírhatja a csatateret valami igen cseles hatrétegű csapdával, szóval, bár más megfontolásból, szerintem is a mágusok győznek.

Gravifight:
Tendo 0%-al távozik a csatamezőről, mert azt az öt másodperces szabályt mindenki úgy használja ki, ahogy épp jól esik neki. Enma és Bluenote egyenlők lennének, ha a mágusnak nem kellene erőlködni egy darab fekete lyukért, míg a másik a kisujjából kiráz huszat. BB pedig önmaga is egy fekete lyuk, így ha összefut a mágus vagy a maffiózó egy hasonló képződményével, aminek az ereje ugyanakkora, mint az övé, akkor elkezdenek keringeni a közös súlypontjuk körül. Ha ezt látván Enma nem fullad meg a röhögéstől, akkor győz.

Szerintem ha nem vagyunk biztosak abban, hogy a többség ismer egy karaktert, akkor linkelhetnénk egy videót, vagy egy mangás harcot, amiből nagyjából látni lehet a karakter erejét.
Sasori vs. Franken http://www.mangareader.net/175-11561-25/666-satan/chapter-68.html (Az a fura maszkos dolog Franken.)
Hidan és Kakuzu vs. Small Pea és Big Pino
Loyd Lloyd vs. Ditto (Pokémon)
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 06:48:10 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #921 Dátum: 12 aug 13, 10:46:18 »

Tudom, már utánanéztem, az kavart be, hogy a légáramlatokat általában fehérrel jelöli minden anime (még az OP is az esetek nagy részében), Zoroé pedig elég töményen kék. Át is írtam Oath Tsuna vs. Zoro-ra a harcot, hogy azért csak ne jöjjön már le hülyén, de szó mi szó, ezt elég csúnyán benéztem.

Ezzel a rúnákkal tényleg úgy jöttök, mintha nem lenne tökölős felírni őket, pláne egy ilyen tömegharcban. A résztvevők túlnyomó része okos, tudná, hogy a sunyító gyerek aki a földet piszkálja, valamiben mesterkedik, így rárontanának, hogy ne tudja befejezni. Az még inkább gyanús lenne, hogy Laxus otthagyna csapot-papot, és szaladna Fried megmentésére.

Hidan és Kakuzu vs. Small Pea és Big Pino:
Ezt a két nevetséges valamit úgy kapnák le Kakuzuék, ahogy azt illik. A kérdés, hogy a zombiknak van-e vérük? Ha nincs, akkor csak az Odaát mintájára tudja Hidan megölni őket, amennyiben a sírhelyükön beleszögezi őket a koporsójukba. Mivel ez kissé kivitelezhetetlen, így marad a B terv: Hidan tököl kicsit Pea-val, míg Kakuzu az óriás gyökeret elintézi, majd közös erővel kinyuvasztják Small Pea-t is.
Ha van vér, akkor fordítva, Hidan megy Big Pino-ra, Kakuzu Small Pea-ra, a vérszerzés megvan fél perc alatt, Kakuzu meg a túlerő miatt győzné le ellenfelét.

Új harcot nem dobok, gman-nek van még kettője, aki írni akar, azokra reagálhat.

Na még a Frankeneset levezetem:
Franken gyorsabban pörög, mint ahogy Sasori mozog, viszont a maszkok itt nem sokat érnek, mivel a bábmester a levegőben leszedné őket.
Nem húzom el, szerintem Sasori Hirukoból kiszállva megnyerhetné a harcot, akár a lángszóróval, akár a vashomokkal. Ezzel a két-három képességgel nem nagyon győzedelmeskedhet Franken.

Új:
Kabuto (ha kell Edo Tensei, akkor megidézheti a hét kardforgatót és a negyedik Kazekagét) vs. Zoro
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 13:09:28 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #922 Dátum: 12 aug 16, 13:00:49 »

Zoro vs. Kabuto

Ha az győzelemnek számít, hogy Zoro darabokra vágja Kabuto-t, és utána elmenekül/kinyírják az Edo zombik, akkor ő nyert. Gondolom annak számít, mert különben pecsét nélkül legyőzhetetlenek. Mondjuk a Kazekage védheti egy ideig a az idézőjét, de egy pond hou-val simán regenerálódásre késztetheti, ami alatt levágja a a négyszeműt. A 7 kardforgató meg még mindig kevés Roronoa feltartóztatására.

Ditto-ig sajnos nem jutottam el, úgyhogy a harchoz érdemben nem tudok hozzászólni, de amennyivel badassebbnek néz ki biztos mindenkit lever. Nevet

Oga Tatsumi (1 link http://www.mangareader.net/beelzebub/121/4, meg még egy http://www.mangareader.net/beelzebub/137/2 (a második linkes erejét figyeljétek, az elsőt inkább azért raktam hogy az ellenfele erejét lehessen hová tenni)) vs. Sanji time skip előtt
Toujou (http://www.mangareader.net/222-58767-17/beelzebub/chapter-85.html plusz még annyit, hogy Toujou ütéseitől egy átlag ember kb Föld körüli utat szokott tenni, és ez volt a belépője: http://www.mangareader.net/222-22611-14/beelzebub/chapter-23.html) vs. Kuzuki a Fate Night-ból
Jiraiya és Naruto (mindegyik Sennin módos, békákat mindketten használhatják (tehát mindegyik megtudja idézni egyszerre a bölcseket meg a többi nagy dögöt) vs. Yoruichi és Soifon
Varia arc Hibari vs. Ikkaku bankai nélkül
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #923 Dátum: 12 aug 16, 14:09:54 »

Oga Tatsumi vs. Sanji
A kisbaba is játszik? Csak mert a visszaemlékezésben az a pisilés kb. olyan volt, mint egy S-szintű suiton jutsu, ami elég nagy előny lehet Sanyi ellen. Nevet Amúgy elég badass ez a gyerek, meg minden, de Sanjit mi tartja vissza attól, hogy kirúgja a kezéből a tejes üveget? Úgy láttam, hogy Oga-san fokozatosan tápolja magát, Sanji meg nem hülye, tuti rájön, hogy a tejet kell kiiktatni, utána meg nem sok új fejlemény várható.
70% Sanjinak,

Békafiúk vs. Sprinterlányok
Hát... A ninják számára ez kicsit kilátástalannak tűnik. Fizikai tulajdonságok terén a fiúk oldalán csak az állóképesség az, amiben a lányok rosszabbak, de a szívósságra szükégük is van Yoruichi iszonyatos tockosai mellett. A sennineknek max akkor van esélyük, ha valahogy sikerül becsalni őket Jiraiya békagyomor jutsujába, de szerintem hamarabb szétütik őket.
80% a lányoknak.

Hibari vs. Ikkaku:
Varia arc-ban Hibarinak semmi képessége nem volt, de két ütéssel összevert egy tömegpusztításra kifejlesztett robotot, mindezt úgy, hogy lőttek rá mindenfelől. Madarame-chan ezzel szemben tiszta vér volt amikor egy béna fullbringerrel harcolt. Azért Hibari is kap rendesen, amíg hozzá nem szokik a shunpo-hoz, de Ikkaku kopasz fejét így is ő simogatja többet a tomfáival.

Jinbei vs. kagék egyenként
Jinbei vs. Sennin Kabuto
Jinbei vs. Hatfarkú Naruto (nem fejlődik tovább)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #924 Dátum: 12 aug 16, 14:40:09 »

Az ilyen boostokat sose szokták kirúgni egymás kezéből a karakterek, mindig hagyják hogy felmaxolja magát a másik. Nevet Viszont ez jogos, de kétlem hogy Oga hagyná ilyen könnyen kicsúszni a kezéből az ütőkártyáját. Bel természetesen játszik, legalább annyira Oga-hoz tartozik mint SE-ben a technikusokhoz a fegyvereik. És tudományos tény, hogy a tenger fele Bel pisilésének köszönhető, ez magyarázza a sós ízét is. Tehát ez inkább SSS osztályú suiton jutsu. Nevet
Sanji egyetlen esélye tényleg ez a tej kirúgás lehet, de ha nem sikerül neki időben kiviteleznie és Tatsumi ebbe http://www.mangareader.net/beelzebub/138/7 a formába lép szerintem simán leverné a kalózt.

Jinbe vs. Kyuubi Naruto

Elég egyoldalú Naruto győzelemnek tűnik. A haki jó dolog, de még azzal se lenne képes akkora kárt okozni Narutonak hogy az kidőljön tőle, fordítva viszont nem mondható el hogy egy üvöltés után ne sült halat vacsorázzon Kurama.

Oonoki ellen csak úgy lehet esélye a Shichibukai-nak, ha annak rosszkor fájdul meg a dereka. Ha ez nem következik be simán elporlasztja Jinbe-t a Kage. Mei valószínűleg kikapna, hakival az ő támadásait szépen letudná védeni.

Tsunade vs. Jinbe

Pusztító erő tekintetében Tsunade a jobb, haki tekintetében Jinbe, regenerálódásban Tsunade, távharcban szintén Jinbe. Ez nagyon döntetlenszagú. Bár ott van Katsuyu, akinek itt semmi haszna nem lenne mert a savat levédi Jinbe haki-val, másra meg nem jó a csiga. Szerintem teljesen 50-50.

Gaara vs. Jinbe

Ha Gaara elég magasra repül szerintem nem fogják elérni Jinbe ütései, ellenben a Kazekage simán megtudja támadni a kalózt. Nem rémlik hogy nagy sebességet láttunk volna a gyojintól, úgyhogy kétlem hogy képes lenne kerülgetni a 200 kilónyi homokot.

Luffy jelenleg vs. kapitányok egyesével (nem repülnek)

Ui.: a Doflás avatarod kicsit sem volt buzis, sokkal vagányabb mint Jinbe, és már majdnem olyan kemény mint Excalibour. Amit azért nem sokan mondhatnak el magukról. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #925 Dátum: 12 aug 16, 22:03:48 »

Luffy vs. Soifon:
Vicces lenne, mivel egy szúrás után Luffy sorsa gyakorlatilag megpecsételődött. Egyszer nyújtja ki a kezét, a jel 80 méteresre nő, Soifon véletlen odakapva is simán kinyírja a kalózt.

Luffy vs. Hirako:
Egy nagy kérdőjel nekem ez a harc. Luffy tudja, hogy merről jön a támadás a Haki miatt, de nem tudhatja, mivel teljesen fel vannak cserélve az irányok számára. Most akkor Luffy úgy fogja érezni, ahogy az irányok adottak számára, vagy nem? Oké, ez a harc agyfasz, már belefájdult a fejem Nevet

No de én most abba is hagynám ezeket a harcokat, és kiélném bajnokságos őrületemet, ezzel az első Ki nyerne csatában extra bajnokságot ki is hirdetném.
Egyenes kieséses szakasz, 16 résztvevővel a következő animékből:
Naruto (3) - Bleach (3) - One Piece (3) - Fairy Tail (2) - Katekyo Hitman Reborn/Fate (2) - Soul Eater (3)

A) Xanxus/Gilgamesh (bocs gman, reggel vettem észre, hogy XX-ra nem írtam alternatívát) vs. Laxus Drayer
B) Hitsugaya Toshirou vs. Jiraiya

C) Shihouin Yoruichi vs. Bratholomew Kuma
D) Death the Kid/Giriko vs. Lambo/Iskandar

E) Crocodile vs. Maka Albarn/Medusa Gorgon
F) Black Star/Justin Law vs. Orochimaru

G) Kuchiki Byakuya vs. A
H) Boa Hancock vs. Elza Scarlet

Agyőztes vs. Bgyőztes
Cgyőztes vs. Dgyőztes
Egyőztes vs. Fgyőztes
Ggyőztes vs. Hgyőztes

A/Bgyőztes vs. E/Fgyőztes
C/Dgyőztes vs. G/Hgyőztes

A/B/E/Fgyőztes vs. C/D/G/Hgyőztes

Bajnok

Szabályok:
  • Minden harc után újult erővel indulnak a küzdő felek.
  • Crocodile elleni harcok során a terep egy tóparti síkság. Kuma PX-0 állapotban van, csak magát gyorsíthatja, a többieket nem küldheti más helyre. A fegyverek a technikusoknál vannak.
  • A /-rel elválasztott emberek közül a tetszőlegest kiválasztva lehet levezetni a harcot, viszont akit arra a bizonyos helyre választottál, végig a csatában marad (értsd: utólag nem váltogathatod, hogy ki harcoljon éppen).
  • Minden harcos a legerősebb formáját nyújtja a harcok alatt.

Unalmamba dobtam ezt össze, felőlem hetente 1-1 harcot levezetve is le lehet írni a véleményt róla, de akár egy posztba darálva is jöhet. Vagy ha egyáltalán nincs érdeklődés iránta, akkor át is lehet ugrani Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 12:14:35 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #926 Dátum: 12 aug 17, 08:14:06 »

A Soul Eater főhőseit mindehol kihagyom, mert ők túl erősek lettek mostanában.

Xanxus vs. Laxus
Pusztító erő terén egyenlők, Laxus viszont gyorsabb, szívósabb és talán okosabb is. Mindkettőnek van egy-egy sakmatt-skillje, de az egyik hamarabb meghal, minthogy használhaná azt, ez pedig Xanxus. Laxus hat mp alatt győzőtt 1v5-ben, Duplaiksznek talán még a pisztolyait sem tudja lőrántani az első két pofon előtt.

Toshiro vs. Jiraiya
Jég vs. Napalm. FAIL. Jó, azért nem ilyen egyszerű a dolog, de lássuk be, Jiraiya lényegébben minden tekintetben magasan a kapitány felett áll, a gyorsaságtól eltekintve, meg nehogy már egy taknyos kölyök legyőzze a három legendás Sannin egyikét.

Yoruichi vs. Kuma
Na itt b nem fog velem egyetérteni senki, mert én azt mondom, hogy Kuma győz. Cicamica válla kigrott, amikor megütötte Yammyt, Kuma futurisztikus páncélján szerintem szilánkosra törne a keze. Utána meg törött kézzel hiába Shunkozik. Kuma meg, ha elkapja, akkor egy ütéssel kinyírhatja a csajt, akin eddig  nem láttunk emberfeletti szívósságra utaló nyomokat.

Giriko vs. Iskandar
Rendesen megfogyatkozik az a sereg ebben a harcban, mert Arachne kis házikedvence huszasával öli a pórnépet, de mivel Giriko nem védekezik, a megvadul, kb. anny nyílvesző és lándzsa találja el, amennyi felé repül, így  komolyabb esélye nincs az életben maradásra.

Crocodile vs. Medusa
Mielőtt Kroki megmozdulhatna, Medusa ott terem és hatszor széttépi. Látván hogy ez nem használ, körbeveszi megát vektorlapokkal és nyugodtan végiggondolja a dolgot, Mr.0 úgysem tud hozzáéri. A boszi szerintem van olyan okos, hogy rájöjjön a dolog nyitjára, utána meg már viszonylag könnyű dolga van.

Justin vs. Orochinaru
Izgalmas harc lenne, ha Justinnak lenne bárminemű védelme, de ő leinkább arra apellál, hogy a harc első két másodpercében szétkaszabolja az ellenfeleit, itt nem nagyon jön be. Ha Marcsi nem akar sokszor vedleni, akkor megteheti, hogy távolról csinálja ki Justint fuutonna, genjutsuval, vagy a Kusanagival.

Byakuya vs. A
Sebességben egyenlők, a néger erősebb és jobba védelme, a kapitány úr meg okosabb és több képessége is van. Azt mondom, hogy A tuti képes az ellenfele közelébe jutni és rásózni, de Byakuya kicselezi a kabócás trükkel és rázúdíta a bankait. Byakuya megy tovább.

Hancock vs. Erza
Ezen nincs mit ragozni. Egy rúgás. Nincs az az isten, hogy itt a vöröske győzzön.

Laxus vs. Jiraiya
Hát, ha Jiraiya nem sennin-módban kezd, akkor pecsét van nyomva a sorsára. Ha jobban belegondlok még remeteformában sem tud sok mindent tenni Ero Sannin egy ilyen szörnnyel. Bárhogy gondolkodok, nem látok olyan helyzetet a harc folyamán, amiből ne jönne ki jól Laxus. Jiraiya teljesen esélytelen.

Kuma vs. Iskandar
Na itt aztán tényleg semmit sem ér a túlerő. Hiába van Sanyinak százezres serege, ha ebben a seregben senkinek sincs  olyan fegyvere, ami megsebezné a robotembert. Kuma dolga csupán annyi, hogy azzal a légrobbanásos bigyóval eltakarít mindenkit az útból.

Medusa vs. Orochimaru
Már volt és én Medusára szavaztam.

Byakuya vs. Hancock
Ez is volt, a többség döntött, szóval Byakuya.

Laxus vs. Kuma
Na ez talán a legkeményebb harc eddig. Kuma alázza rendesen a sárkányölőt, akinek lényegében csak egyszer kell betalálni, hogy a robot zárlatos legyen és felrobbanjon, de ez nem könnyű, ha az kivédi a villámokat. FL ugye nyilván nem jöhet szóba, így Laxusnak nagyon meg kell szenvedi azért az egy találatért, de mondjuk, hogy sikerül neki.

Medusa vs. Byakuya
Azért elég nagy szégyen, hogy Byakit megint a saját fegyvere öli meg. A shikai ellen Medusa még tud harcolni a vektoraival, mert abból is sok van, de ha jön a bankai, akkor csak körbeveszi magát vektorlapokkal, Byakuya meg úgy jár, mint a quincy ellen.

Laxus vs. Medusa
Ahoz képest, hogy ez a bajnokság, elég egyértelmű a végkifejlet. Az egyetlen, amit Medusa visszaküldhet, az a villám, amivel ugye nem megy sokra. Lényegében egyiknek sincs esélye hozzáérni a másikhoz, szóval a végén az dönt, hogy ki rendelkezik Fairy Law-al. A tudomány jelenlegi állása szerint ez Laxus.

Laxus a bajnok!
Naplózva
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #927 Dátum: 12 aug 17, 11:29:10 »

Nagyjából nekem is ugyanez lett a végkifejlet, kivéve, hogy Laxus vs Boa Hancock volt a vége.
Azért vegyük figyelembe, hogy Boa kővédermesztős gyümije távtámadásban nem csak arra hat, aki teljesen belézúgott, hanem mindenkire, akibe a császárnő épp nem szerelmes. Szóval így szerintem azért sokkal esélyesebb ebben a harcban, ahol csak férfiak ellen megy.
Ja és Medusa-t kiejtettem volna Croci ellen, mert akármilyen okos is, azokkal az óriási izmaival sokat nem érne még vizesen se, és szerintem a vektorait nem olyan könnyen tudja csak úgy bevizezni.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #928 Dátum: 12 aug 19, 23:11:03 »

Nagy részével egyetértek, kivéve ezekkel:

Yoruichi vs. Kuma

Mindenkinek a legerősebb formáját kell nézni, tehát ott vannak a boxerek, tehát nem törik ki Yoruichi keze, tehát darabokra szereli szét Kuma-t. Nevet A Shinigami gyorsabb, erősebb, és még jobban is néz ki. Nálam ő a továbbjutó.

Crocodile vs. Medusa

Crocodile ugyan nem mehet a boszorkány közelébe, de azt eljátszhatja mint anno Luffy ellen. Leteszi a kezét a földre és minden vizet elszív. (Megjegyzem ezt a tóval is eljátszhatja akár.) Utána meg Medusa-ból nem nézem ki hogy a vérét ilyen módon felhasználja.

Így ugye hogy 2 továbbjutó változott a további eredmények is változnak.

Yoruichi vs. Iskandar

A végeredmény sokat nem változik, Yoruichi-t sajnos az életben nem tudná elkapni Iskandar. Plusz vannak területre ható támadásai, egyedül Iskandar elintézése okozna neki gondot, de ő se sokat. Simán Yoruichi továbbjutás.

Orochimaru vs. Crocodile

Ez az a harc amit nem lehet a Shichibukai-nak adni. Szárítás után simán kiköpi magát, a méreg nem hat valószínűleg Orochimaru-ra, meg a homok támadások se okoznának neki nagy gondot. Ráadásul ő amúgy is használja a vérét a harcban, úgyhogy simán kitalálja a dolgot. Sima Orochi win.

Laxus vs. Yoruichi

Nálam ezt viszi Laxus. Elhúzódna jó ideig a harc, de míg a Shinigaminak legalább 6-7-szer be kell találnia hogy leterítse a sárkányölőt, addig neki 2, max 3 találat elég lehet a győzelemhez. A sebességkülönbség is csak kicsit billenti azt a bizonyos mérleges Yoru oldalára, viszont kb minden másban jobb a mágus.

Orochimaru vs. Byakuya

A ninja az életben nem lenne képes eltalálni a halálistent. Túl nagy a sebességkülönbség. Byakuya viszi.

Laxus vs. Byakuya

Nagy harc lenne, valószínűleg vérkészletének felét elvesztené a mágus, de szerintem végül ő jönne ki győztesen a harcból. Sebesség terén kb egy szinten lehetnek, a kidouk sokat nem érnének Laxus ellen, a Raienryuu támadások viszont elég csúnyán falhozvágják a kapitányt. Senbonzakura elég sok sebet ejtene a sárkányölőn, de annyit azért nem hogy belehaljon. Szoros meccsben de Laxus a bajnok!

Viszont még valami amivel nem igen értek egyet, a Medusa vs. Byakuya harc.

Mint tudjuk Senbonzakura a használót nem bántja, így lényegtelen hogy visszaküldi-e Byakuya-ra a pengéket. Előbb-utóbb pedig kénytelen lesz feloldani a Vektor táblákat, onnan meg nem hinném hogy sokáig életben maradna a boszorkány.

Tömegharc:

Viszonylag keveset mutatott, de annál keményebbnek tűnő tagok:

Shanks vs. Rayleigh vs. Garp vs. Reborn vs. Kawahira vs. Gildarts vs. Zseniális teknős vs. Dragon vs. Mihawk

Plusz egy másik:

Renike kedvenceinek fele, azaz egy találatból az esetek nagy részében ölő karakterek:

Gin (nem repül) vs. Kakashi vs. Gray vs. Hiruzen vs. Ichigo ("rendes" bankai szinten, nem az Aizen ellenivel, de ha akarja a Mugetsut ellőheti) vs. Egy Weeping Angel
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #929 Dátum: 12 aug 19, 23:46:16 »

Sabaku, elmesélte már a "Kicsim" történetét Bandriska? Hümm-hümm Azért csajozni tudni kell Nyelvesít

Gin (nem repül) vs. Kakashi vs. Gray vs. Hiruzen vs. Ichigo ("rendes" bankai szinten, nem az Aizen ellenivel, de ha akarja a Mugetsut ellőheti) vs. Egy Weeping Angel:
Ichigo ellövi a Mugetsut, a többiek meg meghalnak. Területre ható támadás ellen lehetetlen védekezni. VISZONT a Weeping Angel újraéledve talán, ismétlem: TALÁN életben maradhat utána, mert mintha mondták volna a Doktorék, hogy szoborként nem lehet megölni.
Ha életben marad, akkor ő nyer, ha nem, akkor Ichigo.

Shanks vs. Rayleigh vs. Garp vs. Reborn vs. Kawahira vs. Gildarts vs. Zseniális teknős vs. Dragon vs. Mihawk:
Teknős semmit sem ér, Kulilin a Z elején már túlszárnyalta.
Rayleigh öreg a mezőnyhöz, ahogy Garp is.
A maradék pedig nagyjából körbeverős lenne, ha nem lenne ott Kawahira, aki akár a tűzbe is beküldhetné őket, olyan erős illúziói vannak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins