24 nov 26, 07:34:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289191 alkalommal)
0 Felhasználó és 83 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #885 Dátum: 12 júl 23, 15:44:22 »

Négy rész alapján ítélted meg a Gintamát? Az kérlek nagybetűs FAIL.

A Naruto vs. Black Star harchoz még annyit, hogy Mr. Awesome elkapja a Rasenshurikent és visszadobja. Nevet

Luffy vs. A és Bee:
A nyagyobbik baknéger haszontalan, mert csak üt és ráz, Luffy ezekre meg pont immunis. Bee kis (nagyon nagy) szerencsével akár győzhet is. A kardok jók Luffy ellen, de hakival kitérhet és védekezhet is ellenük. A teljes Bijuu forma megint nem nyerő, mert Kraken nagyobb volt, mégis meghunyázkodott egy ütés után. A Bijuu-palást már jobb ötlet. Eddigiek akapján a fekák kapnak 15%-ot. És mégis ők győznek, Bee pecsételő jutsuja miatt. A lefoglalja a kalózt, Bee meg pecsétet nyom a sorsára.

Kardforgatók:
Tkeshi-san mit csinál elsőnek? Esőlánggal mindenkit elkezd szivatni. Mi ennek a következménye? Mindenki nekimegy az idegesítő képessége miatt. Meg amúgy is a melegszívű óriás a veszett kannibálok között, amíg finomkodik, a többiek nem félnek kibelezni. Kagura a közetkező, mert alig mutatott még valamit. Edo Erza gyors, erős, robbanik és szép is. Utóbbi képesség egy rakás kanos vadállat között nem nyerő, így ő sem tud soká megállni a lábán. Suigetsu ugye folyékony, ami nagy előny... lenne, de nem ebben a mezőnyben, ahol hárman is vannak akkora állatok, hogy megpróbálják meginni. Zoro GL-ben az összes eddiginél tuvább húzza, NW-ben pedig a többit is leveri. Ha NW Zoro nem játszik, akkor maradt Kenpachi és Black Star. Előbbi isten, utóbbi meg túlszárnyalja az isteneket. Készpassz.

Gaara vs. 400 évvel ezelőtti Mosquito
animés Ashura (nem repül) vs. Orochimaru Edo Tensei nélkül
Vizard Tousen vs. Lucci
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 23, 16:30:10 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #886 Dátum: 12 júl 23, 16:41:20 »

Megkérdeztem a Gintama topicba, hogy olyan lesz-e az egész, mint amit az első négy rész során kaptam, azt mondták igen. Így utólag visszagondolva adtam neki egy esélyt, és megnéztem a 10. résszel bezárólagosan, továbbra sem tetszett, így hagytam is.

Kardforgatós nagyjából oké, mondjuk szerintem Takeshi tovább húzná, mivel Jirou felér egy Kenbushoku Hakival, de a győzelemre akkor sem látok neki esélyt. Mondjuk NW Zoro-nak sem, Black Star és Kenpachi együttes erővel levernék őt (mert miért is ne szövetkeznének? Black Star benyögné, hogy ő túlszárnyalja még az istent is, Kenpachi erre vérszemet kapna, és egy 1v1 harcot akarna tőle minden áron). A győztes viszont szerintem is csillagocska lenne.

Gaara vs. Mosquito:
400 évvel ezelőtti az az emberi formája volt, ugye? Azzal leverné Gaara-t. Nehéz lenne még neki is, de nyerhetne. A 800 denevérrel körbevehetné, majd közelről ostromolhatná a homokgömböt, az első lyukon bejutna egy denevér, és... onnantól már instant win neki.

Tousen vs. Lucci:
Akkor már dobd össze Komamura-val Lucci-t. A második leggyengébb kapitány erősítés utáni gyengébb formáját küldöd a bérgyilkos ellen? Pont az volt a lényeg, hogy a hirtelen támadást nem bírta lereagálni Hisagitól. Lucci szerintem még párduc forma sem kellene ellene, egyszerűen csak fölé kerül egy Geppo+Soru párossal, majd Rankyaku-val lenyesné a fejét.
Semmi esélye a fekapitánynak.

Mivel Shiro szeret minket (igen, szeret minket), gondolom feldobhatok egy One Piece-es harcot, igazából most csak gman véleménye érdekelne:
Ivankov vs. Mihawk (minden Haki-s/ilyen-olyan különleges erős tippelgetés nélküli harc)

Többieknek:
NW Zoro vs. fél-Kishin Stein+Spirit
Uchiha Madara vs. a holdon lévő kasza+technikus hármas
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 17:55:15 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #887 Dátum: 12 júl 24, 18:28:12 »

Mihawk vs. Ivankov:
Ezt pü-ben is megkérdezhetted volna. Nevet Láttam a harcot a saját topic-ában, csak nem volt mit hozzászólnom az említetteken kívűl. Ha Oda összeugrasztaná őket a mangában, akkor Mihawk valószínűleg meg sem izzadna, de ha csak a látottak alapján ítélünk, akkor Iva-chan győz kb. 70%-ra.

Ha már kívánságműsor van: STM, mondd már meg, hogy szerinted a buzi, vagy perverz a nyerő?
Sem a Lucci vs. Grimmjow, sem a Sasuke vs. Sanji csatában nem érdekel a véleményed, de tudni akarom, hogy mit gondolsz a Jiraiya vs. Ivankov harcról.

Stein vs. Zoro
NW? Az kicsit túlzás, nem? Stein ha suhint egy nagyot Spirittel, akkor lekaszabol 60 minion-szintű ellenfelet. Zoronak ez egy csuklómozdulat. Miért van az, hogy a csukló szót mindíg javítanom kell, mert először csiklót írok? Zoro mostanában nagyon nagy állat lett, Kenpachit simán leverné, akivel, Stein ugye kemény harcot vívna.
90% Zoronak.

Madárka vs. Halálkaszák:
Háát... Madara azért nem kicsit kemény. Tudom, többször meghalt volna, ha nem lett volna zombi, de malynem az összes őt ért találatot direkt engette be. Am szerintem azzal a b@szottnagy Susanoo-val még a saját meteorját is túlélné. A három ellenfele közül kettő nemigen üti meg a kage szintet. Igazából csak csinálnia kell pár faklónt és hátradőlve nézni a harcot.
Jó, Stein miatt kapnak 20%-ot.

Sennin Kabuto vs. Grimoire Heart tagok egyenként
Innentől alapértelmezett, hogy az Edo Tensei használók nem használják a jutsut.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #888 Dátum: 12 júl 24, 20:23:02 »

Mikor legutóbb pü-t írtam (a gratulációson kívül, mert ugye azt minden ~180 magas, sötétbarna hajú szimpatikus 16 éves fiatalember megteszi életében egyszer), nem enyhén beégettél az akkori troll barlang során, azóta nem merek veled olyasfajta beszélgetéseket folytatni Nevet

Azért annyira nem ász Zoro.. oké, gyors, meg minden, de ettől függetlenül még mindig az a fejjel a falba kardforgató, akit megismertünk. Stein még ebben az állapotában is tartja magát, nem változik agyatlan gyilkológéppé, de az ereje és a reflexei megnövekednek. Na már most, ha Marie, aki kicsit sem alkalmazkodott a változáshoz olyan kemény csapást vitt be Stein kezében, mint a Revange for BJ (tudom, hogy nem ez volt a neve, csak így könnyebben beazonosítható Nevet), akkor Spirit, aki 100%osan alkalmazkodna ehhez a Kishin hullámhosszhoz, valami Biatorbágy méretű vágást lenne képes produkálni. Röviden ő nem lenyakazná a sárkányt, hanem hosszába ketté vágná. A megemelkedett reflexekről nem is beszélve. Szerintem Stein esélyesebb. - ez az elképzelésem, aztán gman majd meghazudtolja Nevet

Madara vs. halálkaszák+forgatóik:
Igaz, nem valami kemények a holdon lévő tagok, legyen inkább így ez a csata:
A falu/város/akármi legjei vs. Madara
Az előbbiek név szerint: fél-Kishin Stein és Marie, Hatake Kakashi, Emiya Kiritsugu, Gildartz, Rayleigh

Senior Kabuto vs. GH tagok:
Kabuto vs. noname harcokat kihagyom, valamint azokét is, akik esélytelenek, így marad... 4 harc.

Rustyrose vs. Kabuto:
Ránézel erre a dög forma Kabuto-ra, és összepisiled magad, hacsak nem vagy igazi badass gyerek. Rusty -nagy szerencséjére- nem az, betojna tőle, majd jönne egy világméretű illuzióval. Az is kevés lenne Kabuto ellen, viszont megdolgoztathatja a kígyó fiút. 30%-ot minden esetre kap, bár ezt sem a győzelmi esélyeire, pusztán azért, mert sokáig tartaná magát.

Meldy vs. Kabuto:
Meldy is betojna tőle, véleményem szerint a legnagyobb félelme Kabuto lenne, és létre is tudná hozni a kapcsolatot kettejük között. Kabuto belátná, hogy ez patthelyzet, és feladná a harcot.

Kabuto vs. Bluenote:
Kabuto Gokuhoz hasonlóan kemény edzésen menne át, mire megszokja a gravitációt, majd 1-2 hónap múlva edzettebben nekimegy ellenfelének. Vagy egyszerűen csak addig köpködi magát, míg oda nem ér, és a Kusanagival gyomron csulja ellenfelét. Ha Bluenote összenyomja még az elején, akkor nyerhet.

Hades vs. Kabuto:
Hades létrehozza a kis servantjait, majd előkészül egy Grimmore Law-val, míg Kabuto átverekedi magát az ellenfeleken. Ezt a harcot szerintem lehozná a Nidaime.

Ha már ilyen kreatívan beugrott, hogy Hades a Nidaime, akkor legyen egy céhmesterek vs. Kage-k harc:
Shodaime (Glitter+Law+a harmadik, ami itt tök haszontalan, de azért legyen) vs. Shodaime (pollenek kizárva)
Nidaime vs. Nidaime (vissza tud hozni 10 alap Gai-szintű shinobit a harcba az Edo Tensei segítségével)
Sandaime/Rokudaime vs. Sandaime
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #889 Dátum: 12 júl 25, 19:41:44 »

Nem emlékszem már arra az alázó pü-re, de amennyivel magasabb vagy nálam, meg is érdemelted. ööööö

Zoro vs. Stein:
Stein képes hakit használni? Nem. Zoro képes hakit használni? Igen. Egyéb kérdés?

Ez az új Madarás harc azért értelmetlem, mert Gildartz szerintem egyedül elveri az emo-herceget, nem kell mellé még Réjli is, aki szintén egymaga megizzasztaná a ninját. Nevet A másik három meg pattogatott kukuricát majszolva nézi végig, ahogy a két öreg szétalázza a kagealázót.
Ha már itt tartunk: Gildartz vs. Rayleigh

Első vs. Első
Mavist csak a Fairy Tail kagjai láthatják, Harcisipka meg a Konoha céh alapítója, így számára a tündér láthatatlan. Lássuk be, ez azért kicsit gáz. Mondjuk azzal a Hiruzen ellen használt sötétítő genjusuval tud egyenlíteni a hokage, de Mavis akkor rögtön belekezd a Fairy Law-ba. Hasisráma egyetlen esélye egy nagy erejű, kivédhetetlen területre ható jutsu, mint a pollen, de azt ellopták a quincy-k, szóval Mavis a nyerő.

Második vs. Második
Tobirama megidézi a zombikat, amik sokág fel tudják tartóztatni a mágust, körbeteleportálja a csatateret és ha megtalálta Hades szívét, egy király suitonnal elpusztítja.
Flawless hokage win.

Harmadik vs. Harmadik
Az feltételezésnek számít, ha még valamikor a manga elején egy karakterbemutató oldalon megemlítették, hogy Makarov képes tűz-, jég- és villámmágiát is használni? Ha nem, akkor a szent mágus igen nagy előnyből kezd. Igazából bárhonnan is nézem, Sarutobi sensei jutsujai nem elég erősek, hogy megöljenek egy titánt. Hiruzen max a halálistennel tud kihozni egy döntetlent, de az valószínüleg sikerül is neki.

Lámpás Naruto vs. Ulquiorra
Lámpás Naruto vs. Kuma
Lámpás Naruto vs. Gérard
Sakura vs Kagura ez alapján:
http://www.youtube.com/watch?v=1b6UA_GdCnU
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 19:47:01 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #890 Dátum: 12 júl 25, 20:58:26 »

Nem vagyok magasabb nálad, te vagy kisebb nálam. Nem, nem mindegy.

Picit túlértékeled ezt a Hakit, nem? Smoker is mire ment vele Law ellen? Vagy mondhatnám Eddy-t is, akit szarrá lőtt Kurohige és bandája, holott ezt egy fegyverzet színével ha minden igaz kivédhette volna.

Oké, Stein a kedvencem, meg minden, de azért a legerősebb formája ne legyen már ilyen gyenge Gildartz-hoz és Rayleigh-hoz képest Nevet

Gildartz vs. Rayleigh:
A kalóznak esélye sincs. Hiába a Haki, ha az ellenfele belenyomja a földbe, amit az öreg kora miatt valószínűleg rosszul viselne.

Lámpás Naruto vs. Ulquiorra:
Sebességben egyenlők, pusztító erőben is hasonlóak, viszont Ulquiorra nem fog kifulladni harc közben reiatsu hiány miatt, és emiatt is nyerne szerintem.
Hosszú harc lenne, de Naruto az életbe nem találná el Ulquiorrát a levegőben. Egyetlen esélye a Bijuu-dama, viszont véleményem szerint két-három Lanza del Rélampago hatástalanítani tudná azt. Vagy egyszerűen csak lemegy a földre, a bomba meg a levegőbe elszáll.

Lámpás Naruto vs. Kuma:
Naruto szaladgál, üti Kuma-t, beledobál pár Rasengant/ahhoz hasonló akármit, majd idegesen tapasztalja, hogy ellenfele továbbra is szarik a fejére, így átmegy Bijuu alakba, ekkor Kuma felteszi a kezét, és eléneklik Pitbullal a Rain over me-t, vagy egyszerűen elrepíti Naruto-t, öt perccel később pedig a becsapódás helyén várja őt, és agyonlövi lézerrel.

Lámpás Naruto vs. Jellal:
Nem vagyok hajlandó ezt a harcot kommentálni. Amilyen alázást leművelnek, mikor Jellal harcol... az a rohadt ütőkártya sosem lesz felfedve..
Mindenesetre ha genjutsuba ejti, nyer magának pár másodpercet, és előkészítheti a Gran Chariot-ot. A Nagy Göncöl véleményem szerint elég lenne a szőkeség ellen, mivel a védelme a 0-val egyenlő.
Csak az a gond, hogy ha nem tudja előkészíteni, akkor cseszheti, mert a sebességük közt semmi különbség sincs, Naruto nem hagyná szabadon kibontakozni a céhmestert.

Sakura vs Kagura:
Nagyjából egyenlő erő, de Kagura "keze" egy esernyőnyivel hosszabb, mint Sakuráé. Ezért is nyerne ő.

Jager elleni csapat vs. Spartoi
fél-Kishin Stein+Marie vs. fél-Kishin Stein+Spirit
Tony Stark vs. Hei

Ééééés egyet Sabakunak, nehogy alacsony maradjon a vérnyomása: The Hound vs. Emiya Shirou
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #891 Dátum: 12 júl 26, 11:45:02 »

Iskandar az az a karakter, akinek hajlandó vagyok megbocsájtani hogy az ALTEREGÓJÁT (igen, az alteregóját) egy féltéglával kéne agyonverni minden második másodpercben. Ebből következik hogy szerintem a hadsereges harcot lazán behúzza. Az említettek közül ő talán az egyetlen aki egyedül is ér valamit, ami azért elég nagy előny. Az arányokkal egyébként nagyjából egyetértek, csak én Rider és a Bleach-es résztvevő (a nevét elfelejtettem, legörgetni meg lusta vagyok hogy kikeressem) esélyeit cserélném fel.

A Kenpachi-Black Star-Zoro hármashoz csak annyit, hogy (miért pont a 3 kedvencem van egy harcban?!) Kenpachi biztos nem fog szövetkezni BS-sel. Zoro (TS után) az eddig látottak alapján erősebbnek tűnik a fegyvermesternél, és ezt a kapitány is észrevenné 1-1 támadás után. Szövetkezni persze ezután se szövetkezne senkivel, mert ő ahhoz túl badass, de inkább BS-sel játszana, akit simán lecsapna az utóbbi Bleach fejezet láttán (*.*). Ezek után marad egy Zoro és egy Kenpachi, de mivel utóbbi fáradtabb valószínűleg kikapna. Viszont ha mindketten full erőben vannak elképzelni nem tudom mi lenne a végeredmény... Oké, ha megpróbálom reálisan nézni a harcot nyilván Zoro nyerne, de Zaraki kb annyira volt badass a mostani fejezetben hogy legalább egy hónapig nem fogom egyoldalúan elveretni senkivel.

Zoro nem csak a haki miatt verné Stein-t. (Mellesleg Edward rossz példa, ő nagyon öreg volt, 1-2 éven belül jó eséllyel magától is meghalt volna, közel nem volt csúcsformában az öreg... Különösen nem fél fejjel és hiányos mellkassal).
 Felhoztad példának a sárkányt, hogy Zoro csak a fejét vágta le. Ha megerőlteti magát, 2 csuklómozdulattal 4-szer vágja darabokra azt a dögöt, csak ez a lefejezés sokkal vagányabb volt. Amúgy meg Zoro úgy vágja a vasat, mint más a falevelet, azt is simán kinézem belőle hogy 2 támadás után Spirit is darabokban végezze. Ráadásul Zoro erejének a határait még csak nagyjából sem ismerjük, mert TS után az összes ellenfele 1-2 vágás volt neki.

Hátha látta valaki a Mirai Nikki-t: egy Murmur vs. Minato
Szintén Mirai Nikki-ből 9th vs. őrült Okumura Rin (animés)
Sandaime Raikage vs. Sentomaru
Toguro elleni Yusuke vs. lámpás Naruto, aki nem spanolt le a Kyuubival
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #892 Dátum: 12 júl 26, 13:18:12 »

Én meg a mostani Soul Eater alapján kinézem Black Star-ból, hogy bármelyik ellenfelének elkapja a csuklóját, mielőtt komolyabb támadást tudna indítani az irányába. Ráadásul a harcoló felek közül egyedül Black Star-nak van esélye komolyabb stratégiát kieszelni(=megfogadni a Tsubaki által gondosan kitervelt dolgokat). Én továbbra is Black Start tartom az utolsó állva maradt embernek.

Edward rossz példa volt? A legénysége életét mentette ott azzal, hogy nekiment Akainunak, pont, hogy ott kellett volna igazán nagy akaraterőt tanúsítania, mégsem jött neki össze a pisztolygolyók mellkassal való elkapása.
Spirit meg azért minimum van olyan edzett kasza formában, mint Mihawk pengéje. Másképpen nem lehetne Shinigami-sama első számú fegyvere. Biztos vagyok benne, hogy nem törne el.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #893 Dátum: 12 júl 29, 08:31:03 »

Öreg A vs. Sentoumaru
Kemény dolog a haki, de azért nem ennyire. Nevet Jó, a dagi átviszi a feka védelmét, de aki három nap, három éjjel képes egyfolytában harcolni, az nem fog belehalni pár fejszecsapásba. Mondjuk sok találat nem is érheti, mivel igencsak gyors. Sentoumaro hakivédelmét meg csak le bírja kűzdeni a kivédhetetlen techinkájával. Sokáig tartana a harc, de kizártnak tartom, hogy ne a Raikage győzzön.

Yusuke vs. Naruto
Bármennyien is állítják, nehezemre esik elfogadni, hogy a Yu Yu Hakusho karakterei olyan hihetetlen felsőbbrendű halommal bírnak, a mi a többi shounen szereplői fölé emeli őket. Általánosságban a Bleach-hez tudnám hasonlítani az erőviszonyokat, több szempontból is. Namármost a Bleach vs. Naruto elemzésemet már ismeritek. Lámpás Naruto ellen inkább a sorozat végi Yusukét kellene küldeni.

GL Brook vs. Medusa
Zancrow vs. Kakashi
Enel vs. Sheila (A Naruto szabályai szerint játszanak, tehát villám<szél)
Ichiya és Nichiya vs. Excalibour (Nehezítésképpen Jenny és Hibiki a háttérben csókolóznak, de minél tovább tart a harc, annál inkább összemelegednek.)

Ja, és még egy: Bacchus vs. Konohamaru
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #894 Dátum: 12 júl 29, 11:26:58 »

Az akaraterővel nem volt gond, de ha visszaemlékszel már Rayleigh se tudta úgy használni a haki-t mint régen. Minél vénebb a karakter, annál kevésbé megy neki, ez alól - ahogy ő is mondta - Shirohige se kivétel.

Yusuke (Yomi ellen) vs. Naruto (Kyuubi utálja)

http://www.youtube.com/watch?v=VuN6moIqDD4&feature=player_detailpage#t=924s Egy ilyen után Kishimoto elkezdhetne gondolkodni a következő mangáján, mert hogy Naruto-ból por se marad, az biztos. Nevet

Szerintem korrektebb sokkal a Toguro elleni forma, ott is átkozottul gyors meg erős volt Yusuke, de ha nem "ölik" meg előtte Kuwabara-t, akkor azért nem volt ennyire vadállat. Bár jobban belegondolva a Reigun-ja már itt is jóval nagyobbat szólt mint egy RS, de a szokásos ninja trükkök miatt talán nem teljesen esélytelen Naruto.

Medusa vs. Brook

Ez akárhogy nézem epic Medusa win. Brook gyors, meg vagány meg minden, de GL-on kizárt hogy bármi esélye legyen a boszorkány ellen. Ha Medusa trollkodni akar vektor plate-ekkel beirányítja a következő folyóba, az egyetlen fegyvere ez ellen a OP 2. legnagyobb trolljának, hogy elsüt valami csontviccet, a SE karaktere meg megkegyelmez neki jófejségből.

Zancrow vs. Kakashi

Ez a harc érdekes lehetne, ha nem hívták volna fel a figyelmem arra a tényre, hogy a mágus mágiáját telibekapta vagy Charle vagy Happy, és az égvilágon semmi baja nem lett tőle.

Enel vs. Shelia

Enel az eddig látott legjobb Kenbunshoku használó, tehát az eltalálása elég problémás lenne. Plusz 1-2 fekete szél támadás se okozna neki nagy gondot, mivel ugye Luffy se tudta egykönnyen kiütni. Ráadásul itt most az se számít hogy az ő árama mindenre jó, csak épp ölni nem, mivel Narutos szabályokat raktál be, tehát sima Enel win.

Ichiya és Nichiya vs. Excalibour (Nehezítésképpen Jenny és Hibiki a háttérben csókolóznak, de minél tovább tart a harc, annál inkább összemelegednek.)

Ugye Excalibour legendája a XII. században kezdődött, ami jó rég volt már, ezen idő alatt láthatott annyi "akció" filmet, hogy ne zavartassa magát Jenny-ék miatt. Bár jobban belegondolva ez nem nagy előny, mert Ichiya-ék Erza ruhájától se zavartatják magukat, ami lássuk be, nincs túl messze a fent említett filmkategória szereplőitől. A harc további részére nincs ötletem, szerintem Excalibour megkapta az első olyan ellenfelét akit képtelen lenne kiidegelni, de ugye kikapni se kapna, mert az Excalibour's song védelmet ad neki a támadások ellen.

Bacchus vs. Konohamaru

Bacchus rátámad Konohamaru-ra, aki használta már az árnyék klón technikát, és a mágus hátába állít egy Rasengan-t. Meglepve tapasztalná hogy ezzel csak Pein-t lehet megölni, mostani ellenfele nem halna bele, ezért a másik támadását veti be, az Oiroke no Jutsu-t. Életében először ezzel is besülne, mert Bacchus nem Naruto karakter, és nincsenek gondok a nemi beállítottságával. Flawless Bacchus win!

Nidaime Mizukage vs. Byakuya
régi Tsuchikage vs. Gin
SRaikage vs. Kenpachi+Kisuke és ha nagyon kell jöhet még egy Espada Ulqiorra alatt lévő tagok közül. Most Kenpachi összedolgozik mindenkivel, mert depressziós a mostani OP anime részek színvonala miatt.
egy Dalek vs. animés Kid
egy Weeping Angel vs. Minato
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 29, 11:48:09 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #895 Dátum: 12 júl 29, 18:45:21 »

Ha jól rémlik, Rayleigh kijött a gyakorlatból, ezért nem tudta úgy használni a Hakit. Véleményem szerint a folyamatosan háborúzó Yonkou tagjait ez a veszély nem fenyegeti.

Nidaime Mizukage vs. Byakuya:
Ez az a harc, ahol még a kagylót sem kell megtalálnia az ellenfélnek, hogy nyerjen. Byakuya képes érzékelni a reiatsut, így a chakrát is, bármikor megtalálja, onnantól pedig már csak egy kézmozdulat, és elkapja az ellenfelét a virágszirmokkal.

régi (alias Nidaime) Tsuchikage vs. Gin:
Itt igazából azzal van a gond, hogy láthatatlan formájában nem szokott por elemmel operálni, látható formájában meg előbb kapja a Kamishini no Yarit a mellkasába, minthogy összetehetné a kezeit.

SRaikage vs. Kenpachi+Kisuke és blablabla:
Kenpachi előkészítené a terepet Kisuke számára, az ex-kapitány pedig rávágna egy Aizen elleni combo-t a kagéra. Regenerálódni nem tudna, viszont túlélheti, de az egyből ezután jövő Kendo már kettévágná őt. Ismételten kikap a kage.

egy Dalek vs. animés Kid
Kiddel szembe jönne egy ilyen centrifuga-polip keverék, közben a szokásos "EXTERMINATE!" ordítással, Kid észrevenné, hogy az egyik oldalán egy habverő van, a másikon meg valami seprűnyél, a szimmetriának ezzel annyi, ezért átmenne SSJ3csíkosba, és eleget tenne az előbbi kiáltásnak. Az a végső formás lövés túl erős cucc volt. Kidé a harc.

egy Weeping Angel vs. Minato
Minato cseszheti a sebességét, az angyal tartaná. Ha teleportálna, akkor az angyal is elmozdulna, vagy megérintené a kage-t, és egyből a nagy bumm előtt találná magát Namikaze.

Enel vs. Shelia:
Éppen ellenkezőleg akarod mondani, ugye, Mistich? Ha a szél erősebb, mint az áram, akkor Shelia öli le vele Enelt.

Új:
Alucard vs. Dean Winchester (Samuel Colt démonölő coltjával, és a 13 golyóval)

Renátó kedvencei tömegarc:
Hatake Kakashi vs. Grimmjow Jagerjacquez vs. Sanji vs. Yamamoto Takeshi vs. Jellal Fernandez vs. Franken Stein (fél-Kishin) vs. Emiya Kiritsugu vs. Jack Harkness vs. Dexter Morgan (igen, van esélye)
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 29, 19:09:02 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #896 Dátum: 12 júl 31, 09:37:47 »

Byakuya vs. Mizukage
A kagylós genjutsu szerintem a raietsu érzékelést is átveri. Nem hiszem, hogy az egész ellene harcoló hadtestben nem volt egyetlen csakraérzékelő sem. A legnagyobb gond ott van hogy Byakuya azt sem tudja, hogy épp átverik, szal rögtön kapja a hátbaszúrást. Ha rájön, hogy gond van, szerintem még van esélye leszedni a kagylót, de a Mizukage minden hájjal megkent gazember és a genjutsu eloszlása közben elbújik és a kapitányra engedi a rohadtmód király klónját. Byaki olyat sem látott még, azt hiszi, hogy a Mizukage csak kiendette a bankai-át, így ismét kapja az orvtámadást.
75% a kagénak.

Reni kedvencei (Utolsó kettőt nem ismerem)
Kétfrontos csata, kezdjük a földön harcolókkal! Stein tombol, ezért idegesítő és gyorsan kiejti egy ninja-mágus-kalóz kombó. Innentől Sanyi mindkét ellenfelét egy-egy rúgással elfekteti, ha azok hagyják. Emiya különösebben nem tud védekezni, Kakashi meg egy darabig szórakozhat a trükkjeivel, de komolyabb problémát neki sem kellene okoznia Sanjinak.
A levegőben Grimmjow nekiáll pofázni, mire Gérard egy mozdulattal elnémítja, hogy a komolyabb ellenfélel tudjon foglalkozni. Yamamoto elszórja a lángjait, így sebességben egyenlít, de a pusztító erő még mindíg a mágus oldalán áll. Mongjuk, hogy Yamamoto győz, a sokszínűbb képességei miatt, de úgy kifárad, hogy Sanji egyszerűen felfut és lerúgja a fejét.

Az imádott gman-sama kedvencei, első felvonás:
Naruto vs. Fairy Tail:
Jiraiya vs. Erza és Juvia
Kakuzu vs. Juvia és Gazille
Killer Bee vs. Zancrow, Juvia és Gazille (kb. hasonló a felállás, mint a Bee vs. Taka harcnál)
Egészséges Kimimaro vs. Erza
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #897 Dátum: 12 júl 31, 19:03:40 »

The Hound vs. Emiya Shirou? Bitch please... A Véreb maximum 12 perc múlva szétveri a monitort meg a gépet is, és dolga végeztével elmegy kocsmázni. Faceg

Kakuzu vs. Juvia és Gazille, avagy tanulhatsz gmantől, renato.
Gazille mint láttuk a GH ellen, nehezen bírkózik meg a létszámfölénnyel, Juvia meg víz elemű, ami pont gyengébb Kakuku alapeleménél, a földnél. Gazille féme gondolom egyenelő Kakuzu vasbőrével, de míg az utóbbi rendelkezik villámelemmel, a sárkányos csávó maximum szikrát csiholhat a körmeivel. Nem akarok hosszan fejtegetni,a lényeg, hogy max. 1-2 szívét megölik, de minképpen Kakuzu nyer egy erős 70-30ra.

jelenlegi Sanji vs. Lucci
Kisame és/vagy Kakuzu vs. Kidd a lányokkal
Grimmjow vs. Gai
Bon-chan vs. Lust
Envy és Greed és Gluttony meg Wrath is vs. Kenpachi
a két berserker vs. Nnoitra

« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 19:17:56 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #898 Dátum: 12 aug 01, 19:27:13 »

Tömegharccal nagyjából egyetértek, azt leszámítva hogy Jellal szerintem szétszedi Yamamoto-t. Ha figyelembe vesszük a mágus alap sebességét, akkor az esőláng használata után (jobb esetben) a 2 karakter sebessége kb egy szintre kerülhet. Viszont Jellal technikái annyival pusztítóbbak az őrzőéinél, hogy kenbunshoku ide vagy oda, képtelen lenne sokáig kerülgetni a támadásokat. A végeredmény szempontjából mondjuk lényegtelen, mert Sanji egyszerre is agyonveri őket ha arról van szó.

Jiraiya vs. Erza és Juvia

Jiraiya azon kevés Naruto karakterek közé tartozik, akik 150%-ig heterok, úgyhogy eleve bukta a harc. Ha ettől eltekintünk, akkor viszont fordulnak az arányok, Jiraiya behúzza a meccset. Juvia itt sok vizet nem zavar, megsebezni az életben nem fogja tudni Jiraiya-t, de amíg ki nem fogy a mágikus erőből ez fordítva is igaz. Erza nagyobb gond, őt Sennin mód nélkül nem valószínű hogy elintézné Ero-sennin. Kérdés át tud-e lépni ebbe, szerintem megoldaná. Megidéz egy nagy békát, kizárt hogy az ne nyerne neki elég időt a másik két béka megidézésére. Sennin Jiraiya meg a Kenbunshokujával, nagyon nagy fizikai erejével, és a sokkal változatosabb fegyvertárával leverné Erza-t. Max úgy nyerhet vöröske, ha még a Sennin mód aktiválása előtt levágná, de úgyse fogja. 60-40.

Kakuzu vs. Gajeel és Juvia

Alapjában véve tényleg a ninja nyerne, de kizártnak tartom hogy egy Metsuryuu támadás ne pusztítana el legalább 2 szívet. Csapatmunkával ketten is leszednének minimum kettőt, de ekkor már tényleg elég szarul állnának. Különösen Juvia, aki ellen a Raiton szív nagyon jól jönne. A sok élet miatt nyerne Kakuzu, de legfeljebb 55-45-re.

Bee vs. másik 3

Zancrow használhatatlan sajnos, Juvia Bee ellen szintén, Gajeel meg kevés ide az eddig látottak alapján. 2-3 hét múlva talán változik az állás, de egyenlőre epic Bee win.

Grimmjow vs. Gai

Gondolom véletlenszerűen találkoznak, tehát előbbi res nélkül, utóbbi meg kapuk nélkül. Ennek az lesz az eredménye, hogy a párduc 40 darabra vagdossa a ninját, mert kapuk nélkül Gai annyit ér mint Excalibour a hangja nélkül. Kapus Gai vs. Res Grimm harcot is max úgy nyerheti meg ha a második résztvevő nem repülhet, és közben még Ichigo-val is harcolnia kell.

Bon vs. Lust

Lust ujjágyúja olyan gyors volt, hogy BH-ben szemmel nem igen lehetett követni, tehát legrosszabb esetben is max 3-4 elől térhet ki a Bon-chan. A gyümölcse itt semmit nem ér, a balettmutatványok meg... szintén. Sima Lust win.

Homunculusok vs. Kenpachi

Gluttony semmi vizet nem zavar itt, annyiszor hal meg ahányszor Kenpachi ránéz. Envy kb ugyanez a kategória, a kapitány nem kifejezetten az a karakter akit meghatna ha darabokra kéne vágnia bármelyik haverját. Greed végső védelme ugye esélyegyenlőség alapján megy Nnoitra Hierrojának szintjére, amit régi Kenpachi lazán átvágott miután bemelegített. Ráadásul ő megsebezni se igen tudná a kapitányt, nincs rá megfelelő támadó ereje. Wrath az egyetlen problémás ellenfél a szeme miatt, de kétlem hogy egyszer se tudná megvágni őt Kenpachi. Ellene egy találat pont elég lenne, mivel neki ugye egy élete van. Külön külön mind esélytelen, együtt kapnak egy 20-25%-ot, mert sokan vannak sok élettel.

Berserkerek vs. Nnoitra

A Nightost viszonylag simán levágná az Espada, a Zero-s viszont jóval keményebb. 2-en együtt nem valószínű hoyg ne tudnák elintézni a sáskát, főleg mert az egyiknek sok hp-ja van, a másik meg lazán elkapja a kardokat meg hasonlókat, és beleállítja az eredeti tulajba.

Yamamoto és Gokudera vs. GL Sanji és GL Zoro vs. CS2 Sasuke és FRS Naruto vs. Chad és Renji vs. Rage Natsu erősítések nélkül és Gajeel vs. Edward és Al (FMABH) vs. Black Star és max 1 Sanzus Kid
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #899 Dátum: 12 aug 02, 09:32:27 »

Berserkerek vs. Nnoitra
Darth Vader éppen részegen neki akarja vezetni a Halálcsillagot a Földnek, miközben azt hajtogatja, hogy Én vagyok az apátok! Donatella neked is és én vagyok az apád! Na de Ser Lanccelot magává teszi a Hálálcsillagot, és szétlövi Nnoitra seggét. Igaz mind meghalnak, de Héraklés feltámad... de aztán bolygó hiányában újra meghal. Ezt eljátsza még tizenegyszer. Szóval minden esetre ő húzza a legtovább, még ha ez csak max negyed órát jelent, de kijelenthetjük, hogy Bersercar win!

Yamamoto és Gokudera vs. GL Sanji és GL Zoro vs. CS2 Sasuke és FRS Naruto vs. Chad és Renji vs. Rage Natsu erősítések nélkül és Gajeel vs. Edward és Al (FMABH) vs. Black Star és max 1 Sanzus Kid
Gazille Megenné Alt, Ed bepipulna, de már csak azt látná, hogy csámcsog a  lábán ás a karján. Natsu megenné Sasike katonját, majd csipcsirippel próbálkozna a Galamb, és azt is megenné. Majd új kajaforrás után nézve Natsu megenné Gokudera és Yamamoto lángjait, Gazille, pedig Yamoamoto és Zoro kardjait falná be. Aztán Sanji Diable ... tüzes rúgásokkal próbálna rendet rakni, de csak azt lessné, hogy Natsu csócsálja a lábait. Gazille még megenné a Két lánykát, aka Kid pisztolyait.
Aztán a két sárkányölő jóllakottságát csökkentvén  dupla üvöltéses izzó vaspermettel áldaná meg a társaságot, amit Tovább hevítené Natsu FRS-e és egy nagy robbanás lenne mindenki jutalma.
Szóval instant győzelem a sárkányölőknek, de utána ők is kifekszenek a gyomorrontás miatt.

Titánok harca:
Madara teljes Susanoo-jával (Madara nem hallhatatlan, és véges a csakrája, A Susin kívűl max még két ultimate jutsut tudna ellőni) vs Setsua F. Seiei Gundamja, minden extrával. vs NGE.ből Shinji az ufó szövettel feltápolt EVA-jával. vs Lulucs a Knightmarejával. vs Oozaru Gohan. (vagy ha Oozaru Vegita nem túl erős, akkor helyette lehet ő)

Naplózva

Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins