24 nov 26, 07:26:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289129 alkalommal)
0 Felhasználó és 45 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #870 Dátum: 12 júl 14, 08:33:50 »

Laxus vs. Kid:
A betyár mindenit Sabaku, ezt hogy hoztad össze? Animében megcsinálva talán ez lenne a legkirályabb csata a topic történetében. Nevet
Laxus raiton jutsujai elég durvák, de Kid egyszer említette, hogy az ő shinigami teste szinte mindennel szemben ellenállóbb, mint egy halandóé, így nem biztos, hogy négy villám után összeesne, de az ötödiktől-hatodiktól azért már berezeg a léc. Fodított esetben a sárkányölőről szintén elmondhatjuk, hogy szívósabb az átlagnál, de a 42 kaliberű lányok találatai gondolom még neki is erős viszketést okoznának.  Közelharcban természetesen Laxus a jobb, de ne felejtsül el, hogy Kid Back Starral van egy szinten  pofozkodás terén, ami igen szép teljesítmény olyantól, aki leginkább a távharcban jeleskedik. Sebességben meg legyenek egyformák. Ami Kid malmára hajtja a színtelen, szagtalan, áttetsző H2O-t, népi nevén a vizet, az a Laxus bal szemét csúfító sebhely, ami szörnyen asszimmetrkussá teszi az arcát. Ezzel szemben Drayer-san rendelkezik egy Fairy Law nevű sakkmatt-skillel, amiek az elsütése bizonyos győzelmet hoz számára. Ehez persze némi szerencse is szükségeltetik, mivel Kid úgyen nézi tétlenül, hogy az ellenfele percekig erőlködik nagy villódzások közepette.
52% Kidnek.

Ha már Kenton-chant így elragadta a Bosszúállók-láz:
Hulk vs. Jinbei
Amerika kapitány vs. Sage Naruto
Vasember vs. Grimmjow
Thor vs. Hibari
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #871 Dátum: 12 júl 14, 13:12:40 »

Mivel nem rég fejeztem abba a Fate Zero-t, utólag hozzászólnék én is a heten lévők harcához.

Tsuna vs. Arthuria vs. Kuma

Szerintem Saber ide nagyon kevés, nincs akkora sebessége hogy ne nyírja ki a másik kettő közül bármelyik nagyon gyorsan. Közelharcban nem rossz, de az Excalibour fele akkorát se szól mint egy XX Burner, Kuma meg simán elshunpozik előle. Maradt a maci meg a maffiavezér, az ő harcukból meg nyilvánvaló hogy nem az utóbbi kerül ki győztesen.

30-0-70.

Hibari vs. Iskandar vs. Jinbe

Azért Rider hadserege nem éppen párezer katonából állt. Hibari-ra ráküldött Suzuki 500 jégcsávót, az első adagot viszonylag könnyen elintézte, de a másodiknál már eléggé lihegett az őrző. Jinbe a vízütéseivel jóindulattal elintézhet 1000-1500 ellenfelet, de többet semmiképp. Ezzel szerintem Iskandar seregének fele se fogyhatott még el, én nem sok esélyt látok a másik kettőnek. Ráadásul azt se felejtsük el, hogy maga Rider is hatalmas kitartással lett megáldva, őt se intéznék el olyan könnyen.

10-80-10.

Xanxus vs. Gilgamesh vs. Crocodile

Crocodile itt teljesen esélytelen, egyikhez se lenne alkalma közel kerülni hogy mérgezhessen (ráadásul eleve nem is ezzel kezd), a többi 2 meg sose fog azon a talajon ácsorogni mint az átlag halandó ember. Vagy Gilgamesh áldoz rá 3 kardot a készletéből, vagy Xanxus húzza meg 3-szor a ravaszt, lényegtelen, de esélytelen Croci.  Xanxus vs. Gilgamesh-t meg nálam simán nyeri a servant. Meglátja hogy valaki nem hajlandó felállni őbeképzeltsége jelenlétében SSJ 25-be lép, és Xanxus létezését is kitörli a tér-időből. Ha esetleg elkezdenek csevegni, és megemlíti neki Archer Tsunayoshi létezését, akkor más a dolog, de én még úgyse feltétlen a Varia boss-t hoznám ki győztesnek. Azokkal a láncokkal pl simán kifeszíti XX kezeit, és utána bökheti a pisztolyait, az életben nem találja el a Hősök Királyát.

30-70-0.

Iemitsu vs. Lancelot vs. Mihawk

Iemitsu erős, meg gyors meg minden, de nem hinném hogy itt jelentős veszélyforrásként szerepel. Max olyan szempontból, hogy akit egyszer szájbavág, az legyengülten néz szembe a másik ellenségével, miután kettévágta Józsi apját. Mihawk vs. Lancelot harcot meg szerintem a kalóz nyeri, mert jobban bírom, és mert Saber is simán lekardozta a lovagot. Nehogymár pont Sólyomszemnek ne menjen ez.

10-35-55

Buggy vs. Shikamaru

Terepfüggő. Ha tenger közelében vannak kizárt hogy Shika ne jöjjön rá a gyümölcsök titkára, de ha nincs tengervíz a közelben bökheti az egészet, előbb-utóbb elfogy a chakrája.

Stein vs. Kenpachi

Epic harc lenne, de csak úgy nyerne szerintem Stein ha Kenpachi szívinfarktust kap örömében. Jó, nyilván szoros harc a 2 vadállat között, de TS után ha leveszi Zaraki a szemfedőjét Mariestól mindenestől vágná le szerintem a tudóst.

Így visszatérésed örömére gman, melyik Sebastian-t gondoltad Alucard szintjére? Nem rég megnéztem a Kuroshitsuji első évadát, de egyszerűen elképzelhetetlennek tartom hogy bármi esélye lenne a komornyiknak a vámpír ellen.

Új harcok, annak örömére hogy a Fate Zero alatt háromszor kaptam szívinkfarktust az epicség miatt:

Kirei vs. Farkas (X men)
Kirei vs. Hei
Kiritsugu vs. Black Star (animés)
Saber vs. Vizard Ichigo (de ez már szerintem volt, ha igazam van akkor Ichigo helyett Zoro)
Gilgamesh vs. Ichimaru
Lancer vs. Zelgadisi
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #872 Dátum: 12 júl 14, 14:36:13 »

Gratulálok még egyszer gman!

Stein vs. Kenpachi:
Idéznék az első tömegharcos értékelésemből:
Idézet
Kenpachi - talán a legnagyobb párharca vele lenne Steinnek. A kapitány nagyon nem is mozog, szóval a varrás sokat nem érne (ráadásul a szemkötő ledobása után felszaggatná a lábát a földről a kapitány). Egymást ütögethetnék ideig-óráig, mivel mindketten hihetetlen kitartással rendelkeznek, csak ugye Stein fürgébb. Biztosan nagyon megviselné a harc a tudóst is, de a kapitányt még jobban. Egyetlen esélye a Kendo, amit ritkán dob be az elején, meg Stein amúgy is figyeli a lelkét(=reiatsuját), így észlelné, hogy hamarosan valami hatalmas támadás fog jönni.
Továbbra is fél-Kishin Steint tartom az esélyesebbnek.

Bosszúállókat nem láttam még, de az előzményfilmek alapján véleményezem a harcokat:

Hulk vs. Jinbe:
Hulk minél több ütést kap, annál idegesebb lesz, és ennél fogva erősebb is. Viszont Jinbe bizonyított már nagyobb testű ellenfelek ellen. Én inkább adnám a harcot a zöld szörnynek, mert erő tekintetében is felülmúlja a halat.

Amerika kapitány vs. Sage Naruto:
Őőő... ez hogy jött? Sage Naruto a reflexeinek köszönhetően az első pajzs eldobós trükknél elhajolna, majd belenyomna két Rasengant Mr. Rogers mellkasába.

Vasember vs. Grimmjow:
Kedvenc Avager-ömet küldeni a kedvenc Espada-m ellen... örülök, hogy visszatértél Nevet
Ha Gran Rey Cero szintre tesszük Tony lövedékeinek erejét, akkor a Desgarrón simán szétszedi a páncélt. Igazából azon múlik a harc, hogy Grimmjow milyen gyorsan veszi komolyra a formát. Ha az elején bohóckodik kiengedett kard nélkül, akkor azzal az egyszer használatos lézerrel ketté vágja őt Starrk. 90%-ra veszem, hogy ez történne. 70-30 a bosszúállónak.

Thor vs. Hibari:
Hehehehehehe Nevet Ezt komolyan gondoltad? Hibari elkezdene vagánykodva szaladni Thor felé, a szőkeség megpörgetné a kalapácsát, majd telibe vágná vele az őrzőt. Kap egy kegyelem 15%-ot Hibari, hátha elveszi megint az apja az erejét Thor-tól.

Kirei vs. Farkas (helyett Rozsomák):
Halhatatlan Rozsomákot küldjük harcba egy halandó mágussal, akinek nuku mágneses képessége van. Szerintem el is mondtam az eredményt.

Kiritsugu vs. Black Star (animés):
Kiritsugu nyomna egy Triple Accel-t, majd az Origin Bullet-tel telibe lőné Black Start, aki az ég világon semmivel se tudná hárítani. Kap 10%-ot a technikus, mert ha egy kisülés betalál, akkor... akkor már csak négyszer kell megismételnie ezt az akciót, és a mágus a földön marad.

Gilgamesh vs. Ichimaru:
Ichimarunak elég egy karcolás a győzelemhez, Gilgameshnek meg le kell lőnie jó párszor az ex-kapitányt, hogy nyerjen. Egy Butou Renjin során elképzelhetetlennek tartom, hogy ne érje legalább egy kis karc Archert. Számomra Gin a befutó, a sebessége is nagyobb, és kevesebbet is kell sebeznie a győzelemhez. 70-30.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 14:37:48 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #873 Dátum: 12 júl 14, 16:30:18 »

A filmben Farkas minden volt csak halhatatlan nem. Na mindegy, gondolom a képregényben egyáltalán nem lehetett megölni, én a filmes mutánst akartam Kiritsugu ellen küldeni.

A BS vs. Kiritsugu-hoz meg régebben említettem már, hogy nálam automatikusan megy a fegyver a technikushoz, hacsak nem írom külön hogy nem. Tehát BS Tsubaki-val vs. Kiritsugu, így már közel ennyire nem egyértelmű szerintem.

Iiiilletve még annyi, hogy Archer a láncokkal megszivathatja Gin-t, ha egy pillanatra lefogja velük hátulról simán megküldheti 2-3 karddal/lándzsával/akármivel. A Shunpo szívás, de lekötözve nem hinném hogy tudja használni. Nálam inkább a servant nyeri a meccset, olyan 55-45-re.

És az előző posztomból valahogy lemaradt, sok boldogságot nektek gman!
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #874 Dátum: 12 júl 14, 21:23:22 »

Minden volt, csak halhatatlan nem? Harmadik részt láttad? Jane konkrétan leszaggatta mindenkiről a húst, "Farkas" meg úgy odasétált hozzá, mintha csak egy nagyobb szembe széllel találta volna szembe magát.
Valamint az első részben asszem maga a professzor mondta, hogy Logan talán még nála is öregebb, csak a regenerációja miatt tűnik ilyen fiatalnak.

Black Star és Tsubaki vs. Kiritsugu:
Így is Kiritsugué a pötty, a különbség annyi, hogy egy helyett négy golyót kéne csillagocskára pazarolnia.

Ha abból indulunk ki, hogy azok a különleges erős "dimenziókapu" nyitások Archer manájából mennek (és abból mennek), akkor Gin a reiatsu érzékelésével észlelné, hogy valami gond adódik mögötte, így elShunpozhatna onnan. Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy egy olyan sebességet minden nehézség nélkül tudnak követni a láncok, mikor Ridert is az utolsó néhány méteren belül tudta elkapni vele.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 14:57:33 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #875 Dátum: 12 júl 16, 13:20:27 »

Köszönöm srácok. Mosolyog

Parancsolj Mistich:
Sebastian parancsot kapott a vámpír megölésére:
A démoneskü szent, azt teljesíteni kell, a démon azonnal megkap minden jártasságot, ami a parancs telljesítéséhez szükséges. A parancs rejtett része, hogy Sebby nem halhat meg, mert ha meghal, akkor nem tudja elpusztítani Alucardot. Alucard tehát képtelen végezni a démonnal, mert annak tilos veszíteni. A vámpír egy idő után belátja hogy ez így nem működik és megidézi a zombiseregét. Ekkor sebezhetővé válik, így Sebastian odamegy és megöli.
A másik lehetőség, hogy Sebastiannál van Grell láncfűrésze, amivel a védekezni nem szerető vámpírnak igen súlyos gondokat lehet okozni.

Thor vs. Hibari
Attól féltem, hogy azért lesz unalmas ez a harc, mert a germán isten esélytelen. Mondjuk lehet, hogy felfedeztem volna benne valami menőt, ha nem aludtam volna végig Thor saját filmjét és a Bosszúállókat is. Mindenesetre azt kétlem, hogy Hibari annyitól kidőlne, hogy mellkason találja egy kalapács.

Zenészek csatája:
Scratchmen Apoo vs. Rose vs. Tayuya vs. Etemon vs. MM vs. Kain (Blazer Drive) vs. Vidaldus (FT) vs. Fluor Tomi

Medusa vs. Erza
Medusa vs. Kakashi
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 16, 13:49:25 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #876 Dátum: 12 júl 16, 19:01:55 »

Medusa vs. Kakashi
Ha Stein követni tudta a kígyósnéni mozgását, akkor Kakashinak ez sharingannal nem fog nehezére esni, főleg, hogy a narutoban "kicsit" mások a sebességviszonyok mint a Soul Eaterben. A chidorival ráadásul nem csak 'ütni' tud, mint Stein, hanem a vektorokat is le tudja vele vagdosni, meg persze klónokkal is szívozhat a sensei. Mem modnom, kemény meccs lenne, mert Medusa nem piskóta, de én renato legnagyobb örömére a félszeműnek adom 60-40re.

Erza vs. Kakashi (ha még nem volt)
Wrath vs. Emiya Kiritsugu vs. Munsu Szandoja (Árnybíró)
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #877 Dátum: 12 júl 16, 19:16:06 »

Attól én sem hiszem, hogy kidőlne, viszont ha a Mjölnir (tényleg, szerinted a Mjölnir fiú vagy lány név lehetne?) kapja el... isten óvja Hibarit... de ha mégis állva maradna az őrző (amire 0% esélyt látok), akkor kelt egy olyan tornádót, mint amilyet Destroyer ellen is csinált, abban pedig mondhatni a zsebében van a harc.

Valami nem oké... egyszer zenészekről beszélsz, később meg Fluor Tomiról. Na mindegy..
Scratchmen Apoo vs. Rose vs. Tayuya vs. Etemon vs. MM vs. Kain (Blazer Drive) vs. Vidaldus (FT):
Epic Etemon win! Elveszi az ellenfelei harci kedvét a Love Serenade-dal, aztán a másik képességével kicsinálja őket. Ő volt az egyetlen olyan karakter a Digimon Adventures-ben, aki minél feljebb lépett, annál gyengébb lett, mert már nem szerenádozott.

Medusa vs. Elza:
Amint leteszi a lábát a földre Elza, a helyzete elég kellemetlenné válik, viszont van esélye, ha The Knight alatt lövi a medúza nevű kígyóra a kardjait. Bár a találati ráta még így is alacsony, mivel a mágiát érzékeli a boszi, és kikerülheti az ilyen-olyan kardokat. Igazándiból Medusa esélyesebb nálam, de nem sokkal. 55-45.

Medusa vs. Kakashi:
Teljesen fogalmam sincs. Ha Kakashi betalál a Kamuival, akkor nyer, ha nem, akkor nem. 50-50.

Új:
Kid és a lányok vs. Archer
Black Star és Tsubaki vs. SanyIskandaRider
Gai (kapu nélkül) vs. Sheamus - Last Man Standing match for the World Heavyweight Championship

Kis villámlós csata:
Laxus Drayer vs. A vs. Enel vs. The Master (Doctor Who) vs. Ukitake vs. 70 éves Lambo 25 éves korában vs. Thor

Há' nem beír elém?
Elza vs. Kakashi már volt.

Wrath vs. Kiritsugu vs. Munsu:
Az utolsó egyből kiesik, mert elvitte a Mumus. Kiritsugu vs. Wrath meg addig menne, míg Emiya sikertelenül el nem lövi az 50 Origin Bullet-et, majd úgy dönt, hogy itt nincs esélye, és tovább áll. Viszont ha egy Origin Bullet is betalál, a nyertes Saber volt volt mestere lesz.
50-50-0.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 16, 19:16:37 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #878 Dátum: 12 júl 20, 14:27:36 »

Black Star vs. Sanyi, the Great
A manga hatása alatt állva azt mondom, hogy őméltósága a hatalmas Black Star simán ki tud állni egy átlagos harcosokból álló sereg ellen. A hódítók király elég szívós, hogy egy ütést túléljen, de a márodik már tuti kifekteti. BS igazából olyan, mint Kenpachi, szóval az, hogy annyira sok ellenfele van, hogy olyan számról még nem is hallott, csak még jobban feltüzeli, és ugye fáradni sem szokott, szal lehet, hogy meg tudná dönteni a 3. Raikage három nap, három éjjel harcolós rekordját is.
85% Black Starnak.

Villamosak:
Itt  max egy Laxus vs. mindenkinek volna értelme, de még úgy is a sárkányölő győzne. Így kb. mindenki villámát megeszi, amitől két mp alatt úgy széttápolódik, hogy már összefogva sem tudnak vele mit kezdeni.
Szegény Ukitake meg mindenkire visszaküldi a villámát, de mindenki immunis rá, szal ő még akkor sem érne semmit, ha Laxus nem vene részt a csatában. ikszdé

Kinkaku és Ginkaku vs. Erza Scarlett és Erza Nightwalker
Sakura vs. Kagura (Gintama)
Sennin Kabuto Edo Tensei nélkül vs. Ivankov
Négyfarkú Naruto vs. Vizard Ichigo (nem repül)
Black Star és Tsubaki vs. Lámpás mód Naruto
Black Star vs. Sennin Naruto
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 20, 15:12:27 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #879 Dátum: 12 júl 20, 16:29:31 »

Ahhoz képest Bulldózer 2-3 ütésétől eléggé elvesztette az eszméletét. Utána meg nem egy nagy művészet lefejezni, amibe csak belehalna.

Iskandar-t Archer 99%, hogy nem is akarta hamarabb elkapni, csak a hatásos fokozása miatt alakította így a dolgokat. Viszont akkor gond nélkül ment neki mikor is komolyan le akarta állítani a Servant-ot. Bár a reiatsu érzékelős dolog igaz, de van annyi fegyvere Archer-nek hogy ne tudja Gin mindet kikerülni.

Elvileg parancsot kapott Sebastian hogy mindenképp győznie kell, de az első évadban nem volt rá utalás hogy ezzel halhatatlanságot is nyerne. A befejező arc-nál lévő angyal ellen pl simán ott patkolt volna el az átalakulás nélkül, Alucard 5-6 lövése is hasonló eredményt érne el. Az átalakulás mondjuk neccesebb, de kétlem hogy tehetetlen lenne ellene a vámpír.

Ejj, nagyon nem volt kedvem elkezdeni a mangát, de ha valahol a kedvencem van olyan kemény hogy kiálljon 32523512351356 ember ellen egyedül akkor tényleg muszáj lesz...

Kinkaku és Ginkaku vs. Erzák

- A BARÁTAINK MIATT NEM VESZÍTHETÜNK! - Mondák az Erzák és Kinkakuék már le is pecsételték őket.

Kabuto vs. Ivankov

Ivankovnak gondolom még a füle belsejében is van annyi smink hogy a hakugeki-t blokkolja, de azért a látását eléggé le lehet rontani ezzel. Kabuto az érzékelő képességeivel pedig kizártnak tartom hogy ne tudna kitérni a Wink támadások elől, és 1-2 kígyó csak át tud jutni valahogy az arcán lévő sminkkészleten hogy elintézhesse. Plusz ugye a környezetét is elég profi módon tudja irányítani, kizártnak tartom hogy Ivankov minden támadás elől kitérjen. 30-70.

Naruto vs. Ichigo

Az a Getsuga Tenshou amit Ichi ellőtt Ulqiorra ellen az első halála előtt bőven van olyan erős mint egy 4 farkú Bijuu Bomba, tehát ez kilőve. Fizikailag Naruto nyilván sokkal erősebb, de Ichigo sokkal gyorsabb nála. Viszont, a döntő tényező hogy a Kusanagi semmit nem tudott ártani ennek a Naruto-nak, tehát Zangetsu is csak nagyon problémásan tudná átvágni a bőrét. Utálom ezt mondani, de Naruto-é a meccs olyan 60-40-re.

Laxus vs. Yondaime Raikage (most Laxus nem tud villámot enni meg immunisnak se immunis ellene)
Bee (nem veheti fel Hachibi alakját) vs. Erza
The Doctor vs. Light (Light-nak a Doctor nevét kell kitalálnia  Faceg a Doctor-nak meg ugyanaz a célja mint L-nek)
feraaaaa vs. Akatsukis vs. mugen
Luffy vs. Bee és A
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #880 Dátum: 12 júl 20, 17:31:19 »

renato: Melyik Archerre gondolsz? És nem Munsut küldtem,hanem a Szandoját, tudod, birtokosjelzővel. Persze tárgytalan,mert nem olvastad. Nevet

Sennin Naruto vs. Black Star
A sebességük kb. azonos, de Black Star jóval szívósabb Narutonál így ha bevisz pár léleksokkoló taslit a békagyereknek, akkor azt max. Hinata halála állítja már csak talpra. Persze a Rasenshurikennel megszívathatná a Shibusen tanulóját, de szerintem kizárt, hogy eltalálná. 75-25

mugen vs. feeraa vs. akatsukis
EPIC FERAAA WIN! Akatsukist nem bántanák,mert a többiek el sem tudnák olvasni, mit írt, na meg feraaat úgysem érdeklik olyan jelentéktelen dolgok, mint mások véleménye. Néha közbeírna a gyerek, de nem sok vizet zavarna. Egyszer-egyszer talán beszólna neki valaki, de mivel nem beszélnek egy nyelve, előbb utóbb a másik kettő megunja a dolgot, így ő kiesik. A feraaa vs. mugent úgy képzelem el, hogy feraaa lehülyézi mugent, de az nem érti, így jobb híján helyeseli a dolgot.

Bee vs. Erza
Titánia sebessége meg sem közelíti Bee-ét palástformában,valamint nem hiszem,hogy 8 karddal olyan könnyen elboldogulna a hölgyemény,ha Sasuke sem tudta követni a kardok mozgását sharingannal. Csak a mágus tud repülni, így persze az is lehetséges, hogy a levegőből kardokkal dobálja Méhet, aki szépen elhárítgatja/visszaküldi azokat. Egyikük előbb-utóbb megunja a dolgot, és hazamegy. De ha Scarlet kisasszony a talajon marad,akkor Evergreen örülhet, mert megörökölte a Titánia nevet. 85-15 Beenek ebben az esetben.

Enel vs. Pein, terep Amegakure vagy Skypea kivételével bármi lehet
Hancock vs. Scar
Horohoro vs. Rukia
Accelerator 15 perces időkorláttal vs. Gilgamesh(+Tendo, ha kell)terep Amegakure, amit csak a Servanték ismernek
Ivankov vs. Saber
Night Archer vs. Gluttony
Medus vs. Wrath
Voldemort vs. Kotoime
Gazille vs. Giricco
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 20, 18:59:49 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #881 Dátum: 12 júl 20, 18:29:19 »

mugen vs. feraaaa vs. Akatsukis? Bitch please... Murcik (vagy mi a tököm csücske volt) veri mindet Nyelvesít

Ha EmiyArcherre gondolok, akkor EmiyArchert írok. Ha Gilgamesh-re, akkor meg vagy Gilgamesh-t, vagy Archert. Azt hittem ez egyértelmű  Hümm-hümm

Laxus Drayer vs. A vs. Enel vs. The Master (Doctor Who) vs. Ukitake vs. 70 éves Lambo 25 éves korában vs. Thor
Jó, mondjuk Laxus számára azért nem tettem kikötést, mert ott van Master, akinek van egy speciális csavarhúzója, amivel kedvére öregíthetné Drayer uraságot. Nálam személy szerint Thor a befutó, mivel isten, és halhatatlan, plusz a Mjölnirrel védekezhetne minden ellen.
A második Master, a csavarhúzó miatt.
Harmadik Lambo, mert nem írtam kikötésnek, hogy a másik dimenzióból jött 25 éves Lambo, így játszik a VG, így a fizikai ereje talán neki a legnagyobb, Laxust beleöklelné a falba.
Negyedik Laxus.
Ötödik A.
Hatodik Enel.
Hetedik Ukitake, és ismét felháborodottan mondom, hogy rajta kívül EGY VILLÁM ELEM HASZNÁLÓ SINCS a Bleach-ben.

Luffy vs. A és Bí:
Bee lereagálta Minato teleportációját is, szóval a reflexei elég jók. A pedig egy sebességen volt/gyorsabb volt, mint a szőkeség a teleportálás előttig. Luffy ezzel el is vesztené azt az előnyt, ami miatt ennyire tarol a saját animéjében.
Szerintem a két tesvír lehozná a harcot.

Hancock vs. oScar:
Új értelmet nyer az egyérintőzés fogalma. Aki először letapizza a másikat, az nyer. Talán Hancocknak több esélye van, mert neki minden testrésze kövesít, míg Scar csak a kezével képes a szaggatásra.

EmiyArcher vs. Gluttony:
Hehehe, bezárná az Unlimited Blade Works-be, és felaprítaná Shirou a Homonculust. Ráadásul olyan fürge, hogy még a dimenziókapu se kapná el.

Horohoro vs. Rukia:
Fingom sincs, hogy ki az a Horohoro, de a neve miatt már 70%-ot adok neki minden harcba.

Ivankov vs. Saber:
Játszik az Avallon? Ha igen, akkor Saber nyer, ha nem, akkor körberöhögi a lézeres műkörmével Ivankov a szőkeséget.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #882 Dátum: 12 júl 20, 18:43:07 »

A Doktor Light ellen:
A Doktor nyer, méghozzá lazán, ahogy minden mást is tesz. Light sosem találná ki a nevét, ő viszont simán rájönne, hogy valami gyanús zajlik ott, és rögtön bizonyítékot is szerezne könnyedén. A technológiai, a tapasztalatbéli, és az intellektuális fölénye miatt Kira esélytelen.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #883 Dátum: 12 júl 21, 07:48:35 »

Mistich: Black Star a mostani fejezetben puszta kézzel megfogott egy lézernyalábot és visszadobta, szóval ja, enyhén menő.
Sebastian meg halhatatlan, valamikor az elején fejbe lőtték és túlélte.

Komolyan senki nem néz Gintamát? Hiba...

Horohoro az Perona?
Ha igen, akkor ő győz, mert Rukia nem fog kitérni az aranyos lidércek elől, sőt megpróbálja megölelni őket, ezért negativizálódik és felrobban. Mosolyog

Enel vs. Pein
Ekkora alázást azért ritkán kap Peinci. Nevet A hat útból négy teljesen haszontalan. A lélektépő vagy tud csinálni valamit, vagy nem, de inkább nem, mert elkapni úgysem tudja Enelt, vagy ha mégis, előbb b@ssza agyon az áram, mint hogy bármit tehetne. Főpein meg  szívózhat egy darabig a lökéseivel, de sok gondot nem okoz, max ha véletlenül egy tóba dobja Enelt.

Gazille vs. Giriko
Ha egy démonfegyver vasnak számít, akkor a sárkányölőnek van esélye, sőt, ha férfi Girikoról van szó, akkor talán még győz is. A bögyös fűrész viszont már túl durva, itt a vörösróka lényegében megmozdulni sem tud, már leesett valamelyik végtagja, rosszabb esetben a feje.
Jó, kap 10%-ot Gazille, hátha Giriko megpukkad mérgében.

Egyszemélyes hadseregek:
Shippuden eleji Naruto vs. Nagy Sanyi vs. Capone Bege vs. Zoldeo vs. Rudbornn Chelute (az osztódó arrancar) vs.  Puanepsion (Hoshi no Samidare)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #884 Dátum: 12 júl 21, 10:30:07 »

Néztem 4 rész Gintamát, majd rájöttem, hogy ez nem az én műfajom, és abbahagytam.
Black Star a meggondolatlansága miatt kapta el a lézert, nem azért, mert ilyen kemény. Ha nem lettek volna elkaphatók, ott vesztette volna el a végtagjait Fekete Csillag úr.

Enel vs. Pein:
Ha Enel villámát a szokásos esélyegyenlőségi mozgalom jegyében raitonnak vesszük, akkor szerintem Pein alázza Enelt.

Shippuden eleji Naruto vs. Nagy Sanyi vs. Capone Bege vs. Zoldeo vs. Rudbornn Chelute (az osztódó arrancar):
Nagy Sándor serege (rágugliztam, furcsa módon Sanyi nevére beadta a melegvagyok.hu-t is, szóval Mistich szemében most vált egy életre esélytelenné ez a karakter Nevet) ~15000 főt számlált, viszont sima makedón gyalogság, talán a leggyengébbek egymagukba, viszont a mennyiségük balanszolja ezt.
Naruto létre tud hozni 1000 klónt, de ha a Kyuubi nem spanol le vele, akkor esélytelen itt.
Bege emberei gőzöm sincs hányan vannak, legyenek ők is 1000-en. Nos, nekik sokkal fejlettebb fegyvereik vannak, mint a többieknek, így alapból előnnyel indulnak, viszont ha kicsinálják Capone-t, akkor vele együtt buknak az emberek - gondolom én.
Zoldeo éppen Sanyi ellentéte, erős emberek, csak kevesen.
Jöjjön akkor a befutóm: az Exequias vezetője szabadon osztódik, és még erős harcosokat is ad. 1v1-be egyedül Sanyi okozhatna neki bajt, ő is csak a szekérrel.

Naruto: 15%
Rider: 25%
Bege: 20%
Zoldeo: 15%
Rudbornn: 30%
Igen, tudom, ez már 105%. Nem, nem akarom kijavítani, ez így tökéletes.

Nagy kardforgatók harca:
Roronoa Zoro (vele vagyok bajba, mert a TS előtti énje gyenge a mezőny túlnyomó részéhez képest, TS utáni viszont túl erős... ahogy jónak látjátok) vs. Zaraki Kenpachi vs. Yamamoto Takeshi vs. Elza Knightwalker vs. Emiya Shirou vs. Kagura vs. Houzuki Suigetsu vs. Black Star (fekete stickmen nuku)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins