24 nov 26, 07:50:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289293 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #855 Dátum: 12 jún 11, 19:45:06 »

FAKK, lemaradtam arról az oldalról... na mindegy... :/

Tsunade vs. Elza:
Most hirtelen azon a 10%-on kellett agyalnom Tsunade számára.
Elza kardja képes a húst/csontot átvágni, erre jópár példa/utalás is van (lásd: Cobra mérge után a "vágd le a kezem" című színdarab, valamint az Ikaruga elleni harca). Régebben próbáltam egy Jinbe vs. Takeshi harc során érvelni afelől, hogy a kard viszi a húst/csontot, akkor sehogy sem sikerült meggyőznöm gabigot (isten óvja a galaxist tőle), remélem most nem kell hasonló dolgokat tennem.

Excalibur vs. Kenpachi:
Nyarat írtunk, éppen kelt fel a Nap. Nem volt meleg, hideg sem, alvás közben azért a takaró kellett, hogy ne hűljön meg az ember. A meghűlést Excalibur személy szerint citromos teával szokta gyógyítani. Pontosan 15 csepp citromot tetet a reggeli teájába, nem többet, nem kevesebbet. Pontosan 15 cseppet, az még nem veszi el a tea ízét, de kifejti hatását, kivéve ha meleg teába kerül. Úgy már nem jó, hisz a C-vitamin nem marad hasznosítható állapotában.
Hősünk, Excalibur, kinek története a XII. században kezdődött egy ilyen reggel indult el szokásos kávézójába. A szél az arcába fújt egy falevelet. Talán bükkfalevél volt, de megeshet, hogy egy nyírféle levele csapódott az arcába. Utána jött még három falevél, az egyik picit bordázottabb volt, mint a másik kettő, ám ezek elkerülték hősünk arcát.
Emiatt el is késett a szokásos 6 óra 5 perces teázásáról. Mikor megérkezett leült egy asztalhoz, amin piros pöttyös terítő volt. A terítő bal széle 35,4 mm-rel lejjebb lógott, mint a jobb széle. Hősünk ezt a hibát azonnal kijavíttatta, hiszem egy olyan személy, kinek története a XII. században kezdődött, és az Egyesült Királyságból jött - aminek mellesleg az angol neve United Kingdom, franciául Royaume-Uni-nek nevezik - sokkalta de jobb asztalt érdemel.
A Nap a horizont 15°-án volt látható, mikor egy csengős hajú, kigyúrt, csorba kardú személy közeledett a kávézó felé. Excalibur egyből lereagálta, gondolta, hogy egy eltévedt brazil turistáról van szó, aki nagyon a rio-i karnevál hangulatában ég. Egyszer hősünk is részt vett a karneválon, egy teafőző verseny döntőbírója volt. A hármas számú versenyző cseresznyés-citromos teájára 9 pontot adott, mert nagyon ízlett neki. A tizenharmadik versenyző teája viszont ihatatlan volt. Elcukrozta, pontosan 38 szem porcukrot szórt bele, mikor az ideális cukortartalom a 37 szem. Erre kénytelen volt 0 pontot adni.
Segítőkész démonfegyverünk tehát odament az eltévedt turistához, aki valamiért a történet felénél habzó szájjal levágta a saját fejét.
Tanulság: ha ezt végigolvastátok, akkor kitartóbbak vagytok Ken-channál.
100-0 Excalibur-nak.
Naplózva
Thanatosz
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #856 Dátum: 12 jún 12, 14:03:12 »

deep blood vs Alucard
Régen láttam az indexet, de ha jól emlékszem Himegami vére halálos a vámpírokra és ezen felül Vonza is őket. Tehát alukard odamegy, elkezdi szívni a vérét és meghal. A kérdés az hogy van e elég ideje kiszívni a kislány összes vérét. ha van, akkor döntetlen, ha nincs akkor Himegami nyert.
Accelerator vs. Barragan és Főnix Marco
Itt most lennétek szívesek beparaméterezni, hogy a történet folyamán mikori acceleraotr.
Ha az agysérülés utáni időkorlát játszik, akkor valószínűleg veszít.
Ha viszont a novellákban használt felébredt formáját ide lehet venni, akkor az arrankar és a kalóz már csak a takarítóknak fog gondot okozni.
Mellesleg a második évadban van egy mozdulata, amivel könnyedén széttépheti azt a kettőt. Arról beszélek, hogy képes fegyverként felhasználni a föld forgásának vektorát. Ezt használva letépett a talapzatáról és több száz méterre elhajított egy több emeletes házat. Szerintem, ha ezt valaki közvetlen a testébe kapja, akkor nem, hiszen hogy sok maradna belőle. Valamint ezen teknika mellékhatásaként lassul a föld forgása. Ha pedig teljesen megáll, akkor amennyiben a csata nappal zajlik, megsülnek, ha este megfagynak az ellenfelei (az mellékes hogy minden más is a bolygón, ő pedig éhen hal, de az eszmei győzelem az övé). 
Stiyl Magnus vs. Roy Mustang
Az indexnél a mágikus oldal kevésbé fekszik, de ha jól emlékszem Magnus tűzhasználata hasonló szinten van, mint Mustangé. Ami megkavarhatja a dolgokat az Inocentus. Ha a mágusnak van ideje megidézni és Mustang milyen hamar jön rá, hogy a cetliket kell szétkapni. Ha jól emlékszem mindkettejüknek emberi a tűzállósága úgyhogy inocentusz nélkül az nyer, aki előbb visz be találatot. Legyen 51-49 Magnusnak
Kanzaki Kaori vs Erza és/vagy Gazille
Kanzakibol nekem nem sok maradt meg. Ha jól emlékszem, akkor a szentek közé tartozik és a drótjaival bűvészkedett valamit. Meg kardozik is. Lehet, túlbecsülöm, de szerintem, ha egyesével mennek és Kanzaki meg akarja őket ölni, akkor nem sok idejük van hátra. Elvileg a drótos támadásával képes megölni egyszerre 7000 embert. Valamint egész szépen viszi a betont és az acélt is.  Nem lehet nehéz levágni vele egy fejet, ha a nyakat nem védi páccél.(Nála az egyik legnagyobb probléma hogy hiányzik a gyilkos szándék.) Azért mégis csak a mágusvilág kevesebb, mint 20 szentje közül az egyik. Ha egyszerre mennek, akkor az a kérdés milyen hamar veszik észre a drótokat. Ha elég, hamar akkor Gazile egy üvöltéssel leszedheti őket onnantól pedig jelentősen nőnek a nyerési esélyeik. Százalékot nem írok mivel nem sokra emlékszem a kardforgató tudományából.

~ Hidan és/vagy Kakuzu vs. Alexander Anderson atya, tövis nélkül
Anderson kemény az tény. Végtelen számú felszentelt bajonett mindenkit megizzasztana. A Nagy kérdés hogy képes e átvágni Kakuzu bőrét, és hogy hogyan védi ki az elemi támadásokat. Ha erre talál megoldást nyert ha nem akkor nem. Hidannak valószínűleg levágyja a fejét és megy tovább.

És néhány új.
Claymore-osoknak:
Priscilla vs Isley, Riful, Luciella, Cassandra, Histeria, Roxana és Alicia (természetesen mindenki felébredt alakban) oldalukon a csapatmunkával.
Vagyis a nagy kérdés. A 6+1 Abyssal one képes lehet e legyőzni Priscillát. Ez egy elég kétértelmű meccs, hiszen tudjuk, hogy Isleyt és Aliciát egy-egy csapásból legyőzte valamint, hogy Isley azért támadta meg Luciellát mert több összefogott AO esélyes lehet Priscilla ellen.

Isley, Riful, Luciella, vs Histeria, Roxana és Cassandra
Avagy az új vagy a régi generáció az erősebb.

Accelerator(időkorlát nélkül az animés erejével) VS Jamamoto Genryusay Sikeguni VS Ucsiha Madara VS Edvard Newgate VS Priscilla vs Alucard.
Avagy „szegény térképészek (hülyére fogják keresni magukat)”
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 14:07:32 írta Thanatosz » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #857 Dátum: 12 jún 13, 12:57:29 »

Accelerator vs. Yamamoto vs. Madara vs. Edward vs. Priscilla vs. Alucard

Mivel Accelerator és Alucard játszik, Yamamoto, Madara és Priscilla (csak animét láttam) kiesett. Edward kicsit tovább húzza a többieknél a haki miatt, de előbb-utóbb neki is csúnya vége lenne. Maradt egy Alucard meg egy Accelerator, ami meg nem rég volt, és a többség Alucardnak adta.

Alucard: 60%
Accelerator: 30%
Shirohige: 8%
Többin osztozhatnak a többiek.

Viszont, végre valaki Claymore-os Nevet

Kenpachi vs. Clare
Zoro vs. Clare
Teresa vs. Zoro és Kenpachi (most kivételesen hajlandó együttműködni a többiekkel) és mangás Black Star (ha nem olvasod SE mangát, akkor legyen helyette Hiei fekete tűz nélkül (YYH))
Gajeel vs. Renji (nem repülhet nagyon magasra) vs. Neji vs. Franky vs. Gokudera
Naplózva

Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #858 Dátum: 12 jún 13, 15:56:54 »

Kenpachi vs. Clare
Az anime Pieta elestéig dolgozza fel a dolgokat igaz?(Továbbiakban timeskipp előtt.) A sorozat elején lévő Claret úgy alázná be Kenpachi mintha ott se lenne. A Pieta előtti gyorskardos clare egy ideig elszórakoztatná a kapitány urat, de szerintem még nem elég gyors. Ha szerencséje van a szemkötő levételéig húzhatja. A pietás részlegesen felébredt verzió valószínűleg elég csúnyán elbánna Kenpachival de a kendót nem valószínű, hogy megúszná. TS után viszont már túl gyors. Mivel a shinigamik nem jeleskednek, az azonnali regenerációban nem sokat tehetne a kapitány úr.
Tehát négy clare nyerési esélyei:
Manga eleji: 100-0 Ken-channak
Gyorskardos:75-25 a kapitány javára.
Részlegesen felébredt 45-55 Kenpachinak
TS-utáni: 100-0 Clarenek.
Továbbá ide vehetném a Destroyerrel egyesült alakját csak hát az egyrészt már nem teljesen Clare másrészt túl nagy alázás lenne a kapitánynak.
Zoro vs. Clare
Mikori? Azt hiszem, párosítom őket azon időtartamokban, amikor hasonló erőt képviseltek.
Manga eleji Zoro vs. manga eleji Clare.
Itt még mindketten megközelítőleg az emberi határok közelében vannak. Viszont Zoro előnyben van abból a szempontból, hogy három kardot használ. Továbbá Zoro a nyers fizikai erejére támaszkodik így Clare nem tudja az ereje áramlásából megjósolni a mozdulatait. Valószínűleg zorro.
Gyorskardos Clare vs cp9 elleni Zoro.
Ez harc a röviden a sebesség vs nyers erő. Zorro az elején szívózhat a távtámadásaival, de amint Clare elég közel kerül, már nem sok mindenre megy velük. A gyorskardot a három kardjával, úgy ahogy hárítani tudná. Ezt innentől pedig a kitartás dönti el. Ha Zoro az Asurához nyúl, akkor Clare átmegy félig felébredtbe ami kb egyenlő erőt képvisel. A különbség hogy amíg zoro az asurat egy támadás erejéig szokta fenntartani Clare Jóval tovább tud ebben az alakban küzdeni. Ha clare felébred akkor az övé Ha nem akkor zoró valószínűleg kitartóbb.
Jelenlegi magsá verziók. Ugyanaz, mint az előző, csupán felnagyított verzióban.
Teresa vs. Zoro és Kenpachi, Black star
Érdekes kérdés. Teresa azon kévés alapján, amit mutatott black star kivételével mindnél gyorsabb. Viszont black star és kenpachi mozdulatait képes megjósolni mivel ők reiatsut/lélekhullámot is használnak. Továbbá a legtöbb, amit a hölgyeménynél láttunk az yoki-ának 10% -os kieresztése. Valamint szerintem elég nagy szorzóval növekszik az ereje, ahogy kiereszti.
A fiuk számára a legkivitelezhetőbb stratégia az lenne ha Kenpachi eltereli a figyelmét, black star egy füstbombával megvakítja, aztán amíg nem lát Zoro levágja. Kenpachi szemkötővel felesleges idevenni, ha meg leveszi, akkor csak annyit ér el hogy Teresa kiereszti az erejét. Maximum Kendoval tudna elérni valami használható találatot. Ha pedig minden kötél szakad akkor Teresa-nak ott van az ébredés lehetősége. Ha azt vesszük Priscillábol mi lett, és hogy teresa a 10%-ával Lealázta az ő közel 80%-át el lehet képzelni mi, lenne az eredmény.
Az általam irt, tömegbunyóban pedig nagyon függ az hogy ki kivel kerül ösze/ki menyire van gyilkolászós kedvében. PL: Ha Priscilla úgy dönt, hogy nem cicózik és felébred alakban 100%-ról indul (Ami nem szokása ugyanis nem nagyon vannak a Claymore világában méltó ellenfelei) akkor madarának ideje sem lenne felhózni a susanot mielőtt kiduggatja. Valamint Sirohige és Yama is hasonló sorsra jutna. Továbbá ha madara rögtön a pollennel nyit, akkor acceleretor valószínűleg aludna egy jót a csata közepén.  Meghalni nem halna, mivel a védelme működik, viszont nem szívatná a többieket arra az időre, amíg kipiheni magát. Ha meg valami csoda folytán madara marad utoljára (valószínűsége 0 és 0,001% között van) akkor folyamatos altatózással megvárhatja míg éhenhal.
Alucard győzelme pedig szerintem azon múlik, hogy kiengedi e magából az életeket. HA megteszi akkor sebezhetővé válik ami Priscilla sebességénél nem sok időt hagy megbánni a döntését Szerintem, ha megteszi, akkor a mezőny bármely tagja képes lenne lemészárolni, ha meg nem akkor a többiek az öregedésbe halnak bele/egymást mészárolják le.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 13, 16:02:01 írta Thanatosz » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #859 Dátum: 12 jún 14, 11:11:38 »

Gajeel vs. Renji vs. Neji vs. Franky vs. Gokudera:
Gazille megzabálja Frankyt, ezáltal felturbózza a mágikus erejét, minek következtében legyőzhetetlennek kezdi magát hinni. Neji ekkor pár csakrapontjának kiütése segítségével elmagyarázza a sárkányölőnek, hogy téved. Vörösrókát amúgy bárki elveri ebben a harcban, csak szerencsétlen Frankyt tudja szétszivatni, pedig ő nagy esélyes lehetne. Neji és Renji szerintem kb. egy szinten vannak, de Neji ikább veszélyesbb egy picivel, mert ő mindenkit tamaghat egyszerre viszonylag nehéz ellene védekezni. A befutó pedig egyértelműen Gokudera, mert neki van a legnagyobbtűzereje, a legjobb védelme és talán a legtöbb esze is.
Franky 0%-Gazille 10%-Renji 20%-Neji 25%-Gokudera 45%

Kocsmai verekedés:
Részeg Lee vs. Bacchus vs. Hyouzou (csak piál, nincs nála S-vitamin) vs. Jackie Chan a Részeges Karatemesterből (nála van a róla készült rajzfilmból a nyúl talizmán) vs. Ikkaku (még nem ivott és a kocsmában van pár 11. osztagos [nem segítenek], szal no bankai)

Ulquiorra vs. Gaara és az apja (Hueco Mundoban harcolnak)
Harribel vs. Erza
Bluebell vs. Lucy (FT)
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 11:31:29 írta gman » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #860 Dátum: 12 jún 14, 12:41:09 »

Pilsen Urquell vs Garabonciás család.

Cero vs homok, szerintem alap, hogy normál homok esetében a cero győzne, viszont a csakrával erősítve már le tudná lassítani é egy bizonyos táv után megállítani. Az aranypor esetében is ugyanez, csak rövidebb táv kellene a megállításához.
Viszont mindenképpen egyszerűbb, ha inkább eltérítik.
Sima homok portámadásokkal esélytelen eltalálni Ulquiorrát továbbá a homokpajzs sem biztosít szerintem örök védelmet ellene.

Az esélyük, ha Gaara egybe rátolja a környék összes homokját, majd a papa abba beleviszi az aranyport, és megpróbálják közösen összeroppantani.

Kimi raikkönen maro  is túlélte a négytömegű homokkal való összeroppantást, Ulqi meg szerintem erősebb testi adottságokkal rendelkezik (hierot is beleértve). Viszont vegyük azt, hogy Gaara erősödött, a csontos óta, plusz ketten vannak, így Ulquira mondjuk 4x akkora erő nehezedne, mint Kalcit-kunra.
Viszont, ha átváltozik, akkor már át tudná törni homokot és elintézné az arabokat, szal azelőtt kell bezúzniuk.
Ha csak saját homok, akkor Ulqi 99%, ha minden homok, akkor 60-40 Gaaráéknak, ha átváltozik, akkor kb 80%, hogy áttöri

(99+40+80):(1+60+20)=219:81= 73%:27% Ulqiorra javára

Gilinggalang vs Oroszlány

A vizes páncél jó rezisztet ad, de támadásai a jellegénél fogva közel hatástalanok, valamint nem tud benne repülni, csak védekezésre. A Tenrin páncéllal, már tud repülni, és szórhatná a kardokat, mint Gill, de sajna nem a legmagasabb szintű repkedés, plusz a kardok is inkább csak elterelésre lennének jók.

A legjobb választás Erzának a szárnyas páncélja, tud repülni, valamint az erejét is növeli. Meg persze a Gundam páncélal  Pojén lehetne kombinálni

Innetől kezdve erőben képzettségben, kb egy szinten lehetnek, viszont míg Harribelnk jóval erősebb távolsági támadásai is vannak, valamint a szerintem gyorsabb, mint Erza gyorsító páncélja. (kb 3x)
Erza még esetleg használhatná a vellanyos páncélját, ha Harri vízzel támad próbálni.

60%-40% Tia javára.

Bluebell s Lucy

Kékcsengő miben is volt, ja Reborn, hmm rég láttam,aszem valami repülő sellő volt a ki eső lángokkal operál.

Ha Aqarius ellene tudja fordítani az esőlángokat, mint víz, akkor esélyes egy rövidebb patt helyzet.

Lucy Ura no Metriát idéz Geminivel turbózva.

Az egész kb azon múlik, hogy Aquarius meddig tudná fentartani, és sikerülne e a z idézés.
A többi szellemet lassítaná az eső láng.

De várjunk csak ott van még Aries! Vajon a bolyhocskái hogy reagálnának az esőre, megdagadnának, és ezzel Bluebell ellen fordítva a saját képességeit. (igaz, nem támadásként, de azért csapdába ejtené.

Aszondom 70%-30 Lucy javára. (Blubellnek csak az animés erejét ismerem, és azt is régen láttam már)

--------------------------

Adok egy harcot nektek:  Pojén
Uchiha Madara vs Setsuna F. Seiei.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #861 Dátum: 12 jún 17, 07:32:39 »

Shiro, én a helyedben adnék nég néhány százalékot a homokosoknak, mert szerintem Ulqui sem lenne túl boldog, ha Gaara lepecsételné. Amúgy meg Gaara az egész sivatagot használhatja, ezért írtam külön, hogy hol harcolnak.

Gundamot nem láttam, a többi harchoz sincs több hozzáfűzni valóm, így nincs más választásom, dobok pár új párost.

Erza ellenfelei vs. Zoro ellenfelei
Azuma vs. Ryuma (Tenrou fánál harcolnak)
Erza Nightwalker vs. Ohm (Ohm területén harcolnak)
Midnight vs. Kaku
Ikaruga vs. Daz Bones
Aria vs. Hyouzou
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 08:04:15 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #862 Dátum: 12 jún 17, 11:18:59 »

Az általam bedobott tömeghez annyit írnék csak, hogy Gajeel nem enné meg olyan könnyen Franky-t. Tegyük fel szalad hozzá vacsorázni, és kap a képébe egy Franky Radical Beam-et. Van egy olyan érzésem, hogy elmenne az étvágya egy jó ideig. Viszont szerintem ennyire nem esélytelen a többiek ellen sem, a titkos sárkányölő támadásával akármelyiket lecsapná, és kitartásban is jóval a többiek fölött van. 1-2 ellenfelet lazán leszedhet, ha többet nem is.

Thanatosz:

Alucard életkiengedései nem ugrik be hogy mi, de lazán tud regenerálódni is. Bőven tekinthetjük elpusztíthatatlannak a vámpírt, ezért sem nagyon érdemes berakni harcokba. Viszont a többiben nagyjából egyetértek, mondjuk azt nem nagyon tudom elképzelni hogy mangás Zoro-t leverné Clare. Nem sokára visszatérünk majd rá, pár napja nekiálltam a folytatásnak.

Részeg Lee vs. Bacchus vs. Hyouzou (csak piál, nincs nála S-vitamin) vs. Ikkaku (még nem ivott és a kocsmában van pár 11. osztagos [nem segítenek], szal no bankai)

Részeg Lee ide nagyon kevés, mindegyik simán agyonverné. Alapból nem ér sokat bozontos szemöldök kapuk nélkül, részegen meg (valószínűleg) nem képes nyitogatni. Bacchus-t szinte biztos hogy egyik se tudná eltalálni, úgyhogy őt tartanám a legesélyesebbnek, ha nem vesztené ez az eszméletét attól hogy elvágja a kezét. Így azonban relatív kevés eséllyel indul. Ikkaku Shikai-al szintén kevés, a lándzsáját Hyouzou lazán kettévágja, onnan meg veszett ügy. Így pirulákkal előbb-utóbb biztos letudja vágni a mágust is, úgyhogy ő nyer.

Hyouzou: 40%
Bacchus: 30%
Ikkaku: 25%
Lee: 5%

Azuma vs. Ryuuma

Szinte biztos Azuma győzelme. Robbanásokkal operál, ami ugye tűzzel jár együtt, amit meg a zombik nem igen szeretnek. Ryuuma gondolom különösen utálja Zoro Hiryuu Kaen-je óta, az első robbanás után hagyná ott a helyszínt a fenébe. Nevet Ha meg mégse, akkor se verné le Azuma-t, ő volt talán az egyetlen GH tag aki ki is érdemelte a helyét.

Erza vs. Ohm

Ohm területén szinte biztos a hazai győzelem. Ha jól rémlik Erza csak a lándzsáját tudta váltogatni, ami ide kevés. Ohm tudja hol van, tudja honnan támad, tele van csapdákkal az egész hely, és még van egy nagy kutyája is. De ha még sincs az se baj, akkor is simán lehozza. A felhőpajzsán se jutna át szerintem vöröske. 80 a hazaiak javára.

Midnight vs. Kaku

Kaku fogja a kardjait, megpróbálja Midnight-ba állítani, majd sikeresen konstatálja hogy ez nem fog menni. Ekkor megpróbál egy Rankyaku-t ellőni, amivel sikeresen 2 darabja vágja a mágust, mivel az csak tárgyakat tud mozgatni és hárítani. Epic Kaku win.

Ikaruga vs. Daz Bones

Engem még egy kardforgató se tudott megkarcolni eddig! - Mondá Daz Bones, majd kettévágják egy dimenziópengével.
Ha Erza páncéljait játszi könnyedséggel intézte el, Daz teste se fog kifogni Ikarugán.

Aria vs. Hyouzou

Hyouzou előbb nekimenne simán Aria-nak, aki a Kuuiki-vel megmutatja neki hogy ez így nem működik. Utána beszed egy marék bogyót, ismét nekimegy a mágusnak, akinek ezúttal elmagyarázzák, hogy a mágiája épp annyit ér, mint anno Erza ellen. Erre Aria megsértődik, megpróbálja utánozni Kenpachi-t, de rájön hogy ő túl béna ehhez és kettévágják még egyszer.

Natsu ellenfelei vs. Luffy ellenfelei
Erigor vs. Krieg vagy Arlong
Gajeel vs. Crocodile (vízparton küzdenek, Gajeel tudja a gyengepontot)
Zero vs. Moria (Oars-zal együtt)
Gérárd vs. Enel (Meteor mágia=haki most)
Laxus vs. Lucci+Blueno+a 2 óriás aki a kapukat védte (nincs Fairy Law)
Hades vs.  Hancock
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 11:21:43 írta Mistich » Naplózva

Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #863 Dátum: 12 jún 17, 14:22:24 »

Mistich:
Alukard Végső formájára gondoltam, amikor kiengedi magából a sereget. A 7. vagy 8. ova-ban szerepelt, ha jól emlékszem. Ott mondták, hogy amíg a testén kívül vannak a katonái addig ő sebezhető. Bár az tény, hogy nem valószínű, hogy ilyen mezőnyben eljátszaná ezt. A Zorro vs Clare a kitartáson múlik, ami valószínűleg Zoronak jobb. Clare egyetlen esélye az, hogy felébred, amit egóból úgyse tenne meg. Azt meg kell hagyni, hogy hoszú csata lenne (SPOILER: CLare és két társa egy álló napon keresztül harcolt egy csapat felébredt ellen).
Mindnight VS Kaku
It nem a Rankyaku lenne a probléma, hanem a shingan. Ha pontosak akarunk lenni Mindnight az emberi test kivételével mindent képes torzítani. Abban egyetértek, hogy Kaku győz, de azért nem ilyen egyszerűen.

Eigor vs. Krieg
Eigor egy hatalmas előnye hogy tud repülni.  A viharpáncél szintén előnyt jelent, mivel ha jól emlékszem a don Pisztolyokkal operál, és ha mást nem is, de a lövedékek pályáját megváltoztatja annyira, hogy ne kapjon súlyos sebet a mágus. Régen néztem már azokat a részeket, de nem, hiszen hogy Krieg talpra állna egy Emerea param után.

Erigor vs. Arlong
Itt kérdéses a helyszín. Ha víz közelében vannak, akkor „halas Tea-uraság” Lemerül, és onnan lődözi a víz cseppjeit (már ha jól emlékszem és tud olyat). Nem tudom, hogy a viharpáncél menyire védene ellenük, de valószínűleg megérezné a mágus. A mágus szelét pedig valószínűleg tompítaná, a víz ezért az se érné el a maximális pusztító erejét. A kérdés az, hogy Ki fogy ki hamarabb a szuflából.

Gazil vs. Crocodile
Crocrodile homokja valószínűleg nem üti, át a fémet bár ebben nem vagyok biztos. A kérdés az kroki jobb keze képes e kiszáritani Gazilt ha fenn van a vaspáncélja. Ha igen nyert, ha nem akkor nem.

Zero vs. Moria és Oars
Ha Moria meghal mi lesz a zombikkal? Valószínűleg eltűnnek. Szóval ha Moria ugy kezd, hogy Zero tudja, hol van valamint még nem küldte el az árnyékát akkor két lehetőség van.
1 Genezis zero és meszeltek a Shichibikai-nak.
2 Vagy zero elkezdi kilyuggatni a zombit, amihez azért kellene néhány csapás, hogy látható hatása legyen. Ha elkezd ezzel szórakozni, akkor Moirának lesz elég ideje Ellopni az árnyékát.

Az addig oké, hogy Enel tudja, hogy jön a támadás, de vajon van-e elég gyors hogy kitérjen.
Pusztító erőben közel állnak egymáshoz, de mivel ki van kötve, hogy gerard meg tudja ütni így a sebességbeli különbség miatt Gerardnak kell adnom.

Laxus FL nélkül vs. Lucci+Blueno+a 2 óriás, aki a kapukat védte
A Tekkai valószínűleg nem sokat ér a villámok ellen.  A két óriás csak nagy, de tényleges erőt nem képviselnek. Valószínűleg egy-egy üvöltés után feküdnének is. Blueno sem húzná sokkal tovább, ha nem az ajtó gyümölccsel szívózik. Ha sikerül valami kellemetlen helyen ajtót nyitnia Luxus-on akkor hozzászólhat a témához, ha nem akkor csak zavaró tényező. Az egyetlen reális probléma itt Lucci. Sebességben és fizikai erőben felülmúlja Laxust. A kérdés az, hogy hogyan reagálja le, hogyha telibe kapja egy villám. Elég szoros meccs szerintem legyen 51-49 a túlerő javára.

Hades vs.  Hancock
Erősen kétlem, hogy a Kiöregedett Tata beleszeretne Hancockba.  A Magasabb Amaterasuk szerintem átviszik a Hakit Ami jó eséllyel meghozza a győzelmet az öregnek.

Accelerator(időkorlát nélkül) VS Kakine Teitoku (accelerator még nem számolta újra a védelmét.), Misaka Mikoto, Mugino Shizuri, Shokuhou Misaki
Avagy az első VS másodiktól az ötödikig
Hogy azok is hozzá tudjanak szólni akik nem olvasták a Novellákat beparaméterezem az animében nem szereplőket.

2: Kakine Teitoku: A Képességével Képes egy olyan anyagot teremteni és irányítani, amire nem hatnak a fizika törvényei. Ezel tud repülni valamint robbanásokat előidézni. Ezzel képes volt megsebezni Accelerator Amíg újra nem számolta a védelmét ellene.(Lényegében immunis lett).

4: Mugino Shizuri: Elektron sugarakat és hullámokat képes kilőni. A sugarak tüzelési sebbesége kb egy gépfegyver szintjén van.

5: Shokuhou Misaki: Agymosós telepata. Ha Misakát sem tudta átmosni, akkor Acceleratort sem fogja, de csapatkoordinátornak elmegy.
Ezen kívül ismert még a rank 7 es de az ő ereje nem tisztázott, úgyhogy inkább őt hagyjuk.
Szerintetek ki lehet ebből hozni valamit, amivel legyőzhetik a no1-el.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #864 Dátum: 12 jún 19, 20:37:28 »

Na, fellélegezhetünk, Olaszország továbbjutott, és megvan a 4,5 év végére. Ennek örömére írok is kedvenc topicomba.

Azuma vs. Ryuma (Tenrou fánál harcolnak)
A dúdoló kardforgatónak semmi esélye. Sőt, ez ellen az Azuma ellen nagyjából kevés tölteléknek van esélye. Sőt, ha valaki nem halhatatlan/Fairy Tail tag/Son vezetéknevű, akkor a komolyabbak is megszívhatják. Nagyon Azumáé a harc.

Erza Nightwalker vs. Ohm (Ohm területén harcolnak)
Na nézzük csak... Ohm területe, az a One Piece világa, idő nincs megadva, úgyhogy a mostani erőviszonyok állnak fenn... Elza nyer 100-0 arányban, mert létezik ebben a világban egy Sanji is, aki egy Elza kaliberű nőért még a Kamabakka királyságba is visszamenne.
Mondjuk ha vissza is menne, maximum Ohm hulláját találná ott, Elza elpicsázná nagyon gyorsan.

Midnight vs. Kaku
Kakunak semmi védelme sincs a mentális támadásokra. Amint ráförmedne Midnight, úgy fosná magát össze, ahogy azt rendje és módja szerint illik.

Ikaruga vs. Daz Bones
Ahogy Banderas is írta, a dimenziópenge ledarabolná Dazt.

Aria vs. Hyouzou
Ez lenne a világtörténetelem legunalmasabb harca. Akárki érinti/vágja meg a másikat, az nyer. Talán a polipnak több esélye van.

Erigor vs. Krieg vagy Arlong
Mivel lusta vagyok kiírni a harcot két részbe, így egybe mondom. Arlong esélytelen, nem tud olyan magasra ugrani. Krieg viszont túl esélyes, gázfelhővel lehozná a meccset.

Gajeel vs. Crocodile (vízparton küzdenek, Gajeel tudja a gyengepontot)
Gajeel tudja a gyengéjét? Gratulálok hozzá, ám sokra nem megy vele, ha Crocodile egyből a szárítással kezd, és mért ne kezdene ezzel? A végső kecske-csirke gyilkos támadása túl lassú egy ilyen szintű ellenfél ellen.

Zero vs. Moria (Oars-zal együtt)
Oars trükközne az árnyékával, menőnek és okosnak hinné magát, közben Brain odamenne hozzá, és beszaggatná alatta a talajt.

Hehe, Jellal felmosná Enellel a padlót Nevet A meteorok sebességét használja, ami tudtommal gyorsabb, mint a villám, párszor szétverné a veséjét, majd a nemesfémgyűjtő elkezdene az árán'lásszál trükközni, beolvasztaná, majd BMW-t... izé... botot csinálna belőle, ám ezzel is csak hadonászni tudna. A Kenbushoku tökéletes olyanok ellen, mint Luffy az akkori állapotában, ám Jellal hamarabb verné agyon, minthogy Enel lereagálhatná azt.

Laxus vs. Lucci+Blueno+a 2 óriás aki a kapukat védte (nincs Fairy Law)
Az óriások és Blueno inkább átugrandó akadálynak, mintsem komoly veszélynek számítanak. Lucci vs. Laxus pedig elég sokáig elhúzódna, de én a mágus győzelmét valószínűtlenebbnek tartom.

Hades vs. Hancock
Hohó, egy harc, ahol akár még a Marson is lehet a szív, úgysem nyer Hades. Hancock rúgásától kővé változik, letört fejjel meg csak nem szaladgál tovább... ha meg mégis, nem fogja látni, hogy hol van az ellenfele.

Új: 13 kapitány egyenként vs. Hades
+egy KHR harc, mert gman-től még nem hallottam: Hibari vs. Mukuro  Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 12:08:59 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #865 Dátum: 12 jún 21, 07:17:41 »

Accelerator vs. többiek
Ha jól értelmeztem, akkor most a sérült Acceleratorról van szó. Asszem ő maga monda egyszer, hogy ebben az állapotban nem érdemli meg az első helyet. Szerintem rövid csata után legyűri a túlerő. A történet eleji Accelerator viszont annyival tápabb mindenki másnál, hogy az Index világában Toumán kívül nem sokaknak van esélyük ellene.

Azuma vs. Ryuuma
Szerinem a zombi győzne. Az ágakat, gyökereket és leveleket laza csuklómozdulatokkal aprítja maga körül, ezért a robbanásokkal sincs gondja, mert magától viszonylag könnyen kikerüli őket, Azumának meg nem sok az esélye arra, hogy lelassítsa. Ha Ryuuma megunta a játékot, akkor meg egyszerűen kivágja a Tenrou fát, megfosztva ezzel a mágust ereje nagy részétől.
70% Ryuumának.

Kapitányok vs. Hades
Amit nem említek, ott a kapitánynak több, mint 80% az esélye, kivéve Unohana és Kensei, mert őt tuti veszítenek.

Soifon vs. Hades
Ha a kiscsaj nem lenne lélekben szőke, akkor egyerűen otthagyná a mágust, körbevillámlépné a csatateret és jól agyonszurkálná a szívet. Csakhogy Soifon még a Blícs átlagához képest is ostoba, tuti, hogy elsőre csak azért is bepróbálkozik Hadesnál, akinek csak egyszer, vagy kétszer kell eltalálnia őt valami világpusztító mágiával.
65% Soifonnak

Komamora vs. Hades
Vuk igen szívós és a bankai megidézsével meg egy kis mázlival lehet, hogy a szamuráj véletlenül rálép Hades szívére, ezért megszavazok neki egy szánalom 15%-ot.

Ukitake vs. Hades
Ukitake elszívja a mágus varázslatait és feltápolt verziójukkal elkezdi lebontani a csatateret annak rerményében hogy eltalálja a szívet. Hades ekkor megodézi a démonkat, amik széttépik a gyenge fizikumú halálistent.
70% Hadesnek.

Kenpachi vs. Hades
Ken-chan megkeresi a szívet, vagy megpróbáljaönerőből legyőzni a legyőzhetetlent? Nyilván az utóbbi. Pórul jár emiatt? Nagyon valószínű. Ez az a csata, amit fejjel a falnak módszerrel nehéz megnyerni, de legyen mondjuk 25% az esélye annak, hogy egy Kendo véletlenül letarolja a szívet is.

Vizard Tousen vs. Hades
Kisebb patthelyzetből indul a harc, mert Kaname a maszkkal eléggé feltápolja magát. Vicces, hogy a hallása miatt már az elején tudja, hogy hol van a szív, de nem tud odamenni, mert oda kell figyenie az ellenfél támadásaira. VL-ben viszont már nincs ilyen probláma.
70% Tsennek.

Rose vs. Hades
Rózsikáról viszonylag keveset tudunk, de mivel vizard, a fent említett okok miatt van esélye. A kardja elég pusztítónak látszik, hanggal talán még a démonokat is halomra tudná gyilkolni. Hades folyamatos támadásai mellett viszont nem biztos, hogy meg tudja keresni a szivet.
65% Hadesnak

Hibari vs. Mukuro
Hol is kezdjük? Mondjuk a valós illúzióval. Na ez lényegében teljesen haszontalan, mert tök mindegy, hogy mit teremt Mukuro, Hibari úgyis szétüti. Ha most azzal jössz, hogy beidézi Tsunát, Gandalfot, meg Gold Rodgert, akkor azt mondom, hogy ilyet még nem csinált és ha képes is lenne rá, akkor is kellene hozzá Króm-csan, vagy Apfelkopf. Spade lencséje megint fail, mert nehéz a kákán csomót találni. A sima illúziókkal több a gond, de a gyengébbek ártalmatlanok, ha az ember nem figyel oda rájuk. A Tsukoyomi-koppintás komoly probléma, de ha csakra=láng, akkor egy energialökettel abból is ki lehet jönni, a felhő láng meg pont alkalmas a célra. A szemváltás meg megint rossz ötlet, mert a többi utat nem fejleszette, így azok maradtak olyan szinten, amin még egy gyenge kiadású Tsuma is elverte.
Egyébként Mukuro győzne, csak gondoltam cseszekedek egy kicsit. Blöeee

Pár új harc:
Renji vs. CS2 Sasuke
Part 1 Kabuto vs. Fegyver nélküli józan Stein (Ha nagyon kell neki a lélekrezonancia, akkor vele lehet Tsugumi is.)
Mifune (Naruto) vs. Arabasta arc Zoro
Mifune (SE) vs. Skypeia arc Zoro
Juugo vs. Chad

Most egy jó hónapig nem írok  ide, szal osszátok be magatoknak ezt a hsz-t.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #866 Dátum: 12 jún 24, 18:14:24 »

Renji vs. CS2 Sasuke:
Szerintem Renji nyerné a harcot. Átmegy Bankai-ba, és a védelme egy Kirin ellen is megfelelővé válna, a Hikotsu Taihou pedig elpusztítaná teljes egészében Sasukét, a gyorsaságkülönbséget már nem is említem. Nálam Renji nyer.

Kabuto vs. Stein:
A tudósnak adom a meccset. Ha egy Black Star gyorsaságú személy támadásai elől kitért minden nehézség nélkül, Kabuto sem fog neki gondot okozni. Part 1-ben nem is tudom, hogy mutatott-e valami keményet az orvos... szerintem nem.

Juugo vs. Chad:
Ez lenne a legjobb.
Chad:
-Brazo Derecha de Gigante képes lenne kivédeni az egyszerű ütéseket.
-A La Muerte felér egy Raikage ütéssel.
-Könnyebben harcol távolról, hála az El Directo-nak.

Juugo:
-Milliárdszor szívósabb, mint Chad.
-Valószínűleg az ereje is nagyobb.

Ezért én inkább Juugo-nak adom a harcot.

Amúgy Gantz-al hogy álltok? Dobok egy pár harcot:
Hiroto Sakurai és Sakata Kenzo (Gantz ruhában, pisztollyal, karddal) vs. Alucard
Kurono Kei (heteroszexuális forma, tehát nem sírja el magát 5 perc alatt, kard és ruha van nála) vs. Hibari és Yamamoto
Daizaemon Kaze (ruhában) vs. Tsunade
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 24, 18:15:53 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #867 Dátum: 12 jún 24, 20:45:57 »

Renji vs. Sasuke

A végeredményben egyetértek, az érveléssel kicsit sem. A kirin ellen ha megpróbálna Zabimaru-val védekezni, kisebb darabkák maradnának meg a hadnagyból. Ezt úgy védené csak ki, ha nem hagyja aktiválni, ami simán sikerül is neki. A Hikotsu Taihou elől ki lehet térni akár egy Kawarimi-vel vagy Bunshinokkal is, a sebességkülönbség meg nem létezik, minimum egy szinten mozognak. Ettől független Renji nyer (de csak időugrás után), viszont közel nem ennyire egyértelműen.

Zoro vs. Mifune

Arabasta Zoro gondolom már tud acélt vagdosni, úgyhogy a páncélja nem okozna nagy gondot neki (régebben is szétvadosta volna, de így biztosabb módon) Távharcban jobb Zoro, fizikai erőben szintén, viszont Mifune higgadtabb, de Zoro mérföldekkel kitartóbb. Nálam Zoro-é a meccs.

Kabuto vs. Stein

Kabuto elég kevés ide, max azzal az ideg összezavarásos valamivel alkothat valamit, de higgadt Stein gyorsan rájönne a dolog nyitjára.

Alucard ellen felesleges Gantz karaktereket küldeni, Sakurai tegyük fel megöli háromszor (nem tudná, de tegyük fel), de utána Alucard élve megeszi Kenzo-val együtt. Annyiszor regenerálódik vissza, ahányszor akar, míg Sakurai technikájának megvannak a korlátai.

Kei vs. Hibari és Yamamoto

Ez sokkal jobb. Hibari ütéseiből a ruha szerintem 3-4-et felfogna, utána megadná magát, de okosabb lenne Hibari-nak sem Kei közelébe kerülni, mert enyhén veszélyes. Ha feltesszük hogy Hibari hajlandó csapatban dolgozni, akkor akár Yamamoto felküldi a fecskét eső lánggal szórakozni, és akár 1-2-szer Kei kardját is kivédheti, ha az megpróbálná kettészelni a felhő őrzőt. Így Hibari viszonylag simán, támadásra koncentrálva ütögetheti Kei-t, viszonylag gyorsan szét is törné a védelmét. Nyernek az őrzők, de az a kard elég vagány, úgyhogy csak 40-60-ra.

Sanji (TS előtt) vs. Tsunade
Emiya (Fate Movie) vs. Edo Erza
Yoh Asakura vs. Komamura
Nishi (ruhával) vs. Absalom
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #868 Dátum: 12 jún 29, 20:39:40 »

Sanji vs. Tsunade
Sanji nem üt meg nőt, tehát sima Tsunade egy foltot csinál belőle az aszfalton. Ha Sanji mégis úgy dönt harcba veti magát... hát..  Sanji sokkal gyorsabb, nagyot rúg és elég strapabíró is, míg a kage lassú, nagyot ütés regenerálódik mint a penész. Sanjinak akkor van esélye, ha lendületből lerúgja az arcát,még mielőtt aktiválná a pecsétet.

Buggy vs. Shikamaru
fél-kishin Stein (Marievel) vs. Kenpachi
Luxus vs. Kid a lányokkal, akárhány Sanzouval
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #869 Dátum: 12 júl 12, 20:04:50 »

Na pár Marvel-es csata. Mosolyog

Vasember vs Hulk: Szerintem itt vasember van előnyben mivel repülni azt tud és hulk nem. De az ugrásai azért ott vannak, tehát vigyáznia kell vasembernek. Mint láttuk Hulk bírja a strapát de ha túl sokan lőnek rá meg túl sokat meg pl már rakétáznak is elég sokan ellene akkor nem bírja ezért szerintem Vasember nem ér semmit mert hiába a fegyverei. Hulk ütései meg már az ereje is megterheli a vasember páncélzatát. Szerintem 70-30 hulknak.

Vasember vs Thor: Láthattuk a filmben hogy milyen ha harcolnak. Thor villáma csak megerősítette vasembert mert az energia túltöltődött. Vasember thor ellen igenis ér a fegyvereivel de ha thor rajta hagyja vasemberen a kalapácsát akkor meg se tud mozdulni és szépen leveheti a vas fejet és szétverheti. 85-15 thornak.

Vasember vs Amerika kapitány: szerintem ez az egy csata vasembernek amiben győztesen kijöhet mert amerika kapitány nem tud repülni viszont átlagon jóval felüli ütései vannak és ha betalál ( persze nem olyan erős mint hulké ) így meglepheti vasembert. A pajzsal kivédhet minden támadást vasember ellen. Repülni nem tud de eldobhatja vasemberre a pajzsát és ha eltalálja láthattuk a filmjében is mennyit repül tőle az ember. De ha elvéti akkor neki már annyi. 80-20 vasembernek.

Amerika kapitány vs Hulk: Hulk ütéseit kivédheti ezzel de túl nagy erővel rendelkezik hulk ezért nem adok neki sok esélyt. 90-10 hulknak.

Amerika kapitány vs Thor: Amerika kapitány kivédhet jó esetben vagy eltérítheti vissza a villámot thorra mert lokira is szépen visszaverte a jogar erejét. A kapitány fizikai ereje elég ahhoz hogy bevigyen olyan erőseket thornak hogy megszédüljön vagy elrepüljön. Itt amerika kapitányt hozom ki győztesnek kb 51-49 arányban.

Hulk vs Thor: Ebből is láthattunk egy kis ízelítőt. Thor kalapácsa ha betalál elrepíti szépen hulkot. hulk viszont ettől nem ijed meg. Ha rá is teszi a kalapácsot hulkra nem tud mozdulni de hulk mivel elég kemény és bírja az sérüléseket ezért nem egykönnyen üti ki thor. Hulknak adom a harcot 60-40-re.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins