24 nov 26, 09:28:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289343 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #780 Dátum: 12 máj 10, 07:08:37 »

A profik ezt már megoldották. Nevet Igaz, múltkor Zetsu volt az egyik legnagyobb veszélyforrás az arrancarok számára, de mivel Madárka került a helyére, kb. ugyanott vagyunk, tehát az Espada fele a csata első pár másodpercében meghal, a többit meg legyűri a túlerő. Ja, hogy az Espada most nem repülhet? Akkor még jobban lecsökkent az esélyük.

renato, szerintem néz végig megint azt a harcot. Feodor egyáltalán nem lassú, sőt, úgy pattogott Crona körül, mint Yoda mester szokott. Tsar meg egy ágyúgolyó, jó hogy gyors. Mad Blood nélkül Crona meghalt volna a hideg Oroszországban.

A sunyik közül meg szerintem Moria a legesélyesebb. Neki nincs olyan ellenfele, aki holtbiztos, hogy elverné őt. Árnyéklopással bárkit szét lehet szivatni, meg az elhullott ellenfelekből szövetséges is készíthető az elcsent árnyékok segítségével.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #781 Dátum: 12 máj 10, 08:44:34 »

A jó édes... oké, én is csak olvasom a mangát, nézni nem nézem xD Végig azt hittem, hogy az az asztronautának öltözött krapek Feodor, miután nála van Tsar... átfutottam megint a harcot, most ott tartok, hogy Justin nem nyerhet ezek ellen xD Feodor (aki amúgy azt hittem, hogy valami út közben képbe jövő ruszki katona xD) fürge, mint állat, plusz Tsar egy On Your Mark-kal okozna akkora sérülést, mint Stein a rezonancia utáni ütésével.
70-30 a ruszkiknak.
Elővennék egy régebben általam elkaszált harctípust, és keverném a tömegharcossal, így létrejön a következő csapatos tömegharc:
Akatsuki (Az "eredeti" 9+Tobi a Konan elleni formájában) vs. Espada vs. Supernova (Boney és Bege helyére jöhet Sanji és Shirohige/Robin -az öreg inkább csak akkor, ha Robnnal is gyengék lennének- Basil-nak legyen 10 tagú a legénysége magán kívül, de ők Szibériában vannak) vs. a főnökök (Tsuna, Mukuro, Hibari, Byakuran, Gamma, Xanxus, Iemitsu, Enma és -mivel Jager erejét most fogjuk meglátni- jöjjön még Flan, úgyis kell az erősítés) vs. halálkaszák+technikusai (Spirit mellé jöhet valami random katona)

Ééés egy nyugodtabb:
Stein+Jackie vs. Tsunade (a regenerációját csak egyszer használhatja)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 08:53:12 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #782 Dátum: 12 máj 10, 13:45:35 »

A ruszkikat nem szabad alábecsülni. Nevet

Gettó fight:
Az Akások trollkodhatnak azzal, hogy az Espadát mana potionként használják a harc folyamán. Ezzel kb. elmondtam, hogy ki az abszolút győztes és a abszolút vesztes. Az agyontápolt Kisame-Nagato-Zetsu tró önmagában is veszélyes a többiekre nézve. Az arrancarokat meg nem csak a vörösek szivatják, pl. Tsuna jéggé változtatja őket a raietsu=láng törvény értelnében. A második helyezett az OP banda. Robin pl. kapásból kitöri mindenki nyakát, Trafalgar meg spontán kemény dió. Jobban belegondolva Law simán győzelemre viszi a csapatát azzal összecseréli az ellenfelek lelkeit és a többiek kicsinálnak mindenkit, amíg azok zavartan pislognak. Hosszabban akartam elemezni a harcot, de most, hogy ez eszembe jutott rájöttem, hogy innentől nincs miről beszélni.

Stein egymaga is legyőzné Tejcsárdát, nem értem, minek adsz neki még lángszórót is...

Új:
Tsukishima vs Kakashi
Kimimaro vs. Crona Mad Blood nélkül
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 13:48:08 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #783 Dátum: 12 máj 10, 14:57:22 »

Hmm.. tényleg, elfelejtettem az új room erejét... na mindegy Nevet

Ha itt lennél előttem, ketté fejelném a lelkedet... http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6021.msg702109;topicseen#msg702109 -itt azért picsogsz, mert egyedül küldtem Steint, most meg azért, mert Jackie mellette van Nevet

Kimimaro vs. Crona:
Crona nyerne. Bár Mad Blood nincs, Black Blood van, így sokáig állná a strapát, míg Kimimaro (legyen bármilyen egészséges) egy idő után lestrapáltan a földre rogyna.
Az utolsó tánc ellen ott a szárny, amivel Crona a Holdra repül éppen, az sem érné el... Igazából nem sok esélyt adok Kimimaro-nak, de CS2 formájában TALÁN hatásos lenne az a bazinagy csontcuccos, amivel Gaara-t is majdnem megölte. 60-40 Cronának.

Kakashi vs. Tsukishima:
Kakashi ellenfele repül, szóval két lehetőség van:
1) Kamui.
2) Klónok.
Mivel Tsukishima kardozik, ezért én inkább a klónokat tartanám valószínűbbnek. Amint bekapja a csalit, és lemegy a földre, hogy megvágja Kakashit, egyből kaphat egy bulldogot a hátára, majd egy föld alól előjövő Copy Ninját a 6*1023*1000 madárral a kezén. Szerintem Kakashi nyerne.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #784 Dátum: 12 máj 10, 15:10:05 »

Namármost mit jelent az, hogy Cunade csak egyszer használhatja a regenerációját? Én úgy értelmeztem, hogy Stein rásóz egyet, de azt Bögyi meg sem érzi, aztán az összes többi lélekpukkasztó csapás ugyanúgy hat rá, mint másra. Ez azért nagy korlátozás ebben az esetben. Vagy félreértettem volna a kitételt?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #785 Dátum: 12 máj 10, 15:16:40 »

Mondjuk igaz... De korlátozás nélkül meg megint túl erős lenne, nem? Mondjuk küldhetjük úgy is Stein ellen, hisz a professzor úr milliárdszor fürgébb nála... Akkor tekintsük úgy a harcot, hogy Tsunade regenerálódhat ahogy csak tud, Steinnek meg ott van a kis fegyverpalánta. Talán ezzel okés lesz a harc.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #786 Dátum: 12 máj 10, 15:28:53 »

Ez esetben meg azt mondom, hogy a fene tudja. Az eddig látottak alapján Tsunaénak kellene győzni, mert azok a kis lángocskák nem okozhatnak olyan nogy sérüléseket, de lehet, hogy Stein kezében olyan lángvihart fúj a kiscsaj, hogy semmi sem marad a csatattérből. Ha ez igaz, akkor győznek.

A többivel nagyjából egyetértek.

Új:
Halálkaszák és mestereik egymás ellen. (Marie+józan Stein, Spirit+józan Stein Tesco gazdaságos klón, Justin a Medusa elleni állapotában, a távcsöves puska-csaj+Sid meg a többi ismert.)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 15:57:37 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #787 Dátum: 12 máj 11, 15:01:19 »

Ha a közkatona kezében akkorát robbant Spirit, Stein kezében egyszerre ölne meg mindenkit a csatatéren, így nekik adom a harcot. Minimum őrült módba átmehetne Stein Marie-val, úgy lenne esélye egyáltalán valakinek ellene, vagy Justin kaphatna egy őrült formát.
Sid-ék maximum 2000 méterrel a csatatértől lennének esélyesek, Azusa nem közelharci fegyver.
A többiekről meg még keveset tudunk ahhoz, hogy véleményt alkossak az erejükről, de nem hiszem, hogy túlnőnének Spirit-en és Stein-en.

Új:
Stein+Spirit/Marie és Kakashi vs. Uchiha Itachi
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #788 Dátum: 12 máj 11, 19:54:40 »

Pontosan tudod a válaszomat, csak vitatkozni akarsz, valld be, te kis komisz! Nevet
Terészetesen Itachi győzne. Kakashi esélytelen ellene, ezt már láthattuk többször is. Stein már érdekesebb, mert ha csakra=lélek, akkor Stein higgadt állapotában olyan szinten ura a lélekhullámainak, hogy szerintem még Menyus sem tudja könnyen megpiszkálni a gejutsujaival. Ha jól összedolgoznak, márpedig képesek rá, akkor akár még győzhetnek is, de itt is fennál a sok gyenge vs. egy erős harcok nagy "bakija", miszerint ha az egyik gyenge kiesik, akkor borul az egyensúly és az erős túlerőbe kerül.
Mondok egy 55%-os győzelmet Itachinak, mert nem akárkik az ellenfelei.
Többet egyenlőre nem mondok, majd inkább megcáfolom az érveidet. Mosolyog

Új:
Apachi, Mila-Rose és Sunsun (talán jól írtam a nevüket [nem repülnek]) vs. Kinkaku és Ginkaku
Egy Mistich-előcsalogató harc:
CS2 Sasuke vs. Hibari
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 11, 20:07:59 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #789 Dátum: 12 máj 11, 20:12:26 »

Én inkább fordítva gondolom: Stein-ék nyernének viszonylag könnyedén.
A könnyebb Tsukoyomiból Kakashi kitörik, az idő-manipulálós meg levinné a földre Itachit.
Stein-re egyik sem hatna, mivel a kezében van Marie, aki a nyugtató hullámhosszával gondolom a genjutsu-ból is ki tudná hozni őfelségét.
Az Amaterasu-val leküldhet egyvalakit a hamuba sült pogácsa szintjére, a másik meg megölné (mind Stein, mind Kakashi elég gyorsak tudnak lenni, pillanatok alatt előtte teremhetnek).
Maradt a Susano'o. A Stein érzékeli a chakrát, így a spirituális kard őt tuti nem kapná el, a Yatta tükör pedig védhet bármi ellen, ha a másik dimenzióba kerül, sokat nem tehet vele az Uchiha. Ezután jöhet az, hogy:
A) Kakashi lemegy a föld alá, ráküldi a bulldogot Itachira, míg az Stein-nel hadakozik, ezután jön a higgadt Raikiri-s kivégzés.
B) Stein szórakozik, míg Kakashi erőt gyűjt ahhoz, hogy az egész Uchiha kölyköt likvidálja a Kamui-val.
C) Stein felveteti Marie-val a teljes alakját, majd odabasz a bordára egy nagyon Miss Húsklopfolóval. Ha ezt Rezonancia mellett teszi, akkor valószínűleg az Uchiha Justin Law módba lép, és az Álmosvölgy Legendájába illő külsőt kap.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #790 Dátum: 12 máj 11, 20:21:46 »

Kakashi és Dr. Stein vs Itachi

Hát ez szép csata lenne. Én azt mondom, hogy van esélye a párosnak.  Ha összedolgoznak és fedezik egymást, akkor megizzaszthatnák az Uchihát. Mondok egy 51-49-et Kakashiék javára.

Nem tudom, hogy volt-e ilyen csata, de most felvetem:

Kapitányok vs Kagék

A Kapitányok nem repülhetnek és a gyorsaságuk is legyen korlátozva.

A vs Yoruichi ( az ő gyorsaságát szerintem ne korlátozzuk)
Gaara vs Byakuya
Tsunade vs Kommamura
Terumi Mei vs Hitsugaya és Mayuri
Onoki vs Soi Fong (nála se legyen korlátozás)

és egy ráadás: Jelenlegi 5 Kage vs Aizen végső formában ( ő repülhet ha akarjátok, de Kyoka Suigetsu képességét ne használja)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 11, 21:09:12 írta TsunadeHime » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #791 Dátum: 12 máj 11, 21:17:59 »

Itachi vs. Stein és Kakashi

Animés Stein esetén szerintem is kikapnak Kakashi-ék. Mint láttuk azért olyan nagyon nem viseli meg a Tsukoyomi az Uchiha-t (még utána ellőtt 2-3 Amaterasu-t, és egy ideig fent tartotta a Yata tükrét), 1 vs. 1-ben meg nem ellenfele Stein se Marie-val se Spirit-tel.
Stein-re hatna az időmanipulálós Tsukoyomi, mire a társa észbekap, hogy baj van, addigra a 3 napos kínzást ő is megérezné (ki nem dőlne tőle, mert nem, de alaposan le lenne strapálva, jobban mint Itachi.)
Az A és B verziódhoz csapatmunka kell, de vagy Kakashi vagy Stein a harc kezdete után pár másodperccel ki is esne a Tsukoyomi miatt. A C verzió pedig nem lenne rossz, de Itachi-nak van Sharingan-ja, ha látja hogy túl erős lélek támad rá, nem a Susano'o-val védené, hanem sima varjú klónokkal inkább. Utána meg akár egy Amaterasu-val is elintézheti Stein-t, anime-ben nem mutatott akkora sebességet, hogy kikerülje.

Arrancarok vs. Ninják

Simán nyernek Ginkaku-ék. Felveszik a Kyuubi formát, utána Ayon-ostól mindenestől elintézik az Arrancarokat. Plusz ott van az a köcsög vagy mi, amelyik lepecsételi a kedvenc szót mondogató ellenfelet. (Bocs, sokminden nem rémlik már, de volt ilyesmi.) A 3 szerencsétlen ellen ez pont tökéletes, mivel már majdnem feleannyit tudnak magyarázni mint Excalibour, ami nagyon szép teljesítmény.

Mistich előcsalogató harc:

CS2 Sasuke-t szerintem elveri Hibari. Itt is tudott már kemény genjutsukat Sasuke, de Hibari ellen nem hiszem hogy működnének ezek. Túl kemény hozzá, úgyis kitörne valahogy. Chidori hatótávja 5 méter, ha olyan közel kerül az őrzőhöz a shinobi, a láncos tonfával simán nyakon vágja Hibari. Közelharcot jobb ha nem erőlteti ebben a harcban az Uchiha, 2 ütéstől 3 darabra törne tőle. Bár, most hogy belegondolok ott van a Chidori Nagashi, ami elég megrázó élményben részesítené a felhő őrzőt, plusz a Sharingan magas szintű irányítása is kellemetlen... Most hogy így jobban belegondoltam fogalmam sincs. Nevet Valószínűleg gyorsabb is az Uchiha, tud repülni, és a kardját is elég jól használta még itt. De Hibari meg Roll-lal tud trükközni, úgyhogy egy kicsivel talán neki adom a harcot. 55-45.

A vs. Yoruichi

Asszem ilyen már volt, és ha jól emlékszem az lett a végeredmény, hogy a Kisuke-től kapott kézvédőkkel a Shinigami nyer, anélkül meg a Kage. Ha meg nem volt, akkor kb ez lenne. Nevet Yoruichi kicsit gyorsabb lehet mint A, A meg valamivel erősebb Yoru-nál.

Gaara vs. Byakuya

Ilyen viszont már biztos volt, akkor Byakuya kapta a hatalmas sebességkülönbség miatt. Ez a sebességkorlátozás mit takar? Hogy nem Shunpozhat? Akkor az a kérdés, hogy eltudja-e találni a Byakurai-al. A villám mint láttuk elég szépen átviszi a homokpajzsot, szerintem ez is tökéletes lenne hozzá. Átlyukasztott mellkassal meg nem hiszem hogy sokat tehetne a kage, de Shunpo nélkül jó eséllyel elkaphatja a tájcsót. Legyen 55-45 Byának.

Tsunade vs. Komamura

Ez vicces. Nevet Komamura nyit egy bankai-al, mert ő úgy vagány, üt egyet a banya felé, az meg egy chakrakontrollos ütéssel az óriás csontjait, s ezzel együtt a rókáét is 20 darabra töri. Simán nyer Tsunade, Komamura szégyen.

Terumi vs. másik kettő

Mayuri egyedül is lehozza, minek oda Hitsugaya? Így még nagyobb hátrányban vannak, mert Mayuri először a Bleach SP-jét szedné le. Ha egyedül van, simán odasétál a Kagéhoz, meglepve tapasztalja hogy savat köpköd, ezért Mayuri bekapcsolja az őrült módot, és úgy is elráncigálja a laborba Terumit. Szerintem az ilyen hétköznapi savak amúgy sincsenek hatással a tudósra, amennyit kísérletezett magán az ilyenek ellen biztos szerzett immunitást. Ha meg nem, akkor lemarja az egyik kezét Terumi, de Mayuri visszanöveszti, benyomja a bankai-t, onnan meg veszett ügy az egész.

Oonoki vs. Soi fon

Ha nincs semmilyen korlátozás nincs esélye Oonokinak. Az ő derekával semmilyen szinten nem tudná követni Soi mozgását, pár másodperc alatt vége lenne. Ha csak sebességkorlátozás nincs, akkor meg azon múlik milyen gyorsan tud 50 méter fölé repülni az öreg.

5 Kage vs. Aizen

Aizen elvert kb 8 kapitányt erőlködés nélkül, az 5 kage se lenne neki ellenfél. Pláne hogy halhatatlan, és Oonokin meg Gaaran kívül egyik se tud a közelébe kerülni. Semmi esélye az ötösnek.

Mivel úgyis lesznek viták, új harcokat egyenlőre nem dobok.

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #792 Dátum: 12 máj 11, 21:35:56 »

Innentől a 18. oldalig, majd innentől a fejezet végéig lapozd át a mangát majd, ha van kedved, itt harcol Kishin Stein.

Az időmanipuláló Tsukoyomi-tól kifeküdt (egyszer használta, egyszer kifeküdt, 100%-os ráta), sőt, ha Stein-re küldi, akkor még maga alatt is vágja a fát. Kakashi majdnem megőrült, egy olyan labilis személy, mint a professzor úr biztos belezakkanna, és egyből átmenne Kishin formába, ami -megfelelő kínzás mellett- még Kakashira is veszélyt jelentene.
Sebességet mangában sem, de lélekfigyelést igen. Black Star a "kisülést" akarta használni, Stein pedig egyből kivédte, mert a lelkét folyamatos megfigyelés alatt tartotta.

A többivel -furcsa módon- egyetértek. Egyedül a róka vs. öregasszony harcnál van egy kis ellenvetésem:
Tsunade üt a kezével, Komamura a kardjával. Megeshet, hogy eltörik a kard, de hogy Tsunade keze is le lenne hasítva, az is biztos. Szerveket eddig nem regenerált, így fél karral folytathatná a harcot, ami nem túl egészséges számára. Nálam Komamura nyerne.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 12, 13:23:34 írta renato » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #793 Dátum: 12 máj 11, 21:47:16 »

Ha Tsunade tudja regenerálni a belső szerveit, akkor elméletileg a végtagok regenerálására is képes lehet. Persze ezt sem tudhatjuk biztosan. Ezt szerintem megnyerné Tsunade.  Kommamurát én is a leggyengébb kapitánynak tartom. Ha Tsunade eltalálja őt vagy a Bankai-ját, akkor nyert.
Ha Tsunadénak fél karja marad, Kommamurának viszont nem lesz kardja, a mérleg még így is a Hokage fele billen. Ő a vérzést simán elállítja, majd 1-2 pofonnal befejezi a harcot.

A többivel nagyjából egyet értek.

Roy Mustang vs Toushiro (nincs repülés és Shunpo)
Tsunade vs Rest ( A FMA Brotherhood verzió)

Erza vs Byakuya (bocs ha ez is volt)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 11, 21:56:39 írta TsunadeHime » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #794 Dátum: 12 máj 12, 08:25:09 »

OK renato, mutass már egy videót, vagy egy mangaoldalt, ahol Itachi olyan szinten összeomlik a Tsukoyomitól, mint Kakashi egy Kamui után! Én csak arra emlékszem, hogy a szeméhez kapott és felszisszent, de akkor már mindegy volt, hogy mit csinál, úgyis győzött. Harc közben simán kibírja.
Ha őrült Stein megüti Itachit, akkor tényleg vége, de a Naruto világának egyik legképzettebb harcosát annyira nem könnyű ész nélkül osztogatott pofonokkal eltalálni. Ráadásul a habzó szájjal vihorászó tudóssal nem is olyan könnyű együttműködni. Az ügyes stratégiák meg csak akkor hoznak biztos győzelmet, ha az ellenfélnek nincsenek ugyanolyan jó gondolatai a harcban.

Mustang vs. Toshiro (Érdekes, mindenki máshogy írja a nevét.): Epic Hitsugaya win. A kapitányka Shikai-a nem jég, mint azt sokan gondolják, hanem nagyon hideg víz, ami azonnal ráfagy mindenre, ílymódon egyből tönkretéve az ezredes úr kesztyűit.

Tsunade vs. Sloth: Hát nem tudom... Regenerációban egyenlők, Cunade erősebb, a homonculus viszont gyorsabb. Mondjuk Sloth ellenfelei sem voltak valami veszett fürgék, mégis legyőzték. Tsunadénak még ott vannak az általános ninja trükkök, meg Katsuyu is hasznos lehet, szóval inkább a kage felé billen a mérleg nyelve.

Erza vs. Byakuya: Még nem volt, de elég egyoldalú a harc. Vöri talán még egyenlő ellenfélre találna a csak Shikai-t használó Byakuya személyében, de a Bankai szerintem már túl nagy falat a lovagmágus számára. 85% a kapitánynak.

Új: Órások harca
Zombi Oars vs. Komamura vs. VenomMyotismon vs. Godzilla (a rajzfilmes) vs. Manda (a régi)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins