24 nov 26, 07:17:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289074 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #705 Dátum: 12 ápr 03, 14:00:02 »

Öhm... a néger gyerek a két fegyverrel Kilik, tudjátok, őt neveztem meg az előző postomban  smirksweat

STM: bár ez nem ide tartozik, de a fullerén is a szén egyik vegyülete, és a 70%-ára összenyomva a gyémántnál is keményebb anyagot kapsz. Csak ugye az nem természetes, így az nem olyan vagány.

Mistich:
A Haki ütés talán átüti a Raikage védelmét - A Raikage védelme simán átviszi a Jozu-énál sokkal nagyobb védelmet is.
Kicsit mérlegeld a kettőt. Jozu védelme szilánkokra törve végezné, amint beleüt a kage.

Jellal vs. Sasuke vs. Byakuya vs. Mihawk:
Jellal ütőkártyája sosem derül ki. Natsu ellen is pont akkor tört rá a derékfájás, mikor a végső támadására készült, most Meldy akkor nyomta le a paprikát a torkán, mikor éppen a Star Destruction-re készült.. véleményem szerint ő nyerne, ha egyszer láthatnánk a legkomolyabb csapását, csak ugye az találgatás, amire nem hivatkozhatok.
Így viszont Byakuya-nak adom a harcot. Az Amaterasu elől biztosan kitérne, a Tsukoyomi igen kemény lenne, de a virágszirmok úgyis védik őt+amilyen akaratos, úgyis kiszabadulna valahogy belőle. Mihawk pedig kevés ide sajnos, szinte mindenkinek van valami olyan jutsuja, amivel kinyírhatná a kardforgatót.
Byakuya: 40%
Mihawk: 20%
Sasuke: 25%
Jellal: 20%
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #706 Dátum: 12 ápr 03, 14:38:40 »

Keményebb? Komoly? Na várjunk, viszont a fullerén összenyomva könnyen gyémánttá alakítható, ha jól tudom. Nem kell neki oylan nagy hőmérséklet, meg akkora nyomás sem. Hmm... a 70%-ig összenyomott még nem az? ikszdé NA jó, mindegy, ez csak jobb így. És szerintem még vagányabb  is.

Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #707 Dátum: 12 ápr 03, 14:59:47 »

Nem mondom száz százalékosan biztosra, de ez olyan, mintha a muffin-t és a kalácsot hasonlónak vennéd, mert mindkettőnek tészta az alapja Nevet lényegében ugye a szén 3 módosulata a grafit, a gyémánt és a fullerén, és az össszes természetes anyag közül a grafit a legkeményebb, viszont a fullerén 70%-ára (ez sem 100%, valahogy így rémlik a 8. osztályos anyagból) összenyomva keményebb lesz, mint a grafit.

Gajeel vs. Hei vs. Kisame vs. Hibari vs. Mustang:
Számomra Hei az abszolút győztes. A halacskát bármikor agyonvághatja az árammal, Hibari és Mustang túl lassúak hozzá, és ott van Gajeel, akinek a teste a legjobban vezeti az elektromos áramot. Ezek mellett fürge, okos, és még faszántos felszerelései is vannak neki.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #708 Dátum: 12 ápr 03, 15:15:03 »

Nem-nem, a grafit tipikusan oylan dolog, amiből gyémánt készül. AMi szintén természetes, és keméynebb is nála. Azt, hogy a fullerén is keményebb lenne, én még nem igazán hallottam, csak hogy elvileg elérheti a szintjét, vagy meg is haladhatja, de a gyakorlatban iylen még nem készült (fullerénnek uyge többféle különböző "speciális" szénszerkezetet is hívnak, ez egy bő csoport), és az biztos, hogy összenyomással könynen szénné alakítható, sokkal könynebben, mint holmi grafit. Talán 160 bár, meg szobahőmérséklet kell hozzá. Habár elavultak is lehetnek az információim. De nem muffin, meg kalács, hanem lego ház, meg legokastély inkább. A muffinban meg a kalácsban azért más van.

Kisame simán túlél egy gyenge kis elektrosokkot, és amúgyis, Hei oylan sebességgel mozog, mint egy nagyon-nagyon-nagyon gyors ember a valóságban, vagy picit gorsabban, gondolj bele, Kisame miylen szinten lehet, gondolj bele, Sasuke miylen gyors volt a shippuden elején, és hogy zúzott jóval később ő méh ellen, és hogy tolta Kisamaheda. A baj az lenen, hogy a samaheda itt nem tud feltápolódni, de nem is kéne. Mindenkit megborotvál meg szét ninjutsuzik. Kapásból, ha elhányja magát az elején, már csak neki fog feküdni a terep. Gajeel elküld egy üvöltést, abba beleküld egy oylan cápát, mitn Gai ellen, ő is le van tudva, a többieket meg megeszik a kis halacskkái. Heit talán nem, és ellene nem is oylan nagyon nyerő ötlet a vizes környezet, de a samahedaszörf, meg a sebesség és erőkülönbség, meg a fulladási tényező, meg a ninjutsu elég nagy előny.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 15:22:13 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #709 Dátum: 12 ápr 03, 15:54:30 »

Nemrég olvastam valahol (meg nem mondom már, hogy hol) hogy előállították már a grafitnál is keményebb fullerént. A hitelességéről nem tudok nyilatkozni, de valahol már szerepelt egy ilyen cikk (ha jól emlékszem, akkor valamelyik angol egyetem tudósai követték el ezt a gaztettet).
A grafitból lehet, hogy készül gyémánt, de alapállapotában két külön csoport a grafit és a gyémánt. Ha gondolod kikereshetem wikipédián, de azzal szerintem tisztában vagy, hogy a szén három allotrop módosulata a grafit, a gyémánt és a fullerén (a fullerén ugye 60 atomos, 72 atomos és asszem 84 -bár lehet, hogy nem- atomos lehet), szóval alapból különbözőek.

Azért egy olyan áramerősségű ütést ne nagyon éljen már túl. Ha elhányja magát az elején, akkor még jobban Hei-nek kedvez, hisz az ő lábán gumicsizma díszeleg, ami tökéletesen szigetel.
De ha mégis legyőznék Hei-t (amit kétlek), még mindig ott van Hibari, akitől gyakorlatilag semmit sem tudna elszívni Samehada, így akár az első bilincses trükkel kicsinálhatná őt az őrző.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #710 Dátum: 12 ápr 03, 16:27:16 »

De a grafit alapból nemoylan túl kemény. A ceruzában simán összetörik, nemde? Szóval annál könnyű keményebbnek lenni. A keménysége a Mohs-skálán 1 a tízből.

Hibari nincs ott, őt már elintézte Hei amíg még élt Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 16:27:56 írta STM » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #711 Dátum: 12 ápr 03, 19:13:09 »

Kenpachi vs. Lancelot: Hát nem sokat lehet erről mondani. Fél éven át hacolnak, közben letarolják maguk körül a tájat, de a végén Kanpachi győz, bár nem tudom, hogyan, mert az ellenfele több szempontból is jobb nála, de ő Kenpachi, szóval nehogy már legyőzze egy angol legendabéli lovag. Mondjuk megnézném Kenpachi arcát, ha Lancelot kivenné a kezéből a kardot. ikszdé
Legyen mondjuk 51% Kenpachinak, mert csak.
(Tehát Lancelot nyeri a csatát, csak nem.)

Új:
Búza fight:
Lussuria vs. Bon Clay vs. Haku vs. Ichiya vs. Charlotte Chuhlhourne (nem repül)
Azért harcolnak, mert nem tudják eldönteni, hogy kinek van a legszebb bikinivonala. ikszdé...  Hmm?...  Lehánylak
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 19:15:58 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #712 Dátum: 12 ápr 03, 19:41:43 »

Attól, hogy nem túl kemény még ugyanúgy a szén allotrop módosulata.

Szóval Lancelot veszít, mert Kariya ideje a testében lévő férgek miatt lejár, így meghal a fél év alatt Nevet

Lussuria nem is ratyi... ezért éppen esélye sincs nyerni. Annyira elmaradott karakter, hogy mostanság egyedül a gyógyításra használhatják.
Haku sem ratyi, csak egy nála 20 évvel idősebb férfivel él együtt, és az életét adná érte. Nem, ez nem buzis. A győzelmi esélye Lussuria esélye+5%=5%.
Benthen szintén esélytelen, nem elég kemény a harcmodora, de kap 15%-ot, mert így jön ki a 100% a végén.
Ichiya mágiája sosem nyűgözött le, nem képvisel elég pusztító erőt. 10%.
És jöjjön "kin vótam olaszba". A legnagyobb erőt ő képviseli a mezőnyből, szóval a melegek harcát ő nyeri kereken 20%-al.
Most pedig jön a győztes: Sanji amint megtudja, hogy ezek a mocskok egy helyre gyűltek odamegy, és szétrúgja mindegyiknek a fejét (valószínűleg SSJ12000-be menne át a Hell Memories alatt, ha ezeket egy helyen találja), majd visszatér a szalmakalaposok hajójára, ahol a csodálatos tettéért Namiék "meg"jutalmazzák (Namiék=Nami és Robin. Ezt ki kell hangsúlyozni, mert él itt egy gman nevű troll, akiből kinézem, hogy Nami mellé valaki mást rakna Nevet). 50% a szakácsnak, azért nem 100, mert a másik 50-et szétosztottam a többiek között.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #713 Dátum: 12 ápr 04, 08:56:49 »

Namiék=Nami és a többi szalmakalapos.
Meglepetés amit kap tőlük="Huppsz, a hajó konyha része súlyosan megrongálódott, amikor véletlenül elpusztítottuk All Blue-t."
 Faceg

Csak most nézem, renato, el szoktad te olvasni a hsz-imet?
Két sanzus Kid és a lányok vs. MS Sasuke vs. Byakuya vs. Gérard vs. Sesshoumaru vs. Mihawk
Am az eredményeid összesítéséből is 105% jön ki. Nevet

Pár Naruto vs. KHR harc:
A nemrég fetámasztott hét kardforgató, persze nem zombiként (akinél nem volt fegyver, annál most álagos katana van) vs. Yamamoto és Squalo
Fong vs. Lee
Gokudera és Belphagor vs. Kakuzu és Hidan
Madara (nem Edo) vs. Deamon Spade a nagyon bedurvult formájában
Xanxus vs. Kakashi
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 09:01:25 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #714 Dátum: 12 ápr 04, 14:12:30 »

El szoktam, az más, hogy 8-kor alig volt már erőm reagálni rá.
A Sanji-s pedig gyenge volt :/ STM-ben van az utolsó reményem elvégre ő a trollcsászár, nagyobb troll, mint te Nevet

Akkor te valamit elszámoltál.
Lussuria: 0%
Haku: 5%
Bon Clay: 15%
Charlotte: 20%
Ichiya: 10%
+Sanji: 50%

A sok emberes harcot ki is hagyom, valahogy semmi közöset sem találok a harcoló felekben, úgyhogy teljesen találgatásra menne az egész.

Hét kardforgató vs. Squalo és Takeshi:
Véleményem szerint a KHR két harcosáé lenne a meccs. Lassítanak, vagány állataik vannak, valamint egy ütéssel tönkretehetik az ellenfelek kezeit. Mellékesen a hét kardforgató olyan szinten semmilyen lett, hogy szégyen  volt őket nézni.

Fon vs. Lee:
Lee a Shippuudenben elég keveset villog. Mindenesetre 5 kapuval már úgy ahogy súrolja Fon szintjét. A gond, hogy ez nem tart neki örökké, míg a harcművész bármeddig önmaga tud lenni.

Gokudera és Bel vs. Kakuzu és Hidan:
Lényegében egy Gokudera vs. Kakuzu és egy Bel vs. Hidan alakulna ki. Gokudera győzelme szinte tuti, a C.A.I. felfogja az összes támadást, majd a bombákkal szétrobbantja azt a Kakuzu-s társaságot.
Bel győzelme azon múlik, hogy kinél szakad el előbb a cérna. De ha Bel ki is kapna, Gokudera megnyerné a Hidan elleni harcot is.

Madara vs. Spade, azaz a két csalódás összecsapása:
Az egyik fél nem tud úgy harcolni, hogy ne ölje meg magát minden harmadik lépésével, a másik pedig harmatgyenge. Hiába van ász Spade szemében, Madaráéban drill van, meg a támadásaiban altató spóra. Valószínűleg ő nyerné a harcot.

Xanxus vs. Kakashi:
Mivel Xanxus repül, így az egyetlen esély a Kamui lenne. Valószínűleg klónokkal húzza egy kicsit Kakashi az időt, Xanxus bedühödik, elkezd ész nélkül lövöldözni a CF-fel, közben pedig a Fehér agyar fia lead egy headshot-ot. Ismét olyan harc, hogy szerintem Kakashi lehozná, de mivel egy alkalommal elba...rontotta a lövést, és ezt sokan hajlamosak minden harc során felmerülő problémának vélni, így csak 50%-ot kaphat.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 09:27:55 írta renato » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #715 Dátum: 12 ápr 06, 09:28:04 »

Rendben van, meggyőztél, kommentálom a sokemberes harcodat, de előre szólok, valamit úgyis el fogok felejteni (ez a baj az olyan harcokkal, ahol semmi közös sincs, túl sok dolgot kell figyelembe venni):
Sesshoumaru-t kihagyom, mert az Inuyasha megnézéséig még nem jutottam el.
Mihawk elég hamar áldozatul esne. Szinte mindenki ki tudja őt lőni szirmokkal/42-es kaliberrel/Amaterasuval, sok vizet nem zavarna.
Kid taijutsu-ban egyedül Jellal ellen maradna alul, technikákat nézve pedig talán a legerősebb, viszont lassú a többiekhez képest.
Most veszem észre, hogy erre a harcra reagáltam már, csak Kid-et kaptam ki belőle valami miatt. Itt láthatod a végeredményemet.
De azért leírom úgy is, hogy Kid benne van:
Byakuya: 35%
Mihawk: 15%
Sasuke: 20%
Jellal: 15%
Kid: 15%

Izomállatok harca:
Tsunade vs. Alex Louis Armstrong vs. Elfman vs. Heracles (Fate/Stay Night) vs. Takamura Mamoru (folyamatos rage mód) vs. Lancia (KHR) vs. Jidanbou vs. OP-ből nem ugrik be senki, de legyen mondjuk Morgan

Halhatatlanok harca:
Edo Madara vs. Aizen vs. Dante (Devil May Cry anime/játék) vs. Alucard
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 09:30:02 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #716 Dátum: 12 ápr 06, 18:32:44 »

Xanxus vs. Kakashi

Kakashi egy ideig tudna trükközni a ninja technikákkal, de nem húzná túl sokáig. A Varia főnöke egy lövéssel egy fél erdőt elpusztít, tud köveszteni, és a pisztolyokkal gyorsan közlekedik. Ha elkezd repülni Kakashinak csak a Kamui van, amivel nehéz célozni az össze-vissza mozgó ellenfelek ellen. Bár erre ellenpélda a nyomkövető rakéta, de Xanxus szerintem a pisztolyokkal kiszámíthatatlanabbul mozog. Plusz egy oroszlánnak elég jó a szaglása, ha el is bújik a Shinobi simán megtalálhatja hogy elkezdjen dorombolni a közelében. Viszonylag sima Maffia győzelem.

Amúgy a CF-et valószínűleg nem is használná a harc alatt, Kakashi nem hinném hogy felhozná témaként a Tsuna elleni hibernációt.

Fon vs. Lee

Fon egy ütéssel lyukat ver Lee gyomrába, míg Lee... ő nem. Teljesen más szinten vannak, szerintem Gai-t is megcsapná az Arcobaleno.

Tsunade vs. Alex vs. Elfman vs. Lancia vs. Jidanbou vs. Morgan (aki helyett ott lenne Garp vagy Sengoku, bár megértem miért nem őket raktad. Nevet) Kb ebben a sorrendben van a végeredmény is.

Valószínűleg Tsunade a legerősebb a többiek közül, plusz tud regenerálódni szóval ő nyer. Alex erős, meg kitartó, meg minden, meg tud alkímiázni is, de Tsunade ezzel a "mindenhalálostámadástvisszaregenerálok" technikájával túl nagy PU-t kapott. Elfman a 3., mert Fairy Tail mágus és úgy se hal meg. Lancia mondjuk lehet beelőzné Elfman-t, azzal a naaagy golyójával agyonverhetné Elfman-t. Csak az a gond, hogy amíg támad a fegyverrel, ő maga védtelen és ez egy tömegbunyónál kellemetlen tud lenni. Többiekről nem nagyon tudok mit írni, de Jidanbou jóval erősebb Morgannél.

Tsunade: 28%
Alex: 25%
Elfman: 14%
Lancia: 19%
Jidanbou: 10%
Morgan: 4%, az is csak a vagány kisfia miatt.

Edo Madara vs. Aizen vs. Dante (Devil May Cry anime/játék) vs. Alucard

Alucard mindet agyonveri. Dante-t nem ismerem, de lusta vagyok kitörölni a résztvevők közül. Madara-nak nincs semmi olyan technikája amit ne regenerálna vissza a vámpír, Aizen meg max egy ideig szórakozik vele a genjutsujával, de egy idő után azt is felzabálná. Kivéve ha elzárja valami kidou-val. Ez az egy esélyük van, minden más esetben nyerne a vérszívó.

Ui.: Nem rég láttam róla pár videót, és volt olyan király, hogy lehet elfogult voltam.

Újak:

Gourry vs. Erőhasználat nélküli Anakin
Kuwabara vs. Erőhasználat nélküli Anakin
Marco (OP) vs. MS Sasuke vs. Zoro vs. Laxus vs. Black Star (mangás) vs. Kenpachi vs. Hiei ---> erre nem jött válasz, pedig szerintem nem lenne rossz.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #717 Dátum: 12 ápr 06, 18:41:48 »

Aham, én is azért nem írtam ide, mert Alucard túl király, hogy ne legfyek elfogult. Szerintem őt elzárni sem lehet, simán kijutna előbb vagy utóbb Nevet
Madara is leginkább genjutsukkal szivathatná, és bár igazából támadó erő és fizaikai erő tekintetében Aizen felülmúlja, jópár szempontból Madara meg Dante is, de végülis szétszedné őket előbb avgy utóbb, és ő is keméynen tud zúzni, meg iylesmi, elöbb utóbb nyer ikszdé
Vagy nem ikszdé
De biztos nem veszítene Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 18:43:26 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #718 Dátum: 12 ápr 06, 20:20:43 »

Xanxus vs. Kakashi:
Azért ha Deidara robbanását elnyelte a testtel együtt, akkor Xanxust is el kéne neki lövéssekkel együtt.
A pisztoly miatt pont, hogy egy helyben lebeg, hisz nem kap közvetlen támadást, amitől ki kéne térnie.
Az oroszlán szaglása jó? Ez nekem új, javíts ki, ha tévedek, de a macskaféléknek a látása kiváló, nem? Az pedig nem ér sokat, ha az ellenfél például a föld alatt van/sok van belőle.

Gondoltam én is Garp-ra és Sengoku-ra, de ők egyedül bedarálnák a másik 7 tagot.
Mellesleg Elfman szerintem előbb végezne, pláne most, hogy elverte azt a tirpák seggarcot, és az új kedvencem lett  Kúl

Véleményem szerint Dante nyerne. A 3-ban a Leviathan-ból is kiszabadult, pedig előtte 2 perccel döfte őt agyon a bátyja. Valamint az ördög módban sokkal keményebben operál, ráadásul sokkal sokoldalúbb a fegyvertára (Ebony&Ivory, Rebellion, Beowulf, Cerberus, Agni & Rudra, Nevan). El tudom képzelni, hogy a Cerberus segítségével lefagyasztja Alucard-ot, a többieket meg körberöhögi a lövöldözhetne rájuk nyugodtan.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #719 Dátum: 12 ápr 06, 20:55:56 »

Sokkal sokolfdalúbb a  fegyvertára? Láttad Alucoardtól a "Level Zero"-t? Na, az szerintem lazán van oylan sokoldalú. Igazából amikor azt mondtam, a többiek fleülmúlják jópár szempontból, azt is főleg enélkül gondoltam, habár persze azért tudnak pusztítani rendesen. Ha ALucard eljut idáig, és iylen ellenfelek mellett eljutna, akkor viszont szerintme annyi, hiába keméynek, mind a gyomrában végzik. AKi már oda került, pedig onnantól ALucard ereje része, és ott lesz a  többiek ellen.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins