Shirohige hasonló módon cselezné ki, mint Goku: elpusztítaná a Földet.
Ha jól emlékszek Incognito-t is valami genjutsuval rémisztette végül halálra, így Kizarut is legyőzné.
A többi stimmel.
Kenpachi vs. Gildarts
Nem találok olyan körülményt, ami miatt túlélné Kenpachi a kettészakadást. Gildartz-ot látom esélyesebbnek, de a kapitány megizzasztaná. Legyen 80-20, mivel ha a kard eltörik a harcnak nagyjából vége is.
Nagato (lehet Pein is) vs. Yamamoto&Gokudera&Ryohei
Nagato ellen egyértelműen Decimo családja nyer, Pein ellen már másabb lenne.
A lassítást beszívják (mert MINDENKI beszívja, pláne ha a Gokudera-Yamamoto duó egységesen harcol), így a lélekkitépő testek röviden használhatatlanok lesznek, fél másodperc alatt dara. A chakra elnyelő test talán mentesül ezalól, így ő marad a normál sebességnél, őt viszont a fizikai támadások nagyon hamar kifektetik. Marad 3v3. Az állat idéző test, Yahiko teste és az Asura Pein. Na már most az Asura köbö hasonló erőt képvisel, mint Gokudera Cambio Forma: Vongola Gear-t használva, így ő maximum Ryouheit képes kiszedni. Deva és Animal Pein viszont szívatósak. Az Animal Pein ellen maximum úgy nyerhetnek, ha Yamamoto lassítja a kutyus regenerációját és darabolja az ebeket, közben valaki rámegy a testre. Így marad Deva, akit nézzünk a legnagyobb erejével: Chibaku Tensei-el. Itt most az a lényeg, hogy valahogy minél több eső lángot juttassanak a golyóba. Ha a gyűrűből előtörő lángot is szívja, akkor Yamamoto meg Gokudera ezerrel nyomatják az eső lángot, míg Ryouhei védi őket az esetleges támadásoktól, majd Maximum Sunshine Counterattack-kal visszaüt, ha tud.
Így a harcot 60-40 arányban Yamamotoéknak adom, de ha nem lenne Deva szerintem Takeshi egyedül lehozná a meccset.
Nnoitra vs. Zoro (TS előtt)
Ez... Nnoitra... nem hiszem, hogy Zoro átvinné a legerősebb Hierroval rendelkező Espada bőrét. De azért hátha menne neki Kyutoryuu-nál, így adok neki 30%-ot.
Ivankov vs. Oonoki (legyen 10 évvel fiatalabb mint a mostani részekben)
Ha jól rémlik, 30 éve fájdogál a vénség háta, így olyan, mintha 1 évvel ezelőtti Ivankovot néznénk a mostani Oonoki ellen. Viszont szerintem nyerne a papa, a por elemet nem tudná Iva hárítani. 30-70.
Yondaime Raikage vs. Sanji
Sanji. Ennek oka, hogy a levegőben képes járkálni, majd hirtelen támadni, így a Raikagének folyamatosan fenn kéne tartani a pajzsot, ami egy idő után leszívná a chakráját, míg Sanjinak két év futás után meg se kottyan 10-20 napig sétálgatni. Itt nem a győztes kiléte a kérdés, hanem a harc hossza, mivel Hell Memories-zel szerintem Kuroashi lehozná a harcot, de mindjárt jön az ellenérv gman-től
Jellal vs. Marco (One Piece)
Az alapján, amit eddig mutatott Jellal, kikapna, bár érdekelne az a végső csapás, amit Natsu ellen akart nyomatni. 20-80 Marco javára.
Sandaime Raikage vs. Garp
Szerintem a Naruto legerősebb pajzsa a Busoshoku Haki szintje alatt van, így a védelem biztosított az aladmirálisnak. Kérdés, hogy Garp képes-e áttörni a villámpajzsot. Ha nem, akkor a Raikage nyer, mivel nagyobb a kitartása és Monkey vonás, hogy 15 percenként elalszik az adott személy.
Jinbe vs. Ryohei
Ha TS utáni, akkor olyan két másodpercet adok Ryouheinek. Azelőtt meg... olyan 40-60.
Akkor pár harc, tudom, hogy a KHR-be mit hangoztat a mangaka, de kíváncsi vagyok mások véleményére is a harc(ok) felől:
Hibari Kyoya vs Rokudo Mukuro (Shimon arc végi)
Gokudera Hayato vs Yamamoto Takeshi
Lambo vs Sasagawa Ryouhei