24 nov 26, 07:45:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289259 alkalommal)
0 Felhasználó és 71 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #285 Dátum: 11 dec 04, 08:28:04 »

Alucard (Hellsing) legyőzhetetlen. Son Goku számára legalábbis biztosan. De mi van, ha valaki kicselezi az elpusztíthatatlanságot?

Alucard vs. Aizen (Bleach)
Alucard vs. Edo Madara (Naruto)
Alucard vs. Fehérbajusz (OP)
Alucard vs. Kizaru (OP)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #286 Dátum: 11 dec 05, 13:23:24 »

Alucard vs. Aizen

Alucardnak itt esélye sincs. Ha meg is eszi Aizent, a Hogyokunak köszönhetően simán visszatér. Azonban a látottak alapján Aizen se tudna csinálni semmit, csak feltételezni lehet hogy van valami olyan kidouja ami elintézné a vámpírt. Ha nincs neki akkor egyik se nyer, ha van akkor Aizen.

Alucard vs. Madara

Max úgy nyerhet Alucard, ha megeszi egész Madarát, aki így nem tudna reagálni az Edo Tensei-el. Viszont az Uchihának ott van a lélekkitépés, azzal elintézné. olyan 70-30-ra adom Madarának.

Alucard vs. Shirohige

Nagyjából 200-szor megöli Shirohige Alucardot, mire annak sikerülne lerágnia akár egy kezét is a kalóznak. Viszont semmi olyan nem jut eszembe, amivel a Yonkou kicselezhetné Alucard halhatatlanságát.

Alucard vs. Kizaru

Ez meg egy olyan harc, aminek sose lenne vége. Kizaru hiába öli meg Alucardot, az visszajön, aki viszont képtelen lenne megenni a fényembert. Sebességben se érné utol, és megrágni se tudja. Döntetlen szerintem.

Amúgy Goku elintézné Alucardot. Felrobbantja a földet, és elteleportál valahova.

És néhány harc:
Kenpachi vs. Gildarts
Nagato (lehet Pein is) vs. Yamamoto&Gokudera&Ryohei
Nnoitra vs. Zoro (TS előtt)
Ivankov vs. Oonoki (legyen 10 évvel fiatalabb mint a mostani részekben)
Yondaime Raikage vs. Sanji
Gérard vs. Marco (One Piece)
Sandaime Raikage vs. Garp
Jinbe vs. Ryohei
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 05, 13:24:51 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #287 Dátum: 11 dec 05, 15:54:38 »

Shirohige hasonló módon cselezné ki, mint Goku: elpusztítaná a Földet.
Ha jól emlékszek Incognito-t is valami genjutsuval rémisztette végül halálra, így Kizarut is legyőzné.
A többi stimmel.

Kenpachi vs. Gildarts
Nem találok olyan körülményt, ami miatt túlélné Kenpachi a kettészakadást. Gildartz-ot látom esélyesebbnek, de a kapitány megizzasztaná. Legyen 80-20, mivel ha a kard eltörik a harcnak nagyjából vége is.

Nagato (lehet Pein is) vs. Yamamoto&Gokudera&Ryohei
Nagato ellen egyértelműen Decimo családja nyer, Pein ellen már másabb lenne.
A lassítást beszívják (mert MINDENKI beszívja, pláne ha a Gokudera-Yamamoto duó egységesen harcol), így a lélekkitépő testek röviden használhatatlanok lesznek, fél másodperc alatt dara. A chakra elnyelő test talán mentesül ezalól, így ő marad a normál sebességnél, őt viszont a fizikai támadások nagyon hamar kifektetik. Marad 3v3. Az állat idéző test, Yahiko teste és az Asura Pein. Na már most az Asura köbö hasonló erőt képvisel, mint Gokudera Cambio Forma: Vongola Gear-t használva, így ő maximum Ryouheit képes kiszedni. Deva és Animal Pein viszont szívatósak. Az Animal Pein ellen maximum úgy nyerhetnek, ha Yamamoto lassítja a kutyus regenerációját és darabolja az ebeket, közben valaki rámegy a testre. Így marad Deva, akit nézzünk a legnagyobb erejével: Chibaku Tensei-el. Itt most az a lényeg, hogy valahogy minél több eső lángot juttassanak a golyóba. Ha a gyűrűből előtörő lángot is szívja, akkor Yamamoto meg Gokudera ezerrel nyomatják az eső lángot, míg Ryouhei védi őket az esetleges támadásoktól, majd Maximum Sunshine Counterattack-kal visszaüt, ha tud.
Így a harcot 60-40 arányban Yamamotoéknak adom, de ha nem lenne Deva szerintem Takeshi egyedül lehozná a meccset.

Nnoitra vs. Zoro (TS előtt)
Ez... Nnoitra... nem hiszem, hogy Zoro átvinné a legerősebb Hierroval rendelkező Espada bőrét. De azért hátha menne neki Kyutoryuu-nál, így adok neki 30%-ot.

Ivankov vs. Oonoki (legyen 10 évvel fiatalabb mint a mostani részekben)
Ha jól rémlik, 30 éve fájdogál a vénség háta, így olyan, mintha 1 évvel ezelőtti Ivankovot néznénk a mostani Oonoki ellen. Viszont szerintem nyerne a papa, a por elemet nem tudná Iva hárítani. 30-70.

Yondaime Raikage vs. Sanji
Sanji. Ennek oka, hogy a levegőben képes járkálni, majd hirtelen támadni, így a Raikagének folyamatosan fenn kéne tartani a pajzsot, ami egy idő után leszívná a chakráját, míg Sanjinak két év futás után meg se kottyan 10-20 napig sétálgatni. Itt nem a győztes kiléte a kérdés, hanem a harc hossza, mivel Hell Memories-zel szerintem Kuroashi lehozná a harcot, de mindjárt jön az ellenérv gman-től Nevet

Jellal vs. Marco (One Piece)
Az alapján, amit eddig mutatott Jellal, kikapna, bár érdekelne az a végső csapás, amit Natsu ellen akart nyomatni. 20-80 Marco javára.

Sandaime Raikage vs. Garp
Szerintem a Naruto legerősebb pajzsa a Busoshoku Haki szintje alatt van, így a védelem biztosított az aladmirálisnak. Kérdés, hogy Garp képes-e áttörni a villámpajzsot. Ha nem, akkor a Raikage nyer, mivel nagyobb a kitartása és Monkey vonás, hogy 15 percenként elalszik az adott személy.

Jinbe vs. Ryohei
Ha TS utáni, akkor olyan két másodpercet adok Ryouheinek. Azelőtt meg... olyan 40-60.

Akkor pár harc, tudom, hogy a KHR-be mit hangoztat a mangaka, de kíváncsi vagyok mások véleményére is a harc(ok) felől:
Hibari Kyoya vs Rokudo Mukuro (Shimon arc végi)
Gokudera Hayato vs Yamamoto Takeshi
Lambo vs Sasagawa Ryouhei
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #288 Dátum: 11 dec 06, 15:24:03 »

Nem tudom miért hiszitek, hogy Alucard nem élné túl a bolygó m(vagy egy része) elpusztítását. Max. utána nagyon unatkozna az űrben lebegve, és eltartana pár évtizedig, amíg összeáll. VAgy meghalna tényleg, amenyniben az egész teste megsemmisül teljesen. Én igazából mindkettőt elképzelhetőnek tartom, szóvbal, ha a legalább atombomba erejű támadás megvan, nem lehet tudni, mi lenne.
Meg uyge ő alapvetően egy szörnyen erőteljes démoni entitás, amiből az is következik, hogy a hógolyóhoz hasonló dolgok nem biztos, hogy ki tudnak belőle hozni bármit is, vagy hogy ne tudná megemészteni. Az illuziók nem biztos, hogy hatnak rá, ő is ért zaért az iylesmihez, ugye azt is tudjuk, hogy nem csak a két látható szemével lát. Szerintem totál nem lehet tudnim, hogy bármelyik harcban mi lenne.
Azt azért hozzá teszem, hogy nem csak eszik, hanem tép, zúz, lő is rendesen, méghozzá elég gyorsan, ha úgy tetszik, és mikor egy lefejezés után összeáll, nem feltétlenül ugynazopn a helyen, bárkinek okozhat ezezl is meglepetést.
Vannak harcok, amiket amúgy nem tudna megnyerni, de oylan ellenfelet nehezen tudnék mondani, aki meg tudná ölni végleg.

A halandókat meg, akár sebezhetetlenek, akár nem, végül is túléli, akár bír velük, akár nem, iylen elven akkor ott is nyer ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 06, 15:29:22 írta STM » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #289 Dátum: 11 dec 06, 18:18:59 »

Igen, Aizent ilyen alapon szerintem is legyőzné, így őt tartom a legesélytelenebbnek Alucard ellen, de HAHÓ, most komolyan, szerintetek a Haki nem sebezné meg? A mangában is volt valaki, aki skillel megvágta. Ilyen alapon Sirohige szétszedné.
Am kösz STM, hogy helyettem is felvilágosítottad a népet a bolygópusztítós teória hibáiról.

renato, ezt kb. úgy mondod, mintha gyűlölném Sanjit, pedig nem is. Nevet Az, hogy ki meddig tudja fenntarteni a sebességet, itt nem számít, mert úgyis negyed óra alatt agyonverik egymást. Ugyanolyan erősek, A ráz, Sanji éget és egyikük sem szeret hamar kifeküdni. Nálam ez döntetlen.

Nnoitra vs. Zoro: Háát... Zoronak TS előtt volt már hatkezű, sebezhetetlen és erős távolsági támadással rendelkező ellenfele is. Nyilván együtt kicsit bonyolultabb a helyzet, de szerintem Zoro megoldaná, bár nagyon kemény csata lenne.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 06, 18:51:56 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #290 Dátum: 11 dec 06, 19:30:14 »

Mert mért élné túl? ha valami egy bolygót elpusztít, egy ember nagyságú lényt leőröl a p*csába, nem lesz miből regenerálódnia.

gman nem a sebességről beszéltem, hanem az állóképességről és a chakra szintről. Sanji lépegetése nem vesz le több energiát, mint egy buszmegállóban állás, ellenben A pajzsa rendesen leszívná a Raikagét. Valamint Sanji kapott már egy kis villámot és láthatóan túlélte, ellenben A legutóbbi tüzeskedése... balul sült el Nevet

A hatkezű, a sebezhetetlen és az erős távolsági támadással rendelkező is szépen szivatgatta a kardforgatót. Ezeknek keveréke szerintem szétmorzsolná Zorot.

Káromkodást legközelebb csillagozd, vagy ne használd!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 06, 21:39:17 írta Aes Sedai » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #291 Dátum: 11 dec 06, 19:45:23 »

Aizen nem a Zanpakutoja miatt verné Alucardot, hanem azért, mert ő a második/harmadik legjobb kidou használó a Bleachben. Egy 90-es bakudouval legalább ideiglenesen mozgásképtelenné teszi, utána pedig ha van pecsételő kidouja azzal befejezné.

A Haki ha meg is sebzi, ugyanúgy visszaregenerálódna szerintem, ezért nem adtam Shirohigének sok esélyt.

Már nem azért, de Hachinak úgy se volt sok esélye Zoro ellen, hogy pár nappal a harcuk előtt majdnem csak kettévágták Zorot. Hogy ő szivatgatta az elég erős túlzás. Nevet A sebezhetetlen alatt, ha Mr1.-ra gondoltok, őt Arabasta arc után bármikor, erőlködés nélkül elverte volna. Távolsági harcos ellenfele talán csak Enel, Perona és Ohm voltak. Az első kettő elég csúnyán elverte, de Ohm csak a harctér miatt volt ellenfél számára. Külön-külön mindegyiket epic módon alázza le közvetlen TS előtt. És még azt is megemlíteném, hogy Nnoitra sokkal inkább volt közelharcos, mint távolsági. A fegyvere ugyan elég szép méretű, és dobálni is lehet, de Kenpachis meccs alatt inkább közelharcot erőltette. Nnotra védelme nyilván nagyobb mint Mr1.-é, és a hat karos támadásai is erősebbek Hachiénál, de ha Zoro a Tekkait darabokra szedte, akkor Nnoitra hierroját is széttudná.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #292 Dátum: 11 dec 06, 19:57:24 »

Azért Nnoitra csak a legerősebb Hierroval rendelkezik, Kakunak meg "csak" volt Tekkai-a. Nem ugyanaz a kettő.
Meg azért Nnoitra a nel utáni harcból fel sem épült még, és már szembe találta magát Kenpachival, és még így is kikényszerítette a Kendo-t. Zoro-Kenpachi kitartás harcot pedig szerintem mérföldekkel a kapitány nyeri.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #293 Dátum: 11 dec 06, 20:11:24 »

Konkrétan miből kellett volna felépülnie? Nel egyetlen olyan támadása ami használt volna valamit, nem lett befejezve mert visszaváltozott. A Zoro-Kenpachi kitartásharcot nyilván Kenpachi nyerné(de közel sem mérföldekkel), viszont kardforgatásban meg sokkal jobb Zoro. Fizikai erőben kb egy szinten vannak, és sebességben is nagyjából. Zoro és Nnoitra harca, Roronoa kardforgató tudása miatt nem húzódna el olyan sokáig, gyorsabban vége lenne mint mikor Kenpachival harcolt az Espada.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #294 Dátum: 11 dec 06, 20:32:44 »

Kardforgatásban lehet, de erőben szerintem Kenpachi veri Roronoát, így nem hiszem, hogy komolyabb különbség lenne kettejük közt.
Nnoitra oldalát meg telibe kapta Nel Cero Double-je, meg mellékesen még fárasztotta is a Nellel való harc.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #295 Dátum: 11 dec 07, 10:55:50 »

Erő? Hát, aki lazán hozzávág az ellenfeléhez egy házat, azt nem éppen gyengének nevezném. Am Hachi legalább mindegyik kezét külön használta, Nnoitra meg két-három fegyverrel csap ugyanabból a szögből. Nálam egyre nőnek Zoro esélyei.

Új: Mifune (Soul Eater) vs. Zabuza (Naruto)

És egy cseles: Urtear (Fairy Tail) vs. Baraggan (Bleach)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #296 Dátum: 11 dec 07, 16:51:18 »

Úgy értem, hogy a kardforgatás helyett Kenpachi a kardot puszta erőből lengeti, és mégis átvitte a legkeményebb hierro-t. Kenpachi meg a házaknál is nagyobb oszlopdarabokkal dobálta Yammy-t.  Nem gyenge Zoro, de Kenpachi erősebb.
Azért ne hasonlítsd már Hachit Nnoitrához. Meg ott a Cero, ami bármikor meglepetést okozhat Zoronak.

Ultear vs Barragan: gondolom a lélekerő is élő dolog, így Ultear nem tudna mit kezdeni a Respirával. 100-0 Barragannak.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #297 Dátum: 11 dec 09, 19:55:27 »

Zorora is esett már rá pár tonna kő, amit rögötn vissza is dobott, hozzácsapva még 1-2 sziklát. Szerintem az erőben nem marad alul. Nem hat rá Kenpachi ijesztő aurája sem, tekinve, hogy zoro is hasonlóval rendelezik. Kardforgatásban nem is kérdés, ki győzne. Estleg kenpachi 'sebezhetetlensége' okozhatna neki gondot az elején, de mr 1-nál is megoldotta. Én rá szavazok 65-35 arányban.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #298 Dátum: 11 dec 11, 19:13:26 »

Zoro vs Nnoitra : Zoro van olyan erős,mint Nnoitra és kardképességei pedig sokkal jobbak nem csak Nnoitránál,hanem mindenkinél a Bleachböl.A Hierrot meg Zoro ugyis átvágna,mióta megtanulta a teknikát,amivel még az acélt is átlehet vágni.Ha Nnoitra átmenne Resurrectionba,akkor 6 kaszája lenne.Zoronak 9 kardja van Asurában.
Ultear VS Barragan : Ultear megtámadja a golyóval Barragant,Barragan pedig szétporlasztja a golyót.AZTÁN Ultear ujracsinálja a golyót,de Barragan ugyancsak szétporlasztja.Trükkös Nevet Viszont ha Barragan megtámadja Ulteart vége is a harcnak,hiszen még Soi Font is elkapta 2X.
Mifune VS Zabuza - Nekem Zabuza nem tünt olyan nagyszámnak,hiába ő a köd hét kardforgatójának egyike.Mifune kardteknikáihoz sehol sincs.A vizi támadásai meg közel sem olyan gyorsak,hogy Mifune ne tudja kikerülni + a kézpecséteknek elég sok idő kell.Egyedül Kakashi olyan lovagias,hogy megvárja mig befejezi.
Nagato  vs. Yamamoto&Gokudera&Ryohei - Szerintem az örzőket széjjel kalapálná.Az örzők lángot használnak,ami megfelel a chakrának igy ezt Nagato eltudja szivni,amitöl megfiatalodik.A Rin'negan teknikával tulságosan erős a Vongola örzőkhöz képest.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 19:17:03 írta gabig35 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #299 Dátum: 11 dec 11, 20:07:51 »

Zabuza vs Mifune: a kézpecsétes dolognál arra gondolsz, mikor Kakashival egy szinten nyomatta a pecséteket Zabuza, Kakashi meg volt olyan gavallér, hogy megvárja(=vele egy lendülettel használja ugyan azt a jutsut)? Mert akkor valóban nagyon lassú volt, egy 20000 kézjelet 10 másodperc alatt formált meg.
A harcot nem kommentálom, mivel nekem már kiesett Mifune ereje.

Nagato vs Eső-Vihar-Nap: addig van láng, amíg Yamamotoék élnek. A támadások nagyobbik része megy láng nélkül is. Ha jól emlékszek egy Lariatot szívott el Nagato, hogy visszatérjen az ereje, most az az 1 cm^3 eső láng nem fogja megfiatalítani, Gokudera és Ryouhei meg alapból képes láng nélkül harcolni (sem a bomba, sem az ütések számára nem kötelező a láng). Én még mindig úgy gondolom, hogy Nagato veszítene.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins