24 nov 26, 05:26:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288777 alkalommal)
0 Felhasználó és 71 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 11 okt 08, 06:53:17 »

Pontosan tudtam, hogy melyik két harcnál fog eltérni a véleményünk.

Naruto vs. Grimmjow: Naruto Pein ellen nem csak remeteformát használt, tehát ha nem bír az ellenfelével, akkor átmegy hatfarkú módba. Onnantól Mr. Cicamicának nincs semmije, amivel árthatna Natúrónak. Még ha sikerül is megsebeznie, akkor sem ér el komolyabb áttörést, mert Naruto sebei azonnal begyógyulnak. Grimmjow gyors, de a védekezési lehetőségei ezzel ki is merülnek, mert a Bijuu csakra szerintem úgy viszi át a hierrot, mintha ott sem lenne. A Bijuu bomba meg van olyan erős, mint a Gran Ray.

Ichigo vs. Pein: Ichigo egyetlen komoly fegyvere, a Getsuga Tensou több okból is használhatan. Több ellenféllel szemben, akik ráadásul egyként gondoltodnak, pusztán a gyorsaság nem feltétlenül döntő előny. Emberfeletti erőt csak a maszk ad, ami sokáig elhúzódó harcokban nem sokat ér. A legyőzött Peinek néha felkelnek, ami rohadtmód irritáló. Az idézett lények csak tövább növelik a túlerőt. Ha a Peinek egyesével jönnének, akkor Ichigo simán győzne, de így túl sokfelé kell figyelnie, míg végül azon kapja magát, hogy minden ereje elfogyott, de két-három Pein még mindíg talpon van.

Zerot csak azért raktam be, hogy Natsunak is legyen párja, amúgy mindenki legyőzné.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #136 Dátum: 11 okt 08, 08:43:13 »

Azért, hogy Fairek legyünk Ichigoval úgy mint Naruto esetében neki is "segít" valaki belülről. Amikor Ulquiorra átlőtte előjött elég durván a Hollow. Megnövekedett az így sem kicsi sebessége és a támadó ereje is. + Cero amit Peinnek csak 2 test tud kivédeni. Ezzel az erővel már a Chibaku Tenseiből is ki tud törni. No meg alapból a kard könnyedén átviszi az állatkákat. Ja és nála nem működne Peinnek az a képessége, hogy kiveszi az ember lelkét a testéből, mert ő már alapból lélektestben van.  Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #137 Dátum: 11 okt 08, 08:54:33 »

A Naruto VS Luffyval akkorsem értek egyet,de hagyjuk lezáratlanul akkor.
Naruto vs. Lucci - A chakra köpenyes Naruto biztosan nyerne.Gyorsabb(alapgyorsaságra gondolok) és erősebb is.Sennin Narutonál azomban már mást gondolok.
Naruto vs. Grimmjow - Grimmjow.Még a Chara köpenyes Narutot is legyőzné,hiszen borzasztóan jó közelharcos,ha egyenlően harcolt a kardos Ichigoval.Ráadásul a hierot elég nehéz átütni.
Luffy vs. Pein - NW Luffy győzne.Az állatokat megfélemlitené,Chakra elszivás nemmüködik,mivel Luffy fizikai erőt alkalmaz,Shinra tenseit ugy kerülné el,mint Kakashi,Chibaku Tensei pedig nemnagyon hatna rá,mert tudtommal ott a sziklák kéne összezuzzák,de ez nem müködne rajta.Ráadásul a Paineket 1 ütéssel irtaná fegyverkezés gear second pistollal.
Luffy vs. Grimmjow:Érdekes harc volna és sok vér is folyna(Grimjowbol),de végül mégis Luffynak adom a harcot.Grimmjow a rugásaival nem mar,csak a kezével,de azzal sem okoz nagy sebet,amit Busoshokuval kivédene.Azt a lövedéket,amit Ichigo bekapott pedig könnyedén elkerülné,hiszen a vizcseppek sem okoztak neki nagy gondot.Szal ezt Luffynak adom.
Natsu VS Pein - Még a felturbózott Natsu sem okozna Peinnek gondot.
Natsu VS Grimmjow - Grimmjow gyorsabb és erősebb is,a lángok pedig nemsebeznék meg,mivel a Getsuga sem okozott nagy kárt benne.
Ichigo vs. Pein - Ichigo.Olyan gyors,hogy könnyedén hátbol támadná az összes Paint és még ha megis látná valamelyik,reagálni akkorsem lenne idő.Az állatkák pedig nem okozhatnának gondot,hiszen sokkalta nagyobb menosokkal is végzet a fillerekben Nevet .
Ichigo VS Lucci - Ichigo.Nincs rajta mit magyarázni,hiszen erősebb és gyorsabb is.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #138 Dátum: 11 okt 08, 09:28:21 »

Gman ne tedd ezt... mindenkitől vártam ezt az indokot, csak tőled nem... mi kellett, hogy Naruto átmenjen Bijuu módba? Hinata vallomása+durva elverése. Orochimaru ellen is a Sasukés cukkolás hatására változott át. Grimmjow-nak fingja sincs arról, hogy ki az a Sasuke, és Hinataról sem hiszem, hogy akármit is tud, így ő nem adná meg neki ezt a löketet... saját idegességében eddig 3 farokig ment, ami pedig még nem egy nagy erő.

Tilon: erre én is gondoltam, csak sajnos azt már Ulquiorra ellen használta, ami Aizen elmélete szerint már egy maszk-evolúció után van, így sajnos már nem a Grimmjow elleni erő lenne... és sajnos Gmannek is igaza van, Ichigonak nincsenek készen kapott információi, hogy ez feléleszt valakit, ez megeszi a lelkét, ez a bokorba szarik, stb... úgyhogy kénytelen vagyok beismerni: tévedtem.

Gabig:
Sajnos a Hierro-ja elég gyengusz, Ichigo is átvágta, úgyhogy erre ne támaszkodj.
Luffy Lucci elleni formáját kéne figyelni.
BUSOSHOKU KIVÉDENÉ???? LOL egy Desgarón úgy felszelné Luffyt, hogy még Garp sem ismerne rá (Busoshoku erejét lásd a heti mangában). De még mindig nem ez a Luffy a téma.
A Getsuga felnyitotta Grimmjow mellkasát, de Natsu szerintem nem okozna ekkora kárt.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #139 Dátum: 11 okt 08, 10:24:16 »

Tényleg azt teljesen elfelejtettem, hogy a Grimmjow elleni szinten harcol. Akkor fullhollow kilőve. Viszont azt tartom, hogy az állatkákból párizsi lesz és a lélekszívás se jön össze. Akkor Pein esélyesebb mert ha nem is használná a Chibaku Tenseit nem is használná, akkor is minden testnek vannak Chakrarúd (talán) dárdái, amivel tudnak védekezni Ichigo szimpla támadásai ellen. Még ha feltételezzük, hogy Ichigo jobb a kardal a közelharcban a dárdák ellen. Meg Shunpoja is van nem ér sokat az összekapcsolt látás miatt.

Naruto Vs Zero
Ez jó kis harc lenne. Konoha hőse az Oración Seiss Céhmestere ellen. Én Zerot látom esélyesebbnek, méghozzá Zero alapvarázslata miatt a Dark Capriccio miatt. Mivel az egy áthatoló mágia szerintem elintézi Naruto FRS-ét. Meg az Naruto klónjait is szépen megtizedelné. Senin Naruto közelharcban (most lehet hülyeséget mondok)olyan erős, mint a Aranylángos Natsu. Egyszerű közelharcal nem megy sokra Zero ellen. Viszont a békákat nem tudom, hogyan intézné el (ha ők is játszanak.) talán a Genesis Zero megfogná őket. Na a lényeg, ha Zero hatástalanítani tujda a FRS-t és nincsenek békák, akkor ő nyer. Ha nem tudja vagy, ha vannak brekik akkor Naruto.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #140 Dátum: 11 okt 08, 12:40:36 »

Tilon,ha Ichigo hollow maszkban megtámadná a Peineket,akkor eltörne a rudjuk Nevet .Még Ulquiorra kardja is megrepedt,pedig az nem egy chakrarud.És Ichigo olyan szinten jobb közelharcban,mint bármelyik Pein,hogy az ég és föld.
Renato én nem a desgarrora gondoltam,hanem Grimmjow alap karmolására,amit közelharcban használ.Na azt tudná kivédeni Busoshokuval,mert az nemolyan veszélyes,mint egy közvetlen harapás egy cápa halembertöl.
A Desgarro pedig egyáltalán nemveszélyes,ha Ichigo ilyen könnyedén elintézte.Ráadásul elég lassu támadás,igy a kikerülése nem okozhat gondot,hiszen a vizlöveteket is lazán kerülgeti.
Desgarro olyan lehet,mint a Gear Third.Erős,de könnyü kikerülni.

Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #141 Dátum: 11 okt 08, 13:47:18 »

Azért szerintem egy párduc karma is van olyan brutális, mint egy cápa foga... sebességben Grimmjow oda meg vissza veri Luffyt... Desgarrón ellen Luffynak semmi esélye, olyan szinten lassú a Desgarrón, hogy Ichigo nem tudott kitérni, a kardjával kellett védenie magát, majd miután 800 méteren át tolta a Desgarrón, nagy nehezen hárított, de a pusztítás, amit Grimmjow okozott elképesztően nagy volt.
Luffyval hogy lenne? Megérkezik a Desgarrón, ő ott áll, előkapja a kardját... ja nem, nem kapja... akkor a tökéletes Busoshokuját... ja nem, az sincs neki... MEGVAN! A Desgarrón feldarabolja, ő meg meghal. Ennyi.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #142 Dátum: 11 okt 08, 15:27:40 »

Közel sincs olyan veszélyes egy párduc karma,mint egy cápa foga.Mig a párduc karom,ha jol betalál is csak felületes sérülést okoz,addig egy cápafog,ha elkap leharaphatja a testrészed.Ráadásul a cápák állkapcsa borzasztóan erős,mivel ők azzal vadásznak.Sebességben kb egy szinten vannak,mivel Luffy tud sorut használni,ráadásul előre halja még a mozdulatokat is.Aztán a Bleach egyik leggázabb jelenete,amikor Ichigo felvágta a Desgarront.Ichigo egész végig ALATTA repült és csak poénbol vágta fel,kb ugy,hogy csak az egyik szemén volt a hollow maszkbol,de a szeme direkt elvolt feketitve,hogy ne láthassuk,hogy hollow módba van-e.Ha Ichigo ilyen könnyedén elrepült alatta,akkor Luffynak miért ne sikerülne?Még Grimmjow Ceroja is hatásosba az állitólagos "legerősebb teknikájánál".
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #143 Dátum: 11 okt 08, 15:51:02 »

Sebességben nincsenek szerintem egy szinten, Grimmjow-t gyorsabbnak tartom.
Nem értem miről beszélsz. [LINK] teljesen egyértelmű, hogy Ichigo Hollow módba van, szembe van vele a Desgarrón, és nem is ő vágta fel, a Desgarrón lökte arrébb.
Luffynak azért nem sikerülne, mert Ichigonak se.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #144 Dátum: 11 okt 08, 18:22:44 »

Neked sikerült pont azt a videót linkelni,ahol ugytünik,hogy ér valamit az a teknika.
http://www.youtube.com/watch?v=we_OggHQO7M - Ebben a videoban tekerd 8:58-ra.Rajta van a maszk picit,de a bal szeme helyrejött és a jobb szeme elvan feketedve.Én erre gondoltam.Itt gyakorlatilag a támadás mellet megy el és poénbol a kardjával kettévágja.Nekem ilyen feelingem volt tőle.Ez a jelenet teljesen tönkrevágja a harcot.A támadás legnagyobb gyengesége,hogy lassabb,mint maga Grimjow.Soruval pedig egyszinten van Luffy sebessége Grimmjowéval.De van egy olyan érzésem,hogy ittsem jutunk döntésre,mint Naruto VS GL Luffynál.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #145 Dátum: 11 okt 08, 19:09:20 »

Vagy neked sikerült pont egy olyan videót szerválnod, ahol úgy tűnik, mintha semmit se érne. Gondolj bele: mindenki támadását kiröhögi egy idő után Ichigo (Byakuya Bankaiát is szétnyeste, Grimmjow Desgarrónját is, Ulquiorra Lanza del Relámpagoját is, Aizen Hollow szutykait is). Szóval a legelső alkalmat érdemes nézni az ilyen támadásoknak. Luffy pedig lassabb, mint Grimmjow.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #146 Dátum: 11 okt 09, 05:40:26 »

Meglepődnék,ha egy ilyen harcban egyetértenénk Nevet .Alapjában igazat adok neked,hogy gyorsabb Grimmjow,de Blueno ellen Gear Secondba Luffy legalább olyan gyors volt.Na de javaslom váltsunk témát,mert ugyse tudsz/tudlak meggyőzni.
Bankai Ichigo VS GL Zoro
Natsu VS Sanji
Gray VS NW Usopp
Urahara VS Mayuri
Ichigo végső formája VS SSJ1 Goku - Ez azért lenne érdekes,mert Ichigo a kardja suhintásával hegyeket döntött le,mig Gokunál azért ilyesmit nem láttunk.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #147 Dátum: 11 okt 09, 19:31:47 »

Bankai Ichigo vs. Grand Line Zoro:
Zoro nem képes Sorura, és itt még olyan helyzete se volt, ami alapján nagy sebességre tudnánk következtetni. Ichigonak adom a harcot.
Natsu vs. Sanji: Sanji. Sky Walk-kal akár az égbe is követné Natsut, és én gyorsabbnak is gondolom Natsunál. Valószínűleg egy rúgás lenne.
Gray vs. NW Usopp: Graynek adom a harcot, két okból kifolyólag:
1) Gray a kedvencem
2) a bogarak semmit sem érnek, a robbanás kicsit megizzasztaná, de mivel neki is vannak távolsági támadásai, így szerintem folyamatos ostrom alatt tartaná Usoppot.
Urahara vs. Mayuri: Urahara, de ez itt off.
Getsuga Ichigo vs. SSJ1 Goku: mivel nem zártad ki a Genkit, így egyértelműen Goku. És bár Goku nem rombolt hegyeket, egy bolygót röhögve elpusztít. Simán ő.

Son Gohan (SSJ nélkül, Z végi forma) vs. Edward Newgate
Uchiha Sasuke vs. Saber
Hisagi Shuhei vs. Edward Elric
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #148 Dátum: 11 okt 09, 21:13:04 »

Sasuke vs Saber

Közelharc: Felteszem kardpárbajról lenne szó. Ezen a téren Sabert tartom képzettebbnek, Sasukénak viszont ott a Sharingan amivel előré látja ellenfele mozdulatait. Ugyanakkor Sabernek van egyfajta 6. érzéke ami miatt ösztönösen a legjobb döntések hozza a harcban. Sasuke villám elemmel tudja felruházni a kardját, Saber viszont szél elmű pengét forgat, ráadásul a Burst skillje felerősíti/felgyorsítja a kardcsapásait. Ha csak simán közelharc, akkor eddi 60%-40% Saber javára.

Tsukuyomi/Genjutsu Saber elméje mélyén nyugvó sárkány, lehet egy pillanatra meglepné Sasukét ami miatt Saber lehet kiszabadulna az illúzióból. Genjutsu esélye kb 55%

Susanoo.

Kérdés az, hogy az Excalibur mennyire képes átvágni vagy roncsolni a Susanoot. Ha abból indulok ki, hogy Saber régi kardja a Caliburn, pontosabban annak csupán az illúziója 7x ölte meg Berserkert. Az Excalibur pedig erősebb a Caliburnnál.  Ilyen soron, ha Sasuke nem tart távolságot a Susano védelme ellenére, akkor előbb utóbb elérné őt Saber pengéje.
Távolság esetén ott van az Exalibur energia sugara ami messe erőseb, mint egy sima kardcsapás.

Susanoo nyilait meg meg védené az Avalonnal.

Amivel gondja lehet Sabernek az az Amaterasu, de az is védhető az Avalonnal, igaz nem örökké.
Ha Sabert eltalálnák a fekete lángok, akkor annak roncsoló hatásait vajon mennyire ellensúlyozná a kardhüvely regeneráló képessége?

Végeredménynek én egy 60%-ot adok Saber javára.

Son Gohan (SSJ nélkül, Z végi forma) vs...

Ezt úgy érted hogy az a Mystic/Ultimate forma ami a Supersaiyajin sint felett van?  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 10, 07:09:28 írta Shiro » Naplózva

gabig35
Chuunin
*

« Válasz #149 Dátum: 11 okt 10, 15:18:02 »

Renato nekem ez nagyon szubektivnek tünt.
Bankai Ichigo VS GL Zoro - Bár Zoro nemképes olyan gyorsaságra,mégis egy kard kard elleni harcban nem használnak shunpot/sorut.Zoro pedig sokkalta jobb kardforgató.
Gray VS NW Usopp - Usopp lövései közt van robbanó is,ami sokkal nagyobb robbanást végez,mint Natsu.Ráadásul rengeteg cucca van,ami gondot okozhat Graynek.Nem mondom,hogy Usopp győzne,de én Gray győzelmében sem vagyok biztos.
Getsuga Ichigo VS Goku - A Genkit kikell zárni?Ezt 1v1-ben szinte lehetetlen használni,mivel sok időt igényel és rá is kell venni az embereket,hogy segitsenek.Én ezt pl Ichigonak adnám,mivel simán van akkora fizikai ereje még nagyobb,mint Gokunak és a Mugetsu még Gokut is ketttévágná.
Goku lövései kb akkora nyomot hagynak,mint Ulquiorráé mégis ő bolygókat tud pusztitani Ulquiorra meg nem.Ez eléggé a mangaka hibája.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins