24 nov 16, 05:53:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 285727 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #120 Dátum: 11 okt 05, 08:56:25 »

Goku mindenkit legyőzne, kivéve Luffyt. A felsoroltak között Laffy a legtáposabb. Még ha elfogadnánk, hogy egy ellenfele sokkal erősebb és gyorsabb nála, akkor is ott van a haki, ami mellett lássuk be eltörpül a többi főhős összes ütőkártyája.
Ha rangsorolnom kellene őket, akkor:
Luffy
Goku
Ichigo és Naruto egy szinten
Tsuna és Natsu szintúgy

Új: Kenpachi vs. Gildartz
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #121 Dátum: 11 okt 05, 14:08:20 »

Goku mindenkit legyőzne, kivéve Luffyt. A felsoroltak között Laffy a legtáposabb. Még ha elfogadnánk, hogy egy ellenfele sokkal erősebb és gyorsabb nála, akkor is ott van a haki, ami mellett lássuk be eltörpül a többi főhős összes ütőkártyája.
1. Goku képes Teleportálni ami azt jelenti , hogy Luffy nem képes szemmel követni a mozdulatát.
2. Luffy képessége elpusztíthat egy szigetet , Gokué egy bolygót.
3. Blast skilljei Gokunak égetnek. Magas hő vs Gumi... Hmmm...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #122 Dátum: 11 okt 05, 14:28:56 »

A másik meg, hogy Goku a 40 tonnás súlyokkal úgy mozgott, mintha semmi súlya se lenne, ellenben Luffy sokat szenvedett a "200 tonnás" aranygolyóval. Azért nem mindegy, hogy megemelsz valamit, vagy komoly mozdulatokat végzel vele, példaképp: te se leszek testépítő azért, mert meg tudsz emelni egy komolyabb súlyt.
Luffy Hakija meg mint kiderült koránt sem tökéletes.

Kenpachi vs. Gildartz:
Gildartznak adom a harcot. Oké, hogy Kenpachi rengeteg sérülést kibír, de ha két részre szaggatná őt Gildartz, azt valahogy megérezné.. ellenben Gildartzot nem hatná meg pár vágás, a keze és lába elvesztését is túlélte. 20-80.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 06, 16:17:07 írta renato » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #123 Dátum: 11 okt 06, 16:34:44 »

Új harcok!
Vongola Decimo és családja vs. aki éppen eszembe jut:
Sawada Tsunajózsi vs. Spirit&Franken Stein
(Son) Gokudera Hayato vs. Roy Mustang
Yamamoto Takeshi vs. Berserker (térdig érő vízben)
Sasagawa Ryohei vs. Madarame Ikkaku
Lambo vs. Edward Elric
Hibari Kyoya vs. Roronoa Zoro (TS előtt)
Rokudo Mukuro vs. Uchiha Itachi

És még pár azoknak, akik nem látták a KHR-t:
Monkey D. Luffy (GL) vs. Uzumaki Naruto (Sennin Mode)
Roronoa Zoro vs. Uchiha Sasuke
Nami vs. Hyuga Hinata
Usopp vs. Deidara
Sanji vs. Hatake Kakashi
Tony Tony Chopper vs. Haruno Sakura
Nico Robin vs. Tsunade
Franky vs. Akimichi Chouji
Brook vs. Omoi
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #124 Dátum: 11 okt 06, 17:42:35 »

Monkey D. Luffy (GL) vs. Uzumaki Naruto (Sennin Mode) - Luffy.Naruto fizikai ereje ellenére semmivel sem gyorsabb,mint volt.Ellenben Luffy gyors ráadásul neki alapbol van akkora ereje,mint Luffynak Sennin modba.És még ott a Gear Third is.Azt a szerencsétlen Rasen Shurikent meg valahogy ugyis kikerüli,ha Peinnek sikerült,akkor neki miért ne? Nevet
Roronoa Zoro vs. Uchiha Sasuke - Gondolom ez nem GL,mivel nem irtad.Mivel Sasukenak ott a Susanoo nyerne,de ha nemvolna ott neki könnyedén győzne.
Nami vs. Hyuga Hinata - Nemtudom pontosan mennyit erősödött Luffy,de nemhiszem,hogy annyit,hogy legyőzné Hinatát.Az árama nemolyan erős támadás.
Usopp vs. Deidara - Deidara.Ott van neki az a támadás,amikor óriás lesz és mikrobombává válik és a hatalmas robbanás is végszükség esetére.
Sanji vs. Hatake Kakashi - Sanji.Egy max 2 rugás lenne neki Kakashi.Mégha védene is Kakashi csontot törne,hiszen Sanjinak a grandlineon is borzasztóan erős rugóereje volt,hát még most.
Tony Tony Chopper vs. Haruno Sakura - Chopper.A formákat használva Sakura erejét védhetné és ő erősöket üthetne.
Nico Robin vs. Tsunade - Robin.Egy olyan aki fizikai erővel bir,általában nemsokat ér Robin ellen,hiszen lefogja,kinyomja a szemét stb.
Franky vs. Akimichi Chouji - Chouji.A nagyranövése kb akkora erőt biztosit neki,mint Luffy Gear Thirdja.Ezellen Franky páncélja hasztalan lenne.
Brook vs. Omoi - Omoi.Ez egy nagyon szubektiv vélemény(még az átlagosnál is szubektiv),mivel még nemláttam Brook teljes erejét,de amit Omoi müvelt a 2 kilencfarku chakra bitorlóval hihetetlen volt Nevet .
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #125 Dátum: 11 okt 06, 18:12:18 »

Nem bántásból, de egyszer minimum fusd át a postod mielőtt elküldöd, mert Nami és Naruto is "Luffy" néven szerepelt párszor.

Luffy vs. Naruto: nem lett gyorsabb, de ott van neki az a magas fokú érzékelés, ami egy One Piece béli Kami-e-vel egy szinten van. Ezt egyszer használták Luffy ellen, akkor konkrétan nem talált be egy ütése sem. Gear Third valóban hatásos lenne, amennyiben Luffy meg akarja magát öletni. Olyan szinten megnöveli a karját, hogy Naruto csukott szemmel elhajított Rasenshurikenje is betalálna. Akármennyire sem szeretném, Narutonak kell adjam a győzelmet, mivel a Soru csak Gear Second-be érhető el Luffy számára, ami meg kifullasztja őt hosszú távon, míg ennek a szerencsétlennek majdnem végtelen ereje van. Ha bejön egy véletlen Haoshoku, akkor nyert ügye van Luffynak, ha nem... 35-65.

Zoro vs. Sasuke: Ootatsumakival eléggé megszívathatná Zoro Sasukét, viszont Szöcskének ott az Amaterasu... ha elég ügyes Zoro, akkor nyer, ezért több esélyt adok neki, mert Sasuke nem hiszem, hogy lerázna egy Ootatsumakit. 55-45.

Sanji vs. Kakashi: rossz volt beírnom ezt a harcot, mivel két kedvencem csapott itt össze. Sanjit esélyesebbnek látom, a Diable Jumble és a Sky Walk betenné a kulcsot Kakashinak, nem hiszem, hogy elkapná Sanjit a Kamuival, mivel 99%, hogy nagyon megnövekedett a sebessége a 2 éven át tartó futástól. 80-20.

Usopp vs. Deidara: azt a hatalmas robbanást amit Usopp veretett már figyelembe se veszed? C4-gyel valóban nyerne Deidara, de egyből nem lövő el az egyik remekművét. Usopp viszont gondolkodás nélkül támad. 60-40.

Robin vs. Tsunade: ezért raktam oda Tsunadét. Megidézi Katsuyu-t, és egyből tudja gyógyítani magát a harc alatt. Viszont a nagy kezek/lábak ellen nem hiszem, hogy tehetne bármit.

Franky vs. Chouji: ismét figyelmen kívül hagytál valamit: General Franky. Erőben simán felvenné a versenyt Choujival, sebességet egyiknél sem emelném ki, viszont Franky távolsági támadásokra is képes, ha nem General formába van. 60-40.

Brook vs. Omoi: Omoi nem az, akire te gondolsz. Akire te gondolsz, az Darui. Omoi a Felhő Stílust használja és a rajtaütő osztagba van. Viszont a harcot én is neki adom, feltéve, hogy ki tud szabadulni Brook genjutsujából. 45-55.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #126 Dátum: 11 okt 07, 11:52:33 »

A másik meg, hogy Goku a 40 tonnás súlyokkal úgy mozgott, mintha semmi súlya se lenne, ellenben Luffy sokat szenvedett a "200 tonnás" aranygolyóval. Azért nem mindegy, hogy megemelsz valamit, vagy komoly mozdulatokat végzel vele, példaképp: te se leszek testépítő azért, mert meg tudsz emelni egy komolyabb súlyt.
Goku alapból nem bírt megemelni 40 tonnát, Luffy meg 200 tonnával még harcolt is.
Találós kérdés:
Ha Goku SS-ben meg sem érezte a 40 tonnát, akkor Luffy Gear 3th-ben hány 200 tonnás golyóval tudna zsonglőrködni?

Zoro vs. Sasuke: Nagy Zoro fan vagyok, de itt Sasuke győz. Sasuke azért tud olyat is, hogy Tsukoyomi, az Amaterasun kívül van még pár király elemi jutsuja és nem vagyok benne olyan biztos, hogy Zoro úgy vinné át a Susanoot, minta csak papírból volna. 65% Sasukénak.

Franky vs. Chouji: A húsgombóc legújabb formájában egy ütéssel ripityára törné General Franky-t, superkemény anyag ide, vagy oda.

Naruto, Luffy, Natsu, Ichigo vs. Pein, Lucci, Zero, Grimmjow
Minden bal oldali karakter egyesével harcol a jobb oldalon láthatóakkal. A főhősök azon a szinten vannak, mint amikor a másik oldalon lévő párjukkal harcoltak. Amit tudunk, azt természetesen nem kell elemezni. Ez így 12 csata, remélem, érthetően fogalmaztam meg a feladatot.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 07, 12:13:34 írta gman » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #127 Dátum: 11 okt 07, 12:36:11 »

Naruto akkorsem nyerne.Pein ellen felvolt készülve,de mégigysem volt neki végtelen ereje.Ráadásul láthattuk,hogy Gear Secondba még az érzékelő Hakival rendelkező Marigold és Sandersonia is becumizta,ami valjuk be jobb,mint a kami-e.Arrol nemis beszélve,hogy Luffy alapbol olyan erős,mint sennin Naruto.Naruto egyetlen hatásos teknikája a Rasen Shuriken,amiröl tudjuk,hogy koránt sem kikerülhetetlen,és még korlátolt is.Bár ottvan még neki a sima shuriken is,de mégsosem láttam,hogy valakit tényleg elkapott volna vele.Szal ezzel az egészel azt akarom mondani,hogy amig Luffy a Rasen Shurikeneket elkerüli,addig Naruto semmi gondot nem okozhat.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #128 Dátum: 11 okt 07, 14:50:51 »

Harcolt? Csak lendületet kellett adnia, hogy meginduljon a golyó, onnantól meg már semmit sem kellett csinálnia. Ennyi erővel Goku is a levegőbe maradt. Nehogy azt mond, hogy nagyobb GL Luffy fizikai ereje Gokuénál...
És még amit Ishida mondott is megfontolandó: Luffy egy szigetet, Goku 10 bolygót (300 Killi egy bolygó, SSJ1 Gokunak 3000 volt) tudna elpusztítani.

Gabig: Pein hat(+1) ember, Luffy egy... végtelen ereje valóban nincs, de Luffyénál azért több van.
Nem valljuk be. Mitől jobb a Kenbushoku, mint a Kami-e? A Kami-e (ha jól emlékszek) az ütés "löketét" érzékelte, és úgy mozgott BLUENO mint egy darab papír... itt láthatod, hogy nem a leglassabb ütését védte ki Luffynak, hanem egy elég nagy sorozat elől tért ki.
Naruto egyetlen hatásos technikája a Rasenshuriken... meg a béka karate (vagy mi a neve annak, amivel legyőzte Preta Peint)... meg a béka idézés... meg az iker Rasengan...
Luffy eddig semmi gondot nem okozhat.

gman harcait később kommentálom, most nincs kedvem hozzá.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #129 Dátum: 11 okt 07, 15:58:29 »

off:
Gyerekek , Oda nem végezte el a számolást , mint Shiro. Poénosnak tartotta , hogy egy bazi nagy golyóval a kezén ugrál Luffy és harcol. Azzal nem számolt ő sem , hogy ez 250 tonnát nyom. Az is poénos túlzás , hogy dinoszauruszokat cipeltek Zoro és Sanji. Ezek alapján fizikai erőt mérni felelőtlen dolog...
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #130 Dátum: 11 okt 07, 18:07:04 »

Ha más karakterröl lenne szó,hagynám a francba,de hogy Luffyt legyőzné Naruto nemtudom elhinni.
Amikor Luffy alap fizikai erejéröl beszéltem,akkor nem csak az aranygolyóra gondoltam.A sorozat folyamán nemegyszer esett le az állam,az ütései erejétöl,hiszen házakat rombolt vele.Pein meg hiába hattest,hiszen láthattuk,hogy az a 6 gyengébb volt,mint Nagato.
Naruto teknikáirol:Rasen Shuriken 5 Painböl 4 kikerülte.Luffynak miért ne sikerülne?Főleg Gear Secondba.
Béka karate - A gumi ellen semmit sem ér.Meg amugyse valami hatásos,hiszen egy ütés után rájönnek a trükkjére.Naruto pedig kivételesen rosz közelharcban.
Béka idézés - Luffynak a béka sem tud ártani,hiszen még Peint sem tudták legyapni.De csak ugy mellékesen megjegyezném,hogy nem Naruto idézte őket,mivel ő max 1-t tud aztis csak a kilencfarku chakrájával.
Iker Rasengan - Ha ezt Naruto alkalmazná,akkor közelmenne Luffyhoz és Naruto nem a közelharc mestere
Ellenben Luffynak van gumi ereje,amivel az alap erejét tovább fokozza a gumi tulajdonságainak kihasználásával.Gear Second,amivel gyorsabb lesz és valamivel erősebb is.Gear Third,amivel még a békákat is együtéssel legyőzné.
A Kamierol meg annyit,hogyha olyan hatásos teknika,akkor miért kapott ki az összes Rokushiki mester?A haki sokkal jobb.
Naruto VS Pein pedig bunda volt.Azért Naruto nyert,mert muszájj volt neki nyernie,hiszen a háboruba,ha nincs ott Itachi,akkor nemcsak Narutot,de még Méh-t is elintézi.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #131 Dátum: 11 okt 07, 18:23:22 »

Én is bírom Luffy-t, de nem gondolom esélyesnek. És mivel már eddig elhúzódott, ezért én sem hagyom annyiban.

Kezdésnek: két helyen írtad, hogy közelharci technika, és mindkettőnél kijelentetted, hogy Naruto szutyok közelharcban... hány értelmes távolsági technikája van? Egy... egy... egy... MEGVAN! Egy.

Gear Third-be valóban legyőzné a békát, de úgy 100% eséllyel bekap egy Rasenshurikent. Szóval vagy a breki kardozza le/égeti el (volt már szó a magas hő gumira gyakorolt jótékony hatásáról), vagy Naruto rendezi le az RS-sel.

Miért kaptak ki? Elárulom. Eines Lobby alatt EGYSZER SEM használtak Kami-e-t. A Kenbushoku szerintem rosszabb.

Naruto vs. Pein alatt sok dolog volt, ami nem tetszett, Naruto győzelme sem, de Luffy se nyert volna ott.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #132 Dátum: 11 okt 07, 18:56:37 »

Akkor én is beleszólok, ha nem baj.
Luffy, mivel immunis a zúzásra, könnyen ellenállna a sima, óriás és dupla rasenganoknak, tehát tényleg csak a rasenshuriken maradt. Ugyanakkor Naruto is nagyon ellenálló, Luffy sima ütéseit meg sem érezné. Sokan mondják, hogy naruto hülye. Nos nem az, Naruto a harcban sokkal ravaszabb, mint egy átlag shounen főhős. Addig ügyeskedne, amíg bevinné azt a rasenshurikent.
Most, hogy ezt tisztáztuk, akár el is kezdhetnénk elemezni a harcaimat, úgy érzem ott is lesz pár vitás pont.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #133 Dátum: 11 okt 07, 19:10:22 »

luffy és naruto mindketten alapból fogyatékosok viszont harcban nagyon erősek
naruto, Luffy, Natsu, Ichigo vs. Pein, Lucci, Zero, Grimmjow
naruto vs lucci szerintem lucci nyerne tekaial szemben szerintem a rasen shuriken se érne sokat
naruto vs grimmjow szerintem itt is kikapna naruto mert grimmjow gyors nagyon és ott van a ceroja is
natsu vs grimmjow szerintetek natsu kimerülten megtudná enni a cerot?
ichigo vs pein ichigo nagyon gyors és erős ,de a Getsuga Tenshou eltudná szerintem szivni pein és szerintem nyerne
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 07, 19:15:09 írta Putir » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #134 Dátum: 11 okt 07, 19:30:29 »

Jó, hogy mondod, az előzőbe ki akartam fejteni, csak a végére érve elfelejtettem Nevet

Naruto vs. Lucci: Narutora adom a voksom. Hasonló okok miatt, mint Luffy ellen, nincs kedvem még egyszer kifejteni.

Naruto vs. Grimmjow: a párduc győzelmére több esélyt látok. Gyorsabb, és a távolból is képes támadni. Valamint ott a Desgarón, amivel szerintem hazavágná Narutot.

Luffy vs. Pein: Pein nyerne. A Chibakuból Luffy se tudna kiszabadulni, báááár... amilyen elvetemült gyökér, lehet, hogy a szemüket támadná a lényeknek... 40-60.

Luffy vs. Grimmjow: Desgarón szétnyisszantaná, ha Busoshokun át ennyire belemélyedt Hody foga. Grimmjow.

Natsu vs. Pein: Pein. Elszívná a tüzet, onnantól meg pápá Natsu.

Natsu vs. Lucci: na ez viszont már jobb harc lenne... a Rokushiki(+Rokuogan) mester az aranytüzes Natsu ellen... Luccit esélyesebbnek látom a már említett Rokuogan miatt, de ha Natsu időben maximumra kapcsol, nyerhet. 40-60.

Natsu vs. Grimmjow: az a baj, hogy Natsu köcsög cheater pöcs, és még a félholt állapotából is visszajön, természetesen teljes erővel. Ha van az az isten, aki megengedné, hogy Natsu egy harc során meghaljon, akkor Grimmjow nyer. De ha a 89.000.000. világszaggató rúgás után is felkel, akkor nem tud Grimm mihez kezdeni. Bár én remélem, hogy ennyire azért nem "pofátlan" Natsu. 30-70.

Ichigo vs. Pein: na ez érdekes lesz: Ichigo. Egyaránt van fizikai, és reiatsu alapú támadása. Az egyetlen gond a Chibaku Tensei, de szerintem egy nagyobb sebességgel ki tud a vonzásköréből jutni.

Ichigo vs. Lucci: sebesség: Ichigo, erő: Ichigo, taktika: Lucci. Egyértelműnek gondolom.

Zero képességeire nem emlékszek, úgyhogy őt kihagytam.
Aki még nem jött rá: Grimmjow fan vagyok Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins