Nálam inkább a a kérdés, kit szeretek
a legtöbb ember közömbös, de én az életszerű karaktereket kedvelem, nem a fekete-fehér sablonokat.
Akit nems szeretek, és eszembe is jut:
- Orihime: Hinata 2.0, csak még idegesítőbb. És az, hogy meggyógyította azt a két arrancar csajt, akik elötte félig agyonverték, nevetséges és szánalmas. Ilyen ember nem létezik,vagy ha mégis, akkor a zártosztályra való
- Ulquoira: őt főleg azért nem, mert nagy a fangörl-tábora. Az egész karakter naggggyon ki van emelve, ennek ellenére semmit nem tudunk róla, semmit nem csinál, csak néz komolyan, és kiveri 1-2 emberből a lelkét. 'Zseniális'. Ezért már megérte megrajzolni.
- Gin: iszonyúan taszító, pont mint egy kígyó. Az a folytonos mosolygása.......
Hányingerem van tőle. Olyan mint Sai egy sokkal-sokkal roszabb verziója.
- Matsumomo, ha így hívják. a szerepe abból áll, hogy a mellei mutogatja, mert ugye vonzza a férfi olvasókat, gondolta Kubo. Meg Gin után nyavajog néha.
- Mayurit első körben utáltam, most már nem érdekel.
- Hinamori: szerintem kardálló a csaj, vagy minimum 9 élete van. Hányszor kapott halálos sebet? Legalább kétszer. meghalhatna már végre. Nem csinál semmit, csak a baj van vele. De szeretem én az ilyet.
- Ishida: nem szimpi benne semmi.
- Ichigo. Kifejezetten nem gyűlölöm, de annyira-annyira sablon shounen főhős, hogy az már szánalmas. 'Erősebb leszek', 'Még keményebben fogok edzeni', 'Megvédelek titeket'. A leggyakoribb mondatai nincsenek ám elcsépelve, ááá, nem.
Akiket szeretek: Kenpachi, a vele lógó kiscsaj, Byakuya, ichigo apja, kisuke, fekete macska, az a két kapitány, aki folyton együtt lóg: a kimonós, meg a másik, grimmjow, starrk, az a deidara hasnomás akinek az a súlyduplázó kardja van, a jégmágiás fiatal kapitány, ikkaku, meg a szépségmániás haverja.
A többi szereplő meg közönbös