Biztos velem van a baj, de nekem a Revelations is legalább olyan jó élményt nyújtott, mint a 2 vagy a Brotherhood. Fejlesztettek a harcrendszeren , ami szerintem elsőre szokatlan volt, hogy a dobókés, pisztoly külön gombot kapott. Néhány viewpointnál eldobáltam a késeket szinkronizálás helyett, aztán hozzászoktam
. A hookblade pl. nagyon megtetszett, rendesen ki is használtam a kötélpálya előnyeit. Meg, hogy egy mozdulatsorral le lehet gyúrni 4-5 őrt is, ha jól csinálod.
Az is jó volt, hogy kibővítették valami kis történettel a tanítványok fejlődését és hogy a templomosok vissza is próbálták szerezni az elorzott területeiket, mármint a mediterrán területeket. Ezekbe építették be a régebbi részek plusz küldetéseit (futóversenyekre, meg a többire gondolok), ami szerintem jó ötlet volt, mert ennyi elég is ezekből. És a történet folytatása is tetszett.
Bár sajnáltam hogy Lucy-t nem tudták megmenteni (ha jól emlékszem el is temették valami szép, jelöletlen sírba. ). Persze bele lehet kötni, hogy raktak bele fölösleges dolgokat, mint a bombák (én csak akkor használtam, mikor kötelező volt).
Az első résszel az volt a baj, hogy Altair-ral nem igazán lehetett azonosulni (ezért is váltottak Ezio-ra, ami jó ötlet volt), de most egy kicsit közelebb hozták hozzám a karakterét.